سلام اقاحمید و محمد جان :n12:لطفا منو راهنمایی کنید بد دو راهیی گیر کردم:n19: یککم تحقیق کردم بودجمو تا 550 بالا بردم یه پخش خوب میخوام از مارکای پاییونر کنوود و جی وی سی یا سونی باکیفیت واصلی باشه ( راستش از 7016 کنوود راضیی نیستم جون واقعا با فلاشا ی مختلف سازگاری خوبی نداره ) ترجیحا از پاییونر باشه ولی خودت کیفیتشو دیده باشی یا تضمین کنی بعدا واسه من حتما( دیویدی صوتی رادیو ای ام و اف ام فلاش خور داشته باشه ) چون میخام خورد خورد سیستمو جم کنم در ایینده به اینم توجه کن لطفا از برندای مختلف بهم معرفی کن و حدودییم قیمت بده حتما از بازار چون اینجا هرکی عشقی قیمت میده ( این مدلای پاییونر جطورییه 7450 و 6450 بلوتوسم داره فک کنم البته بلوتوسم داشته باشه خوبتره ولی اگه مدلی مد نظر داری که بهتره بلوتوسم نداشته باشه مهم نیس و 5450 و یه مدل 1469 هم هس که 4 تا باندم همراهشه (به نظرتون بانداش با کیفیتن یا فعلا یه پخش خوب بردارم بعدا بقیهه سیستمو جم کنم ) ودر مقایسه- با 7016 کنوود یا مارکای سونی و..... کدوم بهترن چرا $ راستی این سایت پاییونر شاپ قیمتایی که زده میشه باهمون مبلغ ازشون خرید کرد واینکه من تهران نیستم ایا پخشی ر که میفرستن اصلی یا های کپی ان در کل سایت مطمئنیی هست و باقیمتای بازار فرق داره$ بعد قابلیت نصب کنترل سیمی (اینترفیس) و aux و CAR DJ و 3RCA Pre out و MIXTRAX و تو پاییونرا بعضی مدلا اخرشون BT وبعضی مدلای دیگه SD و بعضیام PRS اینا همه معنی شون چیه :n17:$( از این پسوندا به ترتیب کدوم بهترن) --- ( بین این دوتا مدل کدوم بهتره 5450 و 6450 فرقاشون ومزیتاشون بهترن ) ( از بین اینا کدوم با توجه به مباحث بالا 6450 و 7016 فرقاشون ومزیتاشون بهترن ) و در کل مدلای پیشنهادیتون چیا هستن جون فعلا نمیتونم پیام خصوصی بدم لطفا هردو شما بزرگواران همینجا کامل ودقیق راهنماییم کنید ببخشید طولانی شد:n04::n01: راستش من اصلا سر در نمیارم از وسایل صوتی ماشین ممنونم:n02: