بخدا من افسردگی گرفتم میخوام برم خودمو بکشم:n30:
این چمپ جدیده چه خوجمله:n12::n12:
Printable View
بخدا من افسردگی گرفتم میخوام برم خودمو بکشم:n30:
این چمپ جدیده چه خوجمله:n12::n12:
من صبحی از 4.2.2.4 تنها چیزی که میگرفتم تایم اوت بود اما بازی لگ نداشت . همه چی برعکس شده از زمین به آسمون می باره !!!!نقل قول:
ping 4.2.2.4
198 ~ 245
اما لوگین نمیشه نه فایروالی نه آنتی ویروسی هیچی تو برو نیس
بعد کلی ایمیل زدن به شبکه های خبری بلاخره زبون باز کردن :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مژده:n19: مژده:n19: دوستان درست شد الان یه دست بازی کردم بدون هیچ برنامه و لگیییی :n20:بشیوییین ناااااویییییی(معنی: وارد بازی شوید)
daniel راست میگه :n19:ولی امیدوارم همین جوری درست بمونه :n14:نقل قول:
ملت ریختن تو ما از اون طرف پرت شدیم بیرون :thumbsdowنه بابا مثل قبل فقط اینترنت خلوت بود ما دو دست بازی کردیم الان مال من سر 25 دقیقه دوباره همونطوری شد:n03:بیخودی جو گیر شدیم:n14:ولی یه خورده بهتر شده
ملتی نیست داداش . اینا این شیلترینگ بی خودشون رو ساعاتی که مردم خواب ان بر می دارن . بعدا بگن اختلالات مقطعی بوده در بعضی ساعات اختلال داشتیم . شما نصفه شب که همه خواب ان پاشو برو ببین هیچ دوشواری نداری .
----------------------------
می گم بیاید نامه نگاری کنیم دوباره اسم بازی رو هم با پورت هاش بگیم . درخواست کنیم که بزارن تو لیست سفید ؟
:n13:به نظرم ربطی به شیلتر اونطور نداره (اگه اینطوره و برش میدارن باید تمام سایت های شیلتر باز شه نصفه شب)اینترنت تو انتقال اطلاعات خیلی کنده وقتی بیسیک اتک میکنم همه چی درسته ولی وقتی از ابیلیتی هام استفاده میکنم کلی توش لگ میفته صحنه هم که شلوغ میشه کلا بازی یه چند دقیقه وامیسته ولی بازی های ساده ترمثل دوتا یا بازی های قدیمی چونکه اطلاعاتی رو که میفرسته خیلی حجمشون کمه راحت بازی بدون لگ اجرا میشه:n27:الان نسبت به دیروز خیلی بهتر شده حداقل با مقداری لگ حدود 20 دقیقه ای میشه بازی کرد:n01:
برای من بعد 5 - 10 دقیقه روی Attemting .... فقل می کنه فقط صبح زود می شه بازی کرد . و یکی دیگه اینکه مگه اینترنت ذغالیه مردم بریزن تو دیگه نتونی بازی کنی . اینا یه محدودیتی اعمال می کنن ساعات پیک مصرف اینترنت بعدشم اسمشو می زارن اختلال
درحال حاضر نه اون کسی که میخواست از فیلترینگ رد بشه مشکل پیدا کرده نه اونی که گیم آنلاین دیگر رو بازی میکرد ... متاسفانه مثل اینکه هدف اصلی این فیلترینگ جدید از کار انداختن بعضی بازی ها (مثل لول) و افت کیفیت فیلتر شکن ها بوده که حاصل شده و همین طور هم باقی میمونه ... ما توی یه تاپیک دیگه با نامه نگاری مشکل ایمیل رو گفتیم و بازی های آنلاین ولی به نوع بازی اشاره نکردیم ... الان بقیه بازی ها درست شده ... این بازی هم که درست نشده بعید میدونم که تغییری بکنه ... ولی اگه با ISP تون تماس بگیرید و نوع بازی و پورت هاشو مشخص کنید شاید یه اتفاقاتی بیفته(ISP ما که تو شرکت زیر ساخت زیاد حرفش خریدار نداره:n03:)نقل قول:
حالا آخر چی شد؟لول رو می شه بدون چیز پی ان بازی کرد یا نه؟
اصلا لول چه پورتهایی می خواد؟!
این پورت ها رو میخواد :n03: واسه من که لوگین هم نمیشه
Required Ports:
Each of these ports must be forwarded for League of Legends to operate properly.
- 5000 - 5500 UDP - League of Legends Game Client
 - 8393 - 8400 TCP - Patcher and Maestro
 - 2099 TCP - PVP.Net
 - 5223 TCP - PVP.Net
 - 5222 TCP - PVP.Net
 - 80 TCP - HTTP Connections
 - 443 TCP - HTTPS Connections
 - 8088 Spectator Mode

من که لوگین شد تو گیم هم رفتم ولی لگ داره خیلی از قبل بهتر شده
فاز منفی نده بابا کلی حالم گرفته شد .....نقل قول:
---------------------------------------------------------
من الان با شاتل حرف زدم گفت این اختلال ا . تو یه بازه زمانی اوکی تو یه بازه زمانی اوکی نیست . گفتم پورت ها رو برات بگم ؟ گفت بگید ما بررسی می کنیم اما دست ما نیست که بفهمیم اختلال اش چیه . الان مشکل سراسریه از سمت زیرساخت .
گفتم یه سری بازی ها اوکی شده . گفت همونطور که گفتم اختلال ا ، تو یه زمان اوکی تو یه زمان اوکی نیست .
---------------------
پچه ها این " ک " چیه ؟ به منم بگید پیلیزنقل قول:
گفتم گفتی گفت گفتیم گفتند اوکی :n02:نقل قول:
سلام، بچه ها به این topic برید هر چی تو دلتونه بریزید بیرون. شاید این خارجی ها کمکمون کردن یه سرور برامون راه انداختن. :n14:
من 2 3 تا ایمیل به support riot زدم و براشون توضیح دادم همیشه 1 روزه جواب می دادن ایندفعه هنگ کردن انگار، موندن مگه میشه یه کشور اینترنتش اینجوری باشه:n04::n08:
بابا تو دیگه کی هستی:n08:من راحت با مقداری لگ بازی میکنم نمی دونم مال شما چطوره که اصلا نمی تونین بازی کنین اما سر 35 دقیقه مال من دیگه قطع و وصلیش شدید میشه:n29:ریوت اونقدر مشتری مشکلات از جا های دیگه داره حالا بیاد برای ما کاری کنه مگه ما چه سودی بهشون میرسونیم هیچ پولی که نمی دیم مفت بازی میکنیم حالا میخواین امتحان کنین ولی گمون نکنم اهمیتی بدن:n02:این خارجیا فرق عرب و ایرانی هم نمی دونن:n08:اصلا نمیدونن ایران کجاسنقل قول:
'گفتی راحت؟نقل قول:
با مقداری لگ بازی میکنم نمی دونم مال شما چطوره که اصلا نمی تونین بازی کنین اما سر 35 دقیقه مال من دیگه قطع میشه:n29:
میگم حالا چرا تو جنرال دیسکاشن باز کردی تاپیکو خب نمی بینن که! هلپ اند ساپرت باز می کردی بهتر نبود؟
پس چی تازه صبح اصلا یک ذره لگ نداشت از ساعت 8:30 یکم لگ افتاد توش ساعت 9 یه خورده بیشتر شد ولی از دیروز خیلی بهتره حداقل میشه چمپا رو تست کرد یا تمرینی رفت:n27:نقل قول:
همون کریو که بعد سی ثانیه مثل همه چیز شکنها قطع میشه ... طرف هم از اختلالی که پیش اومده خبر نداشته هم اینکه فکر کرده این مشتریشون میخواد بره تو اون سایتهای چیز دار :n02:نقل قول:
نگران نباشید من با یه جای مطمین که نمیشه اسمشو بیارم درمیون گذاشتم گفت که سیستم فیلترینگ جدیده بالاخره اول کاری روی کار اومده یه سری ایرادها داره کم کم برطرف میشه ... حالا این لول ممکنه یک سال دیگه یا یک هفته دیگه درست بشه ... دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره
قربون ادم چیز فهم .اورین!!!! اورین!!!! علی پارلوس موضوع توی ساپورت lol بد جوری عوض شده(سیاسی وفرار از مملکت و طنزو....)خدا خیرت بده خیلی خندیدم ولی اخرین پست جواب و کامل داده بود (با اجازه ی مسولین بیان یه سرور اینجا بزنن اونم اصلا سودی براشون نداره تازه اگه اجازه بدن)نقل قول:
یعنی کشته مرده حرفاییم که اینجا گفتن :n08:
مخصوصا اینجاش :
Riot should make a new Arabic champion and it should be very very op. Maybe they could name it Mahmoud *******ad .
