اقا تو پیس وقتی کرنر یا ضربه ازاد میزنی میشه کنترل بازیکن رو به دستت بگیری و مثلا یه بازیکن از دفاع بیاری تو محوطه جریمه حریف....تو فیفا نمیشه اینکارو کرد نه؟
Printable View
اقا تو پیس وقتی کرنر یا ضربه ازاد میزنی میشه کنترل بازیکن رو به دستت بگیری و مثلا یه بازیکن از دفاع بیاری تو محوطه جریمه حریف....تو فیفا نمیشه اینکارو کرد نه؟
دوستانی که Windows 8.1 دارن میتونن FIFA 14 رو به راحتی نصب کنن ؟ آپدیت کنم ایرادی نداره ؟
کلا سایتی هست که بتونم ببینم کدوم بازی ها با Windows 8.1 سازگار هستند ؟
دوستان این اپدیتی که امروز واسه فیفا اومد باز واسه چیه و چه تغییراتی ایجاد کرده؟:n13:(ایکس باکس)
من تو 8.1 بازی کردم و مشکلی ندارمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
این رو ببینید همین دو ساعت پیش بازی کردم این صحنه پیش اومد ... همینطوری هاج و واج مونده بودم ... همش داشتم حمله میکردم هیچ کدوم گل نشد cpu یه کرنر زد دروازبان گرفت بعد ببینید چطوری تبدیل به گل شد :n04::n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: FIFA 14 ModdingWay Mod - Update 1.8.0
FIFA 14 ModdingWay Mod - Update 1.8.0
قبل از نصب این پچ باید پچ زیر را نصب کنید:
FIFA 14 ModdingWay Mod - 1.7.1 A I O
وای خدا :n08:نقل قول:
همیشه با خودم میگفتم ایا امکانش هست توی فیفا که دروازه بان با توپ از خط دروازه رد بشه و گل بشه ؟
که امروز دیدیم :n08:
بروبچس این فیلمها رو جمع کنیم بفرستیم EA بکوبونیم تو سرش این بازی پر باگش رو
شاید بعضی ها فکر کنن همه این موارد به خاطر کرک هستش اما اکثرش باگ خود بازیه و اگه ارجینال هم داشته باشی باز هم از این باگها میبینی
اقا من تازه به باز پیوستم ولی خیلی کیفیت پایینه چه کار کنم؟؟!!!
بله این باگ رو من بسیار دیدم و اگه یه 50 صفحه یا بیشتر در همین تایپک به عقب برگردید بنده به این موضوع اشاره کرده بودم . پیتر چک هم همین جوری کش میاد :n08:نقل قول:
1-الان این پچ 1.7.1 شامل همه ی پچ ها از اول تا اینجای کاره یا نه همه ی پچ هایی که از A.I.O 1.0.1 به بعد اومده بود؟نقل قول:
2-وضعیت تغییر نام پوشه ها به چه شکل میشه ؟
ماشالله دروازه بان :n08:نقل قول:
این رو ببینید همین دو ساعت پیش بازی کردم این صحنه پیش اومد ... همینطوری هاج و واج مونده بودم ... همش داشتم حمله میکردم هیچ کدوم گل نشد cpu یه کرنر زد دروازبان گرفت بعد ببینید چطوری تبدیل به گل شد :n04::n08:
1- بله پچ 1.7.1 شامل همه پچ ها از آغاز تا کنونه و نیاز به هیچ پچ دیگه ای نیست فقط یکم حجمش بالاست (1.2 گیگ)نقل قول:
2- در رابطه با تغییر نام پوشه هم در سایت اصلی چیزی عنوان نشده .
اگه همه پچ ها رو تا الان نصب کردی که دیگه این نیازی نیست . این مثل همون 1.0.1 AIO هست واسه کسایی که تازه میخوان مودینگ وی نصب کنن .نقل قول:
نقل قول:
من A I O 1.0.1 رو ریختم و مودینگ وی 1.2 یا 1.2.5 اگه اشتباه نکنم و بعد اون پچی اعمال نکردم . هر چند به نظرم بعد اون پچ چندان جالبی نیومد که مثلا کارایی خاصی داشته باشه .
مثلا لباس بعضی تیم ملی ها اضافه شد ، تم جام جهانی بود ، تیم های قدیمی و کلاسیک اضافه شد و یک سری کارای جانبی دیگه ، درسته ؟
ممنون ولی منظور من تنظیم دکمه های کیبورد بود چون من با گیم پد بازی نمی کنم.نقل قول:
سلام دوستان . یک سوالی داشتم . تو بازی فیفا 14 وقتی پاس میدیم بازیکنای تیممون وایمیستن تا توپ بهشون برسه ... باید چکار کنیم که خودشون برن سمت توپ ؟ اینجوری خیلی از توپهارو حریف میگیره . خواهشا کمکم کنید .
روز اولی که فیفا اومد من دانلود کردم . هنوز اورجینال نگرفته بودمنقل قول:
دهنمون سرویس شد اه اه اه
خاک تو سرت EA
اومدم بازی رو مثل همیشه به این صورت که خود بازی رو میریزی و از وسط دانلود میشه کلی دانلود کردیم و بعد از چندین روز حالا که میریم تو بازی روی عکس مسی قفل میکنه
پرس و جو کردم میگن باید از اول دانلود کنی . 6.7 گیگ رو باید حالا شبانه با سرعت 30 دانلود کنم . یعنی چی بگم واقعا . 2 گیگ از حسابم پرید به خاطر این خاک بر سرها . سرورهاشون که یک سره dc میشه و باید رو سر دانلود وایستی و هی رزیوم کنی .
اقایون پیشنهاد میکنم امسال به هیچ وجه سمت ارجینال فیفا نرین که به نظر EA پشتیبانیش رو از pc و xbox 360 و ps3 تقریبا قطع کرده . صدای خود خارجی ها هم در اومده و EA اصلا پاسخگو نیست و به نظر نمیرسه فعلا پچی چیزی بده بیرون . ولی مثل اینکه واسه کنسول های جدید رو به راهست .
پس ریسک بزرگی میکنین اگه ارجینال میخرین . ممکنه از این مشکلات واستون پیش بیاد .
2-3 روز بعد که اورجینال گرقتم اومدم از روش کپی کردن استفاده کردم . اول 5 مگ دانلود کردم بعد بازیو کپی کردم و بعدش که دانلود رو زدم در کمتر از 3 ثانیه شد 100 درصد و نوشت Ready To Play
کف کردم
حتی یک مگ هم دانلود کردم
اون نسخه هرچی بود گویا نسخه کاملا اصلی بود که بازیو 100% شناخت
هنوزم دارمش
بعد که فیفا رو بازی کردم دیدم اینقدر داغونه فکر کردم نسخه ای که کپی کردم مورد داشته . و دوباره بازیو از حود اوریجین دانلود کردم اما بعد دیدم نه بابا کلا بازی مورد داره و داغونه
اون روزی با یه بنده خدایی از رومانی که کلی مقام آنلاین جهانی داره بازی کردم و 5-2 بردم
1 ساعت بعد باز دوباره خوردم بهش 5-2 باختم
این است منطق فیفا 14 آشغال
مثل پشکل گل رد و بدل میشه تو این 14
13 بازی میکردی 3 تا بازی 0-0 میشد بازی چهارم 1-0 میبردی یا میباختی
سلامنقل قول:
این سوال منم یه ماه پیش پرسیده بودم :دی
ولی دیگه الان میشه گفت دیگه فوت و فنشو یاد گرفتم ... اولا اینکه باید خودت بازی کنی تا قلقش دستت بیاد ... با توضیح دادن نوشتاری نمیشه زیاد راهنمایی کرد ولی خوب تو باید در درجه اول کسی که قراره بهش پاس بدی رو ببینی بدنش و نوع حرکتش در چه شرایطی هست ... تو وقتی توپ قراره به بازیکنی پاس بدی جهت حرکت بازیکن صاحب توپ رو به سمت اون بازیکن که میخوای پاس بدی میکنی و اون بازیکن دو نوع حرکت میکنه اغلب یا به سمت تو حرکت میکنه یا در عمق حرکت میکنه ... وقتی دیدی استارت زد واسه حرکت به سمتت ،تو پاس بدی و بلافاصله دکمه LT یا همون L2 رو بگیر تا با بدنش هم از توپ محافظت کنه و نذاره بازیکن حریف توپ رو بزنه و وقتی هم پاس میدی بلافاصله بعد پاس سوییچ میکنه رو بازیکن گیرنده پاس و تو خودت میتونی حرکتش بدی به سمت توپ
=====
دیشب ده بیست تا کلیپ درباره فیفا 14 از یوتیوب دانلود کردم یکیشون خیلی خنده دار بود . باگ ها فیفا14 بود یه چند تا عکس از کلیپش میذارم :
بازی در جریان بود یهو این دو بازیکن لباسشون تبدیل به گرمکن شد نشستن وسط زمین کم مونده بود قلیون بیارن بکشن :دی
شادی بعد از گل که یکم منشوری هست :دی
سر این صحنه از خنده کف زمین پخش شدم :n08:نیمار خودش مصدوم شده بود افتاده بود زمین بلند نمیشد بعد این بازیکن زیریش گیر کرده بود زیر نیمار هی دستاش محکم میکوبید به زمین که کمک کنن ملت :n08:
اینم نشستن بازیکن ها رو هوا :دی
این صحنه هم اقتباسی از فیلم ترمیناتور2 هست ... اون آدم فلزی که کلش تبدیل به تیر آهن هم میشد دوباره برمیگشت مثه اول
این صحنه هم که قبلا خودم واسم پیش اومد گذاشتم دو سه صفحه قبل ... پنیر پیتزای شیرآوران :دی
ژیمناست بین المللی
یه بازی بود سام ماجراجو بچه بودم بازی میکردم یه موجوداتی توش بود دستاشون حالت توپ بود این صحنه منو یاد اونا انداخت :
و اما تاپ همه این صحنه ها این بود . بازیکن حریف پنالتی رو خراب کرد و نشست زمین و سرشو انداخت پایین . ویکتور والدز هم خوشحال و خندان از گرفتن پنالتی اومد شادی رو با بقیه بازیکنا تقسیم کنه مستقیم و قشنگ از همون جایی که بازیکن نشسته بود رد شد و با زانوهاش زد کله یارو رو ترکوند :n08:
===========
:n08:این که دیگه باگ نیست وسط بازی مواد شیمیایی و رادیو اکتیو زدن این دروازبان جهش یافته شده :دی
لینک یوتیوب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تنظیمات کیبورد FIFA 2014 مثل PES باید مراحل زیر رو دنبال کنید:نقل قول:
بمحتوای مخفی: راهنما
سلام دوستان...من میخام واسه فیفا خرید کنم از لایو...میرم xbox.com با قند شکن ولی با اینکه 3000 تا بوینت داشتم ولی میگه اعتبار نداری و منو ارجاع میده به یه سایت دیگه واسه انتخاب کارت اعتباری جدید...چرا؟
شما هنوز با این مشکل دارین دست و پنجه نرم میکنید :دینقل قول:
تا اونجایی که میدونم چون مقدار کافی پوینت دارید باید اوکی میشد که نمیدونم چشه ولی من برای حل این مشکل حتما سعی خودمو میکنم.
خیلی وقته میشه که از LIVE خریدی چیزی نکردم.
