شما بک راه دیگه هم دارید میتونید یک دانگل usb 4G خریداری کنید و یک عدد raspberry pi 3 و بعد openwrt نصب کنید روی raspberry pi و مثل یک روتر گران قیمت 10 میلیونی میشه با این تفاوت که شما 500 هزار تومان برای raspberry pi هزینه کرده اید.نقل قول:
Printable View
شما بک راه دیگه هم دارید میتونید یک دانگل usb 4G خریداری کنید و یک عدد raspberry pi 3 و بعد openwrt نصب کنید روی raspberry pi و مثل یک روتر گران قیمت 10 میلیونی میشه با این تفاوت که شما 500 هزار تومان برای raspberry pi هزینه کرده اید.نقل قول:
میشه از Huawei AF23 4G/3G Sharing Dock هم استفاده کرد؟؟و این مدل چطوره TP-LINK TL-MR3420 3G/4G Wireless N Router؟؟
باید با تست و تجربه خریداری کنید من تستهای زایگسل و ایسوس رو دیدم و عالی جواب داده مودم دانگل e3372 رو اینها فقط قیمتشون بالاتر از بقیه مارکها و جنس ها هست .نقل قول:
سلام و خسته نباشید خدمت همه اعضا، ممنون از راهنمایی هاتون.
مودم i60 ایرانسل پارسال انلاک کردیم ورژن 195 نصب کردن، میخوایم از فورجی پلاس استفاده بکنیم در این صورت باید فریمور بروزرسانی بکنیم؟ لطف میکنید راهنمایی کنید چه نسخه ای برای این مودم نصب کنم که قابلیت فورجی پلاس رو برای fdd فعال کنه؟
در این مودم فورجی پلاس یا تجمیع دو باند یا دو فرکانس متفاوت نداریم و بارها تست زدیم و ثابت هم کردیم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همون ورژن 195 نهایت سرعت رو شما در شبکه fdd دریافت خواهید کرد . باز هم اصرار به تغییر فریمور دارید از 195 مود شده ی 197 مود شده داخل انجمن استفاده نمایید .
ممنون از لطفتون.
به نظرتون با هزینه یک و چهارصد چه مودمی میشه خرید که سرعت خوبی ارایه بده؟ در مورد i60 و مودم تی پی لینک archer-mr200 چه پیشنهادی دارید؟ مودم mr200 خوبه با این قیمت؟ لطفا راهنمایی کنید
هیچ کدام از این مودم های تی پی لینک cat4 در حد و اندازه i60 نیستند و اصلا سراغ اونها نرید همون i60 بهتره .نقل قول:
سلام دوستان امکانش هست از قسمت ethernet
ethernet setting فیلد کانکشن مود connection mode باز کنند ببینید گزینه bridge براشون هستش
اگه هستش لطفاً فریمورشون رو به من بگن تا منم مودمم رو به اون فریمور ببرم با سپاس
سلام. دوستان من یه دانگل 3g همراه اول دارم. از فروشگاه همراه اول خریدم. مدلش huawei e303 هستش. میشه اینو آنلاکش کرد که با هر سیمکارتی وصل بشه؟؟
سلام. دوستان من یه دانگل 3g همراه اول دارم. از فروشگاه همراه اول خریدم. مدلش huawei e303 هستش. میشه اینو آنلاکش کرد که با هر سیمکارتی وصل بشه؟؟
سلامنقل قول:
من دو سالی هست MR200 دارم و سرعت تا ۷۰ ۸۰ مگابیت واسه Cat4 تک کانکشن خارجی از اپل و مایکروسافت میگیره
صبحا این سرعت هست و ظهرها و شبها میشه ۴۰ مگابیت.
از IDM هم استفاده نمیکنم، وای فای ۵ مگا هرتزیش روی دستگاهها استفاده میکنم.
برد وای فای ۵ مگا هرتزیش خیلی بده و کمه شاید ۵ متر اما ۲.۴ مگا هرتزیش تا ۱۵ متر میرسه.
آنتن دهیش خوبه و تقریبا۹۰ درصد بصورت ۳ چراغی (۷۵ درصد از معیار ۴ چراغ) از دکل میگیره. هیچ وقت خاموش و هنگ و ریاستارت نمیشه.
ورژن یکش دیگه اپدیت نداره که من دارم. اما ورژنهای جدیدش هنوز اپدیت داره اما گویا ۳ چراغه (انتن) شده.
بش انتن اکسترنال زدم و انتن دهیش بهتر شده.
کلا مقرون به صرفه هست. البته کاربرد و محل استفاده شما را نمیدونم قاعدتا هر جا و هر کسی فرق میکنه.
امیدوارم کامل و گویا گفته باشم.
بله میشه :نقل قول:
نقل قول:
انتن دهی مودم با چراغ نیست و بلکه با پارامترهای سیگنال مشخص میشه . وای فای 5ghz بیشتر مودم ها اینطوری بردش ضعیفه و بهترین راه استفاده از دانگل 802.11n 300mb روی کامپیوتر هست . در مورد سرعت دریافتی با این مودم که cat4 هست و الباقی مودم های cat4 به هیچ عنوان نمیشه به کسی دیگه ای تضمین داد و گفت شما هم 70 یا 80 رو دریافت خواهی کرد چون سرعت اینترنت منطقه به منطقه و شهر به شهر باهم فرق داره ولی با مودم cat6 دارای تجمیع واقعی این تضمین رو میشه داد حداقل 75 مگابیت موقع تجمیع چه شب چه صبح و چه ظهر و چه ساعات شلوغ دریافت خواهد کرد و علتش هم تجمیع دو باند هست . مگر نه باز با همین مودم های cat6 دارای تجمیع مواقعی که تجمیعی در کار نباشه نمیشه تضمین سرعت داد و هرچی دکل اون منطقه بده اونو دریافت خواهد کرد . در کل هم مودم i60 خیلی بهتر از تمامی مودم های تی پی لینک cat4 هست و اینو من نمیگم بلکه اینو تستها و تعداد افرادی که استفاده کردن و مقایسه داشتن میگن و تجربه اینو ثابت کرده .
مقایسه بیشینه سرعت یا همون سرعت اتصال در وای فای 2.4 :
دانگل 802.11N
دانگل 802.11N 300MB
وقتی برد و پوشش وای فای 5GHZ کمه و نیاز به سرعت اتصال بالا در وای فای داریم جهت شبکه انتقال فایل استریم ویدیو و گیم انلاین و یا سرعت دانلود اینترنت ما بالاتر از 150 مگابیت هست خصوصا حالت تجمیع چاره کار استفاده از دانگل های 802.11N 300MB هست که هم سرعت اتصال بالایی داره هم پوشش خوبی داره . در کل هم هیچ چیزی به لن گیگابیتی در سرعت و ثبات نمیرسه .
ازدوستان انجمن کسی هست بدونه مودم همراه اول مدلMC-i110که وقتی روشن میشه روی کلمه welcomeهنگ میکنه وهرکاریش میکنم بالانمیاداگه کسی میدونه لطفاکمک کنه مرسی
متاسفانه کسی رو این مودم بی نام و نشان کار نکره و اطلاعاتی در دسترس نیست .نقل قول:
سلام کسی میدونه مودم های وب hhb b2338-168i چه جوری آنلاک میشه خواهشا کمک کنید؟
کسی می تونه آنلاک کنه خواهشا پاسخ بدین
ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دارم همین مشکل را د ارم.....یه حروم.... اصفهان 100 هزار پول گرفت موقتی درست کرد بعدذ از یک هفته دوباره همون ایراد را پیدا کرد...اگر راهی پیدا کردی به منم بگونقل قول:
من که بالاخره تونستم دانگل 3g همراه اول رو انلاک کنم و حتی WebUI شو هم عوض کردم که امکانات USSD و دفترچه تلفن هم بهش اضافه شده.فقط زبون فارسی نداره که مشکلی نیست ولی پیامک فارسی رو پشتیبانی میکنه
سلام این فریمور و وب یو ای رو لطفا همین جا یا خصوصی بنده برا دانلود بزارید . خیلی ممنون میشم کمک کنید و فریمور و وب یو ای رو در اخیار ما هم قرار بدید . در ضمن مدل دقیق دانگل شما چی بود ؟ e303s-2 ؟ یا مدل دیگه ای بود ؟نقل قول:
سلام دوستان
یه مودم 5577 هواوی دارم. وقتی که سیمکارت رایتل میندازم روش به سختی شبکه رایتل 3g رو پیدا میکنه و 4g هم که پیدا نمیکنه در حالی که با گوشی راحت به 4g متصل میشم.
کسی اطلاع داره مشکل از کجاست؟
مودم اپراتوری هست یا جنرال ؟ اگر ریست میشه ریست کنید و دوباره تست بزنید ؟ قبلا این مشکل رو نداشتید ؟ ضربه نخورده ؟ از دستتون نیفتاده ؟ کلا با این کار هم درست نشد باید ببرید پیش تعمیرکار تا چک کنه و ببینه مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری و درست کنه .نقل قول:
مودم جنرال هست از IDH خریدم. ریست هم چند بار کردم فایده نداشت. گفتم شاید مثلا باند 4g رایتل رو پشتیبانی نمی کنه. راستش تا حالا با رایتل چک نکرده بودم فقط ایرانسل و همراه اول بود ولی الان با رایتل آنتن 4g ندارهنقل قول:
نقل قول:
رومینگ مودم روشنه دوست عزیز؟
خیلی جاها مثل شهر خود ما:laughing: رایتل فقط پوشش 3g داره و 4g روی همراه اول رومینگ و ریجستر میشه
شما رو حالت دستی امتحان کن ببین میتونی ریجستر کنی روی شبکه همراه اول :whistle:
سلام
81.198.13.01.234
ایرانسل انلاک میشه ؟
به راحتی انلاک میشه فقط در لحیم کاری باید استاد باشی تا برد مودمو نسوزونی!!!نقل قول:
سلام. من روتر xiaomi wifi mini رو فلش کردم و روش openwrt نصب کردم. هر کاری کردم نتونستم به اینترنت وصلش کنم. پورت آبی wap روتر رو به lan مودم وصل کردم. روی روتر نمیتونم لیست پکیج آپدیت کنم. چون به اینترنت وصل نیست.
نتیجه پینگ از طریق وب اینترفیس:
کانفیگ فعلی:کد:ping: bad address 'openwrt.org'
کد:config interface 'loopback'
option ifname 'lo'
option proto 'static'
option ipaddr '127.0.0.1'
option netmask '255.0.0.0'
config globals 'globals'
option ula_prefix 'fddf:5876:086a::/48'
config interface 'lan'
option type 'bridge'
option ifname 'eth0.1'
option proto 'static'
option netmask '255.255.255.0'
option ip6assign '60'
option gateway '192.168.1.1'
option ipaddr '192.168.1.10'
option dns '192.168.1.1'
config device 'lan_dev'
option name 'eth0.1'
option macaddr 'f2:b4:29:d8:7f:4f'
config interface 'wan'
option ifname 'eth0'
option proto 'static'
option ipaddr '192.168.1.10'
option netmask '255.255.255.0'
option gateway '192.168.1.1'
option dns '192.168.1.1'
config device 'wan_dev'
option name 'eth0.2'
option macaddr 'f0:b4:29:d8:7f:4f'
config interface 'wan6'
option ifname 'eth0.2'
option proto 'dhcpv6'
config switch
option name 'switch0'
option reset '1'
option enable_vlan '1'
config switch_vlan
option device 'switch0'
option vlan '1'
option ports '0 1 2 3 6t'
config switch_vlan
option device 'switch0'
option vlan '2'
option ports '4 6t'
بار اول که منم نصب کردم همین مشکل رو داشتم ولی سر مودم هوایی بودنقل قول:
توصیه هایی که میشه اینکه اول به صفحه مودم خودتون در ویکی open wrt مراجعه کنید و کامل مطالعش کنید
اگر اینترنت به صورت کابل هست به پورت wan وصلش کنید و بعد کامل ریست کنید تا ip دهی دقیقی انجام بشه
اگر وایفای هم هست و میخواید مودم به صورت کلاینت وصل بشه از منوی بالا وارد وایفای بشید و اسکن کنید تا شبکه مورد نظر رو پیدا کنه و به اون وصل بشید
از بخش اینترفیس چک کنید پورت هاتون شناسایی شدن یانه
سلام مودم ee120 الکاتل چطور مودمی هست کسی اطلاعاتی در مورد نقاط ضعف و قوتش داره یک توضیحی بده
سلام دوستان
یه مودم tfi60 ایرانسل دارم که آنلاک هست و الان روی 196 ایرانسل هست
ایرانسل که در منطقه ما سیگنالش خیلی ضعیف هست و لی همراه اول با گوشی دریافتش خوبه ولی روی مودم با وجودی که سیگنال 4g رو 5 تا پر نشون میده ولی کیفیت سیگنالش 0 یا منفی هست
هر بار ریست میکنم تا یکی دو ساعت SINR lمیره رو 18 19 ولی بعد این زمان به خصوص اگه از اینترنت مودم استفاده نشه دوباره کیفیت میره رو 0 یا منفی میشه
دلیلش چی میتونه باشه
تا حالا 10 تا فریمور مختلف رو فلش زدم ولی نتیجه تغییری نکرده.
شما گوشی رو دقیقا بزار در یک نقطه که به نظرت انتن دهی خوب هست و کاملا ثابت باشه مودم رو هم ببر با همون نوع سیم کارت دقیقا بزار همون جا و اگر فریمور مود شده داری یک بار بزار رو باند 3 و ببین کیفیت چطوره و یک بار هم بزار رو باند 7 و ببین چطوره اگر فریمور مود شده هم نیست با برنامه lte wachte انجام بده ممکنه مودم مثلا به جای باند قوی 3 داره باند ضعیف 7 رو میگیره . در ضمن موقع دانلود یا استفاده از اینترنت اگه کیفیت خوبه و سرعت هم خوبه مشکلی نیست بزار در حالت بیکاری کلا صفر باشه اصل کار زمانی هست که شما نیاز به استفاده از اینترنت داری .نقل قول:
تشکر صابر جان
من تا حالا به اهمیت باند دقت نکرده بودم و حقیقتا خیلی اطلاعاتی راجع به تفاوت های باند نداشتم
طبق گفته شما برای تغییر باند 198 جنرال رو فلش کردم که قابلیت تعویض باند داره و گذاشتم رو 3 (همیشه تو اینفورمیشن مودم باندم رو 7 بود) و بعد این تغییر الان چند ساعتی هست کیفیت سیگنالم رو 19 20 هست و سرعت دانلودم هم ثابت بالای 7 و 8 هست ممنون بابت راهنماییت از ریست کردن 10 باره مودم در روز راحت شدم
بله جدیدا این اپراتورها مسخره بازی دراوردن با اینکه پوشش و سرعت و انتن باند 3 خوبه خود به خود مودم همون اول کار میره رو باند ضعیفتر و دورتر و کم سرعت تر و کم انتن تر مثل باند 7 !نقل قول:
سلام دوست عزیز برای تغییر فرکانس مودم از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن خیلی راحت میشه هر فرکانسی که می خوای تنظیم کنی و مثل lte wachte برای کانکت شدن اذیت نمیکنه. لینکشم آقای بلوچی لطف کردن گذاشتن تو انجمن .نقل قول:
نقل قول:مودم های مبین نت با ورژن 197 رو نمیشه با این نرم افزارها باندش رو تغییر داد؟نقل قول:
یه مودم 197 مبین نت هم دارم که باند رو تغییر میدم ریست میشه میره رو باند 42 TDD
اتومات هم رو طرح 360 که میذارم رو FDD میره رو باند 7 که سیگنالش افتضاح هست.
سلام. شرمنده دوست عزیز اگه خیلی دیر جواب دادم. مدتی نبودم. والا مودم من پشتش زده E303h-2 ولی فک کنم وب یو ای روی همه مدلا نصب بشه.و یه عذرخواهی دیگه فعلا حجم اینترنتم تموم شده و سرعت افت کرده نمیتونم اپلود کنم. سرچ میکنم لینک دانلودشو میفرستم براتون.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
با اتصال به همراه اول 4g شد و مشکل حل شد
- - - Updated - - -
ممنون دوست عزیزنقل قول:
با اتصال به همراه اول 4g شد و مشکل حل شد
سلام... میخوام مودم 4g بخرم
تو حیاط خونه با گوشی سرعت ایرانسل 80 مگ میگیرم و طبقه پایین 4g گوشی حدود 40 مگ بیشتر نمیگیرم...
*- حالا میخوام ببینم مودم خوب بگیرم امکانش هست همون 80 مگ رو تو خونه طبقه پایینم بگیرم؟
** کلا من مشکلم این هستش که فاصله ام از مرکز مخابرات دوره... هر شرکتی adsl میگیرم بیش از 5-6 مگ جواب نمیده خطم...
میخواستم برم سراغ وایرلس دیدم آنتن میخواد و تعرفه هاش هم ارزون نیست....
بعد 4g گوشی رو تست کردم میبینم روی 70-80 مگ هست تو منطقه ما...
گفتم مودم بگیرم همون اینترنت 4g استفاده کنم ... نظرتون چیه دوست؟
لطفا بگید بهترین مودم که هیچ مشکل و محدودیتی نداره و همه ی اپراتورها و سیمکارتها رو میشه باهاش استفاده کرد و
بالاترین سرعت و کمترین پینگ رو میده کدوم مودمه؟
یه چیزی باشه یه بار هزینه کنم دیگه خیالم بابت سرعت و کیفیتش راحت باشه...
*- و اینکه ممکنه مثلا tdlte ثابت بهتر عمل کنه نسبت به 4g همراه؟
*- و مهمترین سوالم اینکه چه مودمی باید بخرم؟
- مودم CA60
- مودم i60
- مودم e5785
- مودم gp2101
- مودم i40
- مودم B612
یا مودم دیگه ایی...؟
اگرم بگم مثلا آخر مودم td ثابت میخوام یا 4g واقعا فرقی نمیکنه... حالا که قراره هزینه کنم یه چیزی باشه که همه رو به بهترین شکل ساپورت کنه؟
سلام دوستان یه مشکل حاد این اواخر برام پیش اومده
مودم tp link mr200 هست
بعضی شبا وقتی استفاده میکنم از شبانه همراه اول،انتن مثلا ۳تا داره بعد یواش یواش میره روی ۱،بعد انتن هارو در میارم دوباره میزارم انتن برمیگرده!بعد دوباره بعد یه مدت برمیگرده ۱انتن ،قطعی دارن مثلا شروع میکنم دانلود مردن یدفی دانلود قفل میشه ،وایفای میپره بعد چند ثانیه باز برمیگرده!مودم احیانا که مشکل نداره؟
مودم رو ریست کنید و دوباره امتحان کنید مشکل پابرجا بود از یک سیم کارت دیگه از همون اپراتور باز دوباره تست بزنید و یک بار هم با یک سیم کارت از یک اپراتور دیگه تست کنید در تمامی این حالتها مشکل برطرف نشد بدونید مشکل از مودمتون هست . مگرنه میتونه از همون سیم کارت یا همون اپراتور باشه .نقل قول: