کتاب ؛ مطلبی برای تمام نشدن ...
دوستان عزیز سلام ...
حالتون چطوره ؟ خوبید ؟ باور کنید دلم واسه تکتک تون تنگ شده . میبخشید که همینطور سرزده اومدم بهتون سربزنم . میدونید ؛ همین لحظه که دارم اینو تایپ میکنم لحظه هاش جز تابستونه . باور میکنید ؟! باورتون میشه ؟ از فردا دیگه مهر شروع شده . واسه همین خواستم چند تا نکته رو به شدت فشرده خدمتتون عرض کنم تا چند روز بعد کامل کنم انشاالله. البته دوستان باسوادم حتما مطلع هستند و شاید در پیج های گذشته اشاره هم کرده باشن . اگه بعضیاش تکراریه ببخشید .
1 - با عوض شدن دیف ، سعی کنید مقدمه کتاب دیف نشر الگو رو بخونید . از این بابت که تغییرات رو نوشته . میتونید از سایت نشر الگو مقدمه رو دان کنید . بعد برای اموزش پیشنهاد میکنم برای کتاب جدید ، اموزش فار رو در نظر داشته باشید . کتاب دوم هم میکرو متحول شده گاج تالیف اقای ابوالقاسم شعبانیه . اینا به شدت بالای خط استاندارد اموزش هستند . کتاب تستی خیلی سبز تالیف اقایان سیروس نصیری ، علی بیطرفان (که همه میشناسید) سروش موئینی و تابش (مولف ریاضی 3 خیلی سبز) رو از نشر خیلی سبز حتما ببینیید . گمانم اینه که برای تست متوسط به بالا کتاب خیلی سبز خوب دربیاد . این 4 تا مولف شاخ از این بابته که کل دیف 1 و 2 جدید + ریاضی پایه تو یه جلده . ظاهرا هر کی یه فصل نوتشه . البته امیدوارم اینطوری نباشه . سفارش کتاب رمزینه هم بدیهیه . ده ها خط در مورد دیف حرف زدیم قبلا ...
----------------------------------------------------
2 - اساسا 3 کتاب دین و زندگی جدید داریم . خیلی سبز ، الگو ، گاج . پیشنهاد میکنم گاج یا الگو بگیرید . باور کنید فرق عمده ای ندارن . ولی یه چندتا توفیر کوچیک دارن که توضیحش نزدیک 15 خط میشه . ببخشید نمتونم بنویسم . اما مثل گذشته تکرار میکنم 90 درصد دین و زندگی کتاب درصی و 10 درصد باقی کتاب کمک اموزشی . پس وسواس بی وسواس . هوشمند باشی . حتی کمی ...
3 - واسه هر نشری که بخواید ببنید کتاب جدید چی زده و قیمتش و صفحاتش چقده یه ترفند سایتی بهتون معرفی میکنم . به نظرم به جز بعضیا کم کسی از این خبر داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا برای نشر خیلی سبز در سال 91 به قبل :
4 - ادبیات موضوعی گاج رو رقیب خوبی برای کتاب های مبحثی هامون سبطی می بینم . اگه تست بیشتر خواستید خوبه . شخصا استفاده میکنم ...
5 - فیزیک 1 خیلی سبز رو الزما باید بگیرید . چون تنها رقیبش همون کتاب فیزیک 1و2 خود احمدممصلاییه که بالطبع کتاب حاظر کامل تر شده .
6 - به هیچ وجه خودتون رو شلوغ نکنید . همین الان خیلی سبز نزدیک 10 تا کتاب فیزیک داره . پس کمی هوشمند باشید اصلا بد نیست .
7 - بهترین پیشنهاد ممکن واسه اونایی که سردرگمن بابت خرید کتاب : تو همین تاپیک سرچ پیشرفته رو استفاده کنید . نمیدونم چرا انقد دنبال حرف تکراری هستید . حدود دو سال پیش این فروم به این نتیجه رسید بهترین کتاب گسسته کنکور کاب فار صادقیه (با استدلال ؛ طی چند پست ما و دوستان دیگر) . ولی باز الان دیدم یکی پرسیده گسسته و دوباره توضیح محدودی داده شده . خب اخه چرا از گنجینه اسفاده نمیکنید ؟ ها ؟ مطمئن باشید 95 درصد سوالاتون قبلا جواب داده شده .
8 - کتاب هوش ازمایی IQ از نشر مبتکران به قیمت 2500 رو فراموش نکنید . کاملا جدی گفتم . کم و مختصر اما تاثیر گذار و مهیج ! واسه تنوع بین خوندن گسسته و دیفرانسیل کتاب خوبیه . خوب ...
9 - خواهش میکنم تو رو خدا اگه خیلی خیلی خوشحال میشید شیمی رو 40 درصد بزنید و از این بیشتر نمیخواید ، تو رو خدا نرید 70000 تومن کتاب رنگارنگ بخرید و 100 درصد مطالب همه مقاطع رو بخونید . شدیدا مستدل میگم با شیمی 2 سهل الوصول و پیش 1 که به ازعان عالم و ادم اسونه میتونید کم کم 50 درصد بیارید . ( 12 + 6 ---> به عبارتی 18 . 18 تقسیم بر 35 ضربدر 100 میشه با تقریب خوبی 50 درصد !!)
10 - اگرم میخواید واسه 100 بخونید مردونه محکم اصولی و بالطبع هوشمندانه بخونید (حالا منظورم چیه دقیقا بماند . فقط به خاطر ذیق وقت بماند)
11 - حقیقتا میشه تا مورد 60 درمورد کتابا و درسا حرف زد . به پستای گذشتم مراجعه کنید .
■ نکته مهم :
به هیچ وجه این پست معرفی کتاب نبود . به هیچ جوه . دوستان میدونن من اصلا به این شکل کتاب معرفی نمیکنم . این جمع ناقص نکاتی بود که چون 30 دیقه وقت خالی گیر اوردم واستون نوشتم . (خواهشا خرده نگیرید که پراکند بود) .
■ نکته خیلی مهمتر :
این نکته ها تعدادیش بود . خیلی هاش مونده . پس کامل نیست .
پیشنهاد میکنم اینم بخونید :
+ اینم نظری از من در مورد همین پست دکتر افشار که شدیدا مهم کارا و مورد توجه شون بود . شمام بخونید تایید میکنید حتما :
سلام و عرض ادب
تلگرافی و کد مانند :
1 - به نظرم اگه دقت کنین گسسته خیلی سبز تالیف یکتا نامناسبترین کتاب گسسته جهانه . به گواهی 100 هزار نفر . و البته برای کنکور . در ضم اقای نصری گفتن دو تا کتاب گسسته در دست تالیف دارن . جالبتر گفتن یه دونه گسسته تو انبار نیست . البته گسسته استاد امیریان که واقعا جالبه در نوع خودش ...
2 - اون فیزیکی که از گاج نظرتون رو جلب کرده کدومه ؟ کتاب جلد سفید تالیف اقای جوکار یا این جدیده که اینشتین روشه و جلدش خاکستریه تالیف اقای اهنگر ؟ این کتاب که جلد دومش هنوز نیموده !
3 - در مورد عربی حتما و یقیقنا به جای فوت و فن تالیف دیگهی استاد برغمدی رو جایگزین کنید . یعنی بانک تست ایشون . چرا که فوت و فن نیاز شدید به ویرایش علمی مولف داره ...
4 - غوغای مولف 20 ساله نشرالگو در زمینه هندسه 1 رو ببینید . و ببینید که چطور میشه هندسه رو یاد گرفت ! اونم با تست ملایم و درست مثل ریاضی 2 !! تالفیی از مقام دار المپیادی جناب اقای شروین سیاح نیا . البته به همراهی اقای بیگی | کتاب مکمل این کتاب در زمینه اموزش کتاب اقای هاشمی تو نشر فاره . اگه اینو واسه اموزش بخونی با کتاب تست نشر الگو دیگه باید .. بگذریم آقا . برید بعدی ...
5 - در مورد دیف تجدید نظر کنید . کتاب مهندس موئینی یا اقای عسلی در خیلی سبز تو راهه . بقیه نشرا هم دارن تکونی میدن خودشون رو . به نظرم در مورد دیف تا مهر و اینا صبر کنید . در ضم کتاب دیف استاد عباس پور نظر دریافت رو هم ببینید . جالبه ...
6 - ادبیات های هفت خوان خیلی سبز یادتون نره . رقیب جالبیه واسه دکتر سبطی ...
7 - گسسته بی رقیب و مفهومی تالیف استاد عطا صادقی ، تحلیلی تالیف دکتر حسین هاشمی و استاد منوری ، فیزیک پیش اقای سبز میدانی همگی در اولویت های اخر شما هستن . واقعا تعجب کردم . به نظرم بی مهریه ...
:
8 - و ...
مرسی ...
پاسخ : سلام . به به خیلی خوشحالم . پای حرفه ای ها باز شده اینجا ... حرف های جدید و آگاهانه .
کتاب هایی که شما گفتین در حال حاضر و قبل از آنکه بیان بازار فروش در قفسه کتابخانه ام بهم چشمک میزنن . سعی می کنم کتاب آزمون و خطاش رو پی بده و بعد معرفیش کنم . در این راه خودم و همکاران زیادی کتاب رو از جنبه های مختلف بررسی می کنیم و می تونم به جرات بگم جز معدود کسانی هستم که منابع بازار رو دقیق می شناسم و اطلاع رسانی بروز تر از هر فرد دیگه ای برای دانش آموزانم دارم .
1. گسسته سلیقه ای هست ( در آموزش و تدریس و یادگیری ) و بحث بد بودن کتاب منتفی هست .
امیریان با اون هندسه پایه غیراستانداردش مایه تاسف شد . البته بازم روش فر می کنم .
2. برای شهرستانی ها همون گاج احمد جوکار
3. بانک تست به سبک فوت و فن هست .
4.قبول دارم
5. منتظری و مهربان . این دو باهم بسه . سروش هم اصل کارشس گسسته هست . MBA شریف و ....
6. سبطی و مبحثی های نشرالگو هنوز تو دل خیلی ها جا داره .
خیلی سز عملکرد ضعیفی رو ادبیات های قبلی داشت .
7. به نظرم نوع تدریس مهم هست تا اسم و کتاب فرد مولف یا مدرس . هر کسی با یک نوع تدریس ارتباط برقرار میکنه و فرمولی مرسوم ... احتمالی....شکلی و مفهومی ....فرمول ابتکاری
8 . ممنون . لذت بردم از نظراتت
+ و نظر دوم هم به همین صورت
سلام
---------------------------
برداشت اول : خواستم عذر خواهي کنم که بنده به هيچ وجه قصد جسارت و جدل نداشتم . و ظاهرا جالب هم ننوشته بودم و لحنم بد بوده . چون شما فک کرديد من دارم به نظر شما توهين ميکنم . در حالي که اصلا اين طور نبود . اگر اينطورم برداشت کرديد معذرت ميخوام .
------------------------------------
برداشت دوم : خوشحالم .. خوشحالم که تو شرايطي که اصل اين شده که مشاور ، کتاب رو بررسي نکرده و نخونده به بچه بده ، شما اين کتابا رو به شخصه داريد . باید ارج نهاد ...
--------------------------------------
برداشت سوم : باید بگم منم مثل شما نه تنها کتابا رو دارم که اونارم خوندم . و درست مثل شما شخصا بررسی میکنم . به هر حال نظرا متفاوته . اما به طور عجیبی ما با هم هم سیلقه ایم . فقط چنتا نظر متفاوت اینکه :
1 - گسسته خیلی سبز از نظر مقدمه مولف هم یه باشگاه پرورش فکری تا کتاب کنکور . چندین بار تو وبلاگ نشر هم در موردش حرف زده شده . در مورد تحول بنیادیش . این کتاب از کتاب های «کتاب سبز» بود که از سال 86 و 87 به اینور همچین دست خوش ویرایش نشده . حرف شما متین . یکی مثل حاجی زاده تست و نکته میره جلو . یکی مثل رمزینه با تیپ بحث کردن کار میکنه و یکی مثل عطا «فرمولدشمن» کار میکنه . ولی باید عرض کنم که کتاب اقای یکتا متاسفانه از سلامت برخوردار نیست . و این اصلا بحث سلیقه نیست .
2 - در مورد فیزیک چند سوپر note ..
One : دوستمون که پرسیدن در مورد کتاب گاج . ببینید آقا مهدی ، کتاب جدید مثل کتاب جناب جوکار دو جلده . جلد اول سوالات و جلد دوم پاسخات . گاج فقط جلد اول کتاب رو منتشر کرده و قول داده انشاالله تا نمیه دوم شهریور جلد دو رو هم برسونه . مولفاش اقای اهنگر و اقای نادرینژادن . والله من اسمشون رو هم نشنیدم . ولی تو مقدمه میگن تستای نرمالمون تا 60 درصد شما رو اماده میکنن و تستای «یک قدم تا صد» ، برای زدن 100 کافیه . میگن ما قول میدیم نیازی به کتاب دیگه نداشته باشید . و اینکه منم نظر شخصیم مثل ایشونه . یعنی اینکه کتاب احتمال زیاد از کیفیت تالیف بهتری برخورداره ...
Two: دوم اینه که لطف کنید برید سایت نشر الگو . دو تا اتفاق افتاده . یکی اینکه جلد 1 فیزیک پیش 1 ، ویرایش شده . و دوم اینکه دو جلد کتاب تست برای هر دو فیزیک پیش 1و2 نوشته شده . یعنی در کل سه کتاب جدید داریم . هر سهشم اقای خالو نوشتن . درضم در مورد کتاب تستشون دلم خیلی روشنه ! چون سیستمش مثل سیستم ریاضی 2 و هندسه 1 و تست حسابانه همین نشره .
Three : راستی فیزیک 3 اقای مصلایی رو هم یادتون نره . جمع بندی فیزیک مهندس نوکنده هم دیدینه هم تو خیلی سبز و هم تو تخته سیاه .
Four : قراره تا اخر ماه رمضون فیزیک جامع خیلی سبز بیاد بیرون . نمیگه مولفش کیه . احتمالا همین دکتر تنکابنی جدیده . یا نوکنده و یا مصلایی و شاهین اقبال ...
ّFive : برای فیزیک 1و2 غیر مکانیک هم هنوزم که هنوزه کتاب اندیشه سازان رو ترجیح میدم . و هنوزم که هنوزه به کتابای اقای محمودزاده اعتقادی ندارم .
Six : نکته اخر اینکه من به شخصه فار رو از همه بهتر میبنیم . دیگه در مورد فیزیک همینا به نظرم میومد ...
3 - شاید هم سبک باشن ولی فوت و فن تالیف بشدت قدیمیه . یعنی من که الان کتاب 90 رو دارم . تستای تو درس (چه تالیفی و چه کنکور) از سال 83 به این ور نیست . در عوض رفته اخر کتاب اورده . این کار جالب نیست . نشونه بدیه . بعد هم تست سنجش به ندرت داره . تستای تالیفیش هم خیلی سادس . اما بانک تست هیچ کدوم این مسائل رو نداره و همه رو برطرف کرده . بانک تست عکس همه ایناییه که گفتم . آهان ! راستی ، فوت و فن اشکال علمیم داره !
4 - کتابای معرفی شده دیف شما اصلا بد نیستن . اتفاقا کاملا موافقم . فقط گفتم شاید با کتاب جدیدالتالیف نظر خود ما هم عوض شه . پس بهتره زود کتاب نخریم و صبر کنیم یه کم . همین ... . راستی یه نکته ، منی که این چند ساله خیلی سنگ کتابای اقای مهربان رو به سینه میزدم ، وقتی کتاب دیف 1و 2 نشر گاج تالیف استاد ابوالقاسم شعبانی (که تو خیلی سبزم کتاب حسابان کارو نوشته ) رو دیدم حقیقتا نظرم عوض شد . چرا ؟ چون وقتی کسی سوال شماره 108 کنکور 91 ریاضی رو ببینه دوزاریش میفته که تنها کتاب واقعا بروز کتاب «دیف گاجه» . تو این کتاب چندین نوع از این سوال 108 مطرح کرده . پیشنهاد میکنم حتما مقایسه کنید . واقعا واقعا با دیدنش و خوندن درسنامه هاش بهت زده شدم . فقط فصل حد رو ببینید . وای ...