سلام
اقا چرا پولی که فصل قبل از فروش بازیکن ها و ... به دست اوردم فصل بعد نیستش!:angry:
مفسدین اقتصادی و دونه درشتا کشیدن بالا !!!
بهترین ترکیب برای این بایرن مونیخ درپیت چیه ؟ کلا بازیکناش نای بازی کردن ندارن و راحت توپ از دست میدن و خیلی هم کندن :n21:
اقا کسی نیست؟نقل قول:
شاید بازیت ایراد داره. کرکشو عوض کننقل قول:
با xbox بازی میکنم.یعنی مشکل از بازیه؟!نقل قول:
این یک عمر طبیعی هست واسه همین باید پول فصل قبلت رو استفاده کنی . و مشکلی هم نیستش امسال این طوری شده
با سلام من دیگه بریدم. 4 روز سر دسته الافم.
همه سایتهارو زیر و رو کردم و کلی فایل روش امتحان کردم اما انالوگ راست وقتی چراغ روشنه کار میکنه ولی جهت ها وقتی که چراغ انالوگ روشنه کار نمی کنه.( یعنی باید بیخیال تکنیک بشم؟!!) لطفا راهنمایی کنید.
خوب منم بالاخره تونستم نسخه ارجینال رو نصب کنم و چند دستی انلاین زدم
فقط تنها توصیه ام اینکه که به هیچ وجه سمت انلاین نرین . مضخرف ترین انلاینی که توی این چند سری دیدم رو این نسخه داشته .
یکی از دوستان بود کلی فیلم از گل های مفت cpu میزاشت (فکر کنم جناب Greedy بود) و به هوش مصنوعی cpu میخندیدیم .
حالا همون مشکلات رو دو برابر کنین تازه میشه موقع بازی انلاین .
تقریبا توی این چند دست که بازی کردم 50% گلها به روش های تخیلی زده شد و چه بازی های پر گلی هم بود . در واقع انگار دروازه خالی بود همیشه .
یکی از گل ها مثلا طرف با پوگبا از جای نقطه کرنر شوت میزنه به سمت دروازه گل میشه .
یا با دروازه بان پس میدم به پویول بدون اینکه توپ رو بگیره لایی میخوره و توپ میرسه به بنزما و اون هم با یک شوت از راه دور گل میزنه .
حیف که یادم رفت هایلایت هاشو سیو کنم وگرنه میزاشتم دور همی بخندیم :n08:
البته نیازی هم نیست . چون قبلا kamyar anathem اشاره کرده بود به این قضیه . کلی هم فیلم گذاشته بود از این گل های مسخره که گویای همه چیز بود . دوستانی که بیشتر از من انلاین زدن تجربه بیشتری دارن و فکر کنم اونها هم این قضیه رو تایید میکنن .
انالوگت رو رشن کن و بعد دکمه ها رو تنظیم کن دوست مننقل قول:
با سلام من دیگه بریدم. 4 روز سر دسته الافم.
همه سایتهارو زیر و رو کردم و کلی فایل روش امتحان کردم اما انالوگ راست وقتی چراغ روشنه کار میکنه ولی جهت ها وقتی که چراغ انالوگ روشنه کار نمی کنه.( یعنی باید بیخیال تکنیک بشم؟!!) لطفا راهنمایی کنید.
یا هم از تنظیمات من استفاده کن :n02: :
داخل پوشه بازی اکسترکت کنکد:http://upir.ir/files92be/4fbe876808d0.zip
از تنظیمات custom A استفاده کن
انالوگ سمت راست تکنیک ها هستش
انالوگ هم حتما روشن باشه
دوست من با تشکر فراواننقل قول:
اما باز هم نشد یعنی گیج شدم میشه قدم به قدم بهم توضیح بدی 4 روز که کلافه شدم. باز هم انالوگ روشن میکنم شوک راست کار میکنه ولی جهت ها کار نمیکنه!!!!!!
فایلو که تو پوشه بازی اکسترکت کردی(داخل پوشه game) ؟ خب حالا ببین من دو تا تنظیمات دارم واسه دکمه ها
داخل منو بازی وارد setting شو بعدش controller حالا یه R2 بزن که بره صفحه بعد
تو این صفحه بالاش نوشته preset که جلو این کلمه نوشته custom B یا classic یا ...
شما عوضش کن با custom A
همین :n16:
مرسی خیلی زیاد. اذیتت کردمنقل قول:
ولی باز هم متاسفانه در قسمت preset چیزی پیدا نکردم تحت عنوان custom a فقط اونجا classic alternat و two button بود!!!!
نه عزیز اذیت کجا بود اینجا همه دور همیم تا به هم کمک کنیم دیگهنقل قول:
مرسی خیلی زیاد. اذیتت کردم
ولی باز هم متاسفانه در قسمت preset چیزی پیدا نکردم تحت عنوان custom a فقط اونجا classic alternat و two button بود!!!!
چوت فایلیو که گذاشتم درست استفاده نکردی به همین خاطر custom A رو نداری
فایلو دانلود کن :
حالت فشرده خارجش کن که سه تا فایل هستش اون سه تا فایل رو کپی کن داخل پوشه game جایی که فیفا هستشکد:http://upir.ir/files92be/4fbe876808d0.zip
تو این عکس دور اون سه تا فایل خط کشیدم سه تا فایلو که دانلود کردی جایگزینه این سه تا کن(copy and replace) :
این فایل رو هم دانلود کن:
از حالت فشرده خارجش کن و کپی کن داخل پوشه fifa 14 موجود در My Documentsکد:http://upir.ir/files92be/7e0bf8878be4.zip
یعنی اینجا:
بعدش هم که کارای custom A رو انجام بده
یک ویدیوی جالب دیگه
چطوری به راحتی لجندری رو شکست بدیم ؟
:n09:راحت بازیکن بردارید به صورت قطری حرکت کنید از زمین خودتون راحت میرسید به دروازه حریف
کسی که این ویدئو رو گذاشته خیلی آدم تابلویی بوده :n02:نقل قول:
اگر تنظیمات Gameplay Sliders رو تغییر بدی میشه ایجوری گل زد . sprint speed و Acceleration رو ببری بالا سرعت بازیکنا میره بالا و کامپیوتر دیگه حریفت نمیشه وگرنه اگه با تنظیمات دیفالت همچین گلی بزنی واقعا عجیبه
دقیقا .نقل قول:
طرف این اسلایدرها رو به نفع خودش تغییر داده . کاملا معلومه . مخصوصا Acceleration رو . اخه مگه طرف لامبورگینیه که همچین استارتی میزنه یه دفعه .
الان شما مثلا مسی بردار همینطوری حرکت کن . دیگه فکر کنم مسی استاد همچین حرکتی باشه تو 14 . چون دریبل و شتابش واقعا بالاست . عمرا اگه بشه دو متر حرکت کرد .
شما الان بیا فقط به مقدار 2 عدد این اسلایدرها رو به نفع خودت عوض کن هر بازی رو بردی .
میگم راستی این Vision واسه یه بازیکن به چه دردی میخوره . یعنی الان که مثلا ژاوی بیشترین vision رو داره چه فرقی میکنه با بقیه . البته خودم حدرس میزنم هر چی ویژنش بیشتر باشه سریع تر پاس های بلند یا پاس تو عمق ها رو میده . چون دقت کردم بعضی بازیکنها با ویژن کم موقع پاس دادن کمی معطل میکنن ولی بارسایی ها نه .
حدست درسته.
Vision میزان دید بازیکن هست هر چی بیشتر باشه بازیکن خودی رو زودتر میبینه و زودتر پاس میده
ویژن یعنی دید...تو دنیای واقعی هرکی دیدش بالا باشه از بین موقیتهای ممکن بهتر رو انتخاب میکنه و همیشه به بهترین جا پاس میده...