6.8..............................نقل قول:
Printable View
6.8..............................نقل قول:
دوست عزیز از چه ورژن داریوری استفاده میکنید؟نقل قول:
دوستان من میخوام تو z500 یه 450 گیگی بازی نصب کنم ( همچنین 250 گیگ فیلم )
به نظر شما سرعت ویندوز کم میشه یا نه ؟
مرسی از جوابتون فردا باید تست کنم ببینم چی میشهنقل قول:
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
به عنوان یاد آوری بگم مموری نباید رمز داشته باشه .نقل قول:
ترجیها رو 2 تا لپ تاپ تست کنین
دوستان عزیز من شبا لپ تاپ رو رو دانلود میزارم و نمیزارم اسلیپ بشه یعنی اون تیک sleep شدن رو برداشتم چون اسلیپ باعث توقف دانلود میشه حالا سوالم اینه این کار مشکلی ایجاد نمیکنه ؟؟
هورااااا . بالاخره منم عزیز دلم رو دیروز خریدم . کانفیگ Ci7 - گرافیک 740 - رم 6 - سفید - گارانتی سریر - 2,550,000
همه درایورها درست نصب شد از روی سی دی فقط گرافیک مشکل داشت که اونم دانلود کردم و OK شد
فقط یک سوال بچه ها : هارد دیسک هر چند دقیقه یکبار صدای خر خر میده آیا این صدا واسه شما هم هست عادیه ؟ چون واسه هارد قبلیم مشکل بیش اومد خیلی میترسم اینم مشکلی داشته باشه !
کیبوردش به نطر من خیلی خوبه و واقعا لذت میبرم ازش .
سلامنقل قول:
مبارکتون باشه
صدای خر خر والا من تا حالا از لپ تاپ نشنیده بودم ولی شب بود و همه جا ساکت که دیدم بله صدای خر خر میده.
حالا دوستان عادیه؟
برای من از سمت چپ صدا میاد.....
(تو تاپیک دیدم بچه ها میگفتن صدا میدن )
بله هارد منم خر خر میکنه توشب متوجه شدم
دقیقا منم سمت چپه اما خیلی نیست باید گوشمو ببرم نزدیک سمت چپ تاچ پد تا بتونم بشنوم
نه والا دختر من خودش صاحاب داره :n02:نقل قول:
همینجوری میخواستم بیشتر باهات آشنا شم:n06:
از سمت چپ میاد چون هارد دیسک در سمت چپ پایین قرار داره دیگه . شاید هم ما خیلی حساس هستیم
راستی کسی برنامه ای خوب برای چک کردن سلامت هارد دیسک و سخت افزار لپ تاپ میشناسه معرفی کنه
دوست عزیز صدای طبیعی هارد هستش .نقل قول:
مال هممون صدا داره حال مال یکی کم یکی زیاد
برای سلامت هارد هم می تونین از Crystaldiskinfo استفاده کنین
اگر Health status زده Good پس خوبه نگران نباشید . هر 2 ماه یک بار تست کنین
( با عرض پوزش از دوستانی که نرم افزار ها دیگه رو قبلا معرفی کردن ولی به علت نا آشنایی کاربران ، بعضی از دوستان تا حد سکته پیش رفتن :n02: :n16:)
آپدیت ( واسه شوخی ) : والا نمی دونم چرا هر کی Z500 می خره اینقدر حساس میشه . یکی با گوشی پزشکی میاد صدای لپ تاپو بررسی می کنه !!!! ، یکی دیگه با ذره بین پیکسل هارو !!!! ، یکی میزان فشار روی دکمه ها در هنگام تایپ :n04::n04::n02: .
