اشتبا دو بار فرستادم .سوری
Printable View
اشتبا دو بار فرستادم .سوری
چی بگم ...منم نگفتم که همینجوری میمونه ...نقل قول:
حرف خاصی ندارم ،فقط نظرمو گفتم
چرا میدونم ...اینو هم میدونم که کل اینترنت تو انحصار مخابراته و واسه همینه که هیچ رقابتی وجود نداره و قیمت ها هم بالاسنقل قول:
خب من حدسم این بود که اگه مردم از adsl کوچ کنن به سمت نسل جدید و مشتریای adsl کم بشه دوباره مخابرات مجبور میشه که یه طرح هایی بیاره که مردم دوباره برگردن سمت adsl ..
که البته بستگی به این داره که ایرانسل تا چه حد میتونه مشتریاشو راضی نگهداره
شما این رو بگو مجلس کدوم کشور در دنیا میاد قانون سقف 128 kb میذاره؟نقل قول:
کجای دنیا از وی پ ان استفاده بعنوان پیلتر شکن میشه؟ وی پ ان در اصل کارکردش چیز دیگه ایه!
کجای دنیا ISP برای منافع خودش میاد قانون دانلود عادلانه! وضع میکنه؟
خب وقتی اینطوره نباید در این مورد دیگه هم توقع داشته باشید ما مثل سایر مردم دنیا باشیم!
خود من شخصا لحظه شماری میکنم 3G منطقه راه بیفته تا دور ISP سرگردنه گیر رو خط قرمز بکشم. چرا که نه؟ از زمانیکه شبکه ایرانسل هنوز راه نیفتاده بود و سیمکارت رو اینترنتی واگذار میکرد(حدود 9 سال قبل) سیمکارت دائمیش رو دارم و متاسفانه امکانات درست و حسابی تابحال ازش ندیدم حالا چرا نباید بعد اینهمه مدت از امکان جدیدش نهایت استفاده رو ببرم؟؟!
دوستان یه سوال ، بنده وقتی روی wcdma anly سرچ میکنم اخطار شبکه موجود نیست را میده اما وقتی رو این حالت اپراتورهارو سرچ میکنم رایتل و ایرانسلو پیدا میکنه اما به ایرانسل کانکت نمیشه ما سمت فلکه توحید مشهد هستیم .
ما تو اصفهان منطقه ای هستیم که خط تلفن pcm ههنقل قول:
بعد سال هاست رفتیم دنبالش میگن که تا 2ماهه دیگه تجهیزات میاد
حرف مرد یکی 6 ساله میگن 2ماه دیگه
دارم وایرلس میگیرم با سرعت 2مگ هر گیگ 6تومن گرون ترین اینترنت ایران
همین ایرانول اینجا 2سال پیش اومد وایمکس زد ما زود رفتیم گرفتیم اوایل سرعت همونی بود که میگفتن بعد کم کم یوزرها زیاد شد سرعت 2مگ با آنتن فول رسید به 20کیلو که من هم آنتنی که تو تخفیف خریده بودم 25تومن فروختم 150 تومن
اگه آنتنت کم باشه 2 مگ سرعت میاد زیر 5کیلو قشنگ میشه دیال آپ و الان بیش از یک ساله که روز به روز کاربر بیشتر میشه و سرعت بدتر بهجای اینکه بهبود پیدا کنه
همین ایرانول کلاه بردار
برعکسش طبیعیه که این کیفیتی که الآن دارن میدن رو 3جی در حد استاندارد های اروپاس که سرعت تا 10مگ هم میره و واقعا هزینه بیش از هزار میلیارد داره میکنه ایرانسل برای زیر ساختش
حالا اگه چنین امکاناتی رو گسترش بده صدای یه مشت کلا بردار تو سپ.ه و غیره که دارند مردمو میچاپن در میاد چون کیفیت و قیمت بهتری نسبت به سرویس های دیگه داره
مطمءنن اگه باج سیبیلشون مثل همین م.ک.رم پرداخت نشه همین جور سنگ میندازن
اما حوشبختانه دولت حداقل برای جلب نظر چند میلیون جوون و محبوبیت و رای بیشتر هم که شدا پشتش وایساده که 3جی رو گسترش بده به کمک ایرانسل کارشون خوبه ولی مقابله با این چپاول گران مملکت مشکله
عزیز چیزایی که شما گفتی چه ربطی به متن من داشت من کاری ندارم که کی چکار می کنه. میگم وقتی خود کشورهای پیشرو توی این زمینه این کار رو بدلیل مسایل افتصادی انجام نمیدن دیگه مسخره است فکر کنی تو ایران برعکسش انجام میشه.نقل قول:
ما تو زمینه هایی که اونا جلوترن مثل فیبری نوری و adsl موندیم حالا انتظار دارید نسل 3 و 4 با همه هزینه هاش بیاد جای اونا رو بگیره. مساله توجیه افتصادی و دو دوتا چهارتاست
خودت حساب کن اگه قراره جای ای دی اس ال رو بگیره و ملت بیان سمت نسل سه،برای حفظ کیفیت و سرعت ایرانسل باید همه دکل ها رو 3G نصب کنه هیچ، باید دکل هاش رو چند برابر هم کنه چون تو نسل سه هر دکل در بهترین حالت و بالاتری کیفیت تجهیزات زیر 100 یورز رو می تونه پوشش بده. بگذریم که ایرانسل فعلا که تو همینش هم مونده.
ارزو داشتن خوبه ولی ارزوی منطقی داشتن هم نشونه سلامت عقله
اگر استفاده از نسل سوم ایرانسل بخواد جای ای دی اس ال و بگیره نسل سوم هم رسما میترکه. اولین قدم استفاده از فیبر نوری و توسعه مراکز دیتا نقطه به نقطه و گسترش پهنای باند تعویض تجهیزات و بروز کردنشون و برداشتن یکسری محدودیت ها که باعث کندی سرعت و بالا رفتن پینگ و... میشه. اگر اینا انجام نشه نتیجش همین میشه که جاهایی که برای بعضی دوستان خط پی سی ام هست مجبوره از نسل سوم استفاده کنه بعدش اگر کسی واقعا احتیاج داره به نسل سوم برای یه لحظه وصل بشه کندی سرعت داره!!!! یا محدودیت حجم در ای دی اس ال که باعث شده دوستان 24 ساعته در حال دانلود سریال و بازی و... باشن که هیچ جای دنیا اینطوری نیست!!!! اگر سرعت و حجم نا محدود باشه یه روزی اونوقت ادم عاقل انلاین هر وقت خواست فیلمشو می بینه میره دنبال کار و زندگی نه اینکه شب تا صبح بزاره دانلود ترافیک شبکه بره بالا استهلاک و پول برق هاردو .... اونایی هم که عشق دانلود 24 ساعته بعد از همه این تغییرات باشن بعد از یه مدت خسته میشن و هر چیزیو با توجه به نیازشون استفاده می کنند.
این ارتقا هم بعید میدونم در ایران روزی اعمال باشه فکرشو بکنید یک صدم بودجه بعضی از کارها میتونست صرف پیشرفت نت ایران میشد اونوقت بهترین نت دنیا رو داشتیم با توجه به اون بودجه!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
لطفا انقدر گیر ندید که مگه 3g ماله دانلود کردنه یا نه. یه عده مثل من به علت مشکل خط تلفن از هیچ شرکتی نمیتونن دی اس ال بگیرن.مجبورن با 3g بشینن دانلود بکنن.زمان دانلودشونم همون 2 تا 8 هست مزاحم شما نمیشن.اینترنت موبایلم ماله همس اول و اخر سراسری میشه مشخصه کیفیت میاد پایین.مهم اینه که محدودیت 128 داره کمرنگ میشه و بمرورم از بین میره.چاره ای ندارن دنیا منتظر اینا نمیمونه 4 روز دیگه اینترنت جهانی میشه.من تو خواب میدیدم جیمیلمو رو موبایل باز کنم.با اینکه سر این اینترنت وحشتناک اذیت شدم.ولی از ایرانسل الان راضیم.به نظرم اینترنت خیلی وقته از دست اینا خارج شده زوره بیخود دارن میزنن.اینترانتم بیاد بازم اون کنترلی که مد نظرشونه نمیتونن داشته باشن.به امید اینترنت پرسرعت بدون فیلتر نامحدود با پینگ پایین.
حرف ما هم این بود که با این کار ایرانسل و اگه یه سری کابراشو adsl از دست بده ، مخبرات بخودش بیاد و طرح های عادلانه تری بیاره واسه استفاده ، و همچنین نامحدود رو هم دوباره بیاره!نقل قول:
هیچکس واسه دانلود از نت سیمکارت استفاده نمیکرد اگه adsl محدود نبود و ارزون تر بود و البته کیفیت خوبی داشت ...
این کسایی هم که دارن دانلود میکنن خب چیکار کنن؟ تو بگو؟
من خودم شخصا کلوپ دارم و لازم دارم یه نت نامحدود داشته باشم واسه دانلود فیلم و سریال و کارتون و بازی و کلی چیزای درخواستی که مشتریا دارن ...
اینا هم که میبینی دانلود میکنن گناه که نکردن! وقتی اینترنت هر گیگ 400 تومن اونم با سرعت نجومی در اختیارشون هست چرا نکنن؟ برن از مخابرات هر گیگ نزدیک 4 هزار تومن بخرن؟ اونم با سرعت پایین تر از ایرانسل؟
ولی خب دوستِ من خودمو خودت میدونیم که اینجا هیچ چیزش درست نیست ! اگه بود اینجوری خوده من لحظه شماری نمیکردم واسه جی که بیاد شهرمون ...اگه نت با کیفیت و با قیمت مناسب داشتم 3 جی رو میخواستم چیکار؟
من معتقدم اینترنت به هر شیوه که به دست کاربر میرسه اختیارش درست کاربره که چه بخاد دانلود کنه یا بخواد همینجوری بذار تو طاقچه و نگاش کنه !! مفت که نیست ! برای استفاده ازش پولش رو میپردازه !! حالا چه بخواید چه نخواید این پهنای باند ایرانسل استفاده میشه و شب هم که کاربران در حال مصرف کم هستن این چه بهتره هم برای ایرانسل و هم برای کاربران ، چون ایرانسل از همون پهنای باندی که شب بدون مصرف میمونه در آمد کسب میکنه و کاربران هم با پرداخت هزینه ای اندک به خواستشون میرسن
===========
من خودم با اینکه چند ساله ایرنترنتم سرعتش زیر 500 نمیاد و کیفیتش هم عالی بوده ولی خیلی جاها نسل 3 رو به adsl ترجیح میدم
و همونجور که گفتم استفاده از اینترنت همراه سلیقه ای هست و کسی نمیتونه نظر خودش رو به دیگری تحمیل کنه که چجوری باید از اون استفاده کرد
تقریبا راس میگینقل قول:
من هم مثل شما اینترنت درست حسابی ندارم که شب ها دانلود کنم
اون هایی که میگن 3جی مال دانلود نیست عزیزم روز ها کسی نمیتونه دانلود کنه چی میگی داداجون.2 گیگ 10 تومن هر گیگ5هزار تومن پول دانلود بدیم!!!!!!
اگه بخوان رو هر انتن مثل الان 9 تا ماژول بزنن با ماهی 2گیگ افت سرعت نداریم عمرا. ظرفیت اینیکه الآن دارن نصب میکنن تو بدترین حال زیر 5مگ نمیاد که سرعت خیلی خوبیه
شب ها هم که حسابی خلوته من اگه منطقه مون پوشش 3جی بده که احتمالا تا 2ماه دیگه اوکی میشه میندازم شب ها دانلود میکنم که یه موقع اذیت نشی شمایی که میگی مال دانلود نیستش!
شمایی که میگی 100تا یوزر حداکثر ظرفیت یه انتنه مگه چقدر میشه کار کرد با ماهی 2گیگ
بیا یه ضرب و تقسیم کن
فقط 10 نفر دارن از هر آنتن دانلود کنن (قبول داری ظرفیت 10 نفرو که داره !!!) بر فرض 1مگابایت برا هر یوزر میشه 10مگابایت بر ثانیه ضرب که کنی میشه 25ترابایت!!!!، ماهانه از هر آنتن
چند تا کارت شارژ میشه؟؟؟؟ این همه یوزر داریم مگه!
ظرفیت تکنولوژی های جدید بیشتر این چیزیه که شما داری حساب میکنی
مهم اینه که ظرفیت اینترنت بکشه آنتن های 3جی زورشون خیلی بیش از محاسبات شماس
منم همینو گفتم دیگه اگر ای دی اس ال خوب بود هر چیزی بموقش استفاده میشد. الان خود من خطم بطور متوسط تا شش مگ میکشه در صورتیکه نسل سوم متوسطش 7 هستش!!! اینجا همه چی برعکسه. جالبه نسل سوم بدرد جایی میخوره که دسترسی به نت خونگی نباشه مثلا تو جاده اما هیچ کدوم از این اپراتورها این مناطق پوشش نمیدن!!! من به کسانیکه خط خوبی برای نت خونگی ندارن حق میدم چون اینجا ایرانه!!! اما هیچ جای دنیا اونایی که نت خونه و نسل سوم برابر باشه تو منزل از نسل سوم یا چهارم استفاده نمی کنن چون باطری زود خالی کنه یا داغ کردن گوشی و حجم گرانتره از ای دی اس ال و نا محدود نداره.نقل قول:
البته اینطور که شما گفتی اینجا برعکسه در بعضی موارد!!!
منم عرض کردم اگر همه چی ردیف میشد الان و درک می کنم . خود من روزای اول زیاد استفاده می کردم اما وقتی تو منزلم اگر کارسبک داشته باشم از نت خونه که داغون تره استفاده می کنم.
این قسمت کلی عرض می کنم مربوط به فرمایشات شما نیست:
خلاصه هر چیزی درسته به خود ادم مریوطه اما کو تا ما فرهنگشوداشته باشیم سیستم مفت باشه کوفت باشه در ایران در صدر جدوله. مال خودمه دوست دارم شبکه داغون بشه به من چه همسایه بقلی هم میخواد استفاده کنه!!! من میخوام تا صبح الکی بزارم برای دانلود !!! یکی از دلایلی که هیچ وقت پیشرفت نمی کنیم اینه که هیچ جا هوای همدیگه نداشتیم !!!
سلام بعضی از دوستان میگن هر گیگ 400 تومان
خوب اونکه شبه فایده نداره
فقط واسه کسایی که adsl ندارن خوبه والا ما که adsl داریم چند شب نشستم 2 3 گیگ دانلود کردم خسته شدم
بعدم کلا قبول دارین ملت چون تا حالا 3g ندیدن جو گیر شدن؟
و گرنه در هر شرایطی adsl بهتره
من خودم ماهی 15 میدم 3 گیگ روزانه دارم شبانه هم بزارم ماهی 50 60 گیگ میشه گذاشت که خیلی وقته نمیزارم
کلا الان اولشه یکم ملت جو گیر شدن
در ضمن بیشتر پینگ مهمه تا سرعت دانلود
سرعت سرور خارجی در 6صبح:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با سرور داخلی:
فعلا که اوضاع تو منطقه ما از 24 ساعت 18-19ساعتش خرابه همیشه.
یعنی واقعا ملت تو شهر یا منطقه ما تو این 18 ساعت یه سره در حال دانلود هستن که وضعیت اینطوریه هر روز؟؟!!
============
همراه اخر با اینکه دیر اقدام به نصب تجهیزات 3G کرد ولی تو قم در اکثر مناطق در همین شهریور همه bts ها رو مجهز به 3G کرد.
توی منطقمون 4تا bts همراه اخر هست که همشون تجیهز شدن ولی ایرانسل یه bts هست که فاصلم تقریبا باهاش زیاده و فقط اون انگار به 3G مجهز شده.:n27:
==========
اینم ویدیو کار با 3G که دیشب تهیه کردمش:
اصلا یه سایت درست حسابی نمیتونه باز کنه!
حرفاتون کاملا صحیحه.هر کس میخواد لحاف بکشه رو خودش مصداق اگر برای من نجوشه سر سگ توش بجوشه.....نقل قول:
به قول شما نه تنها هوای هم نداریم بلکه برای گرفتن حق طبیعی خودمون هم هیچ تلاشی نمی کنیم فقط پشت پرده غر می زنیم ....
سلام ... اهواز ( در خونه - شهرک نفت ) :D
سرور استانبول
فعلا که جالب نیست ...
چندهفته پیش فاز ۵ میرفتم بالا پشتبام بالای ۱ مگ انتن میداد البته اونجا فاصله اش با دکل زیادهنقل قول:
دقیقانقل قول:
کاشکی دوستان یه سرچ کنند، همه جای دنیا نسبت هزینه dsl به سلولار خیلی خیلی کمتره و هر کدوم استفاده خودشو داره. دوستان در نظر داشته باشن 3G نمیتونه جای اینترنت خونه رو بگیره و شما باید جفتشو داشته باشید
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
حنقل قول:
بعد نظرت درباره کسی که دی اس ال نداره چیه؟
این کمکاری دولتِ.نقل قول:
باید همه به فیبر نوری دسترسی داشته باشن. باید خیلی وقت پیش FTTH یا حداقل FTTX اجرا میشد.
متاسفانه هنوز اقدامی صورت نگرفته و مزایده موسوم به اپراتور چهارم، در دولت قبل به صورت خاص! به افرادی خاص! واگذار شده و بدتر اینکه برای آنها هم دوره انحصار در نظر گرفته شده.
سلام
من دیشب یه سیم کارت گرفتم و امروز فعالش کردم
یه بسته 3جی هم گرفتم
تنظیمات گوشی روی wcdma only هست . دیتای گوشی هم روشن میکنم . در قسمت apn هم یه جا نوشتم irancell-gprs و یه جا هم نوشتم mtniracell
اون قسمتی که سرج میکنه اپراتور هارو 3 جی ایرانسل پیدا میکنه منم روش میزنم و یه لحظه میگه registered on network
اما بعدش دیگه هیچی نمیشه و نه علامت H میاد نه H+
مشکل کار از کجاست ؟
مشهد منطقه وکیل آباد
قربون آدم چیز فهم:n16:نقل قول:
-------------------------
اون کاربری که حتی هنوز متوجه ربط عرایض ما نشده میگه حرفهات چه ربطی داشت به متن من!!! و از اون طرف خودش رو دارای سلامت عقل کامل و دیگران رو کم عقل تر از خودش میدونه!!! و میگه
ظاهرا پیش خودش فکر کرده اینترنت موبایل مثل نونوایی هست که همه ی مردم بهش هجوم بیارن!نقل قول:
کجای دنیا اینطوری شده که ما دومیش باشیم
نه عزیزم شما که بقول خودت دارای سلامت عقلی و زودم در مقابل نظرات دیگران جبهه گیری میکنی (چیزی که مطمئنا متوجه شدید اخیرا از سوی دو سه تا کاربر خیلی داره اینجا دیده میشه) باید قدری عاقلانه تر نظر بدی نه از روی تعصب و تورم رگ گردن و ...
نمیدونم چرا بعضیها این تاپیک رو ملک طلق خودشون و ایرانسل رو هم شرکت خانوادگی خودشون میدونن؟!
خدا رو شکر تعریف سلامت عقل رو هم از دید جوونهای این دور و زمونه دیدیدم!
تست الان قم
جالبه سرعت آپلود بیشتر
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی مشهد احمد اباد و کوهسنگی تست کرده انتن میده سرعت چطوره ؟
سلام
طرح 24 گیگ شبانه
کرج منطقه شاهین ویلا
تست: 26 شهریور 93 ساعت : 04:12 صبح
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
از پایین ترین سرعت دانلودم که 1 مگ بود اسکرین شات گرفتم سرعت دانلودم تا 1800 هم میره ( از 1 شهریور که منطقه ما 3 جی فعال شده تا حالا قطعی و افت سرعت نداشتم) دم ایرانسل گرم :n16:
برادر فک کنم شما فک میکنید که فقط خودتون adsl دارین ..مبارکه :|نقل قول:
شمایی که 2-3 گیگ دانلود کردی خب به دانلود نیازی نداری هموطن ...من خودم هر روز باید سریالای جدید و کلی فیلم و موزیک ویدیو و نرم افزار و بازی درخواستی رو دانلود کنم ...چجوری میتونم خسته بشم وقتی دارم درآمد کسب میکنم ازدانلودم؟ وقتی منب درآمدم دانلوده ...شما خسته شدین چون هدفی برای دانلود ندارین ..این از این
کی گفت 3g بهتره ؟ ما هم گفتیم اگه adsl نامحدود بود و کیفیت خوبی داشت هیچکسی سراغ 3g نمیرفت ...نگفتیم؟ صد در صد اگه پیج هارو بخونی گفتیم .اینم ازاین
خب شما فقط بلدی یکطرفه به موضو نگاه کنی ....برادر از کدوم شرکت سرویس میگیری؟
اونوقت فکره مایی که خطمون فیبر نوری هست و نمیتونیم بجز مخابرات از جای دیگه سرویس بگیریم رو هم کردیم؟ مگه adsl فقط دست یه شرکته؟
اگه نمیدونی بدون که مخابرات الان فقط یه مشترکایی که 1 ساله بگیرن دانلود شبانه میده ..اونم از 2 تا 6 صبح ...با اون سرعت دغون که شبا داغون تر میشه بلت ترافیک زیاد!
ملت جوگیر نشدن! ملت کجا اینترنت به این با کیفیتی دیدن؟ اگه ما اینترنت خوب تو دسترسمون بود انقد منتظر 3g می موندیم؟ چرا ؟ خب داداشه من مردم چون نت با کیفیت نداشتن الان اینجوری دارن استفاده میکنن و خوشحالن ..شما رو نمیدونم وضیتتون چه شکلیه! اما باید همه رو در نظر بگیری نه فقط خودت ! شاید شما پول adsl به این گرونی رو داشته باشی ...ولی من نه ! شاید ....
پینگ هم واسه گیمر ها مهمه ... الان شما سرت دانلود 20 کیلو بایت با پینگ پایین رو دوس دارین آیا؟ یجور میگی انگار سرعت دانلود پشمه ! :|
ماله من که بضی وقتا علامت نمیاد رو آنتن ...خاموش روشن میکنم درست میشه ...تو ام خاموش روشن کن شاید درست بشه !نقل قول:
داداش میگم اگه apn رو هم خودت تنظیم کردی باید اینجوری باشه تنظیماتش
نام Irancell-GPRS
APN : mtnirancell
MCC :432
MNC:35
بقیه چیزارو دست نزن
البته بهتره *555# رو شماره گیری کنی تو گوشیت و از قسمت تنظیمات ، تنطیمات GPRS رو بدون دنگ و فنگ دریافت بکنی
منطقه شاهین ویلا هم دارن حال میکن! خدا نصیب کنه ما هم مشرف بشیم اونجا :n02:نقل قول:
این برای 3g هست یا gprs ؟نقل قول:
فرقی نمی کنهنقل قول:
اینترنت حجمی سرعت دانلودش 2 مگابایت باشه یا 100 کیلوبایت خیلی تفاوت با هم نداره ، برای کسی که میخواد کم دانلود کنه خوبه ازین نظر که سریعتر فایل رو میگیره ولی برای کسی که میخواد همیشه دانلود کنه مانعی به نام حجم پابرجاست .
برای وبگردی هم سرعت اینترنت 50 باشه راحت میشه وبگردی کرد مگر اینکه بخواهیم ویدئو آنلاین ( مثل یوتوب ) تماشا کنیم !
24 گیگ با هزینه 10 تومن شاید به نظر خیلی ها ارزون بیاد ، ولی با اینهمه دیتاهای مختلف در محیط مجازی 24 گیگ یعنی هیچی .
کافیه دو تا گیم بگیری تا این حجم تموم بشه .
اینترنت حجمی با سرعت بالا یعنی زودتر تموم کردن حجم نوسط کاربر و سود بیشتر اپرانورها
داداش الان تو اروپا 100 کیلو بایت اصلا حساب نمیشه ...نقل قول:
الان خیلی از شبکه ها روی اینترنت هستن و آنلاین میشه تلویزیون تماشا کرد ..اونم با کیفیت اچ دی ...خب حتما باید یه نت پرسرعت داشته باشی واسه اینکه بتونی از این امکانات استفاده کنی ...
یا کلی کارای دیگه مطمئنا با 100 کیلو بایت سرعت دانلود هیچکاری نمیشه کرد ...درسته برای ما سرعت 100 خوبه اما واقعا سرعت 100 برای جهان سومی ها هم کمه ...
بله 24 گیگ هم چیزی نیست ..ولی خب جوری مارو عادت دادن که فکر میکنیم 24 گیگ چیزه زیادی در صورتی که با سرعت دانلود 1 مگابایت در ثانیه ، هر گیگ بیشتر از 15 دقیقه طول نمیکشه و 24 رو میشه تو 36 دقیقه یا به بارتی 6 ساعت دانلود کرد
یعنی از ساعت 2 تا 8 صبح میشه 24 گیگ رو تموم کرد اگه نت اذیت نکنه ...پس میبینیم که هیچی نیست
تازه بازی هایی مثل کالاف و بتلفیلد که نزدیک 30 گیگ حجمشونه ..یا تایتان فال 40 گیگ ...پس در نتیجه با پیشرفت تکنولوژی این عدد ها ناچیز تر هم میشه ...
ولی خب همه ی اینا ، این معنی رو میده که ما از دنیا خیلی عقبیم ...چیکار کنیم :n14:
آقا جریان چیه؟ کرمانشاه شبا آنتن نداره 3g ش. اگرم داشته باشه نت نداره؟؟:n27::n13:
تنظیمات همیناستنقل قول:
کد *555# رو که میگیرم پیغام میاد your sim card is puk-locked. type puk code to unlock it
چیکار کنم ؟
کد پوکت روی پوکه سیمت هست
بزن
Sent from my C2305 using Tapatalk
کد رو کجا وارد کنم ؟نقل قول:
ببخشید من زیاد سر در نمیارم از این چیزا
دوستان تفاوت H+ با H چیه؟
و اینکه 4g رو کی ارائه میدن؟
داداش شما مطمئنی که سیم کارتت فعال شده؟ جایی زنگ بزن ببین تماس میگیره؟نقل قول:
گفتی کی خریدی سیم کارت رو؟ گفت کی فعال میشه؟ 7-8 ساعته باید فعال بشه ...
این پیغامی که داده میگه که باید کد سیم کارتت رو وارد کنی تا سیمکارتت قفلش باز بشه ...روی جعبه نوشته کد قفل گشا ...اونو همون جایی که این پیغام میده وارد کن تا سیم کارتت فعال بشه
سیم کارت فعالهنقل قول:
میشه زنگ زد
اس ام اس هم میاد و میره
کد رو دارم اما اونجایی که پیغام میاد جایی برای وارد کردن کد نیست
فقط پیغام رو نشون میده و یه اوکی هم هست برای تایید و بستن پیغام