شما پارت قبلی رو باز کن ببین فایلاش چیه....فایلاش همون فایلای پارت قبلی هست.یا فایلای پارت بعدی.محتیواتشون رو بزرا تا اگه بشه برات اپلودش کنن.نقل قول:
Printable View
شما پارت قبلی رو باز کن ببین فایلاش چیه....فایلاش همون فایلای پارت قبلی هست.یا فایلای پارت بعدی.محتیواتشون رو بزرا تا اگه بشه برات اپلودش کنن.نقل قول:
نمیشه خوب اون 15 گیگ هست !نقل قول:
سلام
چرا این بازی رو 68 درصد برای من تموم شد...؟؟ اون 32 درصد بقیه اش چجوریه...؟؟
این بازی ماموریت های جانبی بسیار زیادی داره که می تونید انجام بدید تا 100% بشه که سخت ترینش به نظر من کامل کردن مدرسه پرواز اونم قسمت هلی کوپترش هستنقل قول:
به هر حال، اینجا رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که کنارشون ستاره هست رو باید تموم کنید تا 100% بشه
نسخه corepack این بازی رو دارم قبلا یادمه راحت نصبش کردم
الان دی وی دی اول که نصب میشه بعد دی وی دی دوم تا آخرش میره بعد چند تا صفحه run باز میشه که کلا جز مراحل نصبه بازیه
ولی وقتی این صفحه های run دونه دونه بسته میشه همچین اروری میده
an unknown error occurred. the program will be terminated
و بعد چند تا صفحه run دیگه باز میشه که حدودا 2 ساعت صبر کردم ولی حتی یکدومشون هم بسته نشد
سلام
تو اموزش پرواز گیرکردم اونجایی که باید تو اسمون دور برگردون بزنی .....هی میگه loop .....بعد loop رو انجام میدم میگه left loop بعد هرکاری میکنم بازنمیدونم چیمیخواد از جونم هرکاری میکنم باز میبازم کلافم کرده یه راهنمایی بکنید!:n34:
کسی نیست ......این جایه روزی شلوغ ترین جابود حالا همه رفتن:n03:نقل قول:
دوستان خداوکیلی بیایید این سایت بازی رو میخواد زیرنویس فارسی بکنه
پیش خربد کنید تا بودجه جمع اوری بشه بتونیم این بازی زیبا رو با زیر نویس فارسی ببینیم
10 هزار تومان بیشتر نیست من بازی های دیگه این سایت و گرفتم عالی زیرنویس کرده
و یه سوال هم دارم
من میخوام این بازی رو با تمام ابدیت هاش دانلود کنم میشه لطفا لینک دانلود بدید
الان گیجم کدوم ابدیت ها رو دانلود کنم با کدوم کرک
سلام .
دوستان تو اون مرحله ای که با ترور و نوچه ش میری محل بارگیری کانتینر ها و بعدش از یه کشتی بزرگ عکس میگیری و بعدش یه کیفو میدزدی و میری پیش Ron که مقدمات و روش یه دزدی رو انتخاب کنی ...
بعد مینویسه :
Go to Flight School as Micheal
باید همه تسک های پروازش رو تموم کنی ؟
من همشو پاس کردم فقط تست فاینالش مونده حرکات ترکیبی خیلی سخته اونم جتما باید پاس کنم تا بتونم مرحله رو انجام بدم ؟
نه اصلا من حتی یک کلاس پرواز هم نرفتم اصلا نمی دونم کلاس پرواز کجا است چجوری است و بازی رو هم تموم کردم:n02:نقل قول:
نقل قول:
همونطور که خدمت دوستمون عرض کردم اصلا نیازی به کلاس پرواز نیست فقط در جی تی ای سان اندریاس کلاسارو باید پاس میکردی (که قربونش برم نزدیک 1 هفته درگیرش بودم) ولی اینجا احتمالا به خاطر راحت انجام شدن ماموریت ها اینو بهت پیشنهاد میده منم اصلا کلاس پروازی نرفتم و همه مراحل داستانی رو تا آخرش رفتم و تموم کردم.
داداش دیگه گذشت اون زمانا که فرومی بود و تاپیکی بود همش به لطف ظهور شبکه های اجتماعی به فنا رفتند.نقل قول:
دوستان چنتا سوال خیلی ساده و ابتدایی :
- از کجا میشه پول درآورد ؟! همه راه ها...
- برای جابجایی سریع غیر تاکسی راهی نیست ؟!
- به تانک و جت جنگده دسترسی داریم ؟!
- آیتم ها و ماشین های مخفی تو این بازی هم هست ؟!
- راهنمایی کامل و مو به مو هست برا این بازی ؟!
-بهترین راه برای پول درآوردن assasination missions است به این صورت که لستر به فرانکلین ماموریت ترور آدمایی رو میده که روی استاک می تونند تاثیر داشته باشند شما فقط مرحله اول assasination mission رو برو بعد بازی رو تموم کن واسه هرکی 40 میلیون گیر میاد بعدش مراحل رو انجام بده و قبل و بعد ماموریت(ترور کردن آدما)باید تو یه سری سهام هایی خرید و فروش کنی که دستورالعملش طولانی است ولی می تونی در اینترنت پیدا کنی همون assasination mission گوگل کن هست.به غیر اون راه هایی است مثل سرقت ماشین حمل پول که خیلی پولو زیاد نمی کنه ولی اون راهی که من گفتم می تونی پولتو هر بار حداقل 2 برابر کنی که به صورت تصاعدی میره بالانقل قول:
-به غیر تاکسی بالون است که یه سری مکان های خاصی می تونی بهش دسترسی پیدا کنی که فایده نداره تاکسی بهترین است.شما می تونی مسیر سفر رو رد بشی و skip بزنی.
-فکر کنم می تونی تانک رو از اینترنت بخری و جت جنگی هم هست که در پایگاه نظامی است و خیلی سخت میشه به اونجا نفوذ کرد.
-آیتم های مخفی تا دلتون بخواد تو این بازی هست که همون easter egg ها هستند مثل یوفوها یا قاتل سریالی یا bigfoot ماشین های یونیک هم هست که مکان اونا و نحوه پیدا کردنشون تو اینترنت هست.
-راهنمایی کامل برای تمامی قسمت های این بازی است ولی به زبان انگلیسی.شما چه نوع راهنمایی می خواید؟ماموریت ها چندان نیازی به کمک و راهنمایی ندارند.در مورد سایر موارد هم از سیر تا پیازش هست فقط باید انگلیسیت خوب باشه.
سلام دوستان من تایپیک مشکلات نصب بازی رو پیدا نکردم
مشکلم اینه داری بازی می کنی می هنگه یهو میندازه بیرون می نویسه kernal graphic stopping یه همچین چیزی من اخرین اپدیت nvidia رو دانلود کردم ولی فایده نداشت
نسخه بازی reloaded هست توی خودش یه کرک داشت کرکش فرق می کرد مثل اونا نبود که 1 2 3 4 5 داشته باشه کپی می کنی میری تو بازی
مشخصاته سیستمم اینه:
اگه چیز دیگه ای لازمه بگیدکد:Intel Core i5 Quad 6402P (Skylake-H/S) 2.80GHz [R0]
8 ddr3
nvidia 730 gt
windows 10
بازی عالیه
بازی عالیه
اولا کارت گرافیک شما برای این بازی به صورت کامل و کافی نیست .دوما بعضی از مشکلات مثل بیرون انداختن از بازی وقتی میخای از وسیله نقلیه شلیک کنی عادیه.چون این بازی از یک قفل قوی بنام DENUVO استفاده کرده.اسم قفل رو تو گوگل سرچ کنی میفمی چه غولیه.یه احتمال دیگه هم اینه که آنتی ویروس یا فایر والت گیر میده بهشنقل قول:
فکر نمی کنم جی تی ای از فقل دنووا استفاده کرده باشه اون موقع بحثش بود که قراره استفاده بشه بعدش خبر اومد که قرار نیست استفاده بشه.نقل قول:
استفاده از چنین قفل هایی برای بازی پرطرفداری مثل جی تی ای حکم مرگ اون فقل رو داره چون باعث میشه تمام هکرها از سراسر دنیا رو اون بازی زوم کنند و تلاش ها برای شکستن قفل صدچندان بشه.
