انتقاد تند سرمربی تیم ملی شیلی از گواردیولا به خاطر شیوه رفتار با الکسیس
سرمربی تیم ملی شیلی در صحبتهایی اعلام کرد که شیوه رفتار مربی بارسا با الکسیس درست نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- این طور به نظر می رسد که رابطه میان کلودیو بورگی و پپ گواردیولا سرمربی تیم ملی شیلی و باشگاه بارسلونا به نقطه پایانی خودش رسیده باشد
بیچی، مربی شیلی در گفتگو با شبکه تلویزیونی «تی وی ان» به انتقاد شدیدی از گواردیولا پرداخته.
دلیل این انتقادات مصدومیتی است که الکسیس سانچس را یک هفته از میادین ورزشی به دور نگاه داشت.او بعد از آنکه در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل غنا 90 دقیقه برای شیلی بازی کرد، در جریان دیدار بارسا با اسپورتینگ خیخون دچار مصدومیت شد.
مربی ارژآنتینی تیم ملی شیلی در صحبتهایی اعلام کرده که رابطه مربی کاتالان با الکسیس، بعد از مصدومیت این بازیکن شلیایی درست نبوده:« در ابتدا چیزی به نظر نمی رسید ولی بعد توجه من به رفتار گواردیولا جلب شد؛ شیوه رفتارش با الکسیس. نمی دانم که آیا این رفتار درست بود یا نه. پپ به الکسیس توهین کرد ولی وقتی کسی به دیگری توهین می کند، باید انگیزه و دلیل مشخصی برای رفتارش داشته باشد و برای این عصبانیتش دلیلی منطقی داشته باشد. »
انتقاد بورگی به گواردیولا به خاطر رفتار این مربی اسپانیایی با الکسیس در هنگام تعویضش دراین بازی بود. طبق لب خوانی های به عمل آمده گواردیولا برسر الکسیس فریاد می کشیده و به او می گفته که از مغزت استفاده کن.
سرمربی تیم ملی شیلی در صحبتهایی اعلام کرده که شیوه برخورد مسئولان بارسا با مصدومیت الکسیس از ناحیه شانه که در بازی ال کلاسیکو در برنابئو رخ داد هم درست نبود:« ما روی کسی نفذ نداریم و یا هیچ کدام از بازیکنانمان را مجبور نمی کنیم که با درد بازی کنند.»
او این صحبتها را درحالی برزبان آورد که الکسیس در برخی از دیدارهای بارسا، با درد بازی می کرده.
اخبار کوتاه
عضو هیئت مدیره ی باشگاه بارسلونا : این کاملا دروغ است که گواردیولا درخواست فروش پیکه را داده . به نظر میرسد رسانه های مادریدی دیگر نمیدانند چگونه بارسا را تخریب کنند .
تِر استیجن ( بازیکن مونشن گلادباخ) : شایعاتی درباره ی پیوستن به بارسا ؟ اگر بگویم نسبت به این شایعه بی تفاوتم دروغ گفته ام ، باعث افتخار است اما من فقط به بازی بعدی فکر میکنم .
آرسن ونگر : چه کسی بهترین بازیکن جهان است ؟ لیونل مسی .
چه کسی بهترین بازیکن تاریخ است ؟ لیونل مسی .
مسی بعد از مولر (بایرن 71-73) دومین بازیکنی است که در لیگ های معتبر اروپا توانسته دو فصل متوالی بیش از 50 گل بزند
بازیکن سابق بارسا (1998 تا 2004) فیلیپ کوکو تا آخر فصل بعنوان مربی تیم هلندی PSV انتخاب شد
مسی : من آدم ساده ای هستم همانطوری که مردم میبینند . من کارم را در زمین انجام میدهم و خارج از آن مثل همه ی مردم زندگی میکنم .
رونی در توییتر گفته من بهترین بازیکن تاریخ هستم ؟ بسیار خوشحال کننده است که فوتبالیست هایی از دیگر تیم ها این نظر را نسبت به من دارند .
گواردیولا بیشتر از من برای تیم مهم است ، در این شکی نیست . او همه چیز را تغییر داد و فرد بسیار مهمی برای تیم است
اینیستا : امیدورام در آینده از من بعنوان فردی یاد شود که برای رنگ تیمم همه کار کرده ام ، بارسا و کاتالونیا به من همه چیز داده اند
مورینیو خودش را با گواردیولا مقایسه کرده ؟ مورینیو را نمیشناسم پس قضاوت نمیکنم ، فقط میدانم که مثل گواردیولا بودن یک امتیاز است
بیست و هفتمین بازی بارسا در لالیگا چهار روز دیگر در مقابل سویا خواهد بود
این عکسُ پویول توییت کرده :
حتی یک دروازه بان ؟! باورنکردنی است ...
farshid
یورگن کلوپ: گواردیولا بزرگترین مربی دنیای فوتبال است
مربی جوان بارسا الگوی بزرگی برای مربی دورتموند است
سایت گل- یورگن کلوپ، مربی بوروسیا دورتموند در صحبتهایی اعلام کرده که پپ گواردیولا بزرگترین مربی درمیان مربیان کنونی دنیای فوتبال است و اعلام کرد که او و تیمش درکنار هم تک تک بازیهای ال کلاسیکو را تماشا می کنند
کلوپ در گفتگو با مجله «در اشپیگل» و در پاسخ به این سوال که کدام مربی را به عنوان الگویش به کار می گیرد، گفت:« پپ گواردیولا بزرگترین مربی دنیاست. »
او ادامه داد:« شاید برای سالها صحیح نباشد که اسم من را در کنار نام او بیاورند. زمانی که بارسا مقابل رئال بازی می کند، همه ما با بازیکنانم کنار هم و دور لپ تاپ می نشینیم. بازی را از طریق اینترنت تماشا می کنیم و کلی هم فحش و بد و بیراه می گوئیم؛ چرا که تصاویر واضح و شفاف نیست.»
کلوپ درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که بازیهای بارسا را به نه خاطر تماشای فوتبال، بلکه به خاطر آموزش تاکتیک های تازه تماشا می کند.
کلوپ ادامه داد: « ما بلافاصله بعد از از دست دادن توپ، مثل بارسلونا شروع به تحت فشار گذاشتن حریف می کنیم و مدتهاست این کار را انجام می دهیم و می توانم به بازیکنانم بگویم: ببینید، بارسلونا هم همین طور بازی می کند.»
کلوپ ناکامی دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا را نتیجه بی تجربگی تیمش می داند:« تجربه نکته ای است که نمی توان با گوش دادن آموخت و باید در طول زندگی آن را کسب کرد.»