تو هم اینترنت گرفتنت حکایتی شده هانقل قول:
پیشنهاد می کنم یه کتاب بنویس به نام خاطرات من و اینترنتم
Printable View
تو هم اینترنت گرفتنت حکایتی شده هانقل قول:
پیشنهاد می کنم یه کتاب بنویس به نام خاطرات من و اینترنتم
این مشکل تو همه مشاغل هست . کلا کسی رو نمیتونید تو بازار پیدا کنیدکه از شغلش راضی باشه چون کلا ما یاد گرفتیم که ناراضی باشیمنقل قول:
اما واقعیت اینه که همه دنبال سود و منفعت مالی هستن ولی خب در این میان عده ای هم هستند که وجدان دارند و به همون بازی برد برد هم فکر می کنند
بنابراین با راضی نگهداشتن مشتری به کسب پول و درآمد بیشتر فکر می کنند.
در ایران با همه شرایط سیاسی اقتصادی اجتماعی فرهنگی خاص خودش باید قبول کنیم که کار در زمینه ispخیلی سخته
فشارها و محدودیتهایی که از سوی دولت برای اینها اعمال میشه تو کدوم صنفی هست؟؟؟
خیلی از این مشکلات رو ما نمی بینیم . تا کوچکترین خبری میشه سه سوت دولت اینترنت رو قطع می کنه ، خودمون هستیم که زنگ می زنیم به isp و بد بیراهمون رو به اونها می گیم.
یا تلفن قطع میشه باز زنگ می زنیم و از اونها شاکی میشیم
در طرف مقابل هم مسلما دولت هم فشارهای زیادی رو برای اینها قرار می ده
همین که حق ندارند سرویس بالای 128 به مشترکین خانگی بدن خودش یکی از محدودیتهاست. بعضی از شرکت هایی که دارن این کار می کنن هرروز از سوی مخابرات تحت فشار قرار می گیرند. و ...
اگه اینطور که تو میگی باشه که کلا 3-4 تا شغل تو دنیا می تونه بوجودبیادنقل قول:
تصور کن همه برن بخوان وارد کننده باشن یا همه برن ساختمان ساز بشن پس کی بقیه کارها رو انجام بده
بالاخره یک نفر باید نانوا بشه یه نفر باید نجار بشه یه نفر باید isp هم داشته باشه
اون آقای وارد کننده هم نیاز به اینترنت داره دیگه بعد اگه کسی نباشه که اینترنت ارائه بده بهش کارش لنگ می شه که
چی میگه؟... با منی؟!! :34:نقل قول:
:39::39::39:
سلام
یه سوال فوری داشتم، میخوام سرویسم رو عوض کنم، الان 128 نامحدود از اندیشه دارم، ولی اصلا بدرد نمیخوره! پینگش خوبه ولی صفحات وب رو خوب و سریع باز نمیکنه! در واقع سرعتش برای اینکار حداکثر 50 هست! و برای دانلود حدود 30
من میخواستم بپریم که دوستانی که 128 و 256 و 512 محدود دارن، اوضاعشون چجوریه؟ سرعت دانلود تو روز و شب ؟ و آیا فرقی بین 128 و... 512 محدود وجود داره؟
من بیشتر تو روز کار میکنم و مثلا ماهی 5 شب دانلود میکنم! با این اوضاع چکار کنم که برام بهتر شه؟
ممنون
اولا 7000 تومن بیشتر میدادین 128 محدود 8 گیگ میگرفتین بهتر بود سرعت 120 کیلو در اختیارتون بود.نقل قول:
سرعت 30 رو که ایرانسلم میده!
نامحدودو نمیشه گفت adsl .
اندیشه روزا 120 هستش و شبا میگن 30 هستش گاهی 50 یا 60 یا بیشترم میرسه پس مطمین باش محدود بهتره
اینو دوستان میگن من تجربه نکردم که البته درست هم میگن لابد
سوال شما ولی سوال منم هست...اینکه 128 256 512 سرعت دانلودشون شب چنده؟؟؟ و شرکت های مختلف سرعتشون شب چنده؟؟؟
ممنون دوست عزیز!نقل قول:
من خودم یکسال محدود داشتم و الان 2 ماهه که نامحدود گرفتم! درسته قبلا اینجوری بود که شما میگید! میخواستم بدونم الان اوضاع بازم همونجوریه؟ اختلاف 128 و 256 و 512 چطورشده؟
بچه ها سلام!
من بعد از 70 ماه که از شاتل سرویس می گرفتم تو رشت! ( 29 تومان که مثلا نامحدود بود! اما بعد از 18 گیگ سرعت می شد 2 ) 2 روز پیش فسخ قرار داد کردم. الان می خواهم از اندیشه نامحدود بگیرم . چقدر طول می کشه تا اینا وصل کنن و راه بندازنش ؟
بین 3 روز تا 1 هفته!
عزیز سرعت نامحدودتون روزا و شبا چند بود و چه سرویسی بود 128 256 2مگ ؟نقل قول:
اندیشه رو دوستان میگن نامحدود سرعتش حداکثر 30 هستش کافیه براتون؟؟
آره 5 روزه هم راه میفته
از بعد از عید همه چیز خوب همچنان :20:
میانگین دانلود شبانه 3.5 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل .سرویس 2 مگ. خط 5.