اهم اهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5:
یک سوال
راست میگن که شیرازی ها و اصفهانی ها به هم خوب نیستن
راست میگن بد جورنقل قول:
من از نزدیک لمس کردم :27::31:
فكر نكنمنقل قول:
البته آدماي هر شهري ميتونن به نسبت ديد خودشون با بقيه خوب يا بد باشن
چی میگی!!!نقل قول:
--------------------------------------------------
من نمیدونم تو این چند وقت که تاپیک رفته بود زیر خاک ، محسن با چی کلاس میذاشت
خسته نباشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اهم اهم
-----------------------------------
کسی از شروع کننده ی تاپیک خبر نداره؟ ظاهرا" آخرین فعالیتش تو سال 2008 بوده
آوا جان حیف که اینتر دلاو نیست وگرنه حالتو میگرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مخالفمنقل قول:
هر شهري خوب و بد داره
نقل قول:تایید میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
+ خوزستانیها که منم از نزدیک لمس کردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرچه خودم اصفهانی نیستم!:18:
اگر بد باشن خیلی زشت هست:41:
برای چی باید بد باشن. همگی ایرونی. شیعه ی علی هستیم . نباید با هم بد باشین:10:
شاید هم نیستن و شایعه هست و با تلقین ماجرا اینطوری شده.:20:
ا
هه هه...چشم به جهان نگشوده است کسی که بخواهد حال آوا را بگیرد..ایشالا برگرده هستیم در خدمتشون :27:نقل قول:
ولی تقریبا بیشتر اصفهانی و شیرازی های که من دیدم چشم دیدن همدیگرو نداشتن ! اصفهانیه ، شیرازیه رو قبول نداره ، شیرازیه اصفهانیه رو ، تهرانی ها هم که همو رو قبول دارن :31:نقل قول:
.1نه بابانقل قول:
من بابام شیرازیه مادرم هم اصفهانیه.تا حالا هم نه خودشون با هم مشکلی داشتن نه فک فامیلشون.البته خودمون شاهین شهر میشینیم نه اصفهان.
2.اصلا نباید این حرفو می زدی عزیز دل برادر
3.خدا رحمتت کنه
ولش کن دیگه! بن شد رفت پی کارشنقل قول:
هوووووووی :دی
مجید (™Enter_The_Love) آزاد شد
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مجید اینتر د لاو گفت بیام بگم به متفرقه دسترسی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
سلام برسونید بگید متفرقه هم خبر خاصی نیست:دی
واقعا مجيد نمي تونه به متفرقه بره؟نقل قول:
اون مجید نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی این مجید اره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا مجيد نمي تونه به متفرقه بره؟
واي.اين ديگه چه آدميه.كله ملنگ تر از اين مجيد(اين مجيد نه اون مجيد)
جايي نديدم.قبلا هي پشت سر هم اخطار مي گرفت,
حالا جديدا ياد گرفته پشت سر هم هي بن موقت شه.
عوضش میرد تو کولوپی گوشیا فعایلت میکوند تا کاربری فال شد
خوبی مریم جون؟:31:نقل قول:
حیف که متفرقه از این دکمه ها........> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نداره :31:نقل قول:
الان اینا رو با لهجه تایپ کردین یعنی؟:31:...من عاشق لهجه ی اصفهانیم..:31::31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه متاسفانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله همینی که این خانم گفتند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما ؟ ندیده بودمتون تا الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کله ملنگ دیگه چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ده فک کونم برد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قابل توجه اصفهانیا...
لیست کسانی که از این پست تشکر کردن رو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2786914&postcount=102
TM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسيحى نداريم اينجا؟! مىخوام بدونم برنامهى كليساى وانك چطوريه، يعنى چه زمانى براى بازديد عموم آزاده و چه زمانى نماز جماعت و مراسم دعاى ندبه و اين چيزا رو برگزار مىكنن...
اصفهانىشناس نيستى آخه! اصفهانى جماعت كلا محافطهكار تشريف دارن (درست بالعكس شيرازىها). علتش اينه!نقل قول:
مساله اين بود؛ قبلا بحث كارشناسى شده!نقل قول:
اگه پيدا نكردى تا بجورم برات.
دشمنى ندارن با هم، اما يه جور كلكل در زمينهى ميراث فرهنگى و پيشينهى تاريخى بينشون وجود داره!نقل قول:
مردم تو اين مملكت كس ديگهاى جز خودشون رو قبول ندارن.
◙
اهان اواتارتو عوض کردی.:21:نقل قول:
نقل قول:
این لینک که باز نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخراج مجید را میگه. 1000 نفر از بابک تشکر کردند. یه سری آدما هستند برای ----- از مدیران تشکر میکنند!نقل قول:
لحجه دارم؟ گهت کن دوباره میگیرم!!!:18: (رجوع شود به یه جک!!!):31:نقل قول:
خیلی جالب بود!!!:18:نقل قول:
قرمز تایید میشه!!!:27:نقل قول:
yes !نقل قول:
آواتور جدیدت مبارک مریم جون:27:..حالا چند تا سکه مهرت کرده؟:31:نقل قول:
:31::31::31::31::31:
آره..همونه...ولی خود مجید هم از اخراجش تشکر کرده ..این کار فقط از یه مجید اینتر د لاو بر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصفهان شهر خوفیه :11::31:
بعضي آدمها براي اعتراض به تصميم گرفته شده تشكر مي كنند.نه براي -----:grrr:نقل قول:
شما ؟ ندیده بودمتون تا الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کله ملنگ دیگه چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز قرار نيست كه همه را ببيني يا بشناسي!!!:21:
منظور از كله ملنگ يعني كسي كه پيشكسوت شده نبايد كاري كنه
كه بن شه چون يه الگو شده برا تازه واردها و بقيه.اگه اشتباه ميگم بگو اشتباه ميگي؟
من اونو نگفتم كه تشكري بشه.نقل قول:
Maj€€d جان امضام را بخون تا متوجه شي منظورم چيه:
ريشه های شادی خود را در غم ديگران قرار نده.
:46:
از کوچه پس کوچه های متفرقه بعد از شیش شاعت گشتن این تاپیک رو جستم کشوندمش بالا !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی کجاس ؟
--------------
آوااااااا پارسال دوست امسال آشنا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این ورا ؟
خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به! چه عجب! سرکار Sharim! پارسال دوست امسال هیچی! پس چی شد این مهمونی که قرار بدین؟ من دارم میرم تا یک هفته دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خبر خوش می گذره
امشب جاتون خالی بود خاقانی! ترکوندیم!!!
این چه ترکوندنیه که ساعت 10:30 خونه بودی؟نقل قول:
مرداویج دیگه از بس شلوغ شد ساعت 11:15 آخرش این بسیجیا (...) ریختن با اسپری فلفل و باتوم برقی این بچهام از بس نترس بودن همه جیم شدن!
قبلشم یه درخت آتیش زدن!!!
به به ..چه فرهنگی ...درخت آتیش میزنن..به به به به :31:نقل قول: