بین علما اختلاف افتاد :n08::n02:
دوستان دعوا نکنید ، مشکلی نیست . !
Printable View
بین علما اختلاف افتاد :n08::n02:
دوستان دعوا نکنید ، مشکلی نیست . !
نقل قول:
باااااااااااااااااگ؟؟؟
آخه سامسوگ جنس باگ دار میده دست مردم ؟؟؟
درسته یک عده هستند که روی یک برند خاص تعصب دارند وطبق اون میگن Note 10.1باگ و لگ داره
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
هیچ شرکتی گوشی یا تبلت 100% بدون باگ یا مشکل ندارهنقل قول:
همین سامسونگ مگه نبود آپدیت واسه نوت ارائه کرده بود گوشی مردم بریک میشد؟
کلا سری نوت سامسونگ تو تبلت ها ارزش خرید داره وگرنه TAB3 ها که هیچ دوزار ارزش نداره سخت افزار ضعیف و الکی گرونه فقط
من تا قیمت 1.200 دنبال یه تبلت هستم البته فقط دنبال کتاب خوندن نیستم دوست دارم فیلم هم داخلش ببینم و اگه دوربین خوبی هم داشته باشه خوب میشه.
فقط مشکلی که هست نمیدونم سایز 8 اینچ خوبه برای خوندن کتاب یا نه! چون من کتاب های ریاضی یا چیز دیگه ای بخوام بخونم باید بدونم این اشکال هندسی رو درست نمایش میده و به اندازه ی کافی بزرگ هست که کور نشم!
من دو تا انتخاب مشخص کردم تا الان یکی IPAD MINI 2 WiFi + Cellular 16 GB هست ( لامصب 32 گیگش دیگه خیلی گرون میشه!) و دیگری هم Galaxy Note 8.0 N5100 هست که به نظرم خیلی معقولانه تر هست! چون علاوه بر حافظه داخلی حافظه جانبی هم میخوره و سایزش هم 8 اینچ هست که فکر میکنم خوب باشه.البته Nexus 7 هم جزو انتخابام بود ولی به دلایلی حذفش کردم.(چون بعضی چیزهاش ضعیف بود نسبت به دوتا انتخاب فعلیم)
دوستان اگه نظری دارید بفرمایید که ما اقدام کنیم به خرید!
نقل قول:
سر جبر و ریاضی و هندسه، ( دیگه این درسا بسه :n02: ) ممکنه 8 اینچ کم باشه.
من Sony Xperia S رو به شما پیشنهاد می دم. نسبت به قیمت، تبلت خوبی هست و ضد آبه.
Huawei MediaPad 10 Link - 16GB هم انتخاب خوبیه. ( کیفیت صفحه نمایش نداره )
Lenovo Ideatab S6000 - 16GB هم خوبه اما کیفیت بدنه نداره.
تو سایز 8 اینچ، LG G Pad 8.3 بهترین تبلت تو این رنج هست ( عجب تبلتیه )
پس شما هم فکر میکنید 8 اینچ کمه؟ چه سایزی خوبه؟نقل قول:
فکر می کنم کم باشه چون درس هایی که شما می خونید تا حدودی پیچیده هست، اگه صفحه نمایشتون کوچیک باشه، کمی کلافه می شید.نقل قول:
پس همونطور که گفتم، تبلت های 10 اینچی خوبین برای این کاربرد. چون خودم هم تو تبلت درس های نقشه کشی و هندسه می خونم، تا حدودی
شما رو درک می کنم و همونطور که گفتم :Sony Xperia S رو به شما پیشنهاد می دم که 10.1 اینچ هست و نسبت به قیمت، تبلت خوبی هست و ضد آبه.
وب سایتی نیست که سایز واقعی تبلت رو نسبت به اسکرین من نشون بده؟نقل قول:
بله برای خوندن هندسه و کلا کتاب های ریاضی صفحه ی بزرگ میخوام که راحت کل کتاب تو دید باشه و مجبور نشم هر ثانیه از اسکرل بار استفاده کنم!
سامسونگ تبلت 10 اینچی نداره تا سقف 1.200 - 1.300 ؟
سامسونگ تبلتاش تو این رنج، زید جالب نیست.نقل قول:
ادازش هم مثل یه کتاب نسبتا بزرگه
سلام نظر شما راجع به asus 10 fhd lte - me302kl چیه؟
شنیدم asus پشتیبانی خوبی نسبت به محصولاتش نداره و دیر به دیر آپدیت های نرم افزاری بیرون میده.
تا 1.200 گزینه مناسبی هست یا نه؟
و آیا این قوی تر هست یا sony s که معرفی کردید؟
مدل بهتری هم اگه هست معرفی کنید.
قدرت سخت افزاری برام مهم هست.(خیلی بدم میاد لگ داشته باشه.)
همچنین صفحه نمایش با کیفیت(کاربردم pdf و تماشای فیلم هست و بازی.)
سیم کارت خور بودن مهم هست و گرنه 100% نظر خودم روی g pad هست که واقعا تب خوبیِ.
شنیدم تا چند وقت دیگه احتمالا نسخۀ سیم خورش میاد درسته یا شایعه است؟
راستی میدونید ipad mini 2 چقدر حافظۀ داخلی اشغال میکنه و آیا ممکنه 16 گیگش با نصب چندتا بازی پر بشه؟(منظورم بازی هایی که رو آندروید 1 گیگ یا بیشتر دیتا دارند ، این بازی ها روی Ios چقدر حجم میگیرن؟)
ممنون از شما
ببخشید سوالاتم زیاد شد . . .:n16:
بله ایسوز، محصولاتش رو دیدر به دیر آپ میکنه، کلاً من پیشنهاد می کنم نخرید.نقل قول:
به نظرم تو این رنج، Xperia S بهترین هست و حتماً این مدل رو تهیه کنید.
در مورد آیپد بگم که مسلماً شما که اهل فیلم و بازی هستید، براتون مشکل به وجود میاد ولی در غیر اینصورت، تبلت عالییه...
فکر می کنم قدرت سخت افزاری ایسوز خوب باشه من تو تست هایی که دیدم خیلی نزدیک به Sony Xperia Tablet Z هست برا همین فکر می کنم حتما از xperia s بهتر باشه.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
کلاً به همین دلیل ایسوز را رد می کنید یا موارد دیگه ای هست؟
در مورد آیپد هم از لحاظِ کمبود حجم می فرمایید یا کلا مشکل IOS برای دریافت پولی بازی و غیره؟
چون من فقط بودجه ام به 16 گیگش میرسه.
بردند ایسوز، برنده خوبیه. اما برگشت توش زیاده و هم شنیدم و هم دیدم که دستگاه های اون، عمر کمتری نسبت به سامسونگ و سونی دارند.نقل قول:
به همین دلیل هست که میگم زیاد بهش فکر نکنید.
در مورد آیپد ها، از نظر بنده، فکر می کنم، مشکلشون بیشتر در این است که شیار کارت حافظه ندارد. خیلی هاهم به خاطر سیستم عامل
آن سمت این برند نمیان. اما به نظر من، از اندروید بهتر هست و اون مشکل برنامه های و محدودیت های پولی با جیلبریک و راه های دیگه برطرف میشه.
از تاپیک زیر، میتونید اطلاعات خوبی در این رابطه بدست بیارید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تبلت galaxy note 10.1 چطور تبلتیه؟ لطفا بگید نقاط قوت و ضعفش چیه...
یه تبلت می خوام که ترجیحا اندرویدی سیم کارت خور و اینو بگم که ابعادش (ضخامتش ) مهمه هر چی نازک تر باشه بهتره ..بودجشم فک می کنم تا 2 تومن راه داشته باشه
من می گم کمی صبر کنید تبلت Z2 بیاد قیمتش همین حدوداست.نقل قول:
تبلت Xperia Z هم تو این رنج، خوبه.
میشه نظرتونو در مورد note بدونم
تبلت بسیار خوبیه...نقل قول:
کیفیت صفحه نمایش، عالی، دوربین خوب، سخت افزار قدرتمند، کیفیت بلنگو عالی با بیس قابل قبول و ...
فقط تنها مشکلش اینه که تو بعضی از نسخه هاش، باگ هایی دیده شده.
مثلاً یکی از دوستان می گفت، بی مورد خاموش میشه. البته خیلی از افرادی که خریدن، هیچ
مشکلی نداشتن و الان کاملاً راضی هستند.
تبلت Galaxy note خوبه . ولی تجربه نشون داده که در حال حاظر کاغذ و قلم سریعترین و راحت ترین روش نوت برداری هست.
تبلت های آندرویدی چند ماه که بگذره کند میشن و کار باهاشون سخت میشه و سرعت پاسخگوییش هم کم میشه.
دوتا از دوستانم دارن زیاد راضی نیستم.
البته آیپد هم Stylus داره من خوشم نیومد. همونطور که گفتم قلم و کاغذ بهتره.
سلام
ممنون می شم دوستان نظرشون راجب کیفیت این تبلت بفرمایند
Acer Iconia B1-711
من خچدم آیپد دارم ولی شما نمیتونی آیپد روبا نوتمقایسه کنینقل قول:
هرکدوم برای کاربری خاص خودشون ساخته شدن
قلمهای استایلوس آیپد بپای نوت نمیرسند، چون نوت از یکلایه صفحه wacom استفاده میکنه که خودش یکی از دلایل قیمت بالای این سریه و قابلیتهای مختلف spen مدیون این صفحهاند
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستِ من اکوسیستم آندروید در اون حد هم داغون نیست!نقل قول:
من خودم ۵ ماهی میشه S4 دارم و هیچ کندیای هم حس نمیکنم.
( از اون سمت Ios هم قابلیت های فوقالعاده خوبی داره اما من با محدودیت های خنده دار و اذیت کنندهاش نمیتونم کنار بیام)
برندِ Acer هم لپتاپ هاش و هم تبلت هاش کیفیتِ متوسط رو به بالا داره.نقل قول:
این تبلت هم در این قیمت خوبه.
دوستلن بین مدل های LG G pad 8.3 و مدل ASUS Fonepad 7-8GB کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟؟
عمده فعالیت گیم و برنامه هستش
کدام یک بعد ها توسط اندروید اپدیت می شوند؟ ایسوس یا ال جی؟؟؟
تقریبا دوماهه lg gpad گرفتم واقعا بی نظیره کیفیت صفحه نمایش واقعا عالیه تمام بازی ها رو هم با توجه به کانفیگ قویش به راحتی اجرا میکنه .به نظرم ۸.۳ از ۷ اینچه خیلی بهتره چون هم راحته حمل ونقلش و هم بزرگترهنقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
نقل قول:
اره اقا کیفیت صفحه اش ips هستش در اون شکی نیست
4 هسته ای هم هست و با 1.6 گیگا هرتز و قدرتشم خوبه
از پردازنده گرافیکیش نمی دونم
فقط تنها دغدقه ام اینه که این به ورژن های جدید اندروید اپ میشه یا نه
ایسوس یکم تو این زمینه بروز تره از این نظر عرض می کنم
LG تازگی ها داره تو آپ کردن محصولاتش خوب عمل میکنهنقل قول:
و به نظرم با توجه به سخت افزارِ خوبی که داره مشکلی ازین نظر نداشته باشه
دوستان بلاخره ASUS Fonepad 7 Dual Sim ME17 وارد بازار شد و قیمت 750 هزار تومان با گارانتی ویستا الماس کسی خریده نظری داره ؟
سلام دوستان من یه تبلت می خوام برای کاربری زیر :
- کارهای روزمره و وبگردی
- نمایش تصاویر مدل و طرحهای لباس در یک مزون لباس به مشتری
- گاها دیدن فیلم
- گاها کار گرافیکی (نه سنگین )در حد زدن طرحهای لباس در نرم افزارهای مربوطه
نمی خوام پول اضافی بدم ، یک یا چند گزینه مناسب معرفی کنید لطفا
تصور من اینه که حداقل باید 10 اینچی باشه ، (اگه اشتباه می گم تصحیح بفرمایید)
سلامنقل قول:
با توجه به این که می خواین به مشتری مدل لباس و ... نشون بدین، قطعاً برای این که مشتری از اون مدل یا هر چیز دیگه خوشش بیاد،
باید تلبتی که تهیه می کنید، کیفیت صفحه نمایش خوبی داشته باشه.
بنابراین، اگر شما با سیستم عامل IOS مشکل ندارید، تبلت های Apple برای این کار، بسیار عالی هستند.
مثلاً تبلت Apple iPad Air Wi-Fi - 16GB، برای این کار بسیار مناسب هست. باقیمت تغربی 1.600.
تو برند سامسونگ، تبلت Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition - 32GB، تبلت بسیار خوبیه. با کیفیت صفحه نمایش عالی و چون
عقب دستگاه از چرم مصنوعی هست، اگه به پشت روی پیشخوان بذارید، خیلی جالب به نظر می رسه. به کارتون میاد. ( پیشنهاد )
تو برند سونی Sony Xperia Tablet Z2 LTE - 16GB، تبلت بینهایت خوش دست و نازکی هست، که هنوز نیومده و احتمالاً قیمت بالایی داره.
