مشاوره خريد باطري براي K800
بنده یک گوشی سونی اریکسون K800 دارم که باطری آن باد کرده و معیوب شده است برای تهیه باطری به مغزه های موبایل فروشی مراجعه کرده ام که انواع مختلفی از باطری ها را به بنده با قیمت ها مختلف معرفی کرده اند لطفا بنده را در تهیه یک باطری مناسب راهنمایی نمایید که یک جنس با کیفیت خوب خریداری نمایم.
يك مشكل فوق العاده بزرگ !!!
سلام دوستان...
من گوشيم C902 هست. ديروز هر چي سعي كردم، بخش contact باز نشد. گوشيم رو خاموش كردم ولي وقتي روشن ميشد فقط لوگوي سوني اريكسون ميومد و گوشي بالا نميومد. از هر جا پرسيدم گفتن بايد فلش بشه. اما دوستان، من اطلاعات فوق العاده مهمي تو گوشيم دارم كه با فلش پاك ميشه. وقتي گوشيم رو به كامپيوتر وصل كردم تونستم برنامه هاي حافظه ي داخلي ِ موبايل رو كپي كنم تو كامپيوترم. اما من اطلاعات مهمي تو بخش ِ note و tasks دارم و اگه نتونم اين اطلاعات رو برگردونم به خدا قسم بيچاره ميشم...
از همه تون تمنا دارم اگه راهي وجود داره بهم بگين. هزينه ش واسم مهم نيست. به خدا به همين سادگي بد بخت ميشم. توروخدا كمكم كنيد چون خيلي واسم مهمه !!!
اين آدرس ايميل منه. سرعت اينترنت انقدر افتضاحه كه نميتونم دوباره به اين فروم سر بزنم. پس لطفا بهم ميل بديم. خواهش ميكنم.....!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]