منم همین مودمو امروز خریدم منتها گفت شبکه ثبتانم خرابه تا شنبه درست نمیشه نمیدونم الکی گفتن یا نه الان 200 دادم گرفتم تا شنبه برم فعالش کنم:n35::n03:نقل قول:
Printable View
منم همین مودمو امروز خریدم منتها گفت شبکه ثبتانم خرابه تا شنبه درست نمیشه نمیدونم الکی گفتن یا نه الان 200 دادم گرفتم تا شنبه برم فعالش کنم:n35::n03:نقل قول:
این مودم دکمه خاموش روشن داره؟ عکسی از پشتش پیدا نکردم
TK-2510
خیر نداره:n02::n01::n01::n01::n01:نقل قول:
ایرانسل اینو دیگه موجود نداره؟
هرچی گشتم پیدا نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام. من تو این طرحو گرفتم اما در کمال ناباوری مودم GP-2101 بهم دادن.
خواستم بگم سیم کارت چند روز طول میکشه فعال شه و آیا خودمون باید بهشون اطلاع بدیم فعال کنن؟
چون طرف گفت باید مدارکو فردا ببرم تو سیستم ثبت کنن.
این تبلیغاتیه، هنوز نسل۴ ثابت مودم ۴.۵ مش نیومده برای فروش. تازه اگرم بیاد سرعت بجا حداکثر ۱۱۰ و ۱۲۰ تا سرعت ۲۲۰ مگابیت میتونه بره نه ۳۰۰ مگابیت.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
بابت nat type ایرانسل شکایت کردم،
در این حد بگم که هرکدومشون زنگ زدن، اصلا نمیدونن چیه
دوستان شما هم 195 شکایت کنید ، چند نفر شاید فرجی بشه
نکنید هم احتمالا شکایت منو میبندن و هممون با اون نت 3 میمونیم
امروز خریدین ؟ یعنی دوشنبه 19 تیر ؟!!! چون چند روزه بسته 100 گیگ شش ماهه اش رو با مودم نمیده و 150 فقط در میاد قیمت مودم ! شما چ طوری بسته گرفتی؟!:n13:نقل قول:
فایده نداره اینا پشتشون قرصه: همین امروز بود ک هدیه یکروزه اینترنت رایگان گرفتمنقل قول:
توی نرم افزارشم زد فعال منم دانلود کردم همه ی شارژم پرید
پیغام دادم پشتیبانیش 8 ساعته میگن در دسته برسیه:n34:
چرا در کمال ناباوری؟!؟نقل قول:
خوب همون مدلی که سفارش دادیو برات آوردن...
واسه منو همون روی که آوردن،شبش تست کردم،نت نداشت.
ولی به پشتیبانی آنلاینش پیام دادم،شماره و ایناشو پرسید.بعد گفت آقا فعاله،ولی خودش فعالش کرد،چون قبلش اصلا اینترنت برقرار نبود
دوستان من ثبت نام کردم تهران 200تومن 12تومن هم پول پیک گرفت 212 یا211تومن شد
امروز ثبت نام کردم
حداقل شکایت کنید بابت دو موضوعنقل قول:
باشگاه خبرنگاران جوان:
⭕️ اینترنت حجمی حذف نمیشود
فکر هم نمیکنم از اول قرار بود کامل حذف بشه الانم گفتن که داریم بررسی میکنیم و حذف تا مرداد نخواهد شدنقل قول:
احتمال قوی همین بسته ها و ... میمونه ولی در کنارش میارن مثلا میگن اینترنت 5 مگابیت نامحدود ماهی 10 میلیون تومن حالا میخواید حجمی بگیرید با همین قیمت های الان یا بیایید این نامحدود رو به 5000 برابر قیمت کشورهای دیگه + 90% سایت ها فیلتر بخرید
هر کی برا خودش یه سازی می زنه.کمسیون مجازی که چند عضو داره از این جور تصمیما می گیره منتها وزیر نظرش نامحدود هست یا اداشو در میاره نمی دونم
آخه همه دوستان گفته بودن مودم 5142 واسشون اومده.نقل قول:
منم به پشتیبان آنلاین پیام دادم شماره گرفت و شماره پیگیری داد ولی هنوز فعال نشده سیم کارت.
والا گرفتم گفت سیستم خرابه هفته بعد درست میشه 200دادم فقط مودم رو گرفتم گفت هفته بعد بیا بسته هم فعال کنم:n17:نقل قول:
کی گفته که بسته رو نمیدن ای بابا من بخاطر بسته گرفتمش
محمدرضا فرنقی زاد، سخنگوی وزارت ارتباطات:خبر توقف فروش اینترنت حجمی و فروش اینترنت به صورت نامحدود از مرداد را تکذیب میکنم، این طرح از مدتها پیش مطرح بوده و پیشنهاد حذف اینترنت حجمی به کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات ارسال میشود و در صورت تصویب در کمیسیون، مراحل اجرایی آن طی میشود.
سایتش رو برو ببین فقط قیمت مودم هست اثری از بسته 100 گیگ روی مودم نیست !!!نقل قول:
داداش هنوز مودم با ۱۰۰گیگ هست الان ساعت ۱.۵ بامدادهنقل قول:
چرا هست .توقسمت مودم تی دی روی مودم کلیک کنید میآد
برای خرید مودم وبسته ۱۰۰گیگ شش ماهه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان رفتم بودش لینکش هم هست:n13::n13::n13::n13:
من فکر کردم خرید زدی..نقل قول:
اگه تعویض کردی که باید ۵۱۴۳ میدادن.
پیگیرش شو،حتما عوض میکنن
GP-2101 حداقل از نظر قیافه و اندازه که بهتر از 5142 هست. البته 5142 تنوع پورتهاش بهتره ولی قیافه واقعاً زخمت و بیخودی داره و البته شاید هم 5142 به خاطر بزرگتر بودن آنتن دهیش بهتر باشه؛ این رو دیگه نمی دونم.نقل قول:
وبزودی هم از دستور خارج میشه :n02:
زیاد گیر نامحدود و رایگانو شب و اینا نباشین
سمت ٥١٤٢ نريننقل قول:
فقط من با يك خط انتن قطعي ندارم
من که توی این یک ماه مشکلی با 5142 نداشتم. همیشه هم 4 یا 5 چراغ روشن داره. تازه مودم رو توی دورترین نقطه نسبت به پنجره گذاشتم.نقل قول:
تنها نکات منفی اش هم به نظرم یکی اندازه بزرگ و قیافه قدیمی و داغون مودم و یکی هم نداشتن کلید روشن / خاموش هست.
از z6000 که خیلی بهترهنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
انتن اگه خوب باشه همه مودم ها توي يك سطح هستننقل قول:
ولي خوب چون همه اينجوري نيست
z6000 فكر كنم با اپديت بهتر بشه اوضاش
٥١٤٢ كه من دارم مشكلي ندارم باهاش خيلي حساس هست به انتن با كوچكترين جابجايي سرعت بشدت كم و زياد ميشه و كيفيت ساخت همه هم اشغال چيني ارزون هست
gp بنظرم متعادل هست از همه نظر
ببينيم اين مودم مندراوردي جديد ايرانسل چيه
به قول خودشون اين مدل مودم بسيار منحصر به فرد هست در دنيا
td با fd
5142 مودم خوبیهنقل قول:
تایید میشه
مشکلی نداره، منم 4-5 خط جاهای مختلف خونه انتن دارم
سلام دوستان مودم انتن ميگيره يعني مشخصات سيگنا ميزنه ولي كانكت و رجيستر نميشه به شبكه چه با خودم سيم تي دي چه با سيم معمولي الان اينجوري شده خواستم ببينم كسه ديگه اي اين مشكل رو داره ؟
سلام من مودم tk-2510 با بسته 100 گیگ گرفتم و ظاهرا فعال هم هست چون تو برنامه ایرانسل من نشونش میده .
ولی با سیم کارت خودش مرتب خط سیگنال اول چشمک زن هست و همینطور وقتی سیم کارت معمولی فورجی هم میزارم فقط چشمک میزنه کسی میتونه راهنمایی کنه
چون چند بار با 707 تماس گرفتم و نزدیک 20 دقیقه پشت خط بودم و هیچ
منم دقيق همين مشكل رو دارم البته روزاي قبل كه اوكي بود نميدونم چي شد از ساعت ٧ امروز كه رسيدم خونه كلا چشمك ميزنه و وصل نميشه ! مودم و بسته هم مثل شماست روز شنبه من فعال كردمنقل قول:
محدوده پاسداران هستم
سلام دوستان وضعیت پینگ در مودم ال تی ای چطوره به خارج از ایران 4.2.2.1 مثلا نوسان زیاد داره ؟
مودم های ال تی ای ایرانسل قابلیت دادن مک ادرس برای سکوریتی وای فای داره ؟ پورت فورواردینگ چطور اینها تو پنلش هست ؟ مرسی
دوستان، کسی از رایتل رو ps4 استفاده.کرده؟
Nat typesh چنده؟
یکی از دوستان گفتن ولی میخوام مطمین شم چون ایرانسل هم بعضی ها گفتن که 2 ه
خواهشا کسی اطلاع داره، سریع تر جواب بده ، خیلی مهمه
این منو قندون مودم ها کارم میکنه؟ میشه ست کرد رو.مودم؟
دوستان شما وقتی مودم رو با بسته ترافیک میخرید بضورت پیش فرض 100 مگ تست داره که اون بدون ثبتنام هم فعاله و بعضی ها اون رو مصرف میکنن و ثبتنام شون هم هنوز کامل نشده برای همین قطع میشه نت شون
من ندیدم کسی در مورد مودم TK-2510 چیزهایی که من گفتم رو گفته باشه! سپاسنقل قول:
z6000 به نسبت 5142 شاهه
در شرایط یکسان z6000 بین 60تا 64مگ دانلود داره ولی 5142 حداکثر 40
کارت شبکه TD LTE مودم تعیین کننده هست نه شکلش
عزیز به نظر من و اکثر دوستان مودم 2101 از 5142 بهتره.:n01:نقل قول: