نقل قول:موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3247962&postcount=92
Printable View
نقل قول:موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3247962&postcount=92
مسائل مربوط به Babylon رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید...نقل قول:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=31051
سلام دوستان یه مشکل ... :31: ( من شرمندم که اینقدر ازتون سوال میکنم )
هر وقت ویندوز رو به حالت hibernat خاموش میکنم . وقتی روشنش میکنم این پیغام میاد و مثل حالتی که انگار shutdown کرده باشم بالا میاد و برنامه هایی که قبلا در جال اجرا بودن هیچ کدوم نیستن .
( اون دستوری که تو cmd مینوشتیم و هایبر نیت رو فعال یا غیر فعال میکرد رو هم امتحان کردم ، ولی مشکلم حل نشد . )
راستی ، اینم بگم که من هم ویندوز xp دارم هم vista و مجبور شدم برای حل مشکل بوت شدن سیستم عامل از نرم افزار های ادیت بوت استفاده کنم ، ( گفتم شاید به این ربط داشته باشه :31: )
لطفا بازم مثل همیشه کمکم کنین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه سوال کوچیک دارم
می خواستم بدونم وقتی ویندوز را آپیدت می کنیم فایل های آپدیت ویستا کجا میره و آیا میشه آنها را ذخیره کرد و دفعه بعد که ویندوز میریزیم استفاده کرد یا باید باز آپدیت بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشید.
سلام...
ويستا مانيتور وايد من رو ساپورت نميکنه! چه کنم؟
يعني رزولوشون 1440x900 رو نداره!
مشکل کجاست؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمايين.
سلام. نه.نقل قول:
من ویندوزم home premium هست و امکان Dreamscene رو ندارم.
این مشکل معمولا وقتی رخ میده که یا برنامه هایی که نصب کردین سازگار نباشن با ویستا و یا رمتون قدرت پرداز کافی رو نداشته باشه....نقل قول:
مشخصات سیستمتون رو بگید....
از وقت خاصی این مشکل براتون پیش اومد یا از روز اول مشکل داشتین؟؟؟
درایور مانیتور رو نصب کردید؟؟؟نقل قول:
شاید یه برنامه ای برای شما این مشکل رو ایجاد میکنه...شما یه بار تمام برنامه های جانبی رو ببنید و فقط فقط حالت normall سیستم باشه ببین هنوز مشکل داری؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
همه برنامه هارو بستم ، حتی برنامه هایی که تو بکگراند ویندوز در حال اجران :41:
مشخصات سیستمم hp-dv60 هست.نقل قول:
اخیرا این مشکل رو پیدا کردم. (حدود یک هفته)
یه سری برنامه مثل stardock objectdock و برنامه های مشابهش نصب کردم، از اونموقع این مشکل رو پیدا کردم. ولی با اینکه غیرفعالشون میکنم، بازهم مشکلم حل نمیشه.
خب اگه مشکل جدیدی هست براتون پس بخاطر یه برنامه یا یه registry key یا ... جدید هست...شما اگه میتونی از SystemRestore استفاده کن...نقل قول:
یا نسخه ی جدید و سازگار با ویستا همون برنامه هایی که تازه نصب کردی رو نصب کن تا اگر key ناسازگار وارد سستمت شده ترمیم بشه...
برو Startup رو هم چک کن...اگه از برنامه های جدید رو تو startup دیدی پاک کن...
موفق باشید.
شما هم از اول این مشکلو داشتید یا بعد نصب برنامه ای چیزی اینجور شده؟؟؟؟...نقل قول:
با sleep مشکل ندارید؟؟؟
وقت دیگه ای بجز hibernat هم این ارور رو میبینید؟؟
سلام
من بعد تعویض ویندوز اورجینال ویستام 2 تا کمبود نرم افزاری داره این ویستام که تو قبلی توسط کارخانه همه اکتیو بودن
1-این برنامه عکس گرفتن از صفحات ویندوز هست که الان ندارمش
نقل قول:
یکی یه بار یه خط گفته بود چه جوری فعال میشه اما من نفهمیدم خوب چی گفت!!
2-یه امکان فوقالهاده ی ویستام همین امروز از کار افتاده!!این تولبار پایین مثل قبل نیست و خیلی ساده مثل اکس پی شده
میگم منظورم چیه
قبلا وقتی مثلا پنجره wmp رو میاوردم پایین روی تولبار پایین صفحه روی wmp که میرفتم همون جوری مثلا فیلم رو میتونستم ببینم ودیگه لازم به maximize کردن هم نبود.در واقع همون صفحه رو در قالب کوچیک مشد دید اگه با مرورگر روش میرفتی
اما الان دیگه اونجوری نیست.توی تولبار پایین صفحه.روی wmp که فرضا برم فقط بالاش مینویسه wmplayer همین.دقیقا مثل اکس پی خیلی مسخره و ساده.چه کار باید کنم؟
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم . چه جوری میتونم یاهو مسنجر ورژن 8 رو روی ویستا راه بندازم ?
ممنون
چرا ویستا عکس های متحرک gif رو مثلا مثل اسمایل ها نشون نمیده ؟
نقل قول:
سلام .
من بخاطر پارتیشن بندی هارد لپتاپم (xps-m1530) مجبور شدم ویندوزو دوباره نصب کنم . قبل از نصب دوباره ویندوز هایبرنیت کار میکرد و من هم همیشه ازش استفاده می کردم . اما بعد از اینکه دوباره ویندوزو نصب کردم اینطوری شد .
با اسلیپ هم مشکلی ندارم و به درستی کار میکنه .
فقط زمانی که هایبرنیت میکنم این ارور رو میبینم .
راستی ، اون قسمت که در مورد key گفتین من متوجه تشدم . ولی این Product key که تو propertis واسم زده با اونی که رو برچسپ ویندوز پشت لپتاپ نوشته فرق داره . اما میگه ویندوز active ( از کرک هم استفاده نکردم )
نقل قول:
سلام .
من بخاطر پارتیشن بندی هارد لپتاپم (xps-m1530) مجبور شدم ویندوزو دوباره نصب کنم . قبل از نصب دوباره ویندوز هایبرنیت کار میکرد و من هم همیشه ازش استفاده می کردم . اما بعد از اینکه دوباره ویندوزو نصب کردم اینطوری شد .
با اسلیپ هم مشکلی ندارم و به درستی کار میکنه .
فقط زمانی که هایبرنیت میکنم این ارور رو میبینم .
راستی ، اون قسمت که در مورد key گفتین من متوجه تشدم . ولی این Product key که تو propertis واسم زده با اونی که رو برچسپ ویندوز پشت لپتاپ نوشته فرق داره . اما میگه ویندوز active ( از کرک هم استفاده نکردم )
در تاپیک مربوطه مطرح کنید...نقل قول:
موفق باشید.
دوست عزیز کاشکی زودتر میگفتید لب تاب دارید...نقل قول:
مسائل مربوط به لب تاب به جهت اختصاصی بودنشون در انجمن مخصوص به خودش مطرح میشه....
موفق باشید.
به اینجا مراجعه کنید..نقل قول:
موفق باشید.
شما از نسخه ی Ultimate استفاده میکنید؟؟؟؟یا Home؟؟نقل قول:
می شه یه لینک در مورد چیزی که الان در خواست می کنم بدید
من روی لپتاپم ویندوز ویستا نصبه و روی ویندوزم برنامه هست. الان روی لپتاپم فقط یه درایو با حجم بالا هست که می خوام این درایو رو به 2 یا 3 درایو تبدیل کنم. می شه به طور خیلی دقیق بگید که باید چی کار کنم؟
راستی با این کار بعداً برای لپتاپ و ویندوز مشکلی که به وجود نمی آد؟
سلام و عرض ادب خدمت اوریجینال عزیز ... احوال شما؟!
عزیز این قسمت مربوط به switch between windows چه کارایی داره؟
ممنون
سلام اورجینال عزیز
خوبی!؟
اون مشکل با easy bcd حل شد!
ممنون
نقل قول:
original جان ، ما میریم تالار لپتاپ شوتمون می کنن این طرف :31: شما که داری مارو دوباره میفرستی اونطرف :41:
plz کمک کن .
هالا یه سوال ، sleep با hibernate چه فرقی داره ؟؟؟ ( خواهشا یه توضیح کامل و تقریبا تخصصی بدین )
بازم ممنون که حد اقل جوابمونو میدین .
windows vista home perimium 32bit sp1نقل قول:
این سی دی هست که توی پک لب تاپ کنار درایورهای دیگه بهم داده شده
ضمن اینکه تا جایی که من میدونم این قابلیت عکس گرفتن رو توی همه نسخه های ویستا هست
حالا من بیشتر روی این تولبار پایین دسکتاپم ناراحتم.چه کار باید کنم همکار؟
سلام دوستان عزیز....
الان تعجبه که من اینجا چیکار میکنم..
از ویندوز زیاد خوشم نمیاد :دی
ولی مجبورم واسه استفاده بقیه به غیر از لینوکس ، ویندوز هم داشته باشم...
من مودمم Intel 536ep هست.. امروز vista رو نصب کردم... این درایور رو با سی دی خودش نصب کردم(البته داخل سی دی درایور فقط برای ویندوز ایکس پی و 98 و me هست) ولی نصب کرد. منتها موقع نصب یه ایراد گرفت که این درایور singed نشده!
موقع ریستارت یا خاموش کردم ویستا صفحه ابی مرگ میاد... با اینور و اونور کردن فهمیدم ایراد از درایور مودمم هست!
مودم رو که unistall کردم دیگه او نصفحه نیومد ... باز امتحان کردم و اطمینان کسب کردم!!!
ایا درایور برای ویستا هست با این چیپست؟
چیکار کنم؟؟
(اینم از مشکلات عجیب غریب ویندوز که ما رو آسی کرده :دی :دی :دی)
راستی نسخه ویستا : vista ultimate sp1 32bit
سلام...نقل قول:
مشکلی پیش نمیاد...به اینجا مراجعه کنید...
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=276681
سلام...نقل قول:
در واقع همون Win+Tab سایر ویندوز هاست(برای جابجایی بین پنجره های باز) که البته اگر Aero فعال باشه به صورت 3 بعدی نشون میده...
موفق باشید.
توضیح کامل که شرمنده(کمبود وقته)....میخوای اینجا رو بخون...نقل قول:
اما به طور کاملا خلاصه بگم که در حالت Sleep در سیستم شما به حالت standby در یاد و اجزای اصلی case روشن هستند و در واقع جریان کمی دارند و میشه گفت اماده ی کار هستند...که هر وقت بعد sleep مثلا موس رو تکون بدید بعد چند ثانیه سیستم به حالت اول برمیگرده....
اما در حالت hibernate سیستم خاموش میشه و اطلاعات ویندوز در فایلی به طور کامل سیو میشه و وقتی دوباره سیستم رو روشن میکنید اطلاعات قبل از hibernate شدن از رو هارد فراخوانی میشه و سیستمن مثل زمانی درمیاد که خاموشش کردید...
(البته بسیار بسیار ساده موضوع رو مطرح کردم)
=============
در ضمن شما DiskCleanUp رو دستکاری نکردی؟؟؟
موفق باشید.
سلام...نقل قول:
خب شما خودت باید بگردی سایت های مختلف رو و اسم چیپست رو بزنی که ببینی هست یا نیست...اگر نباشه باید قید مودم رو بزنید..یا از درایور های مشابه مودم خودتون استفاده کنید...
موفق باشید.
سلام...نقل قول:
درسته...همه ی نسخه های ویستا دارند....
احتمالا شما Tablet PC Optional رو در Programs/features غیر فعال کردید...به Control Panel و جایی که گفته شد برید و تیک Tablet.... رو بزنید...
2-شما Aero رو فعال کردید؟؟؟
برای فعال کردنش:
موفق باشید.
نقل قول:
دستکاری که ، چد باری ازش استفاده کردم . اما بعدش با یه دستوری که خودتون گفته بودین تو cmd غیر فعال و دوباره فعالش کردم.
نقل قول:
مجدد سلام...
تشکر بابت پاسخ...
گشتم و ظاهرا اینطور هست که این مودم دیگه توسط شرکت اینتل پیشتیبانی نمیشه... درایور ها هم فقط تا ویندوز ایکس پی هست!!
خب تو ویستا قید مودم رو زدم... ولی این چه حالتی هست که باعث صفحه ابی مرگ میشه!!؟؟؟؟
ایراد چی هست؟؟
فوقش نتونه singned اش کنه نمیذاره وصل شدم ولی دیگه این خیلی عجیب غریبه به خدا که صفحه ابی میاد بالا!! مگه ایراد سخت افزاری هست؟!! !!!:31:
فکر کنم مودم شما مودم ADSL باشه تا جایی که فهمیدم !نقل قول:
شما تو ویندوز خودتون نود 32 نصب شده دارید !؟
چون من زمانی با این برنامه این مشکل رو داشتم که وقتی این برنامه برای وصل شدن به نت Attempt میکرد صفحه ی آبی مرگ میومد !
کلا از Attempt هایی که به اینترنت میشه این مشکل به وجود میاد !
نه نه.. مودم چیپستش intel 536ep هست که مودمی دایال آپ هست..نقل قول:
Nod و سایر آنتی ویروس ها رو هم نداشتم..
وقتی درایور ور نصب میکنم مشکلی نداره و وصل میشه ولی وقتی بخوام سیستم رو ریست یا خاموش کنم اون صفحه میاد...
حالا اگر من درایور رو پاک کنم و خاموش کنم اون صفحه ابی ظاهر نمیشه! اینه قضیه ما !!
ولی به طور کلی این مشکلات ویندوزی هست به نظر من ! چون در کل مودم winmodem حساب میشه!
هفته پیش بود فکر کنم که آپدیت های ویستا رو دان کردم و در بین اون ها هم آپدیتKB 938371 رو هم نصب کرد امروز متوجه شدم هیچ کدوم از پورت های usb کار نمیکنه البته لازم بذکر که پریروز کار می کرد.
یه سرچیدم دیدم مشکل از همین آپدیته.......ولی تمام راه حل ها میگفت که باید با سیستم ریستور به روز قبل از آپدیت برگردونی که متاسفانه نمی تونم و حتی این آپدیتو نمی تونم uninstall کنم!
کسی میتونه راه دیگه ای پیش پای ما بذاره؟
سلام اقایون.ویستای من حول و حوش 1 ماه وقتی میخوام ریست یا خاموش کنم صفحه ی ابی dumping memory میاد ویستا رو عوش کردم الان چند تا برنامه نصب کردم باز هم موقع خاموش کردن همون جوری شد اعصاب منو به هم ریخت
لطفا کمک کنید
با تشکر