آره سفیدشم هست قیمت امروزشو من اصفهان دارم 660 :40:نقل قول:
آره سفیدشم هست قیمت امروزشو من اصفهان دارم 660 :40:نقل قول:
سلام
برای دوستم یه سفید تو تهران گرفتیم 670.
می خوام ببینم اینم 2.3.5 رو حتما بریزه؟مطمئنه؟
چون الان این 2.3.3 که روشه مثلا فارسی اس ام اس میده تو گوشی بقیه فقط علامت سوال میاد.
راستی برای اینکه آب و هوای livewallpaper فعال بشه چی کار کنیم؟
نقل قول:سلام.نقل قول:
نصب که میشه.شما برای اینکه بتونی از مارکت دانلودش کنی باید از چیز پی ان استفاده کنی.ضمن اینکه این برنامه رو توی بازار (نرم افزار بازار ) هم وسه دانلود گذاشتن از اونجا هم میتونی دانلود کنی.:11:
من هم از بازار گرفتم نصبیدم. اما برای اولین بار که میخوای اجراش کنی و یه سری فایلها رو خودش میخواد بگیره و Config کنه همون جوری میمونه و خط دانلودش پر نمیشه.نقل قول:
در نتیجه نمیشه ازش استفاده کرد.
حالا یه سوال:
به چز UC Browser مرورگر دیگه ای تو همین مایه ها هست که صفحات رو هم فشرده کنه و از این برنامه ها؟
دوستان جایی رو تو تهران میشناسید که screen protector های خوب از برندهای معروف مثل SGP داشته باشه؟
من یه کم تو علائدین گشتم ولی چیز درست و حسابی پیدا نکردم همش از این چینیهای تقلبی بود.
برو بچ رو گوشی باید آنتی ویروس نصب کرد ؟
اگه برنامه از جای مشکوک دانلود نکنی نیاز به انتی ویروس نداری.نقل قول:
ویروس های اندروید هم مثل ویندوز نیستن که تا توی مموری بریزی سیستم رو ویروسی کنن.باید حتما همراه یک برنامه اینستال بشن و اجازه دسترسی به بخش های مختلف گوشی رو داشته باشن.
لطفا پاک شود :|
عزیز احیانا میدونید " Gorilla Glass display" چی هست؟نقل قول:
بابا این گوشی محافظ صفحه نیاز نداره! نه این نه S1 !
Gorilla Glass display خودش ضد خش هست، از 100 تا محافظ صفحه بهتر هست. روش با کلید نمیتونی خط بندازی!
اگه هم نصب کنی کیفیت SUPER AMOLED+ که روی این گوشی هست پایین میاد و ...
تایید میشه...
حتی کلید و چاقو نمیتونن حریف Gorilla Glass بشن :دی
تائید نمیشه آقا خط میوفتهنقل قول:
دوستم نچسبونده الان روش پر خطه در حالی که فقط می ذاره تو جیبش اونم خالی
من براقش رو چسبوندم نه کیفیت تصویر پایین اومده نه تاچ :46:
من همیشه GS1 خودم رو با کلید ماشینم هر دو تو یک جیب شلوارم هستند(شلوار جین)نقل قول:
تا حالا حتی یک خط کوپیک هم روش نیوفتاده!
بله عزیز میدونم gorilla glass چیه ولی نکته همینه که این طور نیست که اصلا خش نیوفته بلکه خیلی سخت خش میوفته (موادی مثل شن و ماسه میتونند روش خش ایجاد کنند.)نقل قول:
اما اون هم زیاد مشکل ساز نیست...مشکل اصلی پوشش (coating) این گوشی هست (که oleophobic هست) که میتونه دچار مشکل بشه و مثل خش به نظر بیاد.(هر چند میشه این پوشش رو کلا پاک کرد تا اون خش نماها!! از بین برن)
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
protector شما چه مارکیه؟نقل قول:
مشکل دوستتون هم فکر نکنم خش روی شیشه باشه بلکه خش هایی هستند که روی coating صفحه ایجاد شدند.
griffin
ولی طرحه .. اصلی نیست .. جنسش خوبه از طبقه چهارم علاالدین خریدم 2 دلار :31:
مثل یه لایه دودی هست درسته؟ خودم یه حدسایی زده بودم ولی مطمئن نبودمنقل قول:
(هر چند میشه این پوشش رو کلا پاک کرد تا اون خش نماها!! از بین برن)
griffin هم اگه اصلش پیدا بشه خیلی خوبه...نقل قول:
بله یه لایه است که روی یه سری گوشی دیگه مثل iphone هم هست...باعث میشه اثر انگشت کمتر بمونه و راحت تر هم پاک بشه
protector تو سایت های فروش زدن.اینا اصل هستن؟مثلا SGP زده 45000 هزار تومان!!!!!!!!!!!!
دو تا سوال ديگه خدمت اساتيد محترم:
وقتي فايل متني فارسي(word) رو از كامپيوتر به گوشي منتقل ميكنم ، حدودا %70 متون فارسي رو سالم ، ولي بقيه رو برعكس نشون داده ميشه(مثلا كتاب رو مينويسه باتك) ...در ضمن متن با word 2003 نوشته شده. مشكل حل شدني هست؟؟
يه برنامه pdf خوان حرفه ايي وجود داره كه هم bookmark list رو نشون بده و هم با وارد كردن شماره صفحه به صفحه مورد نظر بره؟؟؟
سلام.نقل قول:
اگه تماس یا شیشه پیدا کرده باشه خش میفته ها.شاید توسط شیشه خش افتاده باشه؟:11:
سلام کامران جان :20: پارسال دوست امسال آشنا :46:نقل قول:
والا منم فکر کنم خشه ولی دوستمون منو به شک انداخت
سلام
کسی قیمت 32gb هم داره؟
سلام دوستان من میخوام گالاکسی اس 2 بخرم فقگ یه چیزی رو باید بدونم این گوشی برای من باید نقش پلیر رد اجرا کنه میخوام بدونم اگه به کیفیت و حجم صدای یه پلیر خوب مثل کوون جی 3 نمره 100 بدیم به گالاکسی اس 2 نمره چند میدید
اونایی که اینو دارن کمک کنن
به نظر شخصی اصلا گوشی لمسی با این سایز به درد mp3 پخش کردن در حال حرکت نمی خوره هم سایزش بزرگه هم سخته هی از توی جیبت و از توی کیفش در بیاری بیرون اهنگ عوض کنی باز دوباره بزاری سرجاش.نقل قول:
کیفیت صداش خوبه ولی بیس و بلندی صدای پلیر 50 تومنی رو هم نداره. برای mp3 گوشی کردن هم یک پلیر سبک با دکمه بزرگ و غیر لمسی + هدست in ear خفن بگیر راحتم می تونی ترک رو از توی جیبت به راحتی عوض کنی.
احتمال آپدیت gs2 به نسخه 4.0 آندو در سال 2012
البته برای نوت به احتمال خیلی قوی میاد چون تازه عرضه شده . ایشالا برای gs2 هم بیادکد:http://android.hdblog.it/2011/10/28/samsung-italia-conferma-android-4-0-su-galaxy-s2-note-e-tab-nel-2012
من که از ظاهر آندو 4.0 خیلی خوشم اومده باحاله .
با این وضعیت اگه بخوام یه گوشی ارزونتر در حد 450 هزار بگیرم چی پیشنهاد میکنید بقیه پولو پلیر بگیرمنقل قول:
من تازه دو روزه که گوشی رو گرفتم و امروز برای نصب بازی اچ دی بعد از کلی خوندن گوشی رو روت کردم با موفقیت
یه سوال دارم
گوشی رو وقتی که به کامپیوتر وصل میکنم و نرم افزار kies samsung رو باز میکنم میگه که برا گوشیت آپگریت وجود داره می خوای انجامش بدی ؟
سوالم اینه که این کار شدنیه ؟
برا گوشی مشکلی پیش نمیاد ؟
بله همانطور که دوست عزیزمان عرض کردند به آندو 4.0 آپدیت میشه ولی من موندم اون دکمه ها چی میشه .نقل قول:
البته چون ایشون از ظاهرش خوشش اومده حتما آپدیت میشه .
با تشکر از شما دوست عزیز بابت اطلاع رسانی .
س :دی
مخلصیم .
اینم مالیده شدن دو شرکت بزرگ اسمارت فون زنی توسط سامسونگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تحلیل نمودار : آفرین بر سامسونگ
سروش سلام: چرا احتمال مگه صد در صد نشده بود؟:20:
امیر جان سلام کجایی اخوی؟:31:
حسن جون هر کی دوست داری از این پستا نده بابا الان باز می ریزن تو تاپیک جروبحث شروع میشه تازه از حبس آزاد شدیم:31:
سلام
من دیدم بحث آمارهای خفن سامسونگه پس اینم ببینین بد نیست البته به قول مهدی اگه بهمون گیر ندن:31:
سلام میتی :دی
البته با تشکر از ا :دی
100 درصدی که نه ولی گفتن تا موید مقررش صبر میکنن باز جلسه میزارن ببینن چی میشه
ولی این آندروییدم گیر اورده هر ماه چپ میکنه :دی یه چیزی بده بیرون یه روز ساندویچ یه روز باقالی یه روز آیدا واسه هر سال
یدونه بده بیاد بیرون آدم با خیال راحت گوشی میخره
ولی احتمال ندادنشم هست :دی
این نموداریم که حسن گذاشته از زمان دی 900 و یو 600 خدا بیامرزه من همینجوری داره میاد بالا به این میگن کمپانی :دی
E سلام مهT ! اسمتو عوض کردی ؟!!! من فکر کردم یکی دیگست . :دی
اینا همش آماره . هر موقع سامی تونست هر سال یه گوشی آندروئید بزنه بعد بیاد بگه من بالاتر از اپل هستم نه هر روز یه گوشی بده بیرون ! اینقدرم تن عمو استیومو تو گور نلرزونین !
س جان شما هنوز بازنشسته نشدی عزیزم ؟ :دی
مخلصیم .
نه باو بازنسشت چیه تازه اومدن خودشون فعال افتخاری بهم اعطا کردن باید یه حرکت بزنم مثه قبل همون فروم باز شیم
به قول شاعر که میگه نبینم که بازنشستی منتظر چی هستی باید پاشی برقصی اوا دست :دی
برای سامسونگم آرزوی موفقیت روز افزود دارم همین روالو ادامه بدید به حرف این ا هم گوش ندید ببین گوش ندیداااااااااااااا
همین سری هایی که داره هر 2-3 سال میزنه خوبه امنیا و الترا و گالاکسی اینا رو بزنید برید جلو من پشتتونم ولی کاری ندارم
سامسونگم خوب حق مطلبو ادا کرد در سال جهاد اقتصادی نیمه سالو رد کرد جهادو تموم کرد رفت هه هه :دی
سلام به همگی
بجه ها من مشکل بزرگی با دوربین گوشیم دارم . عکس هایی که میگیره کیفیتش پایینه و کوچیکه . میتونم بگم عکس های hd2 بهتر از گلکسی اس 2 بود برا من . تنظیماته خاصی داره ؟
سلام به همه دوستان عزیز
من دوتا سوال داشتم که اگر دوستانی که این گوشی رو دارند ، جواب بدن خیلی ممنون میشم
1) اگه میشه طول و عرض صفحه نمایش این گوشی رو اندازه بگیرن(با خط کش به سانت) جواب بدن که چقدر هستش .من تو هیچ سایتی پیدا نکردم. این مورد خیلی برام مهم هستش
2)این گوشی هر فیلمی رو روان پخش میکنه مثلا mkv 1080p یا avi 1080p و اینکه چند ساعت میشه باهاش فیلم دید؟
با تشکر فراوان
سلام دوستان:5:
نسخه نسل چهار گالاکسی اس 2 با نام Galaxy S II Skyrocket بزودی توسط AT&T در امریکا عرضه میشه:
ویژگیها:
AT&T 4G support
4.5inch Super AMOLED Plus WVGA display
Android 2.3.5 OS
1.5GHz dual-core processor
8MP camera with 1080p video recording support
2MP front-facing camera
16GB internal memory
microSD card slot
GPS, Wi-Fi, Bluetooth
عرضه : 6 نوامبر
قیمت: با قراردادی 2ساله $249.99
کد:http://sammyhub.com/2011/11/01/galaxy-s-ii-lte-comes-to-att-as-galaxy-s-ii-skyrocket/
سلام
من تازه Galaxy S IIخریدم
یک مشکل با هاش دارم و اون هم این هست که با خط ایرانسل اصلا به اینترنت وصل نمیشه!
تنظیمات GPRSهم فعال هست!
سایت خود ایرانسل میاد اما به هیچ سایت دیگه ای وصل نمیشه حتی گوگل!
ورژن اندروید هم 2.3.4هست.
نقل قول:
منم همین سوال رو دارم البته فقط جواب سوال 2 رو میخوام
چطوری میشه لاک اسکرین رو برداشت؟
SETTINGS-location and security-set up a lock screen-none
یک مقایسه فان و باحال:دی
نیاید طرفداری کنید! گفتم فان : ))