فرق دانلود معمولی تورنت با Download using Magnet چیه؟
فرق دانلود معمولی تورنت با Download using Magnet چیه؟
در حالت اول،شما یه فایل چند کیلو بایتی دانلود میکنی مثلا از لپ تاپ و بعد میبری میریزی روی یوتورنت که 24 ساعته دانلود میکنه فقط!!!نقل قول:
Download using Magnet
ولی این حالت مگنت،خودکار نرم افزار رو اجرا میکنه و شما دیگه فایل خاصی رو دانلود نمیکنین!!!!!
من معمولا همین مگنت رو استفاده میکنم،چون نیازی به ذخیره کردن فایل چند کیلوبایتی تورنت ندارم!!!
با درود به دوستان گرامی
اگه حجم فایلی که داری دانلود میکنی بسیار زیاد باشه آیا میشه وقتی درایو مقصد پر شد فایلهایی را که تا الان دانلود شده به درایو
دیگه ای انتقال داد تا جا برای فایلهای تازه باز بشه یا باید همه فایلهای دانلودی روی یه درایو باشه ؟؟؟
با سپاس
نقل قول:
شما همون اول که دانلود رو شروع می کنید، به اندازه ی حجم فایل از درایو شما اشغال می شه
یعنی اگه حجم فایل 10 گیگ باشه، همون اول دانلود، 10 گیگ از درایو اسغال می شه و اگه جا نباشه، همون اول پیغام میده که جا نداره. یعنی چه 1% دانلود شده باشه چه 99% همون 10 گیگ فضا اشغال شده ست.
ولی اگه می خوای فایل رو جا به جا کنی.... باید سورس فایل تورنت ( همون فایل چند کیلیو بایتی) رو داشته باشی
بعد اون مقداری که دانلود شده رو جا به جا کن، دوباره فایل تورنت رو اجرا کن، و محل دانلود رو همون جایی انتخاب کن که فایل رو بهش منتقل کردی.... اینجوری از ادامه اش دانلود می کنه
این کار به درد وقتایی می خوره که ویندوز عوض می کنی.... می تونی دانلود هات رو ادامه بدی
یعنی این کار روی کیفیت یا هماهنگ بودن صدا و تصویر تاثیر منفی نمیذاره؟نقل قول:
با سپاس دوست گرامینقل قول:
فایلی که من دارم حجمش خیلی بالاست (حدود200گیگ) روی هاردم هم سرجمع 20 گیگ هم جای خالی ندارم آیا راهی هست که این تورنت رو بشه تکه تکه دانلود کنم منظورم اینه که مثل دانلودهای عادی که مثلا یه فایل 200گیگی رو تکه تکه میکنن به بخشهای مثلا 1 گیگ و شما هر هنگامی که هاردت پر شد میتونی بخشهایی رو که دانلود کردی بریزی روی مثلا یه هارد اکسترنال و بخشهای تازه رو دانلود کنی آیا در مورد تورنت هم همینجوریه ومیشه بخشهایی رو که دانلود شده ریخت روی یه هارد اکسترنال و بقیه رو دانلود کرد ؟؟؟؟
خلاصه بگم میخام بدونم آیا راهی هست من این فایل رو با این فضای خالی کمی که دارم دانلود کنم یا اینکه حتما باید اندازه این تورنت جای خالی روی هارد داشته باشم ؟؟؟؟؟؟؟
با سپاس فراوان
نه.... هیچ تاثیری نمیذاره. کلا سیستم دانلود های P2P یه جوریه که اصلا برای این چیزا مشکلی ایجاد نمی کنه. صد بار Stop کنی، ویندوز عوض کنی، جا به جا کنی، باز هم بزنی دانلود رو ادامه میده. ... خیالت راحت باشهنقل قول:
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
نقل قول:
اگه فایلی که داری می گیری شامل چند بخش باشه، مثلا 100 تا فیلم،( یا کل قسمت های یک سریال مثل لاست) موقعی که روی فایل با فرمت تورنت کلیک می کنی، و برنامه Bittorrent یا utorrent بازش می کنه، مشخصات و محتویات فایل رو بهت نشون میده. مثلا همون 100 تا فیلم رو در نظر بگیر، لیست فیلم ها رو بهت نشون میده. می تونی کنار هر کدومش تیک بزنی که کدوم رو می خوای دانلود کنی و کدوم رو نمی خوای.
اینجوری می تونی این 100 تا فیلم رو که ممکنه روی هم 200 گیگ حجم داشته باشه رو جدا جدا دانلود کنی
البته این تجربه که قبل از دانلود، محتویات دانلود رو بهت نشون میده رو من با همین دو تا برنامه که کار کردم دارم ...بقیه برنامه رو نمی دونم به این صورت باشه یا نه
سلام
من از اسیا تک سرویس میگیرم ولی پورت تورنت رو بسته
قبلا با vuze میتونستم ولی پورتش رو بستن
و سرعتش خیلی پایین اومد (سرعتش از 10 بالا تر نمیرفت)
شما چه برنامه و راه حلی رو پیشنهاد میکنید
مطمئنی پورت رو بسته؟؟؟ خیلی بعید می دونم ISP های معتبر اینکار رو بکنننقل قول:
من با این برنامه ای که شما میگی کار نکردم تا حالا
ولی اگه Bittorrent یا utorrent رو دانلود کنی و به قسمت زیر بری
Option /perferences / Conection
و روی گزینه ی Random port بزنی معمولا این مشکل افت سرعت حل می شه
ضمن اینکه تورنتی که می گیری رو از نظر seed چک کن که کافی باشه
مودم ADSL رو هم خاموش روشن کنی محض احتیاط ضرر نداره
در این دو تا برنامه می تونی ارتباطت رو هم تست کنی
برای اینکار رو این قسمت از برنامه که با دایره سبز مشخص کردم دابل کلیک کن. قسمت تست باز می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چند وقته که لینک سایتtorrific برایم مستقیم نمی کند وخطا می دهد من همیشه فایلهایم را به همین صورت مستقیم می کردم حالا مستقیم نمی کند چرا
دوستان الان سایت تورنت خوب چی سراغ دارید که همه چیز داشته باشه؟
بیشتر audio و video
نقل قول:
نه.... هیچ تاثیری نمیذاره. کلا سیستم دانلود های P2P یه جوریه که اصلا برای این چیزا مشکلی ایجاد نمی کنه. صد بار Stop کنی، ویندوز عوض کنی، جا به جا کنی، باز هم بزنی دانلود رو ادامه میده. ... خیالت راحت باشه
دوست عزیز،برخی فیلم های من،در اثر فرمت شدن هارد،از دست رفت....قسمت هایشیشون برگشت ولی تکه تکه هستن و یا مثلا چند ثانیه اش نیست!!(درست مثل تورنت ها که 80 درصدش دانلود شده،میتونی فیلم رو ببینی و یه سری لحظاتش نیست!!)....
هر جوری سعی کردم،این فیلم ها رو که تورنت بودن و فایل تورنتشون رو پیدا کردم و دادم که دانلود بشه،ولی از 0 شروع کرده و ادامه نداده!
نقل قول:
خب این حالتی که میگی استثناست
با این حال اگه موقع ریکاوری فایل رو به صورت یکپارچه بتونی برگردونی، و اسم فایل همونی باشه که قبلا موقع دانلود بوده، می تونی ادامه بدی... من حتی این رو هم تست کردم و شده!
ولی خیلی از فایل های ویدئویی کامل موقع ریکاوری تکه تکه می شن و از دست میرن... چه برسه به اینکه فایل نصف دانلود شده ی تورنت باشه
حالا درسته روش دانلود P2P تا جای ممکن نسبت به این چیزا مقاومه... ولی دیگه یه ذره هم خودمون باید رعایت کنیم :46:
اگه سایتی می خوای که خودش فیلم ها و سریال های جدیدی که میاد رو معرفی کنه من این سایت رو پیشنهاد می کنم. دلیلیش هم اینه که یک سری امکانات رایگان داره که برای بعضی از سایت های دیگه پولیه... مثلا اینکه فایل ها رو به ترتیب seed بتونی sort کنی. البته سایتش فیلترهنقل قول:
در این رده سایت ها این هم خوبهکد:http://www.kickasstorrents.com/
ولی در کل به نظر من ( نظر شخصی) بهترین سایت سرچ تورنتکد:http://extratorrent.com/
این هم فیلتره ولی اگه روی پورت HTTPS بزنی فیلتر نیستکد:https://thepiratebay.org/
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
دوست عزیز من به شخصه کار نکردم با این سایت. باید منتظر بشی بچه های دیگه که کار کردن بیان جواب بدننقل قول:
ممنون ازzeus_1
که راهنماییم کرد
فکر کنم مقدار دانلود کمم بخاطر اینه که شرکت خودش سرعت دانلود شبانه رو میاره پایین
یک سوال : ایا با استفاد از اینترانت میشه از تورنت استفاده کرد؟
محدودیت نداره؟
اگه بشه فکر کنم خیلی عالی بشه . چون محدودیت حجم هم نداره
سلام
گوشه پایین سمت راست یو تورنت یه علامت تعجب تو یک دایره قرمز رنگ اومده و میگه
not connectable
a firewall/router is limmiting your network trafic
you need to open up a port so others can connect to you.
اینو چطوری برطرف کنم؟
نقل قول:
اگه جدیدا آنتی ویروس عوض نکردی، یا فایروال نریختی،
برو اینجا
و روی گزینه ی Random port بزن
مودم رو هم خاموش روشن کن که IP عوض بشه
اگه با این چیزا درست نشد، مشکل از شما نیست، از ISP هست که گاهی وقتا یکی دو روزی اینجوری می شه و دوباره درست درست می شه
مخصوصا الان که کلا سرعت اینترنت رو آوردن پایین
ترکر عمومی بهتر از piratebay چی هست؟
سلامنقل قول:
اگه جدیدا آنتی ویروس عوض نکردی، یا فایروال نریختی،
برو اینجا
و روی گزینه ی Random port بزن
مودم رو هم خاموش روشن کن که IP عوض بشه
اگه با این چیزا درست نشد، مشکل از شما نیست، از ISP هست که گاهی وقتا یکی دو روزی اینجوری می شه و دوباره درست درست می شه
مخصوصا الان که کلا سرعت اینترنت رو آوردن پایین
انتی ویروس نصب کردم ،
این کاری که شما فرمودی رو انجام دادم فقط اون دایره قرمز تبدیل به مثلث نارنجی شد
و همون پیغام رو میده تقریبا
فایروال خود ویندوز و Port Forwarding روتر رو چک کنین.تنظیمات برنامه های امنیتی که خودتون نصب کردین رو چک کنین.(مثل اینترنت سکیوریتی, فایروال, آنتی ویروس...)نقل قول:
بعد از چک کردن موارد بالا چند تا پورت رندوم رو تست کنین اگه دیدین همش بستس ISP شما پورت های مربوط به تورنت رو محدود کرده.
من ESET Smart Security 5 رو نصب کردم
دقیقا چه تنظیماتیش رو باید چک کنم؟(از کجا)
Port Forwarding روتر رو چطوری چک کنم؟
مرسی
eeeeee
اين تاپيكه چرا اينجاست؟
بهرحال؛
1- چند تا دانلود اخيرم خيلي افتضاح شده. مثلا يكي حجمش 1.5 گيگ بود، حدود 4 گيگ دانلود كردم!
مشكل از چيه؟ اصلا اين hashfail چيه؟ اينا هم ذخيره ميشن يا خودكار پاك ميشن؟
2- چطور ميتونم فايل هايي كه قبلا دانلود شده اما از ليست utorrent پاك شده رو دوباره برگردونم و seed بشم؟
3- فرض كنيم ديسكوگرافي يه گروه/يه سريال رو آپلود كرديم و حالا آلبوم/قسمت جديد اون منتشر شده. بايد يه تورنت جديد ساخت يا ميشه همون رو آپديت كرد؟
همين :31:
با تشكر
من تنظیمات انتی ویروس رو تغییر دادم
تیک سبز اومد و میگه بدون مشکل داره کار می کنه ولی سرعت تورنت اصلا مناسب نیست.
وقتی انتی ویروس رو دوباره فعال می کنم هم همون مثلث نارنجی ظاهر میشه.
در حالی که سید بالا داره سرعت بیشتر روی 6 میچرخه ولی وقتی از سایت های مختلف فایل دانلود می کنم به 20 هم میرسه.
1-ورژن قبلی نرم افزار باگ داشت.اول نسخه قبلی رو به طور کامل آن اینستال کنین.بعد آخرین نسخه رو نصب کنین.نقل قول:
2-میشه با جستجوی اسم فایل تو سایت های تورنت دوباره اونا رو ادد کرد و به هنگام پرسیدن مسیر باید مسیر فایل های دانلود شده رو بدین.بعدش خودش فایل ها رو چک میکنه و اگه همشون 100% باشن شروع میکنه به سیید کردن.متاسفانه فکر نمیکنم راه دیگه ای برای برگردوندن باشه.
3-به علت این که Hash هر تورنتی با تورنت دیگه فرق داره باید دوباره یه فایل تورنت بسازین.
سرعت تورنت به عوامل زیادی بستگی داره.بالا بودن تعداد سیید درسته مهمه ولی ممکنه تعداد پییر هم زیاد باشه و این خودش باعث کاهش سرعت میشه.نقل قول:
در ضمن یه مدت زمانی طول میکشه که سرعت تورنت زیاد بشه.(بعضا 10-15 دقیقه سرعت کمه بعد از این که مقداری آپلود کردین سرعت بهتر میشه.)
مقدار Ratio رو هم سعی کنین بالای 0.7 نگه دارین.اگه مقدارش به مدت زیادی کم بمونه (مثلا اگه آپلود رو خیلی محدود کنین) ترکرها شما رو Ban میکنن.بعضی ترکرها هم مقدار 1 رو برای حداقل Ratio در نظر میگیرن.یعنی باید به همون مقداری که دانلود کردین آپلود هم بکنین.
با سرچ کردن Hash فایل توی گوگل میتونین تعداد بیشتری ترکر پیدا کنین که این خودش میتونه باعث افزایش سرعت بشه.
موفق باشید.:11:
دوستان من تورنت که دانلود میکنم همچین اروری میده و قطع میشه ، از وی پی اس واسه دانلودش استفاده میکنم
cyclic redundancy check
به نطرتون مشکل از کجاست؟
سلام. دوتا سوال داشتم:
1. تعداد سید و پیر داخل پرانتز زیاده در حد 200 تاست، ولی بیرون پرانتز کمه. سرعت هم خیلی کمه. چرا؟
2. چرا فروم اینجوری شده. از چپ به راست شده. نوشته هایی که توش اینگلیسی هست رو نمیشه درست خوند؟
عزیز امتحان کنید از چیز پی ان نیست که احتمالا دارید با وی پی اس میدید؟؟نقل قول:
الان من هیچی از torrnet نمیدونم...
فقط میخوام بدونم چی جوری راه اندازی میشه؟؟
یه لینک بدید طریقه راه اندازیش چه طوریه ؟؟؟؟ نصب و بقیه چیزا
در ضمن در ضمن... آیا torrnet الان بدون ف-ل-تر شکن هم میشه ازش دانلود کرد یا نه ؟؟؟
میزان استفاده از هارد رو از utorrentچک کنید ببینید چند درصد است.(disk overloaded)نقل قول:
احتمال دیگر هم این هست که سیدر ها با سرعت خیلی کمی آپلود میکنند.
موفق باشید :11:
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
منظورتون از نصب هست؟؟نقل قول:
برای استفاده از یک تورنت ابتدا نرم افزاری مثلutorrent رو دانلود و نصب کنید.سپس از طریق نوار بالا فایل تورنت یا آدرس تورنت رو وارد کنید.اگه احیانا اون سایت تورنت فیلتر هست با قند شکن به اون سایت بروید و فایل تورنت رو دانلود و در utorrent وارد کنید.
اگه باز مشکلی هست بفرمایید.
موفق باشید :11:
میشه دوستان راجع به ترکر های خصوصی بیشتر توضیح بدن و بگن چجوری میشه بهشون وصل شد یا اونا رو پیدا کرد؟
در پستهای اولیه توضیحاتی داده شده ولی نگفته که چجوری استافده کنیم و یا مثلا این "هَش" چی هست و چجوری میشه ازش استفاده کرد.
دوستان من تازه از تورنت استفاده میکنم و یه سوال دارم....
من یه فایل دانلود کردم یعنی زده finished بعد دوباره روش کلیک راست میکنم و استارت رو میزنم روش مینویسه seeding .این یعنی چی و حتما باید انجام بشه؟اگه انجامش ندم چی میشه؟
ممنون
تورنت یک شبکه ی اشتراک فایل هست. هر چی که شما دانلود می کنی در واقع از روی سیستم کاربرهای معمولی مثل خود شما داره دانلود می شه.نقل قول:
شما در زمان دانلود علاوه بر دانلود، آپلود هم داری که در این موقع به شما peer گفته می شه
اگه از داخل تنظیمات برنامه آپلود رو قطع کنی و فقط دانلود داشته باشی، می شی Leecher
وقتی دانلود تموم بشه، فقط آپلود داری که در واقع اون وقت شما هم تبدیل به یک Seed برای اون فایل می شی. در واقع دانلود دیگه تموم شده پس می تونی finish رو بزنی و اسم اون فایل رو هم می تونی از داخل برنامه پاک کنی
نقل قول:
سلام.
من یه سوال دارم. این ترکر خصوصی چیه؟ چجوری میشه پیداش کرد و بهش وصل شد؟
Private Tracker ها سایتهای تورنت هستن که برای دانلود کردن باید حتما عضوشون بشید و عضویت هم فقط با دعوتنامه امکانپذیره، از این لحاظ این جور سایت ها امنیت خیلی زیادی دارن چرا که امکان شناسایی افرادی که دانلود میکنند و یا چیزی را که دانلود میکنند توسط ISP تقریبا نزدیک به صفر هست البته ترکرهای خصوصی قوانین خودشون را هم دارن مثلا حتما باید بعد از اتمام دانلود فایل را تا 1.0 ratio و یا تا سه روز seed کرد وگرنه اخطار گرفته و اکانت شما پاک میشه که به خاطر همین سختگیری سرعتی که شما از private tracker ها میگیرید اصلا قابل قیاس یا سرعت public tracker ها مثل thepiratebay نیست ...راههای مختلفی برای پیدا کردن دعوتنامه ترکرهای خصوصی هست مثل دو تا سایت پایین:نقل قول:
من تو سایت cgpeers اکانت دارم
یه تورنت ساختم آپلود کردم براش
اما تو لیست اصلی تورنتها نمی آد فقط تو آپلودهای خودم مشخصه چرا؟
سلام...
ادامه ی تاپیک رو میتونید در بخش اینترنت و شبکه دنبال کنید. :)
با تشکر مهران...