من میگم شاید برای ویندوزم هست اگه اونو به ویندوزه 7 ببرم درست میشه؟ الان ویندوزم 10 هست ؟ شما خودتون بدونه مشکل بازی کردین؟ بهترین نسخه موجود این بازی چیهنقل قول:
اخرین سخه بازی کدوم نسخس ؟ لطفالینک دانلود بدید
داداش من خودم نسخه اوریجینالشو گرفتم که بهترین نسخه هست ولی قیمتش هم نسبت به نسخه های کرک شده بالا هست و به راحتی میتونی آنلاین بازی کنی ولی برای نسخه های کرک شده من دوستم نسخهcorepack رو داشت که بعضی مرحله هاش باگ داشت ولی اون با دانلود fix ها و dlc ها تونست نسخه رو به طور کامل بازی کنه.درضمن این بازی از قفل شرکت دنوو استفاده کرده ولی ورژن اول قفل به اسم denuvo شناخته نمیشد و یک drm کمی قویتر از معمولی بود ولی با ورود نسخه دوم این قفل به بازار طریقه محافظت از drm به anti-ramper تغییر کرد که برای استفاده کننده های بازی های کرک دار مشکل ساز شده شده و از اون موقع اسم قفل نیز به اسم شرکت سازنده تغییر کرد تا از بقیه برنامه های محافظتی ضعیف جدابشه و کارشم تا الان خیلی خوب داره پیش میرهنقل قول:
- - - Updated - - -
من خودم نسخه اوریجینالشو گرفتم که بهترین نسخه هست ولی قیمتش هم نسبت به نسخه های کرک شده بالا هست و به راحتی میتونی آنلاین بازی کنی ولی برای نسخه های کرک شده من دوستم نسخهcorepack رو داشت که بعضی مرحله هاش باگ داشت ولی اون با دانلود fix ها و dlc ها تونست نسخه رو به طور کامل بازی کنه.درضمن این بازی از قفل شرکت دنوو استفاده کرده ولی ورژن اول قفل به اسم denuvo شناخته نمیشد و یک drm کمی قویتر از معمولی بود ولی با ورود نسخه دوم این قفل به بازار طریقه محافظت از drm به anti-ramper تغییر کرد که برای استفاده کننده های بازی های کرک دار مشکل ساز شده شده و از اون موقع اسم قفل نیز به اسم شرکت سازنده تغییر کرد تا از بقیه برنامه های محافظتی ضعیف جدابشه و کارشم تا الان خیلی خوب داره پیش میرهنقل قول:
دوستان عزیز من این بازی رو نصب کردم ولی نمیره توو بازی این ارور رو میده
The application was unable to start correctly (0x0000142). Click OK to close the application
کرک reloaded و 3DM رو هم تست کردم فایده نداره، نرم افزار استیم رو ندارم، حتما باید باشه؟ چون وصل میشه به نت واسه اپدیت ولی اپ نمیشه اصلا
ممنون میشم راهنمایی کنید
به نظرم نسخه corepack بدونه باگ تر باشه تا این نسخه من این نسخه رو نصب کردم وقتی میره تو گیم به به جای مخصوص میرسه ارور میده میندازه ببرون هنوز نسخه corepack رو امتحان نکردم فک کنم جواب بدهنقل قول:
Grand Theft Auto V برای کامپیوتر ورژن Full Unlocked نسخه SKIDROW
دوستان این ورژن مشکلی نداره تو اجرا ؟ یا ریلودد پیدا کنم واسه دانلود ؟
- - - Updated - - -
Grand Theft Auto V برای کامپیوتر ورژن Full Unlocked نسخه SKIDROW
دوستان این ورژن مشکلی نداره تو اجرا ؟ یا ریلودد پیدا کنم واسه دانلود ؟
دوستان اپدیت جدید نسخه ps4 کسی لینک نداره؟
میخوام این بازی رو از طریق تورنت دانلود کنم، لطفا نسخه بدون ایراد معرفی کنید؟
اوننسخهایکهامتیازبالاتریگ رفتهرودانلودکنیدنقل قول:
خب زحمت میکشید اسمشو بگید؟ نسخه RELOADED خوبه؟نقل قول:
در ضمن سیستم من مشخصات زیر داره آیا بازی رو اجرا میکنه حتی با کمترین تنظیمات گرافیک؟
CPU:Intel core i5 750 2.67GHz
Ram: 4Gb DDR3
GPU: ATI 8550 1Gb
جناب بهترین نسخه ریلودد هست اونو بگیر با اپدیتاش البته اپدیت آخر سر جمع میشه 61+7 گیگنقل قول:
برای من نصب شد ولی سیستم نمی کشه نمی دونم چرا مشخصات سیستمم
Intel i5
730gt
8 ram
ویندوزم 10 اپدیت آخرین نسخه و همچنین گرافیکم
شما اگر این نسخه رو گرفتین نصب کردین لطفا خبر بدین ببینم نصب شده یا نه
سلام یه فایلی از بازیت پاک شده یا کامل نصبش نکردی یا انتی ویروست فعال بوده و کرکش پاک کرده یه بار دیگه کرکشو بریز و انتی ویروستو غیر فعال کننقل قول:
سلام فکر کنم به خاطر اینکه انتی ویروستو غیر فعال نکردی هرچی کرک میریزی رو انتی ویروس پاک میکنه یه بار دیگه کرک بریز قبل از اینکه بری تو بازی انتی ویروستو غیر فعال کن یا موقع نصب یه فایلی نصب نشدهنقل قول:
یعنی بهترین جایه بازی اون پادگانس که فرمانده هستش وکلی سرباز کلی ماشین وهلی کوپتر غول پیکر وجنگنده بازور یه جنگنده دزدیدم نمیدونم f22بود چی بود :n02:انقدر با ضدهوایی میزنن داغونت میکنم باهزاربدبختی کش رفتم :n09:ولی یه دفه جوگرفتم رفتم تو دریا:n08:ادم سیرنمیشه از بازی
این بازی هم که ایران رو تحریم کرده...نمیشه آنلاین بازی کرد..باید با فیلتر شکن بری اونم که پینگ رو نابود میکنه...
همه بازیها ایران رو تحریم دارن میکنن..ea گیم از اونطرف..راک استار از اینطرف...
به ضرر خودشونه ...چند نفر هم که تو ایران بازی ارجینال میخریدن رو نا امید کردن..
البته نسخه کنسول که جداست ..شبکه psn آزاده و تحریم نکرده..ولی نسخه pc تعطیله
دلم گرفت از این همه تحریم..دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه..دوباره این دل دیوونه واست دل تنگه :n37:
گرافیکتون ضعیفه.نقل قول:
شما مطمینید گرافیکم نمیکشه؟ من فکر می کنم مشکلم با ویندوزه 10 باشه چون مرحله اول که توی زمین برفی هست را راحت بره بدون یه ذره تیک یا ناپیداشدن صفحه و در مرحله دوم که ماشین رو می دزدم به بالای همون خیابون که می رسه هنگ می کنهنقل قول:
من خودم یه همچین فکری کردم گرافیک رو توی بازی از 2000 به 1000 تغییر دادم باز اون مرحله رد کردم ولی مرحله بعدش که بآید از گیر پلیسا فرار کنی گیر می کنه
آلان اگه بخوام گرافیک رو عوض کنم چه سری گرتفیکی خوبه
حالا شاید با کم کردن جزییات یا پیکسل و ... بشه یه کارایی کرد ولی این گرافیک مناسب گیم نیست .نقل قول:
دیگه یه حداقل 400 ... 500 تومنی برای یه گرافیک دست دو باید بگذارید کنار بشرط اینکه پاور مشکلی نداشته باشه .
گرافیک هم که بحثش مفصله و تو هر رنج قیمت یه چیزی مناسبتره .
.
سلام
قسمت بعد از یوگا که مایکل یوگا بازی میکنه بعدش با جیمی میره بیرون بعدش دیگه مرحله ای نیست برم باید چیکار کنم؟
تو نت بگرد راهنمای قدم به قدم فارسیش به همراه تصویر هست..جستجو کن...نقل قول:
ویرایش شدددددد
دوستان اون قسمتFriends Reunited که باید بمب بزاریم روی کانکس ها... بمبا رو که میزارم... ولی چطوری منفجرش کنم؟ چاشنی نیست اصلا. راهنمایی کنید
دوست عزیز من خیلی وقته پیش بازی کردم فکر کنم باید بمبهارو با موبایل منفجر کنی تو مخاطبینت بگردنقل قول: