می تونی بیشتر توضیح بدی این صدا شبیه نویزه ؟نقل قول:
Printable View
می تونی بیشتر توضیح بدی این صدا شبیه نویزه ؟نقل قول:
با سلام
نحوه نصب فینگر پرینت و وایر لس لبتاب وسترو 1520 از سیدی برنامه خودش برام بگید از شما ممنونم
ممنون از پاسخ دهي شما :13:نقل قول:
اینجا روش نصب توضیح داده شده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3896075&postcount=3
احیانا شما سیستم رو باز نکردید ؟ به نظر میاد مشکل اصلی از سیستم عامل باشه ، پیشنهاد میشه یکبار هارد رو فرمت کنید و به همراه آخرین درایور چیپست ویندوز 7 رو نصب کنید .نقل قول:
سلام به اساتید
من یک لب تاب جونیپر دارم و بعد از چند وقت که وین 7 (32) بیت نصب کرده بودم با خاموش کردن سیستم موقع روشن شدن بوق میزنه و الارم میده
بعد که بایوس رو اپدیت کردم و دوباره وین 7 رو نصب کردم سیستم بالا میاد و روی صفحه اول ویندوز گیر میکنه و با چند بار ریست کردن ویندوز بالا میاد اما بعد که سیستم رو خاموش میکنم دوباره قاط میزنه
به نظر شما ایراد سخت افزاری داره و باید به نمایندگی ببرمش ؟
چه مدلی هست ؟ چیپست دستگاه رو با مدل پردازنده هم بنویسید .
دوستان من 2 ساله لپتاب خریدم ولی همچنان ویندوز ویستای اونو عوض نکردم !!!
حالا برای نصب ویندوز سون باید کدوم تاپیک برم ؟ باید چیکار کنم ؟ چون شنیدم فرق داره .
در ضمن من dvd وین سون رو دارم که برای pc خودم استفاده میکنم
میتونم از این برای نصب در لپتاب استفاده کنم ؟
سلام!
من یک توشیبا Qosmio F50 دارم، مشکلش اینه که تقریباً هر 3-4 ماه یکبار، کارت وایرلسش از کار میوفته و دیگه نمیتونم به مودم adsl وصل بشم.
مننتها دفعه پیش که اینطوری شد، یه خرده کلنجار رفتم، درست شد، ولی الآن هر کار میکنم درست نمیشه، چندین بار هم درایورش رو نصب کردم، نشد که نشد.
ویندوزم هم ویستا(لعنت ا...) هست و کارت بیسیم هم intel.
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام به همه
من يه vaio سري E گرفتم مدل vceb15fg
ميشه در موردش بهم خبر بدين كه اگه خوب نيست ببرم عوض كنم تا ميگيره
پیشنهاد میکنم حتما برنامه کمکی Intel PROSET Wireless رو حتما نصب کنیدنقل قول:
کارتهای اینتل با خود Wireless Manager ویندوز خوب کار نمیکنن و با برنامه خود اینتل بهترین بازدهی رو دارن
این نمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای XP/Vista 32bit
یه دیسک دیفرگ پیشنهاد میشه....نقل قول:
من msi cr400 دارم دوتا مشکل دارم
1-بازی full screan اجرا نمیشه
2-ویندوز xp نصب نمی شه
:11:
ببخشید دیر جواب دادم،تا امروز سیتمم و خط تلفنم مشکل داشت!!!نقل قول:
کاری که شما گفتی انجام دادم اما مشکل دقیقا همین جاست که گزینه Recieve file وجود نداره!!!!!!!!!
چه کار کنم؟
دوستان سلام میخواستم بدونم این پروداکت کدی که پشت لپ تاپ (زیر باطری)است مال چیه و به چه دردی میخوره؟ممنون میشم توضیح بدین
نقل قول:
این شماره سریال شماره سریالی هست که مربوط به دستگاه شما و اختصاصی شماست
اگرزمانی ویندوز اصلی لپ تاپتون از حالت اکتیو درامد شما می توانید با ویارد کردن این سرال مجددا و بدون هیچ مشکلی ویندوز خودتون رو اکتیو کنید
من درایور dell inspiron 1545 رو میخوام.
میتونم پیداش کنم ولی وقتی میزنم برای دانلود میخواد آنلاین نصب بشه.
چجوری باید دانلود کنم و ببرم رو لپ تاپ نصب کنم؟
نقل قول:
در اینجا پاسخ دادم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4915846#post4915846
1 - از برنامه مخصوص کنترل کارت گرافیک استفاده کنید و یا از داخل BIOS درستش کنید ، مثلا گرافیک های ATI توسط برنامه ATI Catalyst Control میتوان این گزینه رو تغییر داد .نقل قول:
2 - بستگی به چیپست دستگاه و موجود بودن درایورهای ویندوز XP داره ، از سایت خود MSI چک کنید .
سلام من يه hp dv7 3085 خريدم كه روز اول كه از تهران برام فرستادن 2تا usb سمت راستش كار نميكرد.فرستادم تهران درست كردن حالا كه برام بعداز يه هفته فرستادن كيبوردش كار نميكنه.خواهشا راهنماييم كنين.اعصابم خورده.چيكار كنم.باز بفرستم تهران؟ممكنه خودشون دستكاري كنن كه خراب بشه كه هي براشون بفرستم پول بگيرن يا نه؟يا همينجا مشهد بدم يكي تعمير كنه.خواهشا جواب كاملي بدين.ممنون
سلام من يه hp dv7 3085 خريدم كه روز اول كه از تهران برام فرستادن 2تا usb سمت راستش كار نميكرد.فرستادم تهران درست كردن حالا كه برام بعداز يه هفته فرستادن كيبوردش كار نميكنه.خواهشا راهنماييم كنين.اعصابم خورده.چيكار كنم.باز بفرستم تهران؟ممكنه خودشون دستكاري كنن كه خراب بشه كه هي براشون بفرستم پول بگيرن يا نه؟يا همينجا مشهد بدم يكي تعمير كنه.خواهشا جواب كاملي بدين.ممنون
سلام.مدتی هست که وقتی لپتاپ رو روشن می کنم،CPU حدودا 60-70 درصد رو نشون میده و تقریبا هنگ کرده.بنابراین همیشه مجبورم 5-6 دقیقه صبر کنم تا این عدد پایین بیاد.از یکی پرسیدم گفت،ویروسی به نام السا داره که باید با آنتی ویروس از طریق بوت رفع بشه.آیا این حرف درسته؟ و اگر آره،چه جوری باید درستش کرد؟
ممنون
یکی از دسوتان مشل شما رو داشت وقتی با کسپر کامپیوتر رو چک کرد و کلیر کرد میشکلش حل شد
نمی دونم چرا این نود نیم تونه بعضی از ویروش هارو تشخیص بده !
pami_wega خواهشا جوابمو بده
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
بابا يكي نيست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو هر تاپيكي چيزي ميپرسم هيچكي جواب نميده
احتمالا موقع باز کردن یا فلت کیبرد رو پاره کردن یا در اومدهنقل قول:
اگر مشهد تعمیر کار هست بده همونجا برات درست کنن
ممنون از جوابت.فقط يه سوال ديگه.هزينش نميدوني چقدر در مياد؟
بستگی داره اگر پاره شده باشه و و غیر قابل تعمیر باشه حدود 40-50
اگ درآمده باشه = هیجی
اگر پاره شده باشه و قابل تعمیر باشه = 20-25
سلام
آقا یه سوال
چه جوری میشه جای این انگشت و لک شدن روی لپ تاپ رو پاک کرد؟
نقل قول:
چه سئول جالبی
به دستمال مرطوب یا تمیز کننده های که الکل ندارن
آخه ته هر چی سوال بود رو در آوردم:دینقل قول:
این یکی مونده بود گفتم بزار بپرسم:5:
سلام دوستان
dvd drive نوت بوکم علیرغم اینکه 15 رایت هم نزدم باهاش مشکل پیدا کرده .... نکته ای که واسم جالبه اینه که وقتی لپ تاپ رو به حالت مایل میگیرم میتونه بخونه !
dell XPS M1530
تعمیر میشه یا باید تعویض کنم ؟
قیمتش چطوریاس ؟
=-=-=-=-=-=-=-=-
با تشکر
با سلام
دوستان من لبتاپ سونی مدل f 115 fm/b دارم.چند تا سوال در مورد این لب تاپ دارم:
1)ایا ویندوز این لب تاپ اوریجیناله یا نه؟
2)در مورد برنامه vaio care توضیح کامل بدین لطفا.
3)من با برنامه مذکور 2 تا dvd ریکاور تهیه کردم.این dvd ها در کل چه کارایی داره؟
4)اگر ویندوزم به هر دلیلی دچار مشکل بشه و بالا نیاد به وسیله این dvd ها چطور میتونم مشکل ویندوز حل کنم؟
5)اگر ویندوزمو به وسیله اینترنت اپدیت کنم باز نیاز به تهیه dvd ریکاور هست؟
6)در کل برنامه vaio care از چه چیزی در لبتاپ dvd ریکاوری میگیره؟
7)ایا لازمه بجز برنامه vaio care با برنامه دیگه ای مثل norton ghost از لب تاپ dvd ریکاور درست کنم؟
با تشکر بابت پاسخهاتون:11:
1)ایا ویندوز این لب تاپ اوریجیناله یا نه؟نقل قول:
100%
2)در مورد برنامه vaio care توضیح کامل بدین لطفا.