چون پولی که واسه خرید این کانفیگ دادیم کمتر حد معمول هست میترسیم جنس بنجل بهمون فروخته باشن برای همین هست که به شدت حساسیت بی مورد ممکن داشته باشیم و سر چیزای الکی و معمول عکس العمل نشون بدیمنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
چون لپ تاپ قبلیم dell بود و سر هیچ خراب میشد . خیلی هزینه تعمیر دادم و 2 ماه لپ تاپ نداشتم به سختی پول جور کردم تا این z500 رو خریدم . واسه همین حساس شدم یکم که مواظب باشم مشکلی پیش نیاد شما حق دارید . خیلی هم نباید روی بعضی چیزا حساس بود ولی اینج ایرانه و داستان داریم سر هر موضوعینقل قول:
قبول دارم ولی کمتر از حد معمول از مارک های معروف !!!نقل قول:
متاسفانه معلوم نیست این شرکت های وارد کننده لپ تاپ چه نقشه ای ریختن واقعا آدم گیج میشه :n13:
موقعی که می خواستم لپ تاپ بخرم ، دنبال لپ تاپ Acer V3-571G i7 بودم . طرف روز اول بهم گفت 2950 ، فرداش اومدم بخرم گفت 3100 گفتم بعد از ظهر با بابام میام حساب کنه . بعد از ظهر اومدم گفت 3300 !!! آخرش سر همون 3100 به توافق رسیدیم ولی بعد از 4 روز لپ تاپو بهم نداد گفت گشتم نبود :n13: ( اگر گشته و نبود از کجا داشت قیمت می اورد ) به هر حال هر چی بود نایاب شده بود . اون موقع Z500 قیمتش 3100 بود .
چند وقت بعد Z500 شد 3050 هم چنان Acer v3-571G i7 نایاب بود .
بعد Z500 هم نایاب شد !!!
یه دفعه عید Z500 شد 3000 و Acer V3-571G I7 مثل مور و ملخ ریخت تو بازار با قیمت 2600 !!!!
دوباره Z500 نایاب شد و بعد از یک مدت مدل I7 همین لپ تاپ شد 2200 !!!! در حالی که Acer V3-571G I7 همون 2600 بود
بعد از گذشت چند ماه Z500 تقریبا 2600 شده و Acer v3 -571G با کارت گرافیک ضعیف تر نسبت به مدل قبل !!!! ( قبلا 640M بود حالا شده 710M !!!! ) بازم تو بازار 2600 !!!!!! ( قیمت تقریبی . شاید یه 50 تومنی بالا پایین باشه . چون من 2 یا 3 جا پرسیدم گفتن 2530 تومن)
و هم چنان من در تعجبم چرااااااا !!!!!!!!!!! :n13::n13::n13::n13::n13:
شما پولداری داداش من این لپ تاپ آخ بگه 1 ریال ندارم خرجش کنم دارو ندارمو دادم بالاشنقل قول:
دوستان به نظرتون اگه بخوام یه تبلت هم کنار این زد 500 خوشگلم داشته باشم چی بگیرم خوبه ؟ ( میدونم جاش اینجا نیست ! ):blush:
Ipad Mini 16g - Nexus 7نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده :n23:نقل قول:
نقل قول:
خسته نباشی دوست عزیز با اون بازو وپشت بازوی که تو عکست پیداست کمر لپ تاپ شکسته نه قولنجش.فقط چون z500 بوده چیزی فعلا بروز نداده. در غیر اینصورت الان باید رو ویلچر میبردیش گارانتی و گارانتی زیر بار ضربه فیلیپینی و یاکوزایی نمی رفت.
نقل قول:
چی بگیم دوست عزیز.متخصصین نرم افزار باید جواب بدن.فکر کنم اگه بازی ها رو تو درایو c نصب نکنید سرعت زیاد کم نشه.معمولا زمانی سرعت ویندوز پایین میاد که نرم افزار زیاد نصب کرده باشین.وبیشتر نرم افزار ها چون حجم کمتری دارن تو درایو c نصب میشن و تعدادشون زیاد که بشه سرعت رو میاره پایین.
نه داداش پولدار چیه !!!! من بچه اسلامشهرم (اینجا بچه اسلامشهر نداریم؟)نقل قول:
اعصاب داغون بود هیچی دم دستم نبود این بد بخت پیشم بودش....
قضیه هم یه چیز بود که نمیشه گفت:n06:
داداش خدارو شکر هیچیش نشد.... خودم میگفتم که دیگه روشن نمیشه باید بزارمش دنده 2 هول بدم تا روشن شه:n01:نقل قول:
پ.ن : به عکس هم زیاد توجه نکن : دی
سلام دوستان گفتن اگه تو انرژی منیجمنت وقتی رو گزینه دوم قرار بدیم ..وقتی باطری به شارژ60 درصد برسه ازمدار خارج میشه اما وقتی به این حالت میرسه تو قسمت باتری اینفورمیشن وضعیت باطری رو نوشته connected حالا سوال اینجاست این داره از باطری استفاده می کنه یا نه ازبرق ؟
Connected یعنی باطری به دستگاه وصله !!!!نقل قول:
چون نرم افزار فقط واسه Z500 خالی نیست برا بقیه لپ تاپ ها هم هست . هم چنین لپ تاپ هایی که باطریشون جدا میشه . خوب باطری نداشته باشه می گه باطری وصل نیست به شارژ مربوط نمیشه
اگر هم در حال شارژ باشه میگه Charging
اینم یه عکس از دیوایس منیجر.فکر نمیکنم مشکل از درایو باشه
با رم دوربین تست کردم هنوز حشاب گیر نیوردم که با رم موبایل تست کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نمیدونم علامت کم رنگ بقلش مال چیه؟
دوست عزیز وقتی لینک می دی بگو این چیه ورژن چنده !نقل قول:
من همه اینارو امتحان کردم جواب نگرفتم . برام جالب بود یعنی همه کسایی که وین 7 دارن بیخیال وب کم / دوربین شدن ؟!
عجب یکی پیدا شد 30 صفحه پیشو بخونه :n04::42:نقل قول:
در ابتدا باید از شما به دلیل جستجو کردن تشکر ویژه کنم :n16:
اینم لینک برای دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 2 تا سوال فنی :دی
1 اینکه من باتری همیشه رو حالتیه که 60 شارژ میشه و میمونه هفته ای 1 بار هم تقریبا کاملا دشارژ و شارژش می کنم ولی الان HWMONITOR / wear level باتری رو نوشته 2 درصد دیروز 1 درصد بود هفته ی پیش هم 0 بود جریان چیه؟
2 اینکه من black ops 2 رو ریختم و کرک کردم ولی تو اون مرحله ی افغانستانش بازی خیلی تیک تیکیه و آخر مرحله هم کرش میکنه و میپره بیرون می خواستم بدونم واقعا سخت افزار نمی کشه یا مشکل کرکه چون با فارکرای 3 هیچ مشکلی نداره جفتشونم گرافیک بالاترین حالته .
بلک آپس 2 رو تموم کردم داداش نه مشکلی نداره نه تیک نه لگ صاف و روون میاره روی لانچر بازی توی محل نصبش کلیک راست کن Run Whit Graphic Prossecer بزن بعد رو گرافیک انودیا بزار و اجرا کن باید درست بشهنقل قول:
در مورد مرحله افغانستان باید بگم یه جاش هست میوفتی زیره یه اسبه یه تانک داره از رو برو میاد خیلی سخته:n02:من اونجاش یکم تیک زد ولی روون شد. مرحله ی آخر هم واسه کرکته احتمالا نخریدی دانلود کردی من که سی دی رو خریدم حتی کرک یا هی چی نصب نکردم فقط بازی نصب و اجرا کردم
الانم دارم Assassin's Creed 3 تموم میکنم
دوستان الان حدود 2 ساعت هست که این برنامه ها باز هستن :
فتوشاپ , دریمویور , یاهو مسنجر , فوکسیت ریدر , موزیلا ,
لپ تاپ اینقدر داغ کرده که دستم رو میزارم روش دستم میسوزه.
کول پد هم وصله بهش.
بالا سمت چپ داغ داغ هست...(گرافیک اونجاست درسته؟)
:n04::n13:
آره دانلود کردم :دینقل قول:
با گرافیک انویدیا اجراش می کنم ولی تو اون مرحله تیک تیک میشه موقعه اسب سواری و وقتی موشک اینا میاد بیشتر
داغ شدن Ci7 عادیه ، اونم با این همه برنامه ایی که تو باز کردی سنگم باشه داغ میکنه . با برنامه HWMonitor همیشه دمای cpu و بقیه قطعات رو چک کننقل قول:
دوستان توی دیجی کالا .برایz500_hنوشته کارت گرافیک GeForce GT 740آیا درسته ??
خوب اون عادیه یکم تیک میزنه درست میشه بعدش روون میشه در حد 3 ثانیه تحمل کن دیگهنقل قول:
بله درسته برای این کانفیگ گرافیک 740 هم داره چطور مگه ؟نقل قول:
یعنی با کول پد هم داغ میکنه:n30:
جزوگزینه های خریدم هست .نظرشماچیه؟ آیاشماهم داریدنقل قول: