سلامنقل قول:
این نسخه 2013 است یا 2014 ؟
Printable View
سلامنقل قول:
این نسخه 2013 است یا 2014 ؟
نسخه 2014 هست و پیشنهاد میشود که این نسخه را نصب کنید.نقل قول:
اگه 2013 میخواهید در صفحات قبل لینک داده شده است.
رجیستری های اینترنت سکوریتی 214 رو از کجا باید بگیرم؟؟؟؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه تا رجیستر کنمنقل قول:
جستجو کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من از تریال ریست برای آنتی ویروس کاسپرسکی 2014 استفاده میکنم ولی مثل اینکه هر وقت ریست میکنم آپدیت کاسپرسکی هم از بین میره و دوباره یاید از اول آپدیت کنم می خواستم بدونم آیا همه تریال ریست ها اینجوری هستن؟
نه من خودم کسپر اسکای دارم همیشه هم از تریال ریست استفاده میکنم مشکلی نداشتهنقل قول:
منم استفاده کردم قبلا.بهم 350 روز داد(البته اینو بگم برنامه تریال ریستر رو از قبل از نصب کسپر اجرا کرده بودم! )نقل قول:
حالا کسپر میخواد آپدیت شه و انگار داره از اول اپدیت میشه! (اوایل همچین مشکلی نبود)
به نظرم بهتره پاک کنم دوباره نصب کنم و دیگه از تریال ریست استفاده نکنم!
دوستان کسی با تریال ریست مشکل پاک کردن آپدیت رو نداره؟
اگر مشکلی ندارید شما از چه تریال ریستی استفاده می کنید؟
تذکر: هیچ وقت از تریال ریست برای برنامه های امنیتی، استفاده نکنید.
دوستان من نسخه 2014 از internet security رو نصب کردم
و از طریق ایمیلم فعالش کردم که نوشت 90 روز به صورت trial
در اولین اپدیت هم 132 مگ اپیدت انجام دادم و full scan زدم و هیچی پیدا نکرد
چند تا سوال
موقع Scan کردن از cpu و ram زیاد استفاده نمیکنه اما درصد خیلی زیادی از disk رو اشغال میکنه سرعت هارد رو
و مساله بعدی اینکه توی avast یک تنظیمی بود که program ها رو موقع باز کردن scan نکنه که همون باعث میشد سیستم سرعتش حفظ بشه موقع باز شدن برنامه هایی مثل winam و pot player و ...
این همچین چیزی نداره ؟
مساله بعدی هم موقع startup ویندوز 8.1 هست
سرعت اولیه بالا اومدن خوبه مثل قبله اما برنامه های startup بعد از load شدن ویندوز رو یکم بهشون گیر میده و یکم طول میکشه تا باز شن در حد چند ثانیه
آخرین ورژن KIS چند هست و آیا در این ورژن مشکلاتی که در KIS 2014 بود برطرف شده؟ (دیر باز شدن KIS در هنگام اولین اجرا و ...)
سلامنقل قول:
چند صفحه قبل لینک دانلود قرار داره شده
پچ F هستش
خیر هنوزم همون مشکلات پابرجان
دوستان مساله بعدی این صفحه welcome to kaspersky internet security هست که هر دفعه میاد بالا با این که تیک don't show this messeage again رو میزنم اما هر دفعه بعد از بالا اومدن ویندوز میاد
حتی وقتی gaming profile رو فعال میکنم وسط بازی میپره تو دسکتاپ پیغام میده که مثلا 29 روز مونده buy کنید
سلامنقل قول:
خب این بخاطر تریال بودن محصول تون هست دیگه / مال منم همینطوریه
سلام" راهی هست ک به کاسپر، سایر مرورگرهارو معرفی کرد؟ خصوصا پول امن. چون انگار بیشتر با اکسپلورر سازگاری داره و بطور خودکار سایر عملکردهاش فعالند
سلام
بچه ها من kis 2014 رو برای اولین باره که نصب کردم و زیاد باش آشنایی ندارم لطفأ روش فعال سازیشو توضیح بدین چون طبق آموزش سایت سافت گذر تریال ریست انجام دادم ولی فکر کنم عمل نکرده! چون محیط برنامه به این شکله :
و اینکه حدود دو ساعت داشت دانلود میکرد ولی آپدیتش تموم نمیشد یعنی نوشته بود 100% ولی داشت دانلود میکرد! الان هم تو تسکبار روی آیکون کسپر علامت خطر زرد هست
ببخشید اگر سوالاتم مبتدیانه بود:n02:
سلام" تریال ریست شدست منتها 30 روزه
دیتابیس هم ک به روز نیست رنگش پریده
نمیشه به جای 30 روز دائمی بشه؟ یا حداقل مثلأ 90 روزه بشه؟نقل قول:
این 30 روز تموم بشه آنتی ویروس غیرفعال میشه؟ بعد باید چیکار کرد؟
دیتابیس رو چطور آپدیت کنم؟ تا 100% میره اما بازم دانلود میکنه و هرچی صبر کردم دانلودش تموم نشد!
دوستان سلام ،
من زیاد با سیستمهای ویروسی سروکله میزنم به همین دلیل استفاده از دیسک نجات خیلی بدردم میخوره
کسپراسکای هم که یکی از بهترین انتی ویروسهاست.
من دسیک نجات اون رو ازسایتش دانلود کردم و اپدیت میکنم و سیستمهای مختلف رو باهاش اسکن میکنم
یک مشکل اساسی که با این روش دارم اینه که باید هر دفعه که میخوام سیستمی رو اسکن کنم کلی وقت
با این اینترنت چوب سوز برای اپدیت کسپر بذارم که خیلی بستگی به این داره که این ایزو کی دانلود کرده باشم
بعد از کلی گشتن تو سایت کسپر یک راه پیدا کردم یک نرافزار که نصب میکنی بعد اطلاعات iso کسپر رو روی
فلش میریزه و یک فلش بوتیبل درست میکنه و فقط کافی است که از اون بوت کنی و اپدیت کنی چون فلش هست
اپدیتها درونش دخیره میشه و هردفعه نیاز نیست 100-200 مگ اپدیت رو از اینترنت بگیری
روش کار اینطوری بود که ابتدا کل فلش رو فرمت میکردی بعد به fat32 نوعش یا سیستم فایل رو تغییر میدادای
و بعد با نرمافزاری که تو سایت کسپر بود فایل ایمیج رو روی flash میریزی .
من تمام اینکارها رو میکنم ولی وقتی میام رو فلش در بایوس و از رو فلش بوت میکنم اصلا بالا نمی یاد در صورت
امکان راهنمایی کنید من چکار کنم.
ممنونم علی
سلامنقل قول:
شما به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و نام و ایمیل بدین تا براتون کد ارسال کنه تا کاسپر 90 روز فعال بشه
بله با تمام شدن زمان، برنامه غیرفعال میشه (آپدیت نمیکنه فقط)
باز دوباره باید کلید جدید پیدا کرد
شما تاریخ و ساعت سیستمتون رو چک کنید ببینید دقیقا درسته؟
کدی که ایمیل شد رو وارد کردم :نقل قول:
چرا تو قسمت لایسنس 90 روز درج شده اما تو قسمت باقیمانده (remaining) نوشته 29 روز؟ :n13:
تاریخ سیستم درسته
برای آپدیت میشه از آپدیت های آفلاین استفاده کرد ؟ مثلأ آپدیت آفلاین 2014/05/24
عجب!! چرا اینطوری شده!؟ شما قبلا از این سایت کد دریافت نکردین؟ کسی بهتون این کد رو ارسال نکرده؟نقل قول:
بله آپدیت آفلاین میشه و مشکلی نداره
نه تا حالا از اون سایت کدی نگرفته بودم مطابق پست شما اسم و ایمیل دادم بعد یک کد ایمیل شد وارد کردم و اینجوری شد!نقل قول:
فک کنم مدت زمانی که 90 روزه میداد تموم شده و به 30 روزه برگردونده!نقل قول:
البته من کاسپر ندارم تست کنم، باید دوستان بیان تست کنن و نظر بدن
اون کد 90 روزه فقط وقتی براحتی 90 روز فعال میشه که همون ابتدا پس از نصب کسپر،وارد بشهنقل قول:
اما اگه از تریال 30 روزه استفاده بشه و بخواهید این 90 روزه رو فعال کنید چنین مشکلاتی پیش میاد.
از روش دو پست زیر استفاده کنید،تریال ذیستر در این پست،رجیستری مربوطه رو پاک میکنه و انگار تازه کسپر نصب شده و میشه از 90 روزه بطور کامل استفاده کرد.
البته من روی ویندوز مجازی تست کردم و جواب داد هرچند بعدش هم کسپر زد پاکشون کرد :n02:
این رو هم همیشه توجه داشته باشید که هر روشی بجز وارد کردن مستقیم سریال،ممکنه باعث اختلال در برنامه بشه
برای تعریف مرورگر پیش فرض برای safe money مسیر زیر رو بروید:نقل قول:
setting-->protection center-->safe money
در قسمت additonal میشه فایرفاکس یا هر مرورگر دیگه ای که در سیستم نصب هست رو معرفی کرد.
برنامه مفیدی پیدا کردید،برای تست نام برنامه رو معرفی کنید.نقل قول:
همچنین شما اون فلش رو با برنامه دیگری بوتیبل کنید مثلا با دیسک نجات یک محصول دیگه و مجددا بوت رو تست کنید.شاید خود فلش مشکل داشته باشه
بیخیال همین 30 روزه استفاده میکنم:n02: ایندفعه طمع کنم میشه 10 روز:n02: حالا بعد از 30 روز که اکسپایر شد دوباره میشه تمدیدش کرد؟ به چه صورت؟نقل قول:
در حالت عادی بدون استفاده از تریال ریستر و دستکاری در رجیستری،فقط میشه یا از 30 روزه تریال استفاده کرد و یا همون اول سریال 90 روزه رو زد.نقل قول:
در پایان هر کدوم دیگه نمیشه تمدیدشون کرد و باید از سریالهای اورجینال استفاده کرد.مگر اینکه ویندوز رو دوباره نصب کنید.
اما گفتم حالت عادی،پس راه داره که دوباره استفاده بشه 30 روزه یا 90 روزه اش کرد یعنی استفاده از تریال ریستر که در پست قبلی لینکش رو گذاشتم.
از بین پچها و تریال ریسترهایی که اومده این ورژن 2.2 بهتر جواب داده.قبلش یه پچ بود که کلا کسپر رو بعد از مدتی نابود میکرد.
من این راه رو به شما پیشنهاد میکنم:
1.ابتدا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و با یک ایمیل جدید یک سریال جدید بگیر تا کاملا مطمئن باشی که 91 روز اعتبار داره.(کلید قبلی رو دیگه کاری نداریم و استفاده نکن تا مشکلی پیش نیاد)
2.سپس از طریق تریال ریستر که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست،طبق راهنمایی های همان پست مراحل رو انجام بده.(نکته:تفاوت این تریال ریستر با ریسترهای قبلی در این هست که این ابزار سریال قبلی رو مجددا بکار نمی اندازه و در واقع تمام تریالهارو از رجیستری پاک میکنه و انگار کسپر تازه نصب شده،پس میشه از سریال 90 روزه هم استفاده کرد)
3.بعد از اجرای این تریال ریستر،سریال کسپر کاملا پاک میش و حالا از شما سریال جدید میخواهد که باید سریالی که در مرحله 1 گرفتید رو وارد کنید.
سلام" ایمیل جدید نمیخواد. با همون ایمیل قبلی دوباره سریال میدهنقل قول:
سلامنقل قول:
با اجازه داداش محمد
ایمیل جدید برای دریافت کد جدید هستش
ایمیلی که قبلا داده شده، باز کد قبلی رو ارسال میکنه
نقل قول:
با سلام ،
اینم لینک دانلود برنامه فوق حجمش فقط( The utility for recording Kaspersky Rescue Disk 10 to USB devices (~379 KB است
شما رو فلش خودتون تست کنید ببینید بالا مییاد یا نه ، رو دو تافلش من که کار نکرد بعد به ما هم خبر بدید.
موفق باشید.
سلام"برنامه sardu یکی از برنامه هایی هستش ک کارایی خوبی برای فلش بوت و CD و DVD بوتیبل داره. تست شدستنقل قول:
قابلیت بوت چندگانه داره
با تشکر فراوان ،نقل قول:
بسیار برنامه عالی بود و نشون داد برنامههای دیگه مشکل دارند که نمیتونند فلش رو بوتیبل کنند
اما یک مشکلی که فکر کنم وجود داره اینه که هدف ما از ایجاد فلش بوتیبل چه بوده خوب خیلی
راحت میشه اصلاعات ایمیج رو با یک نرمافزار مثل clone یا nero روی DVD رایت کرد و استفاده کرد
مشکلی که وجود داره اینه که وقتی میخواهیم اطلاعات درون فلش قابل اپدیت باشه یعنی مثلا
وقتی انتی ویروس رو اپدیت میکنیم این اپدیتها در فلش ذخیره بشه تا دفعه بعد دوباره لازم نباشه
کلی اپدیت رو از اول دانلود کنیم و مثلا بتونیم رو لینوکس بو تیبل چند تا نرمافزار نصب کنیم ولی اگر
قرار باشه با هر بار خارج شدن از برنامها اطلاعات فلش ریست بشه به اطلاعات اولیه ، چه کاری است
از روی فلش بوت کنیم میریزیم روی dvd یا cd و میذاریم کنار ،
دوستان اگر اطلاعتی در این خصوص دارند دریغ نکنند .
ممنونم.
سلام.ی سوال داشتم.من فایل اجرایی ی بازی رو میخوام دسترسی شو به اینترنت مسدود کنم ولی تو اپلیکشن کنترل و تو اپلیکشن رول نیستش ولی تو فایروال خود ویندوز هست.چیکار کنم با کسپر مسدود کنم؟
دوستان من تو ویندوز 8.1 با کسپرسکی 2014 مشکلی که دارم اینه که توی تسکبار ویندوز وقتی چند تا پنجره بازه و موس رو می برم روی اون، پریویو نشون میده اما وقتی رو هر کدوم از پنجره های کوچک نشون داده شده میرم اون پنجره کوچک محو میشه و پنجره رو به صورت بزرگ نشون میده و عملا من نمینوتم ضربدر اون پنجره کوچک رو بزنم تا بسته بشه.
توی یه فروم خارجی (اگه اشتباه نکنم مال خود کسپر بود) هم دیدم که چند نفر این مشکل رو داشتند. کسی نمیدونه چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
(وقتی کسپر بسته میشه درست میشه)
سلام؛ از روی فلش وقتی آپدیت بشه دوباره ک ریست نمیشه!!!نقل قول:
ذخیره میشه دیگه. ببینید شما وقتی داخل ویندوزتون ب اینترنت وصل شدید بعد ویندوز رو ریست کردید و فلش رو بوت کردید و محیط کاسپر بالا اومد، آپدیت رو بزنید. صبر کنید تا کامل انجام بشه" آخرش میبینید ک یه پنجره کوچیک میاد و داره اون فایلهای دریافتی رو داخل فلش ذخیره میکنه. قرار نیست با هر بار جدا شدن فلشتون از سیستم، تمامش ریست بشه.!!!
راهنمای جزیی برنامه sardu :
سلام - من قبلا avast داشتم - که خوب بود و مشکلی هم نداشت چندین بار هم من رو از شر چندین ویروس مختلف نجات داد و محافظت کرد -اخرینش همین دو هفته پیش که یه ویروس شورت کات رو شناسایی و پاک کرد - اما هفته پیش منقضی شد رفت.
- الان یه هفته ای هست که kaspersky internet security خریدم ( اورجینال) -- تا حالا مشکلی پیش نیامده - ولی نمیدونم چرا احساس میکنم - هیج کاری نمیکنه - یعنی منظورم اینه که مثلا در مقایسه با avast وقتی مثلا صفحه جدیدی باز میکردم اواست نشون میداد که داره کار میکنه و اسکن میکنه - یا مثلا اون پنجره ای که تو صفحه باز بود همیشه و اظمینان میداد که همه چیز ok هست - نمیدونم - هنوز نتونستم از این kaspersky مطمن شم مثلان نمیدونم این اصلا فایوال داره یا نه - ؟ اواست یه هفت هشتایی داشت -
میخواستم ببینم تنظیمات خاصی داره؟ همین که نصبش کردم و update کرد - کافیه ؟ من هیچ اثری از کار کردنش نمیبینم
یه چیز دیگه من یه malwarebites هم رو کامپیوترم دارم - این دوتا تداخل ایجاد نمیکنن؟
سلامنقل قول:
مبارکتون باشه
کاسپر خیلی هم با قدرته و بهترین عمل میکنه
برای فعال شدن محافظت از وبگردی، شما باید تنظیمات رو بر روی حداکثر قرار بدین. (نسخه ای که استفاده میکنید چنده؟ 2013 یا 2014 ؟؟)
بله اینترنت سکیوریتی فایروال داره
هفت هشت تا فایروال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04: در آوست؟؟؟؟؟؟؟ :n04: چیز جدیدی شنیدم:دی
آپدیت کنید و تنظیماتش رو طبق پست دوم همین تاپیک برای بهتر شدنش تنظیم کنید.
نه نگران نباشید. MBAM رو فعلا هنوز ندیدیم که با برنامه ی امنیتی دیگری تداخل داشته باشه. خیالتون راحت