همین طوری از اسم این نرم ازفار مشخصه وظیفه اش مراقبت و نگهداری از سیستم شماست مثل تهیه ریکاوری، TUNING و کلا منیج سیستم شما
3)من با برنامه مذکور 2 تا dvd ریکاور تهیه کردم.این dvd ها در کل چه کارایی داره؟
این 2 دی وی دی ریکاوری از ویندوز اورجنیال شما + همه برنامه کارخانه ای اون هستند
4)اگر ویندوزم به هر دلیلی دچار مشکل بشه و بالا نیاد به وسیله این dvd ها چطور میتونم مشکل ویندوز حل کنم؟
با گذاشتن دی وی دی 1 که به حالت بوتنیبل میاد بالا شما میتوندی دوابره ریکاوری کنید یعنی ویندوز مجدد نصب کنید یا اینکه ویندوز رو تعمیر کنید
5)اگر ویندوزمو به وسیله اینترنت اپدیت کنم باز نیاز به تهیه dvd ریکاور هست؟
نه چون اون ویندوز در یک درایو ریکاوری هست و هر تغییری ئر ویندو اعمال بشه روی اون تاثیری نداره
)در کل برنامه vaio care از چه چیزی در لبتاپ dvd ریکاوری میگیره؟
جواب دادم
7)ایا لازمه بجز برنامه vaio care با برنامه دیگه ای مثل norton ghost از لب تاپ dvd ریکاور درست کنم؟
لازم نیست اما اگر می خواهید بعد از نصب برنامه هایی که خودتون نصب می کنید هم ریکاوری داشته باشد می تونید اینکارو انجام بدید
احتمالا از اون آهن ربای وسط دی وی دیتهنقل قول:
اگر بخوای عوض کنی 60 تومانه میشه کل دی وی ی رو عوض می کنن
از این مکشی ها هستا، اگه 60 تومان هست یه نو بخرم که بهتره :46:نقل قول:
نقل قول:
مکشی کمی دردسر داره ای کل لپ باز شه
قیمتشم روی 80 اینطوراست
اقا سامان يادته مشكلم چي بود؟من امروز فهميدم refurbished چيه.متاسفانه فروشنده موقع فروش بهم نگفت اين موضوعو.حالا واسه كيبورد كه گفتي ببر درست كننواگه ببرم جاي تقريبا مطمئن بازم ممكنه قطعاتو عوض كنن و يه كهنشو جاي نو بزارن؟
---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
منظورم هر قطعا ايه نه فقط كيبورد
والا چی بکم
باید جای مطمئن ببری
یا نمایندگی معتبر
مانیتور لپ تاپ بهتره یا مانیتور های دیگه؟
من میخوام یه مانیتور 19 اینچ بگیرم و با اون ببینم چرا که مانیتور لپ تاپ 15.6 اینچه؟
اینجور بهتره یا نه؟ آیا میشه این کارو انجام داد یا نه؟
آیا میتونم از لپ تاپم به عنوان کیس استفاده کنم و مانیتور و کی بورد و ماوس را جداگانه استفاده کنم؟
برای این کار چه نوع کی برد و ماوس و مانیتوری باید بخرم؟
همانگونه که میدانید کار کردن با لپ تاپ مقداری خسته کننده میباشد . چه ایده ای به ذهنتون میرسه؟
لپ تاپ منم دیشب تاحالا سه بار اینجوری شده. (مدل hp dv5 1060 هست. ویندوز ویستا)نقل قول:
وقتی از حالت sleep یا screen saver در میاد اینجوری میشه.
من الآن دوهفته است که با باطری لپ تاپم مشکل دارم، اینجا هم پرسیدم اما کسی راهنمایی نکرد:
ممکنه این مشکل بخاطر استفاده از باطری خراب باشه؟ (میترسم بزنه کارت گرافیک رو بفرسته هوا)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4905949&postcount=411
قیمت و آدرس خرید باطری جدید برای این مدل رو کسی نمیدونه؟
سلام.
چند وقتیه که لپ تاپم خود به خود روشن میشه.احتمالش هست که کار ویروس باشه؟
کسی میتونه کمک کنه؟
نقل قول:
اگر کاملا SHUTDOWN می کنی نه
باطری و در بیار دوباره جا بزن ببین مشکل حل میشه ؟