Migan Heyvanat Chand Lahze Ghabl Az Voghoo'e Zelzele Oono Ehsas Mikonan
..
...
....
Hatman KHABARAM KON
Printable View
Migan Heyvanat Chand Lahze Ghabl Az Voghoo'e Zelzele Oono Ehsas Mikonan
..
...
....
Hatman KHABARAM KON
امروز صبح راديو Bbc اعلام كرد كه بعد از ظهر فردا تاسيسات هسته اي نطنز و كاشان در اثر يك انفجار هوا ميره نميدوني تا كجا ميره من اين توپو نداشتم .....
ميتوني تصور كني با هم لب دريا نشستيم؟ ميتوني تصورش رو بكني كه با هم به يه سفر طولاني ميريم از جنگل تا دريا.؟ ميتوني تصور كني كه تو يه شب باروني شونه به شونه هم قدم بزنيم؟ همه اينا رو هم كه بتوني تصور كني نميتوني تصور كني كه آشپزي با تك ماكارون چقدر راحته.!! تازه حتي اونم كه بتوني تصور كني هيچوقت نميتوني تصور كني كه سر كار گذاشتن تو از آشپزي با تك ماكارون هم راحت تره.
قانون 11 نیوتون: اگه با سرعت نور ک...و...ن بدی، میتونی یه ملت و نون بدی
با دوست صمیمیت مثل دو لپ ک..و....ن باش که فقط وقت ر..ی..د..ن.. از هم جدا میشم
ترکه دفتر خاطراتش تموم میشه میندازدش دور
به قزوینیه میگن: شما قربانی هم میکنین؟ میگه: فامیلیش مهم نیست، هر کی باشه می...!
صدای عشق: صدای پیانو نیست، صدای گیتار هم نیست، صدای عشق صدای قلب هم نیست، صدای عشق صدای فنر تخته...
فرا رسیدن ماه مبارک را بر شما فجرآفرینان در بهار 57 جای شهدا بزودی اعلام می شود.(ستاد بحران تداخل محرم و دهه فجر)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
احسنت به این پشت کار
ye rooz ezrail mire pishe ghazvinie mige vasiat namat kojast ghazvinie mige zire farshe dola sho vardar
از رشتیه می پرسن توی شهر شما دختر نجیب هم پیدا میشه؟ رشتیه میگه: پیدا می شه ولی هزار تومن گرونتره
یه نفر میره دکتر میگه: دکتر من چه کارایی بکنم که ۱۰۰ سال عمر کنم؟ دکتر میگه ببینم سیگار میکشی؟ میگه نه. مشروب میخوری؟ نه. خانوم بازی میکنی؟ نه... پس میخوای ۱۰۰ سال عمر کنی چه گهی بخوری ...
زندگی مربعی است که هر سه ضلع آن عشق و محبت است
گلی گم کرده ام در باغ هستی ----------- خودتو لوس نکن اون گل تو نیستی
به ترکه اس ام اس میرسه با ذوق میخونه فک میکنه جوکه
اما خیط میشه
مثه الانه تو
ادما دو نوعند: 1 اونايي كه روشون مگس ميشينه ، اينا ادماي گهي هستند 2. اونايي كه مگس روشون نميشينه ، اينا هيچ گهي نيستن . تو از كدوم نوعي؟
Yadam ayad zire ؟iram
kodaki 10 sale bodi
narmo nazok
؟oone bi kork
mineshasti roye paham
misoridi roye tokhmam
؟ardamet 1 roze shirin
toye jangalhaye ghazvin
نانوا هم جوش شیرین میزند بیچاره فرهاد
می گفتی که دوستم داری،به تعداد قطره های بارانی که بر صورتت می ریزد.
و من نیز دوستت دارم،بدون توجه به چتری که.... روی سرت گرفته ای!!!
در بازار بورس قلب تو چند سهم باید خرید،تا ضربان به ظاهر منظمش، حتی ذره ای از سرمایه ی عشقم نسبت به تو را.... به باد فنا ندهد!!!
به حساب خیال بافی ام نگذار، اما ستاره ای دارم در تیره ترین شب ها ، فقط خواستم بدانی که می شود دل خوش کرد ، به چراغ کوچک یک هواپیما !!!
کسی که جاروست ، حق ندارد از غبار گله کند
Be rashtie migan ye arabe dare zanet o mi…..e eybi nadare adame khosh mamele sharike male mardome
بی ادباشو ببخشین
ghazvinie mire khastegari , behesh javabe rad midan , ru ؟une dokhtare asid mipashe
Heyate dolat pishanahaad dade esme pegou GLX ro bezaran begou alef , laam ,mim
1 rooz ye dokhtare zesht az doost pesaresh miporse "farghe man baa khorshid chie ? "
pesare mige : nemishe be har 2 taatoon mostaghim negaah kard .
عشق کرباسیست که طبیعت ان را نقاشی و تصور گلدوزی اش می کند
خسته شدم
فعلا بای
زندگي مثل يه قاصدك هست كه اگه نگيريش خيلي ساده و راحت از تو ميگزره ، و به فكر تو نيست كه حسرت رفتنشو ميخوري
مي نويسم با دستي لرزان و قلبي شکسته با چشمي گريان مي نويسم از شور عشق از تو تا که
باور کني ديوانه وار دوستت دارم
براي رسيدن به جايي که تا بحال نرسيده ايم بايد از راهي برويم که تا بحال نرفته ايم
به من نخند یه روز دلت دل به کسی میبنده اون روز میبینی عاشقی گریه داره نه خنده!!
منهم يه روز ميخنديدم به اشك سرد عاشق باور نميكرد دل من ناله و درد عاشق...!!!
زندگی به من آموخت چگونه اشک بریزم اما اشک به من نیاموخت چگونه زندگی کنم
يه روز ترکه ميره استاديوم آزادي فوتبال تماشا کنه تو موج مکزيکي تماشاگرا غرق ميشه!
عشق را دوست دارم ولي نه در قفس بوس را دوست دارم نه در هوس
تو را دوست دارم تا آخرين نفس
عاشق واقعی کسی است که معشوق خود را آزاد می گذارد تا خودش باشد. در عشق اجباری نيست.
وقتی که کودک بودم به من گفتند همه را دوست بدار.
حالا که از ميان همه به يک نفر دل بستم٬ می گويند فراموشش کن...
daftari ke basteh shod digeh bazesh nakonid ...
ghalbi ke shekasteh shod digeh nazesh nakonid