تبلت دیگه ای هم تو این برند، خیلی خوبه، برادر کوچک تر دستگاه مذکور، یعنی Sony Xperia Tablet Z - 16GB. ( پیشنهاد )
تلبت Z، کیفیت ساخت فوق العاده ای داره و وقتی برای اولین بار دست می گیرین، احساس خیلی خوبی بهتون دست می ده.
ممنون دوست عزیز ، مشاوره بسیار جامعی به بنده دادیننقل قول:
فقط خواهشن قیمتهای این چند مدل رو اگه می دونید بهم بگید تا بینشون انتخاب کنم ضمنا جایی که با قیمت مناسب بشه خرید کرد رو هم اگه می شناسید ممنون میشم معرفی بفرمایید
البته تصور می کنم باید از ipad صرفنظر کنم چون همسرم از این تبلت استفاده خواهد کرد و اونم خیلی حوصله تکنولوژی نداره ، شاید اندروید یا ویندوز براش راحتتر باشه (اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید)
عادت می کنند. همه چیز اولش سخته ولی بعدا شاید اصلا دیگه نتونه از ipad دل بکنه :n01:نقل قول:
قیمت Sony Xperia Tablet Z، حدود 1.800 تومان هست و قیمت Samsung Galaxy Tab 10.1 2014 Edition، حدود 1.900 تومان هست.نقل قول:
اگر تهران تشریف دارین، می تونید از بازار موبایل و پاساژ علاالدین تهیه بفرمایید ( بهترین مکان برای خرید حظوری هست )
البته فکر می کنم بهرتین خرید، خرید از سایت مطمئن و بی نظیر دیجیکالا ـهست که شـما می تونید بدون حدر دادن وقت، محـصولات مورد
نظر خودتون رو، سفارش بدین تا براتون بیارن و 100% هم خیالتون راحته. از این جهت که محصول با کیفیت و اورجینالی رو با قیمت ارزانتر از
بازار، تهیه خواهید کرد و تا 7 روز هم تضمین تعویض داره.
نقل قول:
ممنون از جوابتون
قیمتهای اینها همه نزدیک به 2 تومن هست
گزینه ای با قیمت مناسبتر نمی تونید پیشنهاد بدید؟
تبلت Galaxy Tab 3 10.1 P5200- 16GB از برند سامسونگ که بر عقیده ی خیلیا ارزش خرید نداره. باقیمت 1.300نقل قول:
و تبلتی که بینهایت خوش دست هست و کیفیت ساخت بالایی هم داره، Sony Xperia Tablet S - 32GB هست با
قیمت بسیار مناست 1.200 که ارزش خرید بالایی داره.
و تبلت LG G Pad 8.3 شاید بهترین تبلت ساخته شده تا به امروز در قیمت 999 تومان هست. که کیفیت صفحه نمایش
فوق العاده ای داره. البته 8 اینچ هست.
درکل من به شما، تبلت Sony S رو پیشنهاد می کنم.
سلام دوستان تبلتSamsung Galaxy Tab 10.1 2014 Edition
مدل 601 ، 16gig چنده قیمت، ضمنا فرق 601 با 603 و 605 توی چیه؟
دوستان یک سوال ایا همه تبلتها با کابل otg هارد اکسترنالو نمیشناسن؟ من تبلت لنوو s6000 دارم نمیشناسه فقط فلشو میشناسه
منم همین تبلتو دارم.هارد 640 گیگ رو با otg میزنم بهش به راحتی میشناسه و هیج مشکلی نداره:n26:نقل قول:
سلام.
یه تبلت می خوام تا سقف 1 تومن که اندرویدش هم 4 به بالا باشه.
تبلت 8.3 اینچ، LG G Pad.نقل قول:
به قیمت 999 تومان، همه ی ویژگی ها عالی ( کیفیت صفحه نمایش، دوربین، سخت افزار، رابط کاربری و ...)
فقط درگاه اتصال میکرو اس دی نداره.
سلام
برای یه بچه 5 6 ساله میخایم تبلت بگیریم
به نظرتون چی بگیریم که دردسر هم نداشته باشه؟
قیمتش هم خوب باشه؟
این تبلت های 7" HD اسوس خوبن؟
حدود 400 تومنه...
یا سامسونگ بگیریم؟