يه كار ديگه هم ميتوني بكنينقل قول:
اين اروري كه من ميبينم مربوط به كركه شما تو تاپيك كرك درخواست كرك بازيتو بكن دوستان اونجا كمكت ميكنن احتمالا كركي كه كپي كردي كامل نبوده:10:
Printable View
يه كار ديگه هم ميتوني بكنينقل قول:
اين اروري كه من ميبينم مربوط به كركه شما تو تاپيك كرك درخواست كرك بازيتو بكن دوستان اونجا كمكت ميكنن احتمالا كركي كه كپي كردي كامل نبوده:10:
با سلام
هرچی کرک برای بتل فیلد ریختم بازم پسورد نام اکانتو می خواهد
خيلي ممنون گفتم اگه مشكل از كرك باشه بگين و كركش هم بدين. چون اصلا من نميدونستم مشكل از كجاستنقل قول:
مشكل از PhysX بود كه البته بي ربط به كارت گرافيك نيست.نقل قول:
عزيز بازيت ايراد داره چون هم چين بازيه سنگينيم نيست احتمالا رايت شده از نسخه ي ارجينال نيست واسه همين نميتوني اجراش كنينقل قول:
من كه هر چي به زهنم ميرسيد گفتم :18:
منم یه پیشنهاد دارم یه جا خوندم که این بازیها در قسمت user نام کمپانی ناشر(مثلا giga)رو وارد و قسمت پسوورد رو یا خالی بگذار یا در اون قسمت هم نام کمپانی رو وارد کنی شاید درست بشه...نقل قول:
در ضمن تا اونجا که من می دونم این بازیها درقسنت مولتی پلیر پسوورد میخواد نه در قسمت تکنفره:18:
شما روی آیکون تکنفره که کلیک میکنی...
سلام دوستان من الان چند باره بازی Call of Duty(R) - World at War(TM) Multiplayer رو نصب میکنم.
خطاهای زیر رو میده لطفاً کمکم کنید ممنونم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عید مبعث مبارک.
موفق باشید.
راه حل شما اینجا:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3314126&postcount=7608
دوستان من بازی \SuperstarsV8Racing رو گرفتم و وقتی تنظیمات قبل بازی رو انجام میدم و میخوام برم تو بازی یک لحظه اجرا میشه اما بعدش میاد بیرون.به نظر شما مشکل چیه؟
سلام
من بازي BF2 رو راحت اجرا ميكنم،
ولي وقتي پچ بازي رو نصب ميكنم، ديگه بازي اجرا نميشه و تا اجرا ميكنم مياد بيرون.
با نسخه ي فارسي دارينوس اينجوري بود، نسخه ي خود EA رو هم دانلود كردم همين مشكل رو دارم.
90% نقشه هايي هم كه دانلود ميكنم اجرا نميشن و وسط لود اون نقشه از برنامه خارج ميشه.
----------------------
win xp 32bit
8800 GT Alpha Dog
CPU: 3Ghz X2 64bit
2GB Ram
---------------------
تو انجمن جستجو هم كردم چيزي پيدا نكردم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام
دوستان خیلی از مواقع وقتی داخل بازی ها میشم speaker یا headset شروع به خر خر کردن میکنه که خیلی هم ازار دهنده هست
چطور باید این مشکل رو حل کرد؟