50 خوبه.نقل قول:
VT30 بقدری Upscalingش خوبه و تصویرش نرمه که من از 2 - 3 متری راحت شبکه های SD رو می بینم و حال می کنم.
اونقدر خوبه که اگه پول داشتم تو این فاصله 65 می گرفتم.
Printable View
50 خوبه.نقل قول:
VT30 بقدری Upscalingش خوبه و تصویرش نرمه که من از 2 - 3 متری راحت شبکه های SD رو می بینم و حال می کنم.
اونقدر خوبه که اگه پول داشتم تو این فاصله 65 می گرفتم.
یعنی چی؟؟ مگه میشه. این تی وی دوست من 42 اینچ بود و حدود130 ساعت کار کرده بود احتمالا بخاطر ساعت کارکرد هست.چون تی وی شما ساعت کار کردش کمتره.ضمنا زیاد حساس نباش که اذیت میشی.در حال حاضر بهترین تی وی همین vt30 هست.البته یه امکان دیگش هم اینه که سایزش بزرگتره به هر حال فعلا بهترینه یک مقدار صبر کن ساعت کارش که بالاتر از 100 ساعت شد دوباره امتحان کننقل قول:
سلام
منم تست کردم و کلا یه روشنایی خیلی خفیف که به ذور به چشم میاد وجود داره و یه نکته ای که فهمیدم اینه که من چه در حالت همون عکس کاملا سیاه و چه در حالتی که tv کاملا خاموش و از برق کشیده شده باشه همین تصویر رو دارم و این روشنایی هر چی هست در حالت خاموش و روشن برای من یکی بود و از نظره من هیچ مشکلی در کار نیست و اینم بگم اتاقم هم کاملا تاریکه و البته عکس درست و حسابی نتونستم بخاطره موبایله درپیتم بگیرم و به هر حال عکسی که گرفتم رو میزارم و اینم بگم tv من هنوز 10 ساعت هم کار نکرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی!؟؟؟ مگه میشه تی وی خاموش باشه بازم نور داشته باشه! حتما یه منبع نوری چیزی هست که از یه جا بازتابش بهش میخورهنقل قول:
فاصله مناسب فاصله ای که اونقدر نزدیک باشه که تمام جزئیات تصویر رابتونی تشخیص بدی , و اونقدر دور باشه که پیکسل ها رانتونی تشخیص بدی - پس با حساب سورس های مختلف و کیفیت های گوناگون بهتره که در فاصله متغیر از تی وی بشه نشست و نه یک فاصله ثابت برای کل سورس ها . در ضمن اون اعدادی هم که نرم افزار فاصله میده مال سورس هایی که کم فشرده شدن(مثل بلوری یا dvd9) به عنوان مثال ممکن است بلوری و یک کانال full hd در ماهواره هردو 1920x1080 باشند ولی خوب معمولا تصاویر تلویزیونی خیلی بیشتر فشرده میشن تا بلوری ودر نتیجه باید کمی دورتر نشست تا تصویر شارپ و تمیز به نظر بیاد. اگه بیننده جشاش ضعیف هم باشه اونم روی تعیین فاصله تاثیر می گذاره .نقل قول:
اینایی که می نویسم نظر شخصی خودمه :
برای SD :
8 برابر سایز تی وی به اینچ میشه فاصله مناسب به سانتی متر
برای HD :
6 برابر سایز تی وی به اینچ میشه فاصله مناسب به سانتی متر
برای Full HD :
4 برابر سایز تی وی به اینچ میشه فاصله مناسب به سانتی متر
ممنون این مبحث تصویر کاملا مشکی که من و جناب nob32 و پونل تست کردیم و پونل میگه مال من یه دست نیست ممکنه بخاطر اینچ بالاتر باشه وکلا آیا امکان داره استفاده از یه نوع پنل با قدرت همسان منتها با سایزهای بزرگ و کوچک این مطلب رو بوجود اورده باشه با توجه به اینکه شما گفتین ساعت کارکرد نمیتونه موثر باشه تو بلاک لول.و سوال دیگه اینکه با فاصله 3 متر 42 بهتره یا 50 اگه هردو سورس hd & sd رو به یک میزان مصرف داشته باشی.من اتاقم طوریه که اصلا بیشتر از 3.5 متر نمیتونم از تی وی فاصله بگیرمنقل قول:
از دوستان بابت پستهای خوبشون ممنونم.
تستی که با عکس مشکی انجام داده بودم از ورودی USB و فیش AV نوری بود که هر دو تاش یه نتیجه داشت و با HDMI تست نزدم.
به هر حال این موضوع واسم مهم نیست( از اولم مهم نبود )
آخه کی صفحه مشکی خالی نگاه میکنه؟
مهم عکس های ترکیبی با مشکیه که نتایج منم مشابه عکسهای Persian_m عزیز بود.
به نظر شما ارزش داره کسی که 42 گرفته تی وی رو عوض کنه 50 بگیره این دوستم از اینکه 42 خریده بود خیلی ناراحت بود.به نظر شما چی کار کنه.ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان.
آره ارزش داره. 42 خیلی فسقلیه و به نظر من مناسب اتاق خوابه.
واسه پذیرایی 50 کمتر زشت میشه. از نظر من تلویزیون هر چی بزرگتر بهتر و با کلاس تر.
persian_m جان شما هم خواستی بگیری حتماً 50 بگیر و نگران اندازه اتاقت نباش . منم طول اتاقم 4 متره و زیاد با 3.5 متر شما فرقی نداره.
من همیشه 2 - 3 متریش می شینم و Sd می بینم و مشکلی هم ندارم .
با سلامنقل قول:
گزینه های مربوط به مد رنگ را باید از منبع پخش سورس خود یعنی ----- و ... تغییر داده یا تعیین کنید. تلویزیون فقط کار تشخیص نوع ورودی مد رنگ ها را دارد.
در هر ----- یا منبع پخش سورس گزینه مد رنگ متفاوت است . برای مثال در رسیورهای ویو پلاس یا دریم باکس گزینه تعیین مد رنگ خیلی کامل و بسته به نوع اتصال متغییر است اما در ----- های معمولی تنها به PAL و NTSC یا فقط همان RGB معمولی ختم میشود. یا در دستگاهای پخش مدیا پلیر مانند WD TV Live مدولاسیون رنگ به سه حالت RGB Low , RGB High و YCbCr که باز هم بسته به نوع اتصال متفاوت خواهد بود. برای مثال اگر از کابل HDMI برای ارتباط استفاده شود و گزینه RGB High فعال گردد که بیشتر برای اتصال AV است، چنان عمق رنگ مشکی به شما خواهد که برخی از جزئیات تصویر هم قابل مشاهده نخواهد شد. حتی نوع کیفیت کابلی که برای ارتباط استفاده می کنید در نگهداری Deep Color به خصوص پخش رنگ مشکی و سفید موثر خواهد بود.
ضمنا نمایش عمق رنگ مشکی یا سفید به کیفیت پخش منبع سورس و حتی خود سورس پخش شده نیز بستگی دارد برای مثال اگر کیفیت پخش ----- شما بالا باشد حتی با ارتباط AV هم می توانید عمق و اشباع رنگ بالایی داشته باشید . حال اگر نوع ارتباط HDMI باشد که دیگر تا 10 درصد عمق رنگ مشکی بهتری خواهید داشت.
اما لازم دیدم برای راهنمایی بهتر دوستان به نکته ای هم در مورد نوع کابل های اتصالی اشاره کنم و اینکه خیلی از افراد فکر می کنند که کابل های HDMI ارزان قیمت همان کار کابل های اصل و گران قیمت را انجام خواهند داد، که کاملا در اشتباه خواهند بود چون اکثر این کابل های تنها تا 8bit ورودی رنگ آن هم با دقت پایین و نویز بالا که ممکن است به چشم هم مشاهده نشود را ساپورت می کنند در صورتی که شما برای پخش یک فیلم بلوری حتی دانلودی از اینترنت با فریم ریت 23.9 حتما باید حداقل 10bit و حداکثر 12bit ورودی رنگ داشته باشید تا بتوانید بهترین حالت پخش با عمق بالا و اشباع دقیق رنگ ها را مشاهده کنید.
در کل این اطمینان را به شما و سایر کسانی که این تی وی را خریداری کرده اند و یا قصد خرید دارند خواهم داد که بهترین انتخاب را برای خرید تلویزیون انجام داده اید و تا مدت های متوالی از استفاده و مشاهده تصاویر زیبا و دلنشین آن لذت خواهد برد.
سلام
دوستانی که VT30 دارن کسی دانگل WiFi همراه دستگاهش داشت یا باید جداگانه تهیه بشه ؟
توی سایت که نوشته همراه هست ولی من خودم چیزی پیدا نکردم !
سوال بعدی اینکه راهی نیست که بشه فایل هایزیر نویس srt رو برای فرمت MKV پخش کرد ؟
سلام یه سوال داشتم فرق tc-p..vt30 با th-p..vt30 چیه ؟مصرف برق متفاونی دارن؟
اگه برام میل کنید جواب و ممنون میشم چون سایت نمیتونم سر بزنم ممنون.در ضمن تا اونجایی که من متوجه سدم تو ایران مدلی که با th شروع میشه فروش میره(قیمتم بگید خواهشا ممنون)
review که cnet نوشته برای tc 55 اینچه که حداکثر مصرف برق براش تو خیلی از سایتا 300 وات ذکر شده
mail:moosa.ati@gmail.com
بعید می دونم فرقی بین 42 و 50 های وارداتی باشه.نقل قول:
من گفتم ساعت کارکرد توی infinite black (یعنی سیاه مطلق وقتی که تصویر به طور کامل سیاهه) تاثیری نداره ولی بایستی روی black level در تصاویر واقعی که عمده قسمت های آن را سیاه گرفته تاثیر داشته باشه .
اگه میزان مصرف sd & hd شما 50/50 هستش و مشکل بودجه نداری 50 بگیری بهتره . اینم در نظر بگیرید که تی وی رو وقتی می گیری معمولا چند سال داری و توی چند سال مطمئنا درصد hd دیدن شما بیشتر میشه .
به نظر شما نمایندگی پاناسونیک که دوستم تی وی رو ازش خریده حاضر میشه با کم کردن یه مبلغی از 42 اینچ یه 50 اینچ بده.کسی از دوستان تجربه ای داره در این زمینه.به نظر شما از 2400000 چقدر کم میکنه؟؟؟؟
پاناسونیک در تلویزیون های پلاسمای خود black level نامحدود ایجاد میکند.با خرید تلویزیون های سه بعدی VT30 یک جفت عینک 3D هم به صورت رایگان داده میشود.
کد:http://www.molocool.com/show.php?ide=176
سلام. شما کماکان از خریدتون راضی هستین ؟ فرق ST30 و VT30 از نظر کیفیت خیلی زیاده ؟ آخه من زورم میاد حدود 700 تومن بیشتر بدم.نقل قول:
سلام
دوستان ایا میشه با وصل کردن هارد اکسترنال به vt30 رکورد یا ضبط کرد؟؟؟؟(اگه میشه توضیح بدید)
در ضمن من هارد اکسترنال 500 گیگ رو به فرمت eXFat از طریق ویندوز 7 کردم و فایلهای تصویری بالای 4 گیگ هم براحتی درش ریختم و براحتی پخش کرد.
دوستان من هم يه vt30--50 امروز گرفتم قراره تا 9 امشب به دستم برسه خواستم بدونم عينك هاش بايد داخل جعبه باشه يا بيرون جعبه در ضمن اگر بخوام بدونم اولين باره كه روشن ميشه از كجا بايد بفهمم وقتي روشن ميشه بايد رو كدوم گزينه باشه ممنون از شما دوستان عزيز
سلام مبارک باشهنقل قول:
عینکها درون جعبه هستن و موقع روشن شدن برای اولین بار باید خودش روی منوی انتخاب زبان بیاد بالا.
ممنون دوست عزيز راستي فكر كنم ارزون شده من بدون كارت هديه كه قراره زماني كه tv رو اوردند ببينم چند در مياد گرفتم 2880نقل قول:
بله. خیلی راضیم. اگه پول داشتیم یکی دیگش رو واسه اتاق خوابم میگرفتم.نقل قول:
برای تفاوت ST30 و VT30 جدول رو ببینید:
VT30
ST30
اینکه ارزشش رو داره یا نه بستگی به جیبتون داره.
واسه من که ارزش داشت.
دیزاین VT30 تو خونه خیلی زیباست و خیلی کلاس داره اما ST30...
پونل جان یا یکی از دوستان که 50VT30 دارن میشه فاصله لبه ی تصویر تا پایین قاب رو برام اندازه بگیرن؟ قسمت پایین وسط که آرم VT30 هست. میخوام میز بگیرم یه مدل دیدم مترسم اگر ارتفاعش یه کوچولو کم باشه بلندگوی سنتر یه سانت بیاد رو قاب بد میشه یا نه.
اگر میشه ارتفاع و طول خود تلویزیون هم برام بگیرید میخوام ببینم همون 120x73 سانت بدون پایه که تو سایتش هست دقیق هست یا نه!
خیلی ممنونم میشم فوری لطف کنید اندازه بگیرید. :11:
من هم عکسایی که پونل عزیز گذاشتن تست کردم.از روی usb tv عکس مشکی رو کاملا مشکب نشون داد.به عیارتی انگار TV خاموش بود ئلی تو عکسای دیگه نه.البته این اصلا مهم نیست.صفحه مشکب یکدست بدرد کی می خوره آخه.
طوری اندازه بگیر که بلندگوی Center رو قاب TV به هیچ عنوان نیاد چون اونجا هم دریافت کننده ریموت کنترل هست و هم ارسال سیگنال 3D.نقل قول:
من هم TV رو به دیوار زدم.البته من میز و بلندگو رو داشتم و وقتی برای نصب اومدن بهشون گفتم رو دیوار طوری نصب بشه که بلندگوی center با TV مماس بشه.اون بنده خدا هم که برام TV رو به دیوار نصب کرد تو کارش خیلی وارد بود و دقیق دقیق اندازه زد.طوری که از روبرو که نگاه می کنی اصلا داکت سیم ها دیده نمیشه.خیلی تمیز از آب در اومد.
بسیار ممنون. خوب شد فرمودین این نکته رو.نقل قول:
من میز پشت دار دارم میگیرم. ارتفاع صفحه میز (محل قرار گرفتن بلندگوی سنتر) تا زیر دکور پشت میز 85 سانت هست. من از این میترسیدم اگه ارتفاع خود TV هم همون 73 باشه و بلندگوی سنتر 9 اگه براکت رو طوری تنظیم کنم تی وی لب به لب با بلندگوی سنتر بشه تا با دکور میز هم 3 سانت فاصله باشه این لب به لب شدن تی وی و اسپیکر سنتر بد بشه که شما خوشحالم کردین و دیدم خوب هم میشه (فکر سیم ها رو نکرده بودم)
البته بلندی کوتاهی براکت معمولاً بعد از نصب قابل تنظیم هست من تعجب میکنم شما نصب دقیقش رو خواستین چون چند سانت بعد از نصب هم بالا پایین میشه کردش.
پس از نظر شما هم این اندازه این میز ردیف هست؟
طول 1202mmنقل قول:
عرض 733mm
فاصله لبه تصویر تا پایین قاب 61mm
اندازه میزتون خوبه.من نصب دقیق رو به این دلیل خواستم که این تی وی انقدر سنگینه که به دردسرش نمی ارزید بعدا بخوام خودم دقیقش کنم.دلیل اصلیش این بود که پیش خودم گفتم منکه دارم پول نصب رو میدم پس بذار یکاری کنم پولشون حلال باشه.:31:نقل قول:
دوستان منم امروز از جمهوری vt30 50 گرفتم 1840 کارت هدیه ام 150 تومنی درومد . دوستان این قضیه کالیبره شدن تا 100 ساعت چیه یه توضیح بدین ممنون میشم هرچی تاپیکو خوندم چیزی نفهمیدم
اینم هست :39:نقل قول:
مرسی از تأییدتون. همین رو سفارش دادم. :10:
با سلام خدمت دوستان
بلاخره با هزارتا قرض و چک امروز رفتم VT30 50inch رو خریدم
و بعد از نصب و راه اندازی بسیار توی ذوقم خورد و چیزیکه میترسیدم شد تصاویری غیر شفاف و بی نور چیزیکه همیشه در پلاسماها دیده بودم و فکر میکردم VT30 اینجور نباشه!:41:
کسانیکه میخوان بخرن کنتراست منتراست و سیاهی 100 درصد و فلان و خیلی از حرفهایی که گفته شده رو بذارند کنار و اگه یک درصد احتمال میدند خونشون پر نور هست کاملا دور Plasma رو خط بکشند(نظر شخصی من هست) خصوصا اگه قبلش ال سی دی یا ال ایدی داشتید چون بشدت توی ذوقتون میخوره
متاسفانه توی این تاپیک چندتا فن بوی پلاسما و همچنین کسانیکه فکر میکنند هرچی خریدن بهترینه وجود داره که هیچ وقت به نقص ها و کاستی های موجود اشاره نمیکنند(دست بوسه اساتید و ناظران محترم و زحمتکش انجمن هستم پیشاپیش )
من تمام مدهاشو امتحان کردم حتا اون مدی که جناب رایان لطف کرده بودند تنها مدی که قابل تحمل بود همون Dynamic بود و علیرغم توصیه به پر کردن 100 ساعت من از همون اول گذاشتمش روی همین مود چون روی دیگر مدها اصلا قابل تحمل نیست
سورس تصویرو هم عوض کردم و از ----- گذاشتم روی XBOX و بی نوری و کم روحی 2چندان شد مجبور شدم برایتنس بازی رو کاملا ببرم بالا!
اضافه: وقتی چراغ هارو خواموش میکنم تصویر بینهایت زیبا میشه اما مگه شام غریبانه؟!
بدرود و خداحافظ سامسونگ D7770.
توی این عکسی که گذاشتین که تصویرتون خوب و پر نور به نظر میاد . احتمالا شما چشمتون به برایتنس خیلی بالای led که تنظیم کارخونه ایش چشم اکثر افراد را در تماشای طولانی اذیت می کنه عادت کردهنقل قول:
نور vt30 برای 99% خونه ها کافیه . اون 1% مواقع هم خونشون خیلی پر نوره می تونن پرده خونه را به حالت نیمه باز بزارن یا اینکه برن led با اون رنگای کارتونی و زاویه دید افتضاح و رزولوشن پایین تو تصاویر متحرک بگیرن
شما چندتا لامپ چند وات روشن دارید؟نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز من st30 دارم با سامسونگ c8000 مقایسه کردم اگه بهتر نباشه پایین تر نیست حالا شما میگی از vt30 راضی نیستی من باور نمیکنم
شما اولین کسی هستی که اینو میگهنقل قول:
مزایا و معایب هردو ذکر شده در تاپیک شما احتمالا به دقت مرور نکردی - در مورد برایتنس پلاسما هم مرتبا بحث شده ...
یعنی کل دنیا دارن چرت می گن فقط شما درست می گینقل قول:
اتفاقا من کلی از دوستام و خیلی از بچه های همین انجمن که قبلا led باز بودن رو دیدم که بعد از خرید پلاسما از کیفیت خیلی بیشتر اون تعجب کردن و شما اولین کسی هستی که می بینم اینو می گی.
اتفاقا مود دینامیک به نظر بنده بدترین مود هستش و از نظر من غیر قابل تحمله . دقت رنگ ها افت می کنه و تصویر پررنگ و مصنوعی میشه - شما چشماتون به تصویر با اشباع غیر طبیعی 7770 سامسونگ عادت کرده با تصویر طبیعی vt30 حال نمی کنی . بعد یک هفته بهش عادت می کنی طوری که اصلا دیگه نمی خوای led تماشا کنینقل قول:
چه نظرات عجیبی که نمیشنویم!!!
من که دارم شاخ در میارم!!!
آرش خان شما مشخصه تکلیفت با خودت روشن نبوده و معنی درست کیفیت رو نمی دونستی که اینطوری تو ذوقت خورده.
شما از اون دسته ای که فکر میکنی کیفیت = نور.
اونایی که پلاسما می پسندن اولویتشون دقت رنگ و کنتراست تو صحنه های تاریکه و نور در اولویت بعدیشونه.
با این حال VT30 هم که نورش خیلی زیاده و برای بیشتر محیطها کافیه. نورش طوریه که تو مد دینامیک چشم رو میزنه. بنظرم بهترین حالتش مد Normalه که نورش متعادله.
والا من اونقدر ازش راضیم که نگو...
ببینید چقدر تصویرش عروسکه!
سایز اصلی :
سایز اصلی :
سایز اصلی :
سایز اصلی :
سلامنقل قول:
من هم xbox دارم هم ps3 و یه یکی از تنظیمات هست که خیلی موثره در کیفیت نور در بازی و اینا رو اعمال کن و نتیجه رو بگو.
این تنظیم برای یازی کردن در xbox360 خودم انجام دادم و از نظره خودم عالیه!!!
اول بزار روی مد دینامیک و بعد تنظیمات زیر رو انجام بده و اونی که قرمز کردم خیلی مهمه و حتما اون رو Off کن در قسمت!!!
CONTRAST 100
Brightness +4
Color 37
Sharpness 100
Tint 0
Color Balance Cool
Vivid Color On
Color Remaster Auto
Eco Mode off
P-NR off
در قسمت Advance هم به ترتیب از اول تا اخر اینار رو بزار
Max
Mid
High
Off
Auto
Start
3 تا لامپ جلوش روشنه ازین کم مصرفها که 30-40 وات هستند ازین کمتر سالنم تاریک میشهنقل قول:
تلوزیونی که قرار باشه باهاش شام غریبان راه بندازی از دید من قابل دفاع نیست.
من خودم xbox360 و ps3 دارم و تنظیمات زیر که میزارم خیلی عالی هست برای گیم و روشنایی تصویر هم دوچندان میشه!!!
اول بزار روی مد دینامیک و اون قسمتی که قرمز کردم در حالت روشنایی بازی خیلی مهمه و لطفا نتیجه رو هم بیا بگو مطمئنم راضی میشی.
CONTRAST 100
Brightness +4
Color 37
Sharpness 100
Tint 0
Color Balance Cool
Vivid Color On
Color Remaster Auto
Eco Mode off
P-NR off
در قسمت Advanced هم به ترتیب از اول تا اخر تنظیمات زیر رو بزار
Max