دمت گرم ، واقعاً ایول اطّلاعات خیلی باحالیه . دستت درد نکنه .نقل قول:
Printable View
دمت گرم ، واقعاً ایول اطّلاعات خیلی باحالیه . دستت درد نکنه .نقل قول:
آقا من مدتیه شیفته این بازی شدم. خیلی هم پیش رفتم حالا میخوام از ترینر استفاده کنم برای ادامه بازی!
ترینر همراه سیدی بود اما نمیدونم چطور کار میکنه؟ اجراش کردم و بعد بازی رو ران کردم. حالا افها رو میزنم یه صدایی میده ولی تغییری ایجاد نمیشه؟ خونش و تفنگاش همون هست! کسی میتونه راهنماییم کنه؟
پرشین جان برای شما بایو هازارد هستش یا رزیدنت اویل؟
والا هیچ جای بازی از Biohazard نیست وقتی اجرا هم میکنم مینویسه Resident Evil 4 ورژنش 1.0.0 هست. همون رزیدنت اویل هست... اما ترینری که دارم راست کلیک میکنم روش نوشته Biohazard 4 version 1.0
عزیزم من هم همین مشکل رو دارم شما باید ترینری رو پیدا کنی که وقتی اجراش می کنی به جای عکس ایدا یا رئیس دهکده یا ..... عکس کراوزر روی اون باشه من خودم تست کردم کار می کنه ولی وقتی رمز بازی کردن با وسکر رو می زنی از بازی بیرون میاد . خیلی ممنون می شم اگه پیداش کر دی لینکشو واسه منم بذار اگه کسی داشت حتماً بذاره چون ویندوزم پاک شد اون ترینرم پاک شد . منم اگه پیداش کردم میذارم .نقل قول:
خدا نگهدار .
والا هیچ جای بازی از Biohazard نیست وقتی اجرا هم میکنم مینویسه Resident Evil 4 ورژنش 1.0.0 هست. همون رزیدنت اویل هست... اما ترینری که دارم راست کلیک میکنم روش نوشته Biohazard 4 version 1.0
پیداش کردم اینم لینکش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمایی :
کلید نتیجه
F1 سلامتی بی نهایت
F2 تیر بی نهایت
F3 جان سالم به در بردن از حمله های دشمن
F4 کشتن با یک تیر
F5 توانایی خرید همه چیز
F6 شمارنده سیو ها=0
F7 متوقف کننده زمان سنج
F8 از کار انداختن هوش مصنوعی
F9 بازی کردن با وسکر به جای لیون
5-1 عوض کردن لباس شخصیت ها ( 3-1 برای ایدا و لیون و 5-4 فقط برای لیون )
F10 ادامه دادن بازی با حالت نرمال
مال من Biohazardه اما روي ترينر عكس ايداست.خوبم كار ميكنه.
tekken god دستت درد نکنه کار کرد
اما یه مشکلی داره گاهی اوقات از بازی خارج میشه و بایدDont Send زد و دوباره ران کرد
عزیزم من هم قبلا با بازی NFS : Most Wanted و Devil May Cry 3 همین مشکل شما را داشتم مشکل از ویندوزته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهش می کنم .نقل قول:
دوست عزیز رمز با وسکر بازی کردن رو فعّال نکن تا این مشکل برطرف بشه .نقل قول:
خدا نگهدار .
بابا اين بازي خيلي باحاله .
تازه رسيدم اونجايي كه به اشلي يه ردياب ميزنه و توي اون قفسه هام الآن.
هنوز خيلي مونده نه؟اونقدر داستانش منو جذب كرده كه نگو.
رسيدم آخرش شيريني ميدم.
نه دیگه تقریبا آخرشه فقط نبرد با کراوزر مونده و سدلر. شیرینی یادت نرهنقل قول:
نههههههههههههه:18:نقل قول:
به اين زودي !!!
من اميد اين بودم يه دو سه هفته ديگه طول ميكشه.:27:
نترس بابا دوست عزیز این بازی مراحل اظافی دیگری هم داره که یکیش Handcannon رو آزاد می کنده و یکی هم کلاش بی نهایت ! تازه می تونی دوباره بازی رو بالود کردن آخربین سیوت از اوّل با همه تفنگایی که خریده بودی بری ! من خودمم الآن پونصد دفعه هست که دارم این بازی رو تا آخرش می رم ! در ضمن از من به تو گفتن حتماً برو تفنگ Striker رو بخر و تا آخر بهش قدرت بده چون خیلی بدردت می خوره ( تیراش صد تا می شه ).نقل قول:
بازم اطّلاعات خواستی بگو .
در ضمن ، ایمیل کردن شیرینی یادت نره ! ایمیل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادت نره ها !
خدا نگهدار .
سلام دوستان به یک مشکلبرخورد کردم:
اولین باری که این بازی تو ایران توزیع شد من رفتم و دیدم شرکت GIGA PC Game این بازی رو داده بیرون بعد بازی رو گرفتم آورم نصب کردم رو سیستم و به راحتی و بدون افت فریم در هر دو رزولیشن 1024x768 و 800x600 بازی می کردم.( به قول دوستمون 500 بار تمومش کردم.)
این پک نسخه Biohazard بود. که 5 تا دی وی دی بود.
بعد یه مدت سی دی ها خراب شد و من چند وقت پیش رفتم یک DVD از این بازی گرفتم بعد نصب کردم دیدم سیستم من نمیکشه و پایین ترین رزولیشن افت فریم داره.بعد توجه کردم دیدم هم گرافیک بازی تا حد زیادی پیشرفت کرده و هم تو اول بازی که استارت میزنی بجای Biohazard مرده میگه FOUR . بعد فهمیدم که این نسخه جدید و بهتر هست.
هر چه قدر گشتم از پک قبلی که 5 تا سی دی بود پیدا نکردم.
حالا راهی هست که بشه گرافیک بازی رو به حالت Biohazard تغییر داد؟ پچی هست که گرافیک رو پایین بیاره؟
نه برادر راهی نداره . شما اگه تونستی همون resident evil 4 رو بخر البته از لحاظ محتوا فرقی نداره اما رزیدنت 4 نسخه اصلی و
biohazard نسخه اروپایی که یک مقدار دستکاریش کردن من هم همین مشکلو داشتم اما باهاش سوختیم و ساختیم.
سلام.
من این بازی را دیشب گرفتم و الان هم داخل اون مرحله هستم که سوار تله کابین شدم و یکم هم سخت هستش.خدا را شکر فعلا مشکلی برام پیش نیومده.فقط میتونم بگم این یکی از بهترین بازی ها هستش.:دی
نسخه Biohazard حتی تو گرافیکهای 128 هم براحتی اجرا میشه. ولی نسخه 4 کمترین گرافیک باید Geforce 6600 باشه!نقل قول:
نه برادر راهی نداره . شما اگه تونستی همون resident evil 4 رو بخر البته از لحاظ محتوا فرقی نداره اما رزیدنت 4 نسخه اصلی و
biohazard نسخه اروپایی که یک مقدار دستکاریش کردن من هم همین مشکلو داشتم اما باهاش سوختیم و ساختیم.
اما چیزی که شما می فرمایید برای من کاملا بر عکس بود . نسخه بیو هازارد به سختی اجرا میشه اما نسخه 4 به راحتی
فکر نکنما چون من همینجوری با چند بار خرید فروش 10-15 میلیون کاسب شدم، شمام یه باز امتحان کن البته اینم بگم این روش وقتی کاربری داره که تونسته باشی یه 400-500 هزارتایی پس انداز کرده باشینقل قول:
راستی شماها چرا اینقدر دنبال ترینر هستید ، ترینر همه جذابیت بازی رو از بین میبره من که اصلا حال نمی کنم
حالا به جای Biohazard و resident evil بگین چه تکنیک هایی را میشه با دسته انجام داد.(مثل لقت زدن)
خدمت شما عرض شود که تا هنگامی که بازی اجازه ندهد نمی توان تکنیک و یا کارهای آکروباتیک انجام داد. فقط می تونید به سر موجودات شلیک کرده و نزدیک بروید و اون موقع kick یا همان لگد زدن رو انجام بدید.
سلام دوستان
من خیلی وقته که از راهنماییهایه دوستانمون تو این تاپیک استفاده میکردم
ولی الان یه جائیم که کسی بهش اشاره نکرده بود
من یکی از 3 تیکه ی مجسمرو پیدا کردم(قسمت سر) ولی الان تو باغ هستم (همونی که مرد کوتوله هم میگه که توش گم میشی)ولی نمیدونم از اینجا به بعد چیکا کنم!!!!!
ضمنا من از دوستایه همدوره ی Mehdi هستم ولی 2 سالی میشه که ازش خبر ندارم
کسی ازش خبر داره؟؟؟
تا اونجایی که یادمه اونجا 2 تا قطعه پیدا میکنم که اون دره قفله باهاش باز میشهنقل قول:
Mehdi دیگه مدیر انجمن بازیها نیست و کمتر به p30 سر میزنه
اره یکی از اون 2 تا قطعه رو پیدا کردم که کنار مجسمه ی وسط پارک بود ولی اون یکیرو نمیدونم کجاس:(
فکر کنم اون یکیش تو یه صندوقه
بچرخ پیدا میشه
آقا دیوید تو اون باغ 2 تا تیکه هست که هر دو تا رو روی دو تا از فواره ها که توی باغ هستند پیدا میکنی، بعد اونها رو ترکیب میکنی و عنوان کلید روی یکی از درهای راهروی باغ که قفل هست میذاری و در باز میشه و ادامه بازیییینقل قول:
من در چرخ دنده ها گیر کردم.اون چوب سر راهم را هم زدم ولی باز هم گیر میکنه!!!!چی کار کنم؟
چنتا ديگه چوبم هست .فكر كنم سه تا چوب كه شما يكسشو زدي ميشه دوتا.
راستي من اون مرحله كه از چند تا قفسه هاي معلق رو هواست و از هر كدوم كه رد ميشيم قبليش ميوفته سيستمم بعدش كه غوله از دره مياد بالا قاط ميزنه و منو نشون نميد.
ميگيد اشكال از بازيه؟
ببخشيد من به باغ رسيدم اما نميدونم چطوري واردش بشم دري نيست اخه
نه بابا من که باورم نمیشه حالا یه دونه از سیوم کپی می گیرم این کاری که شما می گیدو می کنم ببینم واقعاً اینجوریه اگه بشه که خیلی باحاله .نقل قول:
در مورد ترینرم من باسه دوستم می خواستم چون تو یه دست با زی کردن حدود دو و نیم ملیون می گیرم پس دیگه ترینر می خوام چی کار .
من چي كار كنم ؟؟؟دارم ديوونه ميشم
يه عكس از اونجا بذار من كه نفهميدم كجا رو مي گينقل قول:
ولي احتمالا مشكل خود بازي بايد باشه
تا اونجا که من یادمه همه شرکتها بازی رو سالم عرضه کردن شاید من اشتباه میکنم چون تو این 370 صفحه کسی از ناقص بودن بازی حرفی نزدهنقل قول:
چنتا ديگه چوبم هست .فكر كنم سه تا چوب كه شما يكسشو زدي ميشه دوتا.
راستي من اون مرحله كه از چند تا قفسه هاي معلق رو هواست و از هر كدوم كه رد ميشيم قبليش ميوفته سيستمم بعدش كه غوله از دره مياد بالا قاط ميزنه و منو نشون نميد.
ميگيد اشكال از بازيه؟
اون درا هر کدوم سوییچ دارن باید از دست اون غوله در بری سوییچارو بزنی رد شی
بعد واگنا کنده میشن که در آخر هم میپره تو غار اونجا حسابی با غوله در گیر میشه حالا قضیه چیه نمیدونم
آرام جان اگر من اشتباهی گفتم شما درستش کن
موفق باشی
یاحق
esi_1981 رفتم چک کردم شما در اشتباه هستید ، به توضیحاتی که من نوشتم توجّه کنید :نقل قول:
قیمت خود تفنگ = 9800
فایرپاور ( قدرت شلیک ) :
1- = 25000
2- = 45000
ریلود اسپید( سرعت خشاب پر کردن ) :
1- = 18000
کاپا سیتی ( تعداد تیر ها ) :
1- = 25000
2- = 40000
Exclusive (قدرت نهایی برای قوی کردن شلیک )
1- = 30000
جمع کل = 183000
91500=2÷183000
قیمتی که فروشنده این تفنگ را با تمام قدرت ها می خرد = 98900 که تقریباً صدهزار تا هست نه یه ملیون خودم این کارو کردم ( یه ملیون پول داشتم ) نهصد هزار تا باسم موند .:13:
حالا گرفتی داری اشتب می کنی ؟ :31:
باورت نمیشه یه بار دیگه با دقّت امتحان کن . :5:
نقل قول:آها جاشو فهميدم!نقل قول:
نه اونطوري كه شما مي گي هم نيستش سي دي مشكل دار اويل 4 كم نداشتيم!
ولي توي اون قسمت بازي من برنخوردم تا حالا
در هر حال اگه پيغامي نمي ده و اگه هربار فقط توي همون قسمت خاص مشكل هست خيلي احتمال مي ره مشكل خود بازي باشه
سيو بازي رو نگه دار بازي رو با يه سي دي كه قبلا امتحان شده نصب كن ببين بازم مشكل داره يا نه