بچه ها من امروز رفتم پایتخت و این مدل رو پیدا نکردم. میگفتن اصلاً گیر نمیاد! کسی فروشگاه خاصی بلد هست که این مدل رو داشته باشه؟نقل قول:
Printable View
بچه ها من امروز رفتم پایتخت و این مدل رو پیدا نکردم. میگفتن اصلاً گیر نمیاد! کسی فروشگاه خاصی بلد هست که این مدل رو داشته باشه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
فروشگاه چاره موجود داره به قیمت 55 تومن.
موفق باشید
رفیق این صد در صد اصل میده؟ بعد یکی از دوستان گرفته 40 تومن این قیمتش الان درست هست؟نقل قول:
دوستان میشه کمکم کنید؟
من یه هدست تا قیمت 500 تومن میخوام که بیسش عمیق باشه و کیفیتشم خوب باشه! میکروفون هم داشته باشه و جدا شونده باشه! Over ear هم باشه و خروجیش 3.5 میلی متری باشه و رو موبایل هم کا کنه! نرم و راحت هم باشه! طراحیشم بسته باشه و صدایی بیرون نره و از بیرون هم صدا نیاد! اگه میشه بگین تو تهران کجا میفروشن؟
7.1 اینا هم نمیخوام نرم افزار razer surround برای همه هدستا کار میکنه!
ممنون
چون با گارانتی شرکت شاب است اصله. از قیمت بازار متاسفانه اطلاعی ندارم.نقل قول:
دوستان من واسه موزیک گوش دادن با گوشی یه ایرفون یا هدفون میخواستم بگیرم تا سقف 55 تومن . ممنون میشم راهنماییم کنید . ممنون :n12:
یه ایرفون تا سقف 200 ( اصراری به این که قیمتش به سقف نزدیک باشه ندارم، اگر مورد ارزون تری هست که نسبت کاراییش به قیمتش خوبه و قیمت پایین تره هم ممنون می شم اسم بدین ) برای استفاده با آیپاد تاچ اگه لطف کنید شرمنده کردین . اینم اضافه کنم که سلیقه م حوالی راک ( مشخص تر بخوام بگم پراگرسیو ) و گاها متال می چرخه
اگر آدرس فروشگاهی که مورد تائیدتون هم باشه دارین بگین
با این بودجه مدل Creative EP-630 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد می شوند که هر دو In-Ear هستند.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
به شما مطالعه تاپیک زیر را توصیه می کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن خارج از مدلهایی که بالا معرفی شده است مدل Sennheiser CX300-II مناسب است.
سنهایزر را با گارانتی نامداران تهیه فرمایید (مجتمع پایتخت یا بازار موبایل)
موفق باشید.
سلامنقل قول:
اگه بتونید یک مقایسه محتصر و مفید بکنید ممنون میشم چون استاد t-jays ایرفون ep630 رو مورد بررسی قرار نداده
:n16:
این SONY XB1000 عالی هست!
ولی یه مشکلی دارم:
بعضی وقت ها صدای هایی از هدفون شنیده میشه!
صدا هایی مثل صدای جرقه، و وقتی صدایی از هدفون پخش نمیشه خیلی واضح هست!
این بدلیل مقاوت کم این هدفون هست یا طبیعی نیست؟
سلام
من با توجه به اطلاعات تاپیکها ایرفون t-jays one رو برای استفاده طولانی مدت در بیرون منزل انتخاب کردم. دوستان لطف کنید بگید تو رنج 200 تومن انتخاب صحیحی هست یا میشه موارد بهتری رو هم بررسی کرد؟ شاد باشید.
سلام.نقل قول:
متاسفانه من صدای Griffin Tunebuds را نشنیده ام بنابراین نمی توانم نظر بدهم. در ضمن تفاوت بین هدفون های زیر صد هزار تومان بیشتر در بیس است و سایر فرکانس ها در این رنج قیمت تفاوت های بسیار جزئی دارند.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
این هدفون در محدوده ی قیمت خودش ارزش خرید بالایی دارد و خرید آن پیشنهاد می شود. رقیب های آن در بازار Sennheiser CX300-II و AIAIAI Pipe هستند. CX300-II مقدار بیس کمتری نسبت به T-Jays One پخش می کند که شاید مناسب باشد... در مورد Pipe هم نظری ندارم و تا به حال صدای آن را نشنیده ام.
موفق باشید.
هدفون فیلیپس تا 50 تومن چه مدلی خوبه؟
سلام
کسی میدونه ایرفون T-jays One رو توی اصفهان از کجا میشه تهیه کرد؟ کل طالقانی رو زیر و رو کردم حتی اسمشم نشنیده بودند! همه جا پر از مارک فیلیپس بود.
اگه لطف کنید یه ادرس به من بدید ممنون میشم.
سلام جناب kavehj4488 چون من کمتر از 20 ارسال دارم نمیتونم پ خ بدم برای همین تو سطح انجمن مطرح کردم.
با عرض سلام
دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم :
هدفون sennheiser momentum on ear شنیدم که ایزولیشن کمی داره و صدای اطراف رو منتقل میکنه . میخواستم بپرسم کسی تا حالا گوش داده به این هدفون در مناطق شلوغ ببینه چطوره ؟
بعد یه نظر شما بین sennheiser momentum on ear و v-moda crossfade m80 کدوم بهتره ؟
با سپاس :)
سلامنقل قول:
من در اصفهان جایی ندیدم
ولی تهران به وفور هست
میتونید برای خرید cx300 رو از سنهایزر مد نظر داشته باشید.
در این رده ی قیمتی و توی اصفهان البته
برای خرید میتونید به بازار موبایل توی خیابون فردوسی نمایندگی سنهایزر مراجعه کنید.
موفق باشید.
به نظر من بجای ممنتیوم یه HD-650 بخر کلا تو یه لیگ دیگه ست.نقل قول:
سلام
کاملا درست میفرمایین (اصن حرفه ای تره) ولی متاسفانه خیلی تفاوت قیمتی دارن
ممنتوم آن اییر 240 دلار برام در میاد اما hd-650 حداقل 499 دلار (بعضی جاها تا 650) .
سلام
اقای t-jays شما میتونید توی تاپیک "بررسی ایرفونهای زیر 200 هزارتومان" cx300 رو هم تست کنید؟ من جمعه باید برم اهواز، قبلش باید یه ایرفون بگیرم شما میتونی بررسی این ایرفونو قبل رفتنم بزاری؟
سلام دوستان عزیز
من یه هدفن میخوام بخرم تو محدوده ی 100 الی 150 تومن
از مدل تو گوشی استوانه ای دوست ندارم و نمی تونم استفاده کنم، ترجیحم هدفون های معمولیه که گیره ی پشت گوش هم داشته باشه حتمن
وضوح خوب و باس خوب داشته باشه،
برای ام پی فور کوکون جی تری میخوامش
قبلن فیلیپس پشت گوش گیره دار و فیلیپس پشت گردن استفاده می کردم
سن هایزر یا خود فیلیپس با این مشخثات من مدلی داره برای خرید؟
فکر میکنم ON-Air V-Jays هم خوب باشه
ولی نمی دونم قیمتش مناسب هست یا نه!!!
من یه گزینه جدید پیدا کردم جای HD598 :n02: نظرتون راجع به sony mdr-ma900 چیه؟ 40 دلار ارزونترم هست و خیلیا با HD650 مقایسه کردنش
سلامنقل قول:
من توی هدفونهام این مدل رو موجود ندارم.
و از دوستان نزدیک هم کسی این مدل رو نداره متاسفانه
موفق باشید.
سلام
دوستان خودم یدونه cx300II دارم میخام یدونه ie8 کپی +AAA هم بخرم آیا از لحاظ تفکیک صدا و بیس با هم تفاوت دارن (با توجه به گفته های فروشنده 80 درصد صدای کپی
ie80 مشابه اصلی هست)
دوستان به خدا کمک کنید صواب داره
:n02:
کسی می دونه قیمت V-jays چنده و از کجا می تونم بخرم؟
یا نمایندگی داره تو تهران؟؟
نظرتون در مورد PMX 685i SPORTS سنهایزر چیه؟ قیمتش و کیفیت صداش؟
نقل قول:
سلام.نقل قول:
من شخصا" تجربه ی خوبی از خرید های کپی ندارم و به هیچکس هم توصیه نمی کنم مگر این که آن را تست کند و از میزان کیفیت آن با خبر شود.
به نظر من همان CX300-II را استفاده کنید مناسب است.
البته ممکن است شما با خرید یک مدل های کپی 50 هزار تومانی صدایی با کیفیت برابر با مدل اورجینال 100 هزار تومانی دریافت کنید در این صورت های کپی ها ارزش خرید دارند اما لازمه اینمسئله تست دقیق می باشد.
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
V-Jays قیمتش حدود 200 هزار تومان است و در مجتمع پایتخت موجود است.
PMX685i فکر نمی کنم موجود باشد اما برای اطمینان می توانید از اینجا بپرسید و اگر خواستید خرید کنید:
متأسفانه در مورد استایل هدفونهایی که مد نظر شماست اطلاعات زیادی ندارم.
موفق باشید.
سلام...
یک هدفون میخوام برای موزیک گوش دادن و فیلم دیدن ،..جنس سیمش عالی باشه ،محکم و با دوام به طوری که سیمش کش نیاد که سیم قطعی پیدا کنه..وقتی هم استفاده می کنی گوشت درد نگیره و خسته نشی بلکه لذت هم ببری :دی
تا میتونه کار کنه!!!!
سلام.نقل قول:
بهتر بود بودجه، سورس (دستگاه مورد استفاده) و استایل هدفون را ذکر می کردید.
برای مثال هدفون Pioneer SE-M390 با قیمت 120 هزار تومان و AKG K99 می توانند مناسب باشند. در ضمن بیشتر هدفون های فول سایز باعث تعریق و گرم شدن و در بعضی مدلها درد هم می شوند.
موفق باشید.
سورس که لپ تاپ و پی سی هست..بودجه هم حدود 100 تومن...نقل قول:
سلام.نقل قول:
تنها مورد خوبی که به ذهن من می رسد Poineer SE-M390 است و Sennheiser HD201 که پیشنهاد من SE-M390 است. Sony MDR-XD100 هم کیفیت خوبی دارد.(حجم صدای این مدل پایین تر از سایر مدلها است.)
البته اگر حجم صدای بالا دوست دارید نگاهی هم به مدلهای فیلیپس داشته باشید.
دوستان هم اکنون پست اشتباه خودم را ویرایش می کنم: مدلهای Philips حجم صدای خیلی بالایی نسبت به سایر مدلها ندارند.
موفق باشید.
فیلیپس کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
این مدل ها رو امروز کل بازار رو گشتم گیر نیاوردم..شیراز هستم.جاهای معتبر هم رفتم نداشتن!!نقل قول:
اینترنتی هم سایتی رو ندیدم داشته باشه!!
اولویت اول من محکم بودن و استقامت زیاد هست..
داداش ی سری ب نکیسا بزن... طبقه ی همکف ..ساختمان PC Center ...اکثر مدلها رو اونجا واسه تست گذاشته...نقل قول:
Sent from HTC One S using Tapatalk 2
اتفاقا رفتم همکف پی سی سنتر پر از هدفون بود,اونجا گفت که این مدل رو ندارم برو نکیسا.رفتم نکیسا هم نداشت!گفت برو سه راه برق..ولی نمیدونم کجای سه راه برق برم.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
مدل های بالایی رو نتونستم پیدا کنم.
این مدل چه طوره؟؟Creative hs 850
قیمت هم خورده 141 تومن..
بیشتر برام استقامت و محکم بودن سیم و خود هدفون مهمه.
سلام.نقل قول:
به طور کلی خرید هدست و همچنین هدفون دارای میکروفون را توصیه نمی شود (مگر کاربرد های خاص) و پیشنهاد می کنم یک هدفون و یک میکروفون جداگانه ارزان قیمت خریداری کنید.
Creative HQ1450 را از طریق سایت زیر می توانید خریداری کنید:
از طریق سایت زیر می توانید Sony XD100 را خریداری کنید:
سنهایزر را می توانید از سایت زیر بخرید:
اگر بین Creative، سونی و سنهایزر مردد هستید اولویت با سونی است اما به دلیل امپدانس بالای 70 اهمی و حساسیت 100db حجم صدا شاید برای شما کم باشد. بعد از سونی سنهایزر پیشنهاد می شود که کیفیت نسبتا" خوبی دارد و در پایان هم Creative HQ1450 که کیفیت ساخت پایین تری نسبت به سایر گزینه ها نیز دارد.
موفق باشید.
تصمیم گرفتم که سونی رو بگیرم...فقط یک مدل بالاتر هم توی همون سایت دیدم که xd200 بود که فقط 15 تومن گران تر هست..نظر شما چیه؟؟نقل قول:
سلام. اگر هدفن بلوتوثی بگیرم میتونم به موبایلم هم کانکت کنم؟
+ هدفنهای بلوتوثی که برای موبایل عرضه میشه [فقط هدفن - مخصوص موسیقی] رو نمیشه به لپ تاپ کانکت کرد؟
یاخدا! زده 90 تومن! من 3 سال پیش 2 تا xd100 خریدم دونه ای 18.5 !! نکته بسیار جالب اینکه یکیش اضافه بود انداختم دور! :eh: خوب شد اون یکیو نگه داشتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از طریق سایت زیر می توانید Sony XD100 را خریداری کنید:
سلام.نقل قول:
راهی جز تست ندارید. یکی از اشنایان بنده هدفون بلوتوثی Energy Sistem خرید ولی اصلا" توسط تلفن همراه شناخته نمی شد.
در ضمن شما می توانید با در نظر گرفتن مدل هدفون بلوتوثی مورد نظر و مدل لپ تاپ سوال خود را در گوگل تایپ کنید یا در انجمن سازنده لپ تاپ خود مطرح کنید.
مثلا" در فروم Lenovo این سوال مطرح شده است و پاسخ به صورت زیر است (این مورد برای هدست مطرح شده است اما چون فقط قسمت هدفون آن مورد استفاده قرار می گیرد می تواند مفید باشد):
1. ابتدا مطمئن شوید که هدست شما از A2DP پشتیبانی می کند. در غیر اینصورت امکان پخش صدا از طریق بلوتوث وجود ندارد.
2. بلوتوث لپ تاپ خود را روشن کنید.
3. در قسمت Search در Start Menu ویندوز 7 عبارت bluetooth را تایپ کنید. (مشابه تصویر زیر) و Add a Bluetooth device را انتخاب کنید.
4. در قسمت Add Device هدست باید در حال Pairing یا جفت شدن قرار داشته باشد. وقتی که شما در پنجره ی Add Device هدست خود را انتخاب می کنید عبارت Connecting to device نمایش داده شود.
5. هنگامی که در Notification پیغام a bluetooth device is connecting to laptop را مشاهده کردید روی آن دو بار کلیک کنید و کد مناسب برای Pairing را وارد کنید. کد های معمول هدفون ها 0000 یا 1234 می باشند. در صورتی که با پیغام Invalid Pairing Code مواجه شدید برای دریافت Pairing Code مناسب با سازنده تماس بگیرید.
6. بعد از این که کد صحیح را وارد کردید پیغام Bluetooth is successfully paired with the laptop نمایش داده خواهد شد.
7. به قسمت Sound در Control Panel بروید.
8. در تب Playback مورد Speakers - Bluetooth Hands-free Audio را انتخاب کرده و به عنوان پیش فرض قرار دهید.
منبع:
موفق باشید.