CANON - i-SENSYS MF4350dنقل قول:
360 تومن با قابلیت دورو
CANON - i-SENSYS MF4570dn
370 تومن با قابلیت دورو و شبکه
Printable View
CANON - i-SENSYS MF4350dنقل قول:
360 تومن با قابلیت دورو
CANON - i-SENSYS MF4570dn
370 تومن با قابلیت دورو و شبکه
با تشکرنقل قول:
1- نظرتون در مورد برند hp در مقایسه با canon چی هست؟ (کلا می خوام که کار کردن باهاش و تعویض تونر ساده باشه و زیاد با ویندوز کنتاکت نداشته باشه(یا برعکس) چون اکثرا خونه نیستم جوری باشه که افراد مبتدی هم بتونن ازش استفاده کنند)
2- به نظر شما این قیمت ها برای کار های خانگی مناسب هستند (قیمت یه چند کاره خوب معمولا تو همین رنج هست یا اینها امکانات ویژه ای دارند؟)
این پست تکراری بود
لطفا مدیر آن را حذف کند
اچ پی دوروش موجود نیست در حال حاضر فقط این مدل است.
کارتریجش مدل 12a
و کا باش سادست.
هم برای صارف بالاست هم خانگی
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------
اچ پی هم خوب اسن کانن هم خوب است بستگی داره با چه قیمتی چه مدلی باشه تو بازار
سلام دوستان
نمدونيد به چه سختي خودمو به اين تاپيك رسوندم تقريبا دو هفتس نت ندارم امروز واسه پرينترم يه مشكل حاد پيشاومده وقتي روشنش مي كنم چراغ سبز وزرذ بصورت چشمكزن در ميان و همينطور چراغ بلاي كارتريج ها هم يكبار خاموش روشن ميشن بعدش ارور 6502 ميده مدل پرينترم كانن 4700 در ضمن روش تانك بستم و وقتي ارور داد كل تشكيلات رو باز كردم وتميزش كردم فايده نداشت لطفا راهنمايي كنيد حسابي كارم گير كرده
دوست من من کارم کانن نیست اما طبق گفته دوستانم بمربوط به ریستر میباشد یا چیپ کارتریج.نقل قول:
رستر دو جالت دارد روی دستگاه روی کارتریج ریستر را عوض کنید.یا همان جایی که پمپ بستید مراجعه کنید
به من خبر بدهید.
نمیدونم چی شد ولی خودش درست شد ... فکر کنم 5-6 بار شایدم بیشتر بازش کردم تمیزش کردم و آخرش دیگه خسته شدم گذاشتم یه 6-7 ساعتی گذشت دوباره که روشنش کردم درست شده بود ...
با تشکر
سلام آقا مهران ببخشید یه چند تا سوال داشتم از خدمتت...
آقا یه دستگاه چندکاره میخواستم.برای کارهای خونگی و دانشجویی.که میخوام لیزریم باشه.اگه رنگی باشه که خیلی بهتره.هرز گاهی یه دفعه میخوام پرینت رنگیم بگیرم(واسه نمودارها و اینا).
بعد یه سوال دیگه:
آقا پرینترهای لیزری اگه چند وقت مثلا 4-5 ماه باهاش کار نکنی مشکلی براش پیش نمی آد؟
سلام دوست من.نقل قول:
اگر برای کار رنگی بخوای کاملا فرق میکنه.
شما میتونی یه لیزری hp laserjet p1102 بخری 130 تومن.
و یه hp inkjet 1663 بخری 35 تومن که کموبیش کارای رنگی رو هم پرینت کنی.
لیزری ها اگر جای سرد باشند پودرشان رطوبت میگیرد.. اگر جای گرم باشند پودرشان خشک میشود.
4 5 ماه معمولا مشکلی ندارد.
اگر هم پودرش خراب شد تخلیه میکنی یه پودر دیگه میریزی
دوستان خواهشا سوالاتتان رو تو سایت بگید و ایمیل نزارید
تو سایت جوابتان را میدم.
اقا مهران یه لیزری سیاه سفید واسه پرینت متن میخوااااااام .
مهمترین چیزش شارژ کارتریجش هس که هر دفعه چند در میاد و مثلا چن صفحه 40 سطری رو پرینت میکنه
دوستای گلم شمام نظر بدین
شما اول اخرین مباغ رو اعلام کن و کارت رو بگونقل قول:
با عرض شرمندگی 100 تومن D:
حالا با یکم تلرانس هم میشه کنار اومد
خیلی اقاییییییی
شما 1102 باید بخری 125 تومن.نقل قول:
و با این مبلغ خق انتخاب تداری.
برادر هم میتونی بخری اما دردسرش زیاده.
سامسونگ هم میتونی بخری اون هم باز دردسر خاص خودشو داره من hp رو توصیه میکنم.
متن مهمولی را 1500 برگ میزنه
مرسی از راهنماییت
خوب 125 خوبه لطفا شارژ کارتریج hp رو هم توضیح بدین و مسلما مبلغ شارژ و کلا میگن کارتریج بعد چند بار باید عوض بشه اگه درسته موقع تعویض چند میگیرن
و اینم مهمه که بدون حاشیه هم (bordless)
پرینت میگیره ؟؟
با 8 تومن شارژ میشه.نقل قول:
بعد از 3 بار شارژ درامش عوض میشه.با 8 تومن.
همه لیزری ها بدون حاشیه میزنن.
مرسی مهران جان :46:
سلام دوستان
من یه فکس شارپ دارم موقعی که شماره گیری می کنی بوق آزاد می زنه کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون می شمه
از منوی تنظیمات هست یا اینکه برد مشکل پیدا کرده ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام به همه دوستان من یه سوال داشتم که خیلی فکرمو به خودش مشغول کرده نمیدونستم کجا مطرحش کنم ولی به ذهنم رسید اینجا که بررسی تخصصی و مشکلات پرینترها و اسکنر هاست شاید یکی بتونه کمکم کنه ..من دو روز قبل امتحان کنکور ارشد داشتم که دو مرحله ای بود یه مرحله سوالها 45 تایی بود مرحله دوم بعد از ظهر بود که جوابهارو به صورت 45 تای دوم باید تو پاسخنامه وارد میکردیم یعنی باید جوابهارو از سوال 45 به بعد علامت میزدیم که من به اشتباه دوباره از سوال 1 علامت زدم بعدش آخرای امتحان بود که اشتباهمو متوجه شدم سریع جوابارو از سوال 45 وارد کردم ولی فرصت نشد اون چندتایی رو که از سوال یک به بعد علامت زدم پاک کنم و اونام باقی موند وقت امتحان تموم شد حالا خواستم بدونم فلسفه کاری این اسکنرهایی که کربن مداد رو میخونن چیه؟؟چطوری کار میکنن .از بعضی ها که پرسیدم میگفتن نگران نباش دستگاه اون اولارو نمیخونه و طوری برنامه ریزی شده که از سوال 45 به بعدو بخونه خواستم بدونم که راست میگن اون عده خیلی نگرانم که پاسخنامم مخدوش حساب نشه خواهشا متخصصای عزیز که اطلاعاتی دارن راهنماییم کنن که از نگرانی دربیام پیشاپیش از همه ممنونم..
متاسفانه کار من hp canon است.نقل قول:
منوهاش رو حفظ نیستم.
اما باید تست کنی.
من معمولا با منوش ور میرم حالت tell یا fax رو تست میکنم.
اما با یه خط دیگه هم تست کنید.
خط سانترال را تست کنید.
شاید هم دستگاه key lock داشته باشد
اگر نهایت نتونستم.با توجه به اوراقی هایی دارم برد رو جابه جا میکنم.متوجه میشم.
متاسفم که بیشتر از این نمیدانم
در ضمن شاید مربوط به خط سانترال باشد
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
عزیزم متاسفانه انقدر توضیحاتت زیاد بود که گم شدم.نقل قول:
اما اگر منظورت اسکنر های ocr است این کار رو انجام میدهند.
بهتر است کسی که اسکنری دارد با قابلیت ocr تست کنی
مهران جان لطفا یه مقایسه بین canon lbp 2600 شایدم 6200 !!!!!!!! و hp 1102 بکن البته میدونم که قیمتهاشون تقریبا 60 تومن فرق داره
کانن ها کارتریج همان 1102 را دارن.نقل قول:
اما مخزن پودرشون کمی بزرگتر است و برد فرمترشون قویتره.
و البته زیباتر هم است
از اینکه زیر جوابهام کلید تشکر را نمیزاری متشکرم
سلام به همه دوستان گلم
اقایون و اساتید!! من قبلا ها بارها 36A و 35A و البته 85 رو شارژ می گردم و بعد چندمین بار به مشکل می خوردند و درام را عوض می کردم چند وقت هست کارتریجها و البته بیشتر 85A همون بار اول مشکل کم رنگی دارند که با تعویض درام درست می شوند
به نظر شما اساتید اشکال کار از کجاست ؟
راستی پودر های با کیفیت تری این اواخر برای این مدل کاتریج ها نیامده ؟
پیشا پیش ممنون
از پودر اصلی استفاده کنید.نقل قول:
85a تا 3 بار بدون تعویض درام خوب جواب میدهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس محل تهیه و تلفن هم بی زحمت لطف کنید
خودتون هم اگه فروش دارید خوشحال میشم همکاری کنیم
کمک دراسکن کردن در پرینتر سه کاره:
من سه کاره hp 2050 تازه خریداری شده را بدون قرار دادن کارتریج به منظور استفاده از اسکنر روی سیستمم نصب کردم اما اسکن انجام نمیشود و error میدهد دوستان مشکل از چیست؟
3 مورد میتواند باشد.نقل قول:
نصب نشدن صحیح نرم افزار
کابل رابط usb
اشکال ویندوز
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
از مدیریت سایت میخواهم این را به عنوان تبلیغ فرض نکنند.نقل قول:
به وبلاگم مراجعه کنید ادرس تو وبلاگ است.
mehrangorji.--------.com
part-tech.com
مهندس نیک روان
آقا من به تازگی یه p50 با یه مخزن خریدم.یه تعدادی حدود 30 -40 تا پرینت گرفتم خیلی هم عالی.اما الان میکه 3 تا از رنگ هام تموم شده و باید شارژ بشه اما تانکم پره!!!
مشکل کجاست؟
مشکل از ریستره.نقل قول:
از جایی که دستگاه رو پمپ بستی بگو مشکلت رو حل کنه.بزار اول با چیپ مشکلت حل بشه
البته ریست نرم افزاری هم میشود این هم لینکش.اما من تستش نکردم.
کد:http://fileztreasury.com/?get/4759312/epson+p50+reset+software.rar
کد:http://fileztreasury.com/?get/3474947/epson+p50+reset+software
[FONT="Arial Black"]سلام و تشکر از مطالب مفید شما
دوستان عزیز من یک پرینتر اچ پی پی1102 حدود شش ماه پیش خریدم شاید 200 صفحه هم با ان پرینت نگرفته ام اما مشکلی که دارم این هست که با دستور پرینت که به ان می دهم دو بار پیغام کم بودن جوهر میده یعنی همینقدر صفحه چاپ میکنه؟
1-با این مشکل چطور کنار بیایم؟
2-روش نگهداری خوب از این چاپگر چگونه است مثلا هر چند وقت یکبار چاپ کنم؟
3-اموزش شارژ ان را خواندم دست شما درد نکنه اما من مبتدی هستم بفرمایید قبل از شارژ کجا برم چه نوع جوهری بخرم چه وسایلی برا شارژ نیاز است کدام مغازه ها جوهر ان را می فروشند؟ [/FONT]
دوستان محبت کنن و حوصله ، لااقل چند صفحه از پست ها رو مطالعه کنند این سوال نحوه شارژ و جواب بارها تکرار شده محل تهیه پودر و نوع پودر هم توی اول همین صفحه هست بزارید صفحات تاپینگ مفید پیش بره و سوال جواب های تکراری نشده و کسی که میاد وقت میزاره به محتوی سوال های خودش برسه با تشکرنقل قول:
اگه دوست عزیز باز هم سوال داشتی خصوصی سوال کن جوابت رو سریع میرسونم
با تشکر
عزیزم کارتریج ها بعد از 2000 یا 3000 برگ eror میدهند مثلا orther toner blach cartridgeنقل قول:
به ان پیغام توجهی نکنید.و شارژ کنید
سلام و سوال !
من دنبال یه پرینتر جوهرافشان میگردم واسه چاپ رو سیدی-دیویدی و کاور سیدی-دیویدی !
که بهش تانک (مخزن) هم نصب شه !
چی پیشنهاد میکنید ؟
یه همچین چیزی چند کارش هم هست یا تک کاره بهتر جواب میده ؟
مرسی و منتظر راهنماییتون هستم !
عزیزم مدل hp در حال حاظر چنین مدلی رو نداره و اگه تو بازار گیر بیاد hp photosmart 5383 است.نقل قول:
بهترین دستگاهی که بتونی بخری ثپepson p50 است که پمپ رو حتما ضمانت بگیر از فروشنده.
280 تومنه 6 رنگ.
مرسی
متوجه پمپ رو حتما ضمانت بگیرم نشدم !
یعنی اینا خرابی دارن ؟
استفاده نکردن از ریستر مرغوب و استفاده نکردن از جوهر غیر اورجینال.نقل قول:
من نظرم این است که شما لیبل بخرید و با شابلون در بیاری
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
یا اینکه منتظر باشی hp یه مدل بزنه:31: