-
تساوي با راهآهن! آزمون اوليه براي به دست آوردن اسكلت تيم ملي
ايران 1 - راهآهن 1 وقعا عجيب است، پس بخوانيد...:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس: مجتبي جانبخش
گروه ورزشي ـ حسن حيدري : تيم ملي فوتبال در آستانه يك آزمايش بزرگ است.
مربي داخلي، گروه همكاران داخلي و مديران جديدي كه هركدام سابقه طولاني در اين رشته داشته اند. شيوه هاي مربيگري در فوتبال در بخش تقسيم بندي كلان آن ،دو شيوه را طلب مي كند. الف - اصول گرايي ب- تدبير و سياست و تاكتيك انديشي.
در هريك از اين دو شيوه نمونه هاي تاريخي موفق و ناموفق زياد به چشم مي خورد و بعضي ها هم نوع دوم را نوع محافظه كاري اجباري مي دانند كه لازمه فوتبال است. اصول گرايان نوع اول تعدادشان در فوتبال زياد نبوده است. نمونه كامل اين نوع تفكر در مربيگري مرحوم پرويز دهداري بود كه با اعتقاد به آنچه فكر مي كرد و به آن اعتقاد داشت عمل مي نمود. اصولگرايان فصلي و قابل انعطاف هم زياد داشته ايم. در اجراي شيوه دوم، حشمت مهاجراني يك مثال كامل است كه با سياست و رفتار روانشناسانه عاميانه به بهترين شكل مشكلات تيمش را حل مي كرد. در جام جهاني ۲۰۰۶ هم مي توان كلينزمن و فان باستن را دو مربي اصول گرا ناميد كه اولي روي بازي كردن ينس لمن پافشاري كرد و موفق شد، دومي روي بازي ندادن به نيستلروي شكست خورد و مثال هاي تاريخي بسياري كه در اين بحث نمي گنجد. حال در تيم ملي خودمان با وجود اينكه مربي از يك باشگاه پرطرفدار آمده كه در مقابلش يك موج عظيم مخالف هم وجود دارد، اما سياست و رفتارش بيشتر اصول گراست و بازيكنان پرسپوليس را به دليل نيامدن در تمرينات كنار گذاشته است. آيا اين تصميم را بايد به حساب اصول گرايي مربي تيم ملي گذاشت يا در اين مقطع بنا به دلايل اجتماعي و موقعيت تيم ملي بايد چشمش را به روي بعضي رفتارها مي بست؟ توجه داشته باشيم كه نيمي از سكوهاي ورزشگاه هاي ما را طرفداران تيم هايي تشكيل مي دهند كه از اين نوع تصميمات چندان خوشايند نخواهند شد.
لازم است براي سربلندي كشورمان در بازي هاي مقدماتي جام ملت هاي آسيا از تمام پتانسيل موجود در فوتبالمان بهره گيريم. يادمان باشد كه در شرايط حساسي قرار داريم و يك اشتباه مي تواند ما را از هدفي كه ترسيم كرده ايم دور سازد. اميدواريم بازيكنان پرسپوليس و لژيونرها با تيم ملي همراه شوند تا تيم ما با تنش هاي كمتر و موقعيت روحي خوب به ديدار سوريه برود.
روز گذشته تيم ملي در يك آزمون نه چندان دشوار و براي به دست آوردن اسكلت اوليه تيم خود در مقابل راه آهن قرار گرفت.
راه آهن در اين دوره با عباس رضوي مربي تحصيلكرده و دوره ديده فوتبال به ميدان مي آيد. او تيم خوبي در مقابل تيم ملي قرارداد. آرايش اوليه تيم ملي نشانه هايي از تركيب دلخواه مربي تيم ملي را داد.
مهدي رحمتي درون دروازه ايستاد. ميثم منيعي در سمت چپ و مهدي اميرآبادي در سمت راست دو پيستون تيم بودند. محمود فكري و اميرحسين صادقي و رحمان رضايي سه دفاع متمركز را بازي كردند. مسعود شجاعي، حسين صادقي و خانزاده نقش سه هافبك مياني را داشتند و رجب زاده و اكبرپور هم در خط حمله بازي كردند. از جمع يازده بازيكن ثابت تركيب اول شش بازيكن از استقلال بازي كردند. راه آهن نيز با ثابتي، حبيبي، سرآباداني، يحيي نژاد، اظهري، عليرضا محمد، تارتار، حقي، تركاشوند، مولوي و اصغري به ميدان آمد. قضاوت اين بازي به عهده نويد مظفري بود.
تيم ملي و راه آهن بازي را خيلي محتاطانه شروع كردند. چند فرار كوتاه از اكبرپور در سد دفاع راه آهن خنثي شد و يكبار نيز شجاعي و رجب زاده گريزهاي كوتاه خود را امتحان كردند. اما بر خلاف جريان بازي اين راه آهن بود كه در دقيقه ۳۵ روي پاس اظهري و ضربه اصغري گل برتري را به ثمر رساند و يك نيمه را به سود خود به پايان برد.
در نيمه دوم مربي تيم ملي رودباريان را درون دروازه قرار داد. كعبي، بيگ زاده، عقيلي، قرباني و عنايتي هم به بازي آمدند.
نويدكيا و عباسفرد به دليل مصدوميت بازي نكردند. آمدن عنايتي كمك كرد تا زهر خط حمله بيشتر شود و سرانجام همين بازيكن از روي نقطه پنالتي در دقيقه ۶۰ گل تساوي تيم ملي را به ثمر رساند. راه آهن پس از خطا روي كعبي اين فرصت را به عنايتي داد تا در اولين آزمايش ملي پوشان بازيكنان آماده شناخته شوند. در ضمن بازي تيم ملي با راه آهن بين تماشاگران پرسپوليس و استقلال مقابله هاي لفظي پيش آمد كه با دخالت پليس حل شد.
عنايتي ۵ دقيقه پس از گل خود يك موقعيت پنا لتي ديگر به دست آورد كه آن را در ميان ناباوري از دست داد تا تيم ملي در اولين آزمايش خود حريف راه آهن نشود.
منبع:
روزنامه همشهري (چاپ تهران و مشهد) ، پنجشنبه 12 مرداد 85 ، صفحه زادبوم (
)
-
آرىهان: برگردم دست همه را «رو» مىکنم! آنها بايد کلاهشان را بردارند و بروند
آرىهان يکى از جنجالىترين مربيان حاضر در ليگ است. هان هميشه حرف براى گفتن دارد آن هم حرفهايى که تنور ليگ را داغتر مىکند.
هان اين بار در اتريش قاطزده و گفته به ايران برگردم مىدانم چه کنم، صبر کنيد. حرفهاى او را پيش روى شما قرار داديم، با هم بخوانيم مصاحبه آرىهان را:
شنيديم در اتريش باز هم به هم ريختهاي؟
من از دست اين آدمهاى دور واطراف پرسپوليس خسته شدم، آنها تيشه گرفتند و ريشه پرسپوليس را مىزنند من در اتريش با يکى از آنها برخورد کردم.
خب اين حرفها را به انصارىفرد گفتي؟
بارها گفتم، باز هم مىگويم. اين بار به ايران بيايم دست همه آنها را رو مىکنم و کارى مىکنم که کلاهشان را بردارند و بروند. اينها اطراف پرسپوليس نباشند، من اين تيم را قهرمان مىکنم.
با انصارىفرد و هيأت مديره مشکلى ندارم، مشکل من با اين آدمهاست.
از خريدها راضى هستي؟
چهار نفر از آنها خوب هستند، زارعي، آشوبي، نيکبخت و بادامکي، ولى بقيه مورد تأييد نيستند.
صلاح حسن چه؟
من اصلاً او رانمىخواهم. صد دفعه هم گفتم، فراز فاطمى را آورديم. هيل هم در راه است فقط مىماند يک دفاع وسط که بايد بياورم.
با اين تيم مىتوان قهرمان شد؟
صددرصد، من به پرسپوليس خوشبين هستم اما اگر اين آدمها بگذارند. مىگويند کمپ اتريش را 15 هزار دلار گران به ما دادند، از اين قبيل حرفها، اين شايعات مرا خسته کرده برگردم ايران حق همه را مىگذارم کف دستشان!
جريان اين خارجىهاى حاضر در اردو چه بود؟
من سيزده بازيکن داشتم چطور مىتوانستم با آنها تمرين کنم. بايد يک عده مىآمدند تا بتوانيم کار کنيم. آنها حريف تمرينى بودند مگر من عقلم کم است که بازيکن درجه 3 بياورم.
شنيدى مىخواهند جبارى را بياورند؟
او بازيکن خوبى است به کار پرسپوليس مىآيد اما الان مشکل من يک دفاع وسط است.
اردو چطور بود؟
واقعاً اردوى خوبى بود. ما در آنجا تمرينات خوبى انجام داديم اما خب نياز به يک اردوى ديگر داريم. به من گفتند اردوى کانا را داريم، به خاطر اين رضايت دادم زودتر برگرديم. اگر به کانارا نرويم قطعاً بايد به يک اردوى ديگر برويم.
بازيهاى دوستانه چطور بود؟
ما با تيمهاى بزرگى بازى کرديم و باختيم اين باخت خوب است. من خودم را گول نمىزنم و دنبال حريفان آسان نمىروم. هدف من اين است که نقاط ضعف را بشناسم، دنبال بهبه و چهچه اين و آن هم نيستم، کارم را خوب بلدم.
پس با قدرت وارد ليگ مىشويم؟
يک استارت قوى مىزنم و با قدرت ليگ را شروع مىکنم. من فقط قهرمانى مىخواهم. البته اگر اين حاشيهسازان بگذارند.
منبع خبر ورزشی
-
لحظاتی پیش علیزاده به استقلال پیوست.
-
قلعه نويي ملي پوشان پيروزي را براي علت دير امدنشان به باشگاهشان فرستاد
به اين ميگن نظم ....
-
مهاجم پرسپوليس به استقلال رفت علي عليزاده مهاجم جديد آبيهاي تهران
علي عليزاده مهاجم فصل پيش پرسپوليس به استقلال تهران پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،علي عليزاده، مهاجم فصل گذشتهي پرسپوليس پس از آنكه صبح روز گذشته با حضو در دفتر اين تيم و پرداخت 45 ميليون تومان رضايت نامهاش را دريافت كرد. صبح امروز با ثبت قرارداد دو ساله در هيات فوتبال استان تهران به استقلال تهران پيوست.
با پيوستن علي عليزاده به استقلال، او دومين بازيكني لقب گرفت كه از تيم پرسپوليس به تيم استقلال رفته است.
علي انصاريان نيز يك ماه پيش با عقد قراردادي دو ساله به تيم آبي پوش تهران پيوست. در فصل و انتقالات امسال، پرسپوليس نيز عليرضا واحدي نيكبخت و فراز فاطمي دو بازيكن سابق استقلال را به خدمت گرفته بود. سهشنبه شب نيز مجتبي جباري با قراردادي داخلي به مدت دو سال آخرين مراحل پرسپوليسي شدن خود را طي كرد.
به گفتهي معاون اقتصادي باشگاه پرسپوليس، جباري يكشنبهي هفتهي آينده با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت خواهد كرد.
-
سرمربي تيم ملي فوتبال عراق در سمت خود ابقا شد
"اكرم سلمان" سرمربي تيم ملي فوتبال عراق در سمت خود براي هدايت تيم ملي فوتبال اين ابقا شد.
فدراسيون فوتبال عراق بعد از نشستي فوقالعاده و بررسي دلايل استعفاي سرمربي تيم ملي عراق در نهايت با اتفاق آرا با استعفاي وي مخالفت كرده و سلمان را در مسووليت خود ابقا كرد.
اكرم سلمان و دستيار وي به دليل تهديدهاي افراد ناشناس عليه آنها و خانوادههايشان در صورت ادامه مربيگري تيم ملي فوتبال عراق، ناچار به استعفا شدند.
رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال عراق در اينباره گفت مسوولان فدراسيون فوتبال در نشست خود تصميم گرفتند از دولت عراق بخواهند تا حمايت لازم را از سرمربي و كادر فني تيم ملي عراق و خانوادههاي آنها در برابر تهديدهاي احتمالي فراهم كند.
طارق حمد اضافه كرد: فدراسيون فوتبال عراق تاكيد كرد كه هرگونه اهانت به تيم ملي عراق به عنوان يك ثروت ملي را نميپذيرد و مجموعه اين تيم نبايد متزلزل و در معرض تعرض قرار گيرند.
وي با تقدير از تلاش سرمربي تيم ملي عراق در طول سالهاي گذشته گفت: تيم ملي فوتبال عراق هم اكنون در اربيل تحت نظر اكرم سلمان تمرينات خود را ادامه ميدهد.
تيم ملي فوتبال عراق در چارچوب رقابتهاي فوتبال مقدماتي جام ملتهاي آسيا هفدهم ماهجاري ميلادي در ديدار مقابل فلسطين در پايتخت اردن به ميدان ميرود.
-
فوتبال جام ليبرتادورس - سائوپائولو به فينال رسيد
تيم سائوپائولو با پيروزي در مجموع دو ديدار مقابل تيم گوادالاجارا مكزيك به ديدار پاياني مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي آمريكاي جنوبي / جام ليبرتادورس / راه يافت.
به گزارش خبرگزاري رويترز ، تيم سائوپائولو چهارشنبهشب در ديدار برگشت از مرحله نيمه نهايي اين مسابقات مقابل تيم گوادالاجارا به برتري ۳بر صفر دست يافت و در مجموع دو ديدار به برتري ۴بر صفر رسيد.
در ديگر ديدار اين مرحله دو تيم اينترناسيونال برزيل و ليبرتاد پاراگوئه جمعهشب به مصاف هم ميروند.
-
پرونده دعوي از " عنايتي " در هيئت منصفه سازمان ليگ بسته شد
سايت فدراسيون فوتبال روز پنجشنبه اعلام كرد پرونده دعوي از " غلامرضا عنايتي " بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال تهران بسته شد.
" محمدزاده " كارگزار رسمي نقل وانتقال عنايتي پيش از اين شكايتي را مبني بر تخلف اين بازيكن از مفاد قرارداد فيمابين تسليم هيئت منصفه سازمان ليگ كرده بود.
هيئت منصفه سازمان ليگ در پي استرداد دعوي توسط شاكي اين پروندهرا بسته اعلام كرد.
-
حريف تيم فوتبال ايران در ويتنام اردو ميزند
سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا روز پنجشنبه نوشت تيم فوتبال زير ۱۶سال عراق يكي از حريفان تيم ايران در رقابتهاي قهرماني آسيا ، اردوي آمادگي خود را در شهر هوشيمينه ويتنام داير ميكند.
مسابقات فوتبال قهرماني نوجوانان آسيا شهريور ماه در سنگاپور برگزار ميشود و تيم ايران با تيمهاي عراق ،تاجيكستان و يمن در گروه بيقرار دارد.
عراق جديدترين حريف تيم ايران براي صعود از اين گروه به شمار ميرود.
-
تيم ملي فوتبال سوريه پيش از حضور در تهران با تيم ليبي ديدار ميكند
تيم ملي فوتبال سوريه پيش از حضور در تهران و انجام ديداري با تيم ملي فوتبال ايران در چارچوب رقابتهاي انتخابي جام ملتهاي ۲۰۰۷آسيا، ديداري دوستانه با تيم ليبي برگزار خواهدكرد.
بهگزارش دبي اسپورت ، اين ديدار قرار است شنبه هفته آينده در "دمشق" پايتخت سوريه برگزار شود.
تيم ملي فوتبال سوريه طي دو هفته اخير دو ديدار تداركاتي با تيمهاي عراق و يك مسابقه با اردن برگزار كرده است.
ديدار رفت تيمهاي ايران و سوريه در گروه دوم رقابتهاي فوتبال انتخابي جام ملتهاي سال ۲۰۰۷آسيا چهارشنبه ۲۵مرداد ماه جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.
"فراس الخطيب " مهاجم تيم العربي كويت و"رافت محمد "بازيكن الشباب اردن تنها دو بازيكن تيم ملي سوريه هستند كه در خارج از اين كشور توپ ميزنند.
-
پيروزي تيم ملي فوتبال امارات مقابل فنرباغچه تركيه
سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا روز پنجشنبه اعلام كرد تيم ملي فوتبال امارات عربي متحده چهارشنبهشب در ديداري دوستانه با دو گل صالح عبيد و سالم سعد تيم فنر باغچه تركيه را شكست داد.
اين ديدار در جهت آمادگي تيم ملي فوتبال امارات براي شركت در رقابتهاي فوتبال مقدماتي جام ملتهاي آسيا برگزار شد.
امارات روز بيست و پنجم مرداد به مصاف اردن برود.
اين سايت نوشت افزون بر آن تيم كويت كه اردوي خود را در مونيخ داير كرده است امروز در ديداري دوستانه به مصاف نئوس پانيونيوس آتن ميرود.
كويتيها پس از اين بازي كه آخرين ديدار تداركاتي آنها به شمار ميآيد به سيدني سفر ميكنند تا در روز شانزدهم آگوست ( بيست و پنجم مرداد ) در ورزشگاه اوسي مقابل استراليا به ميدان بروند .
قطر ديگر تيم منطقه غرب آسيا است كه خود را براي شركت در رقابتهاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا آماده ميكند.
بوسنيان زمالدين موسويچ سرمربي تيم قطر فهرست بازيكنان اين تيم را براي بازي مقابل بنگلادش كه شانزدهم آگوست ( بيست و پنجم مرداد ) در ورزشگاه چيتا گونگ برگزار ميشود اعلام كرد .
موسويچ در اين ديدار سعيد بشير و عبدالله كاني را به علت محروميت در اختيار ندارد .
-
كاپيتان تيم فوتبال اسپارتاك مسكو جراحي كرد
" ايگور تيتوف " كاپيتان تيم فوتبال اسپارتاك مسكو روسيه به علت عمل جراحي به مدت چهار هفته از شركت در ميادين فوتبال بازماند.
به گزارش خبرگزاري رويترز از مسكو ، تيتوف امروز پنجشنبه از ناحيه فك مورد عمل جراحي پزشكان قرار گرفت.
اين بازيكن در ديدار تيمهاي اسپارتاك مسكو و شريف تيراسپول مولدواي در چارچوب رقابتهاي فوتبال مقدماتي قهرماني باشگاههاي اروپا از ناحيه فك دچار مصدوميت شده بود.
اين ديدار به تساوي يك بر يك انجاميد.
-
رئاليها همچنان "كاكا" را ميخواهند
" رامون كالدرون " رييس جديد باشگاه رئال مادريد اسپانيا همچنان اميدوار است كه " كاكا " بازيكن برزيلي تيم آث ميلان را به خدمت بگيرد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از مادريد ، كالدرون گفت من همچنان اميد دارم كه كاكا در تيم رئال مادريد به بازي بپردازد.
كاكا بازيكن برزيلي تيم آث ميلان به تازگي قراردادش را با اين تيم تا سال ۲۰۱۰تمديد كرده است.
وي در ادامه گفت تيم رئال مادريد در چارچوب رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي اروپا بايد به مصاف تيم رد استار صربستان برود كه در صورتي كه ما كاكا را در اختيار داشتيم ميتوانستيم از او در اين ديدار استفاده كنيم از زماني كه كالدرون به عنوان رييس باشگاه رئال مادريد انتخاب شده است ، تاكنون فابيو كاناوارو ، امرسون و نيستلروي به جمع بازيكنان اين تيم اضافه شدهاند.
مسوولان باشگاه رئال مادريد همچنين علاقهمندي خود را براي در اختيار گرفتن " خوزه آنتونيو رييس " مهاجم تيم آرسنال انگليس اعلام كردهاند.
-
برخي از مربيان فرانسوي : ليون توقف ناپذير است
برخي از مربيان تيمهاي شركتكننده در فصل جديد مسابقات فوتبال قهرماني دسته اول باشگاههاي فرانسه معتقدند كه تيم ---- توقف ناپذير است.
بهگزارش خبرگزاري رويترز از پاريس ، اين مربيان ميگويند تيم ---- ميتواند به ششمين عنوان قهرماني پياپي خود در رقابتهاي فوتبال فرانسه دست يابد و ركوردي جديد ثبت كند.
ژرارد هوليه پس از رفتن پل لي گوئن رهبري تيم ---- را برعهده گرفت.
فرانسيس گيلوت سرمربي تيم فوتبال لانس در اينباره ميگويد تيم ---- نسبت به سال گذشته بسيار قويتر است .
ژان فرناندز سرمربي تيم اوسر نيز اظهارداشت آنها بهترين هستند و در تمامي خطوط زمين بهترينها را دراختيار دارند.
تيم ---- روز جمعه در آغاز فصل جديد مسابقات فوتبال قهرماني دسته اول باشگاههاي فرانسه به مصاف تيم نانت خواهدرفت.
-
دستيار سرمربي تيم ملي فوتبال استراليا معرفي شد
فدراسيون فوتبال استراليا روز پنجشنبه ، " جان كاسمينا " را به عنوان دستيار " گراهام آرنولد " سرمربي تيم ملي فوتبال اين كشور برگزيد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از ملبورن ، كاسميا ۶۰بازي ملي براي تيم ملي فوتبال استراليا انجام دادهاست.
كاسمينا به همراه آرنولد هدايت تيم ملي فوتبال استراليا را در رقابتهاي فوتبال مقدماتي جام ملتهاي آسيا در سال ۲۰۰۷برعهده دارند.
اين تيم روز ۲۵مرداد ماه به مصاف تيم كويت ميرود.
آرنولد كه به تازگي رهبري تيم ملي فوتبال استراليا را برعهده دارد در رقابتهاي جام جهاني ۲۰۰۶آلمان به عنوان دستيار گاس هيدينك هدايت اين تيم را برعهده داشت.
هيدينك هماكنون سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه است.
-
پيكان به مصاف تيمهاي فجر شيراز و فولاد خوزستان ميرود
تيم فوتبال پيكان تهران هفته آينده در دو ديدار دوستانه به مصاف تيمهاي فجر سپاسي شيراز و فولاد خوزستان ميرود.
اين دو ديدار دوستانه در راستاي آمادگي تيم پيكان تهران براي حضور در ششمين دوره رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران و در ورزشگاه كلاك كرج برگزار خواهد شد.
دومين اردوي آمادگي تيم پيكان در نوشهر روز چهارشنبه به اتمام رسيد و از روز شنبه آينده تمرينات تيم پيكان در ورزشگاه كلاك پيگيري ميشود.
اين تيم روز ۲۸مردادماه جاري براي برپايي يك اردوي آمادگي و برگزاري دو ديدار دوستانه عازم تركيه ميشود.
تيم پيكان تهران هم اكنون ۱۱جاي خالي ( ۳بازيكن بزرگسال ، ۵بازيكن اميد و ۳بازيكن جوان ) در ليست خود دارد.
-
" ماركو ديوايو " به موناكو پيوست
" ماركو دي وايو " بازيكن ايتاليايي تيم والنسيا اسپانيا روز پنجشنبه با انعقاد قراردادي به تيم موناكو فرانسه پيوست .
مدت قرارداد دي وايو دو سال است.
به گزارش خبرگزاري رويترز از موناكو ، اين بازيكن ۳۰ساله ، سال گذشته به عنوان بازيكن قرضي به تيم والنسيا ملحق شده بود.
دي وايو در ۱۵بازي ملي كه براي تيم ملي فوتبال ايتاليا انجام داده است ، ۵گل بهثمر رسانده است.
-
مرحله سوم پيكارهاي فوتبال مقدماتي باشگاههاي اروپا قرعهكشي شد
آيين قرعهكشي مرحله سوم مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي اروپا چهارشنبهشب برگزار شد و تيمهاي صعودكننده به اين مرحله حريفانشان را شناختند.
به گزارش خبرگزاري رويترز ، ديدارهاي رفت اين مرحله در روزهاي ۱۷و ۱۸مرداد و ديدارهاي برگشت اول شهريور برگزار ميشود.
.........
برنامه ديدارهاي مرحله سوم به شرح زيراست :
تيمهاي اول ميزبان هستند.
۱۷مرداد
..........
آث ميلان ايتاليا - رد استار بلگراد صربستان
استريا وين اتريش - بنفكا پرتغال
زسكا مسكو روسيه - روزمبروك اسلواكي
دينامو زاگرب كرواسي - آرسنال انگليس
دينامو كييف اوكراين - فنرباغچه تركيه
كپنهاگن دانمارك - آژاكس آمستردام هلند
گالاتاسراي تركيه - ملادا بولسلاو جمهوري چك
هامبورگ آلمان - اوسازونا اسپانيا
هرتس اسكاتلند - آاك آتن يونان
لفسكي صوفيه بلغارستان - كيه وو ايتاليا
ليل فرانسه - اسكوپيه مقدونيه
سالزبورگ اتريش - والنسيا اسپانيا
شاختار دونتسك اوكراين - لژيا ورشو لهستان
اسپارتاك مسكو روسيه - اسلووان ليبرس جمهوري چك
۱۸مرداد
.........
استاندارد ليژ بلژيك - استوا بخارست روماني
ليورپول انگليس - مكابي حيفا رژيم صهيونيستي
-
" ماترازي " قراردادش را با اينترميلان تمديد كرد
" ماركو ماترازي " بازيكن تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا قرارداد خود را با اين تيم يك سال ديگر تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري رويترز از رم ، اين مليپوش باشگاه اينترميلان تا سال ۲۰۱۰در اين تيم باقي خواهد ماند.
ماترازي به همراه تيم ملي فوتبال ايتاليا عنوان قهرماني جام جهاني ۲۰۰۶آلمان را كسب كرد.
اين بازيكن در ديدار پاياني مسابقات جام جهاني مقابل تيم فرانسه به زينالدين زيدان كاپيتان تيم حريف ناسزا گفت كه زيدان ضربهاي با سر به سينه وي زد.
تيم اينترميلان پس از آنكه يوونتوس عنوان قهرماني فصل گذشته رقابتهاي فوتبال سري آ باشگاههاي ايتاليا را از دست داد به عنوان قهرمان فصل گذشته برگزيده شد.
-
Amsterdam Intl - امروز جمعه 13 مرداد 1385
منچستر يونايتد (انگلستان) - پورتو (پرتغال)
ساعت 22:30
پخش از شبكه هاي:
SuperSport 2
TV Sport RO
S.Sport Hellas
NTV+Fudbol
SBS6
Sky Sports 2
Sport +
Aljazeera Sport +1
neosport live
Sport TV2
آژاكس آمستردام (هلند) - اينتر ميلان (ايتاليا)
ساعت 22:45
پخش از شبكه هاي:
SuperSport 2
TV Sport RO
NTV+Fudbol
S.Sport 3 Hellas
SBS6
Sky Sports 2
Aljazeera Sport +1
neosport live
Sport TV 2
-
نتايج ليگ امريكاي جنوي
Sao Paulo - Brazil 3 - Guadalajara - Mexico 0 (در مجموعه 4-0 سائوپائولو)
Internacional - Brazil 2 - Libertad - Paraguay 0 (در مجموع 2-0 اينتر.)
-
تور تمريناتي بارسلونا در امريكاي شمالي
جمعه 13 مرداد
تايگرز (مكزيك) 0 - 3 بارسلونا (اسپانيا)
گلهاي بارسلونا را كاستاندا (گل به خودي - 7)، دي آسيس موريرا رونالدينو (De Assis Moreira Ronaldinho - 71) و ايدور اسماري گودجانسن (88) به ثمر رساندند
وبسايت او:
تيم ملي: برزيل
تيم باشگاهي: بارسلونا - اسپانيا
تاريخ تولد: 21 مارس 1980
انتقالها:
جولاي 2003 ، از پاريس سنت جرمن (فرانسه) به بارسلونا (اسپانيا)
-
يكشنبه 22 مرداد و تور تمريناتي رئال مادريد
ساعت 2:30 نصب شب (!) ، سالت ليك (ايالات متحده آمريكا) - رئال مادريد (اسپانيا)
پخش (به احتمال زياد) از شبكه رئال مادريد تي وي
توجه داشته باشيد كه اين بازي يكشنبه هفته بعد خواهد بود...
-
كاظميان در گفتوگو با ايسنا: كادر فني مرا در مقابل عمل انجام شده قرار داد حالا ها
جواد كاظميان با قراردادي يك ساله به الشعب امارات پيوست.
كاظميان دربارهي اين انتقال ناگهاني به خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت:« خودم هنوز نميدانم چه كاري كردهام. هنوز در اين شوك هستم.»
بازيكن تيم ملي ايران دليل اين انتقال را اين چنين توضيح داد:« نميخواهم بگويم كه مشكل مالي نداشتم اما، هر جوري بود مانند چند سال گذشته با آن كنار ميآمدم. مشكل من چيز ديگري بود. سوال من اين است بازيكناني مانند كاويانپور، انتظاري و انصاريان به بهانههاي مختلف كادر فني از تيم جدا شدهاند و كسان ديگري جايشان را گرفتند. چرا كار بايد به جايي برسد كه انصاريان پس از چند سال بازي كردن در پرسپوليس از استقلال سر دربياورد يا انتظاري به راهآهن برود؟ البته اين نقل و انتقالات در همه جاي دنيا طبيعي است اما، مساله در پرسپوليس فرق ميكرد.»
پرسپوليس كه در اين فصل نقل و انتقالات پرتكاپو بوده است اكنون بازيكن خوبي را از دست داد. كاظميان ادامه داد:« معاون مالي باشگاه (عبديايي) به من چكهاي قلابي داد كه هيچ اعتباري نداشتند. اما، من هيچ چيز نگفتم چون يك سال بود كه اين پول را طلب داشتم و ميدانستم كه يك روز پول قراردادم را ميگيرم.»
جواد كاظميان دربارهي مديريت باشگاه گفت:« هيچ گلايهاي از انصاريفرد ندارم. كارنامهي وي براي همه روشن است. او در زمينهي قراردادم همهي تلاشش را كرد. اما، نميدانم چرا امروز باشگاه را به دست كساني مانند هان يا خشايار محسني دادهاند. همه ميدانند كه چه علاقهاي به پرسپوليس دارم. از بوخوم وكايزرسلاترن پيشنهاد داشتهام. اما، دوست داشتم در پرسپوليس بمانم چرا كه پيش از هر چيزي به خانوادهام نزديك بودم و اين مهمترين نكته بود. در ضمن ميدانستم كه پرسپوليس وضعيت خوبي دارد و ما شانس زيادي براي قهرماني در جام حذفي داريم اما، اين اتفاق رخ نداد.»
آري هان سرمربي پرسپوليس در گفتوگوهايش به اين كه كاظميان هم ميتواند باشگاه را ترك كند اشاره كرده بود. نمايندهي ايراني جديد فوتبال امارات دربارهي اين اظهار نظر مربي هلندي به ايسنا گفت:« مشكلي نيست من هم رفتم. اكنون آنها بروند كساني را كه دوست دارند بياورند. تنها نميدانم چرا ابهت باشگاهي مانند پرسپوليس بايد به دست واسطهاي پايين بيايد.»
نكتهي جالب اين است كه كاظميان از اين انتقال راضي نيست:« راضي نيستم. دوست داشتم بمانم اما، ميدانستم اگر بمانم در آينده با هان به مشكل برميخورم.»
جواد كاظميان در پايان به هواداران پرسپوليس هم پيامي داد:« از آنها ميخواهم من را ببخشند. كادر فني با رفتارش من را در مقابل عمل انجام شده قرار داد. مطمئن هستم كه روزي برميگردم.»
-
جواد كاظميان به تيم فوتبال الشعب امارات پيوست
جواد كاظميان به تيم فوتبال الشعب امارات پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از حضور مسوولان باشگاه الشعب امارات در تهران ظهر امروز توافقات اوليه با جواد كاظميان انجام شد و پس از نشست نهايي بعد از ظهر كاظميان قرارداد خود با اين باشگاه را امضا كرد.
كاظميان براي مدت يك سال به باشگاه الشعب پيوست.
اخبار تكميلي متعاقبا ارسال ميگردد.
-
براي ديدار با سوريه؛ امير قلعهنويي: اسامي بازيكنان تيم ملي پنجشنبه اعلام ميشود
اسامي نهايي بازيكنان تيم ملي ايران براي بازي با سوريه پنجشنبهي آينده اعلام ميشود.
امير قلعهنويي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: اردوي تيم ملي از روز شنبه به صورت شبانهروزي ادامه مييابد و در طول هفته تمرينات تيم ملي وارد مرحلهي فشردهتري ميشود و پنجشنبهي آينده اسامي بازيكنان تيم ملي براي بازي با سوريه اعلام ميشود.
امير قلعهنويي با انتقاد از بروز اختلاف در ميان هواداران تيم ملي بر اثر مسايل باشگاهي نيز تاكيد كرد: تيم ملي ايران، به تمام مردم تعلق دارد و تمامي هواداران بايد نگاه ملي داشته باشند، در حال حاضر من سرمربي تيم ملي هستم و فارغ از هر رنگي به تيم ملي فكر ميكنم، اميدوارم تمامي مردم دست به دست يكديگر دهند تا تيم ملي موفق باشد.
وي در مورد تعداد كادر فني تيم ملي ايران نيز گفت: از اين ميان تنها 5 نفر اعضاي اصلي كادر فني هستند و سايرين وظايف اجرايي، مشاورهاي و پزشكي را بر عهده دارند و من مشكلي در اين كادر نميبينم.
-
وحيد طالبلو: به پرسپوليس نميروم با افكار مردم بازي نكنيد قهرماني استقلال در ح
وحيد طالبلو گفت: تيم بعدي من پرسپوليس نخواهد بود.
طالبلو در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: تمامي بازيكنان به خاطر پيراهن و هواداران استقلال تلاش كردند و پس از سه سال رياضت و مشقت اين تيم را به قهرماني ليگ برتر رساندند اما، متاسفانه پس از آن باشگاه، بازيكنان را فراموش كرد و من متاسف هستم كه اين قهرماني در حال لوث شدن است.
طالبلو تاكيد كرد: جداييام از استقلال قطعي است. در حالي كه عنوان ميشود حقوق بازيكنان پرداخت ميشود، تا كنون من يك ريال نيز از اين باشگاه نگرفتهام و حتي پاداش سال گذشتهام نيز پرداخت نشده است.
طالبلو در مورد شايعهي حضورش در تيم پرسپوليس تهران نيز گفت: چنين موضوعي صحت ندارد و من قصد ندارم به پرسپوليس بروم، معتقدم كه نبايد با افكار مردم بازي كرد و به خاطر احترام به هواداران دو تيم به پرسپوليس نميروم.
وي افزود: سه، چهار پيشنهاد از تيمهاي تهراني و شهرستاني دارم كه به زودي تيم آيندهي خود را انتخاب ميكنم.
-
رحمان رضايي: به سالم بودن خودم اطمينان دارم دو بار آزمايش دوپينگ دادم
مدافع تيم ملي فوتبال ايران گفت: از سالم بودن خود اطمينان دارم و ماجراي دوپينگ من تنها يك شايعه است.
رحمان رضايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد شايعهي امتناع از انجام تست دوپينگ اظهار كرد: نميدانم اين شايعات از كدام منبع سرچشمه ميگيرد، من يك بار پيش از جام جهاني و بار ديگر پس از ديدار مقابل پرتغال آزمايش دوپينگ دادم و اگر موضوعي بود بايد در همين آزمايشها مشخص ميشد.
وي افزود: من به خودم اطمينان دارم و بيترديد اين شايعات بيسرانجام خواهد بود.
رحمان رضايي در مورد شرايط تيم ملي ايران نيز اظهار كرد: مدت 2 هفته است كه تمرينات ادامه دارد و بازيكنان در حال رسيدن به آمادگي كامل هستند، ديدار چهارشنبه برابر راهآهن نيز بازي بدي نبود، در نيمهي نخست تا حدودي از نظر بدني ضعيف بوديم اما، در نيمهي دوم شرايط بهتر شد و حملات خوبي داشتيم.
رضايي در پايان گفت: من با ساير بازيكنان روابط دوستانهاي دارم و اميدوارم بتوانيم در كنار يكديگر در مرحلهي مقدماتي جام ملتهاي آسيا موفق باشيم.
-
علي عليزاده: بيتوجهي باشگاه دليل جداييام از پرسپوليس بود در استقلال از نو آغاز
تلاش دو تيم نامدار پايتخت به منظور جذب بازيكنان يكديگر به نبردي تمام عيار تبديل شده است و هواداران دو تيم هر روز خود را براي شنيدن خبري جديد آماده ميكنند. اين بار يك روز پس از قرارداد داخلي مجتبي جباري با پرسپوليس، علي عليزاده به باشگاه استقلال تهران پيوست.
علي عليزاده, بازيكن جديد استقلال تهران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: جدايي از پرسپوليس برايم آسان نبود؛ اما، زماني كه باشگاه تمايلي به همكاري با من نداشت, تصميم به جدايي از پرسپوليس گرفتم.
وي افزود: ميدانم كه رفتن به تيم رقيب براي هواداران پرسپوليس خوشايند نيست؛ اما، من بايد انتخاب ميكردم. از يك طرف تماسهاي چندين بارهام با مسوولان پرسپوليس بيجواب ماند و هر روز خبر جديدي در مورد خواستن يا نخواستنم ميشنيدم و از سوي ديگر بايد تيم فصل آيندهام را انتخاب ميكردم و بهترين انتخاب ممكن را انجام ميدادم كه به استقلال پيوستم.
عليزاده تاكيد كرد: به هواداران پرسپوليس علاقه دارم و به خاطر حمايتهايشان در فصل گذشته از آنها قدرداني ميكنم؛ اميدوارم اين تغيير را بپذيرند.
بازيكن استقلال تهران خاطرنشان كرد: در فصل گذشته نيز مذاكراتي با استقلال داشتم؛ اما، در نهايت به پرسپوليس آمدم. سعي ميكنم تا شروع تازهاي در استقلال داشته باشم و در اين تيم موفق شوم.
وي در مورد افزايش شانس حضورش در تيم ملي نيز تاكيد كرد: تصور نميكنم استقلالي شدن من تاثيري داشته باشد، البته حضور در تيم ملي هدف اصلي من است و تمام تلاشم را انجام ميدهم؛ ولي، به هيچ وجه آمدنم به استقلال به اين دليل نبود.
عليزاده در مورد سرمربي استقلال تهران نيز گفت: مرفاوي از مربيان خوبي است كه در قهرماني اين تيم نقش بسزايي داشت، در هر صورت اميدوارم با حضور وي و راهنماييهاي قلعهنويي بتوانيم با تيم استقلال در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر موفق باشيم.
-
تمرينات سايپا از فردا شروع ميشود نخستين تمرين علي دايي در لباس جديد
تمرينات تيم فوتبال سايپا از فردا (شنبه) آغاز ميشود و علي دايي نخستين تمرين خود را با تيم جديدش برگزار خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرينات تيم فوتبال سايپا كه به دليل سفر پنج روزهي لورنت، سرمربي آلماني اين تيم به كشورش تعطيل شده بود از روز شنبه آغاز ميشود.
تمرينات تيم سايپا در ورزشگاه ايران تاير برگزار ميشود، اين ورزشگاه به تازگي از سوي اين باشگاه خريداري شده و محل اختصاصي تمرينات اين تيم است.
علي دايي، كاپيتان سابق تيم ملي كشورمان كه هفتهي گذشته با قراردادي يك ساله به سايپا پيوست نيز فردا نخستين جلسهي تمرين خود را با اين تيم زير نظر سرمربي آلماني برگزار ميكند.
گفتني است تاكنون قراردادهاي ميثاق معمارزاده، بازيكن سابق راهآهن به مدت 3 سال، اميد شريفي نسب، بازيكن فصل گذشتهي فولاد خوزستان به مدت 2 سال و علي دايي، كاپيتان سابق صباباتري به مدت يك سال در هيات فوتبال تهران ثبت شده است.
همچنين لورنت آلماني به منظور تكميل نفراتش جذب يك دفاع وسط و يك دفاع چپ را در دستور كارش قرار داده است.
-
در صورت پاسخ ندادن تيمهاي عربي؛ مناجاتي: دومين حريف تداركاتي ايران نيز تيم داخلي ا
سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: در صورت جوان ندادن تيمهاي عربي، دومين حريف تداركاتي تيم ملي ايران نيز يك تيم ايراني خواهد بود.
مهدي مناجاتي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: هنوز هيچ پاسخي از سوي تيمهاي عربي كه براي برگزاري ديدار تداركاتي با آنها مكاتبه كرده بوديم، دريافت نكرديم و در صورتي كه اين تيمها براي بازي با ايران آماده نباشند به دنبال يك حريف تداركاتي جايگزين خواهيم بود.
وي افزود: در اين صورت مانند ديدار با راهآهن، با يكي از تيمهاي باشگاهي داخلي ديدار تداركاتي انجام ميدهيم.
مناجاتي با ابراز رضايت از عملكرد بازيكنان طي 2 هفته برگزاري تمرينات تيم ملي گفت: نفرات در حال افزايش آمادگي جسمانيشان هستند و هر روز شرايط بهتري پيدا ميكنند.
-
ماگات و تمجيد از بازيكنان بايرن
پيروزي برابر شالكه و راهيابي به ديدار پاياني جام اتحاديه باشگاههاي آلمان و البته آمادگي بازيكنان جام جهاني بايرن مونيخ، همه و همه به شادماني و رضايت خاطر فليكس ماگات منجر شده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ماگات دربارهي بازيكنان اين تيم كه در جام جهاني حاضر بودند گفت:« از بازيكنان مليپوشم بسيار راضي هستم. از بازي آنها شگفت زده شدهام. اين امر نشان دهندهي آن است كه بازيكنان من در مرخصي هم «عاقلانه» رفتار كردهاند و مراقب شرايط بدني خود بودهاند.»
ماگات با اين سخنان بازيكنان حاضر در جام جهاني بايرن را مورد ستايش قرار داد. ن ويلي ساينول آخرين بازيكني بود كه ساعاتي پيش از بازي اين تيم برابر شالكه وارد مونيخ شد.
ماگات پيش از اين بارها نسبت به كوتاهي زمان تمرين اين باشگاه هشدار داده بود. او دربارهي نتيجهي به دست آمده هم گفت:« من كمي راحتتر شدم. اين بر خلاف روندي بود كه فصل گذشته داشتيم.»
بايرن فصل گذشته برابر شالكه شكست خورد و دستش از جام اتحاديه آلمان كوتاه ماند.
بايرن مونيخ با پيروزي در ضربههاي پنالتي به ديدار پاياني جام اتحاديه باشگاههاي آلمان راه يافت.
-
ماتراتزي: اين بار اينتر در ميدان قهرمان ميشود
ماركو ماتراتزي، اينتر را شانس بزرگ قهرماني در رقابتهاي فصل جديد سري A ميداند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ماتراتزي كه قرارداد جديدش تا ٢٠١٠ اعتبار دارد در اين باره گفت:« از بودن در اين باشگاه خوشحال هستم و آماده هستم تا بار ديگر تمرين كنم. اميدوارم كه افتخار سال گذشته را تكرار كنم.»
پس از پروندهي فساد ورزشي و تباني، قهرماني در سري A از يوونتوس گرفته شد و به اينتر داده شد. مدافع ايتاليا كه سبب اخراج زينالدين زيدان در ديدار پاياني جام جهاني شد، ادامه داد:« پس از تمام اتفاقهايي كه رخ داد اكنون اينتر ميخواهد فصل ٢٠٠٧/٢٠٠٦ در ميدان قهرمان شود. اينتر هميشه براي جايگاههاي بالاي جدول تيم رقابتي است. اما، امسال اين موضوع بيشتر به حقيقت نزديك است.»
-
داويدز در تاتنهام ماندني شد
ادگار داويدز، بازيكن هلندي خط مياني تاتنهام به اين باشگاه ليگ برتري وفادار ماند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازيكن سالهاي پيش تيم ملي هلند با تمديد يك ساله قرارداد خود يك سال ديگر هم در ليگ برتر توپ خواهد زد.
مارتين يول، سرمربي هلندي و هموطن داويدز با اعلام اين مطلب اعلام كرد با اين بازيكن سي و سه ساله بر سر ماندن در لندن به توافق رسيده است.
تاتنهام هاتسپرز فصل گذشته با قرار گرفتن در مكان پنجم جدول رقابتهاي ليگ برتر، به عنوان يكي از نمايندگان فوتبال جزيره راهي مسابقههاي جام يوفا فصل 2007-2006 شد.
-
رونالدينيو: به ميلان نميروم
رونالدينيو، شايعه روزنامههاي ايتاليايي كه از جدايياش از بارسلونا و پيوستن به ميلان خبر دادهاند را بيپايه و اساس ميداند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير نقل و انتقالات ميلان به هواداران اين تيم وعده داده كه در بازار تابستان بازيكن بزرگي را به سن سيرو ميآورد. گمانه زني دربارهي اين خريد بزرگ شروع شده است. هفته گذشته روزنامههاي ايتاليايي نوشتند ميلان، يكي از متهمان پرونده فساد ورزشي و تباني 85 ميليون پوند براي رونالدينيو هزينه خواهد كرد.
بهترين بازيكن جهان در اين باره گفت:« علاقهي ميلان من را بسيار خوشحال كرد. بسيار جالب است كه بدانيد يك تيم مهم به دنبال شماست. اما، از بودن در بارسلونا راضي هستم و تنها به بازي كردن در اين تيم فكر ميكنم. نميدانم آيا تماسي با برادرم (نماينده رونالدينيو) گرفته شده يا خير. تنها چيزي كه ميخواهم به هوداران بارسلونا بگويم اين است كه بايد به اندازه من از اين بابت مطمئن باشند. ميخواهم به همراه اين تيم به قهرمانيهايم ادامه بدهم. براي من بارسلونا جاي كاملي است و چيزي در اين باره تغيير نكرده است.»
رونالدينيو تا 2014 با بارسلونا قرارداد دارد و اكنون به همراه قهرمان اسپانيا در تور مكزيك و آمريكا بسر ميبرد.
-
جباري با پيروزي 2 ساله بست
مهمترين خبري که روز گذشته روي خروجي بيشتر خبرگزاري ها به چشم آمد ، انتقال جباري به پيروزي بود.
آن طور که معاون باشگاه پيروزي مي گويد توافق نهايي بر سر انتقال پديده ليگ برتر به اين تيم ، در پايان نشست 90 دقيقه اي سه شنبه شب انصاري فرد و جباري به دست آمد تا اين بازيکن با انعقاد قراردادي 2 ساله قرمزپوش شود.البته اين قرارداد تا زماني که جباري نتواند رضايت نامه اش را از استقلال بگيرد ، در هيات فوتبال ثبت نخواهد شد.بهترين فوتباليست سال 84 دراين باره مي گويد: در جلسه اي که با آقاي انصاري فرد داشتم ، با ايشان به توافق کامل رسيديم و پس از عقد قرارداد 2 ساله در چند روز آينده ، براي ثبت قراردادم به هيات فوتبال استان تهران خواهم رفت.
من مشکلي بابت دريافت رضايتنامه ندارم ، زيرا فصل گذشته در قراردادم ، بندي قيد شد که بر اساس آن اگر 85 ميليون تومان بپردازم ، بازيکن آزاد محسوب مي شوم. به همين دليل هرچه سريعتر اين مبلغ را پرداخت خواهم کرد تا بازيکن آزاد شوم.
جباري هم مثل نيکبخت ، انصاريان و تمام کساني که اين سالها يکي از 2 تيم پرطرفدار تهراني را به مقصد تيم ديگر ترک کرده اند ، از هوادارانش عذرخواهي کرد و دليل اصلي تصميم خود را بي توجهي مسوولان استقلال عنوان کرد ، نه مسائل مالي.
از جمع مسوولان استقلال ، ديروز فقط سخنگوي باشگاه حاضر شد درباره انتقال احتمالي جباري به پيروزي حرف بزند. جواد قراب دراين باره به ايسنا گفت : او به خاطر پول بيشتر به پيروزي رفت و هيچ بي توجهي در اين ميان نبود. من به عنوان پيشکسوت استقلال و سخنگوي باشگاه ، بارها با وي تماس گرفتم و حتي يک بار بيش از 2 ساعت با او گفتگو کردم که نتيجه آن مذاکرات فوق العاده مثبت بود اما جباري مشاوري داشت که او را به پيروزي برد. با وجود تمام اين حرفها تا زماني که قرارداد 2 ساله جباري با پيروزي در هيات فوتبال استان تهران به ثبت نرسيده ، نمي توان با قاطعيت از قرمزپوش شدن اين بازيکن حرف زد اما فعلا سرخپوشان يک قدم از استقلالي ها جلوترند.
---------------------------------------
نکته: در این چند وقته بازیکنای زیادی از تیمشون جدا شدن و به باشگا دیگه ای رفتن
یه سری از کار ها برای بازار گرمی هستش
بعضیا هم نه واقعا میرن
اما اینو باید بدونیم مجتبی جباری تا 3 ماه حداقل نمی تونه برای پیروزی بازی نه
به علت مصدومیت
یه جورایی هم نمک خوردن و نمک دون شکستنه
هزینه عمل و جراحیشو استقلال داده حالا
البته ما اطلاع زیادی نداریم اما معلوم میشه
-
كريمي در تركيب ثابت بايرن مونيخ
علي كريمي امشب از ابتدا در برابر شالكه براي بايرن مونيخ بازي خواهد كرد.
؛ سايت رسمي باشگاه بايرن مونيخ آلمان در تحليل پيش از بازي تيمهاي بايرن مونيخ و وردربرمن در فينال جام اتحاديه آلمان (ليگاپوكال) نام علي كريمي هافبك مليپوش ايراني تيم بايرن را در فهرست يازده نفره اين تيم ذكر كرد.
كريمي در بازي قبلي بايرن مقابل شالكه روي نيمكت ذخيرهها نشسته بود ولي با صلاحديد ماگات در بازي امشب از ابتدا به ميدان ميرود.
گفتني است، تيمهاي بايرن و وردربرمن ساعت 19 و 30 دقيقه امشب در لايپزيك به مصاف هم ميروند.
منبع ایپنا
-
عليزاده خطاب به هواداران پرسپوليس:دعا كنيد در استقلال موفق شوم
علي عليزاده مهاجم گلزن تيم پرسپوليس با عقد قراردادي دو ساله رسما به جمع آبيپوشان پايتخت پيوست.
با علي عليزاده هم صحبت شد كه با هم ميخوانيم:
چطور شد كه به استقلال آمدي؟
من همه تلاشم را كردم تا اين اتفاق نيفتد. نه اينكه استقلال را دوست نداشته باشم، همه ميدانند كه من قبل از پرسپوليسي شدن با استقلال قرارداد بسته بودم. من فقط ميخواستم هواداران پرسپوليس از دست من ناراحت نباشند.
من حتي زماني كه پرسپوليس قصد سفر كردن به اتريش را داشت به مسئولان زنگ زدم اما متأسفانه هيچ كدامشان حتي جواب تلفن مرا ندادند، در طول اين مدت شرايط مالي مناسبي نداشتم.
و اين موضوع باعث شد كه استقلال را انتخاب كني؟
من از استقلال پيشنهاد داشتم. رفتار پرسپوليسي ها مرا ترغيب كرد كه به اين پيشنهاد بيشتر توجه كنم و فكر ميكنم بهترين انتخاب را كردم.
با چه هدفي به استقلال آمدي؟
من دنبال پيشرفت هستم و اميدوارم با انجام تمرينات مستمر به اين خواسته ام برسم.
نظرت در مورد قلعه نوعي چيست؟
مربي خيلي خوبي است و فكر ميكنم توانايي هاي وي به فوتبال ايران ثابت شده است. من از ايشان شناخت خوبي دارم و فكر ميكنم اين موضوع بتواند يكي از عوامل موفقيت من در استقلال باشد.
و حرف آخر؟
فوتبال حرفهاي شده است و ديگر انتقال يك بازيكن از يك تيم به تيم رقيب موضوع عجيبي نيست. من اميدوارم با دعاي هواداران پرسپوليس در استقلال هم موفق شوم
منبع ایپنا
-
بازيهاي امروز - شنبه 14 مرداد 1385
Amsterdam Intl
منچستر يونايتد (انگلستان) - پورتو (پرتغال)
ساعت 22:30
پخش از شبكه هاي:
SuperSport 2
TV Sport RO
S.Sport Hellas
NTV+Fudbol
SBS6
Sky Sports 2
Sport +
Aljazeera Sport +1
neosport live
Sport TV2
آژاكس آمستردام (هلند) - اينتر ميلان (ايتاليا)
ساعت 22:45
پخش از شبكه هاي:
SuperSport 2
TV Sport RO
NTV+Fudbol
S.Sport 3 Hellas
SBS6
Sky Sports 2
Aljazeera Sport +1
neosport live
Sport TV 2
فينال رقابتهاي جام حذفي آلمان - German Liga Pokal Final
وردربرمن - بايرن مونيخ ، ساعت 19:30 بوقت تهران ، پخش از شبكه هاي زير:
Dubai Sports 1
Premiere Sport 1
Sport 1 Hungary
Sky Sport IT Xtra
Sport 1 CZ
Kanal A
Sport Klub (Romania)
Sport Klub (Serbia)
ساعت 19:30 بوقت تهران : سوريه - ليبي
17:15 Rennes ? - ? Lille
20:00 Auxerre ? - ? Valenciennes
20:00 Bordeaux ? - ? Toulouse
20:00 Le Mans ? - ? Nice
20:00 Lens ? - ? Troyes
20:00 Nancy ? - ? Monaco
20:00 Paris S.G. ? - ? Lorient
20:00 Saint-Etienne ? - ? Sochaux
ساعتهاي اعلام شده براي ليگ فرانسه بوقت فرانسه مي باشند.
;)
-
فرانك ريبري: ميخواهم از مارسي بروم
ايرنا - "فرانك ريبري" ستاره تيم فوتبال فرانسه در جام جهاني ، ۲۰۰۶روز جمعه با اعلام تصميم راسخ خود براي ترك باشگاه المپيك مارسي، مديريت باشگاه را در آستانه شروع فصل تازه، دچار مشكل كرد.
بهگزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس، ريبري در صريحترين اظهارنظر خود راجع به آيندهاش گفت علاقهمند است به باشگاهي ملحق شود كه بتواند دستيابي به عناوين قهرماني و حضور در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا را به او وعده دهد.
وي به يك شبكه تلويزيوني گفت: آرزويم اين است كه از مارسي بروم. مي- خواهم بروم چون ميخواهم قهرمان شوم. دوست دارم در جام قهرمانان بازي كنم و مايلم همچنان پيشرفت نمايم. ميخواهم در كنار بازيكنان بزرگ قرار داشته باشم. براي من اينها مهم است.
بازيكن ۲۳ساله فرانسه در جام جهاني آلمان، هيچ اطلاعاتي در مورد مقصد آتي خود نداد و فقط به ذكر اين نكته بسنده كرد كه "مديران باشگاه مارسي مي دانند كجا ميخواهم بروم و تيمي را هم كه ميخواهم با آن قرارداد ببندم، به خوبي ميشناسند. اكنون به آنها بستگي دارد كه توافق كنند يا خير."
قرارداد فعلي ريبري با مارسي تا سال ۲۰۱۰مهلت دارد اما باشگاه به اين نتيجه رسيده كه حفظ اين بازيكن غيرممكن است.
پپ ديوف رييس باشگاه المپيك مارسي روز جمعه تاكيد كرد ريبري حداقل در يك فصل آينده، بايد براي اين تيم بازي كند.
وي گفت: همه چيز در حد حرف است. هنوز چيزي تغيير نكرده. ريبري تا سال ۲۰۱۰تحت قرارداد باشگاه است. او بخواهد يا نخواهد بايد در اين فصل به قراردادش پايبند باشد.
اما ريبري كه گفته ميشود مورد نظر بايرن مونيخ، آرسنال، رئال مادريد و ---- است، تاكيد دارد هيچ جاي برگشتي در تصميم او براي رفتن نيست.
وي گفت: فكرهايم را كرده ام و قصد پشيماني ندارم اما فراموش نميكنم كه مارسي باشگاهم است. من اينجا را دوست دارم، اين هواداران را دوست دارم، آنها در فرانسه بينظيرند. اميدوارم تصميم مرا درك كنند. ميدانم كه كمي دلگير خواهند شد اما من هم جوانم و ميخواهم تجربههاي متفاوتي بياموزم.