دوستانی که فیبر نوری نیستند آخه چرا اینقدر اعصابتون رو خورد میکنید ولش کنید برید یک isp دیگه این بحث ها به هیچ نتیجه ای نمیرسه و هیچی هم درست نمیشه
Printable View
دوستانی که فیبر نوری نیستند آخه چرا اینقدر اعصابتون رو خورد میکنید ولش کنید برید یک isp دیگه این بحث ها به هیچ نتیجه ای نمیرسه و هیچی هم درست نمیشه
اگه قراره اینجا همه اعتراض کنن تا فقط سرعت طلایی بخاطر 10 15 تومن اضافه تر درست شه باید بگم اونوقت دیگی که برای من نجوشه بهتره سر..........
پس از همین تریبون اعلام میکنم نهایت تشکر رو از مخابرات بدلیل ارائه سرعت واقعی در ساعات رایگان و نیز سرعت بالاتر در تایم روزانه رو دارم. و از اقای مدیر عامل هم بخاطر وقتی که میزارن و اهتمامی که جهت رفع مشکلات دارن متشکرم. جدیدا مخابرات خیلی باثبات تر شده. و احتمالا در طرح جدید با یه اضافه پرداخت سرعتهای شبانه طرحهای با سرعت پایینتر هم بهبود پیدا کنه. بهتره دیگه وقتمون رو توی این تاپیک که هر کس فقط بفکر خودشه نگیریم.
مخابرات حمایتت میکنیم!
اخه مساله اینجاست با کم کردن درصدی ازطرح ها هم عده خیلی زیادی ناراضی خواهند بود چون همین الانم که می بینید به قولی طرح طلایی محدودیت نداره خیلی ازدوستان نصف سرعتهم ندارن مثل جناب شجاعی یا علی اقاو... اون طرح های پایین دیگه هیچی
پس مشکل این حرفا نیست مشکل اینجاست که سرعت شبانه به خیلی عوامل بستگی داره تا خوب ازکاردربیاد
مخابرات هم الکی داره لج می کنه براحتی می تونه 128 256 و 512 رو بیاره رو90 مطمئن باشید هیچ تاثیری به خال طلایی و نقرهایی و بقیه طرح ها نخواهدداشت اونی که خوب بوده بازم خوبه اونای دیگه هم کمافسابق خواهند بود واگرنه مخابرات پهنای باند داره به همه برسه اما سروری که می دانلودی با چه کسایی شیر شدی مرکزمخابراتی و... خیلی جیزهای دیگه تو این سرعت شبانه تاثیر دارن
اگرهم زیربارنمی رن الکی دیگه هی تکرارنکنیم حرفا رو تا دوهفته دیگه به قول خودشون طرخ می زارن هرکی به قولی 10تومان براش مهم نیست بره طرح بالاتربخره اگه هم دسترسی داره خب ازجای دیگه بگیره
درضمن یک سری از صحبت ها هم واقعا فعلا گفتنش لزومی نداره چون می دونیم هیچ تغیر ی درخال حاضرنخواهد کرد مثلا همین گیگ 400تومان
اخه کدوم شرکت تو ایران هرگیگ رو داره 400می ده که شما ازاینا می خواین این کاررو کنند یک درخواست هایی کنید که واقعا عملی باشه
فقط اسیاتک داره اینترانت جدا می فروشه اونم قیمتش با اینترنت هیچ فرقی ندارهو خیلی چیزهای دیگه که واقعا ازاختیارت مدیرعامل مخابرات خراسان هم بیرونه
چیزی نمی خوام بنویسم ولی ادیتور اجازه خالی فرستادن متن رو نمیده.نقل قول:
آقا از وقتی صفحه اصلی گلد نت ( اینترنت مخابرات) عوض شده قسمت تمدید و شارژ رو برداشتن. خالا برای شارژ خجم باید چکار کرد؟
نه بر نداشتن ! واسه من هستنقل قول:
نقل قول:ولی من قسمت تمدید رو ندارم...میشه بگین کدوم قسمته؟نقل قول:
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمدید رو خیلی وقت برداشتن اما شارژ حجم و زمان هست
منظورم همون شارژ حجم بود...هر چند من قبلا گزینه تمدید رو هم داشتمنقل قول:
نقل قول:
شركت مخابرات خوزستان هر گيگ رو ميده 3500
اينم لينكش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]