5 - خب بعد سالها دیگه میبینیم نشرا عاقل شدن و همه با هم رو اوردن به مبحثی کار کردن . باهاتون خیلی موافقم که کتابای اقای براری واقعا آموزنده نبودن و خیلی کمک آنچنانی به تحول ادبیاتی ادم نمیکردن و انتظار اموزش رو نمیتونستی داشته باشی . ولی با این سبک هفت خوان دارن همچین کار اصولی میکنن . البته نظر شما رو به کتاب دو جلدی 29000 تومنی ادبیات موضوعی گاج هم جلب میکنم . تازه گرفتم ولی تو نمای اول ادم کپ میکنه . اقای مهدی نظری رو اگه یادتون باشه تو قسمت طراحان دفترچه ازمون های گاج میشه دید . یعنی ایشون از طراحای ازمون ادبیات گاجه . به نظرم این کتاب واقعا نمره قبولی رو میگیره . متاسفانه درسنامه نداره . 4000 تست با پاسخ خیلی جالب و تشریحی . ادعا های زیادی داره . وقتی من بهتون میگم زیاد ، یعنی زیاد و افراطی ! پس لطفا نگاش کنید . تستای تالیفی و کنکور و ارشد و فنی و داخل و خارج و مهمتر نبودن تست ازاد (!) از ویژگی هاشه . درضم بخش «ویترین و همینه که هست» دل ادم رو میبره . به نظرم به قول شما کتاب بروزیه . اگه شد ببینیدش ...
6- خیلی آقایی . راستش من چند ماهی میشد طومار ننوشته بودم . به خاطر گرفتاری دیگه پستم نمیدادم . الان دیدم یه جا واسه کنکور 92 دارن کتاب خوب و حرفه ای معرفی میکنن ، گفتم یه نظر بدم . امروز خالی شدم . بگذر ازم ...
------------------------------
برداشت ∞ :
یعنی واقعا این همه رو خوندی ؟ در کل مچکرم که امکان اظهار نظر رو بهم دادی ؛ خیلی خوشحال شدم . واقعا ازت ممنونم مرد ...
------------------------------
کات ...
پاسخ : سلام . ممنون هستم از شما . موضوع خوب و بحث قشنگی بود . همه حرفاتون رو خوندم . اطلاعات کنکوری خوبی دارین . حداقل در مورد کتاب ها این معلوم هست . از کامنت اول میشد حرفه ای بودن مخاطب رو حدس زد . شما از اون دسته کنکوری های نقاد هستی . امیدوارم که اطلاعات خوب خودت در درجه اول به درد خودت بخوره و موفق بشی . دوس داری در انجمن سایت مطلب بذار و حرف بزن و در زمیه های مختلف مرتبط به کنکور .... خوشحالم . در مورد برخی اختلافات مون به اساتید مرجع دوباره مراجعه می کنم . قبول دارم که بعضی وقت ها من مشاور رو فلان مولف تاکید دارم ، چون کلاسش رو قبول دارم و همه میونیم که قلم خوب داشتن لزوما" تدریس حضوری خوب نداره و بالعکس . ولی در هر حال شما هم خودت خوب میدونی که کنکور چیز دیگه ای هست و ابزار موفق شدن مثل مروارید در درون صدف خود فرد هست
←←←←←←←←←←←←←←←← ←←←←
√ : میدونم این پست شباهتی به گذشته نداشت ؛ حتی ظاهرش چه برسه به محتواش . عب نداره . با این وجود امیدوارم حداقل یه نکتهش هم که شده بدردتون خورده باشه . خداحافظ ...