Problem solved.
Q : they make that one Call Wukung :))
بابا مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا مرگ بر منافقین و صدام ! جانم فدای رهبر . جون مادرتون بزارید ما بازیمون رو بکنیم :n08::n16:
مرگ بر انگلیس رو یادم رفت . مرگ بر کانادا . مرگ بر همه . زنده باد ایران .
بچه ها قاطی کردن حسابی
منم قاطی کردم بد جور
سلام دیگه از کت کول افتادم
محتوای مخفی: Secret
یه سوال . من تو NA i هستم . اگه west رو آپدیت کنم باز باید برم NA رو آپدیت کنم ؟
------------
خودم تست کردم . لازم نیست :n11:
بعد ability هاش هم یه چیزی تو مایه هایه پرتاب کت و اورانیوم غنی شده و مشت زدن میشه حتما با ulti اش هم کلا منفجر میشه هرکی دور و برش باشه میمیره:hmm:نقل قول:
دهنت سرویس مردم از خنده:n08::n08:نقل قول:
امید وارم تیم ساپورته ریوت بتونه کمکمون کنه :n27:
ولی این دوستمون فاشیون008 من دیدم داش بازی میکرد بون هیچ لگی و قطعی:n04:
من هم بدون هیچ مشکلی بازی کردم عجیب که شما میگید نمی شه :n13:
خدا شانس بدهنقل قول:
شما هم کلا وقتت آزاده ها! از 8:30 صبح بازی می کنی؟ :n02:نقل قول:
بعدشم کل فلسفه این بازی به pvp بودنشه! آدم بخواد هی custom بسازه تست کنه دیگه اینترنت میخواد چیکار عین آفلاین بازی کردنه دیگه!
دقیقا دو کلمه حرف حساب هم زده شده باشه که به موضوع ربط داره تو این تاپیک مال ایرانیا نیست! (غیر از زننده تاپیک)نقل قول:
Riot should make a new Arabic champion and it should be very very op. Maybe they could name it Mahmoud *******ad
یعنی حس طنز کنسرو لوبیا از این بیشتره!
همین کارا رو می کنن هیچکی هیچ جا تحویلمون نمی گیره! (اونی هم که گفته ما عرب نیستیم داون وت کردن پستشو :grrr: )
تفاوت اصلی که باعث میشه اروپا سروراش با امریکا بعضی اوقات تفاوت داشته باشه ماله اوقاتی هست که تو store تغییرات میدن واسه همین گاهی سرور اروپا به امریکا که می خوای تغییر بدی 50-100 mg update می کنهنقل قول:
lol
7 پیج تایپیک زدن اما یکی از مسئولین ریوت اصن نگا هم نکرده:n02: چقدر ما ارزش داریم واقعا برا ریوت:n11:حالا اگه از کلکته باشی 100 تا مسئول جوابتو میده....
هییییییییییییییی لول کجایی که یادت بخیر :n27::n28:
بالاخره باید چیکار کرد؟ :n03:
یک هفتس که نتونستم بازی کنم داغون داغونم...
بازیه پیشنهادی دیگه ای تو این سبک میشناسین که از پورت UDP استفاده نکنه؟
کی اینجا btf3 بازی میکنه؟:n02:
با game ranger اگه خواستی من پایه ام dota warcraftIII بزنیم.بدون مپ --:n10:نقل قول:
آره بازیه هیچی:n02:نقل قول:
تازه اصن از پورت مورتم استفاده نمیکنه,حجمم خیلی خیلی کم مصرف میکنه در حد همون هیچی:n02:
من که فعلا هیچی بازی میکنم به همه ی دوستان هم پیشنهاد میکنم که بازی کنین و لذت ببرین:n07:
لحظات خوبیرو براتون آرزو مندم:n12:خخخخخخخخ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حیف که دیگه lol نداریم وگرنه come 1vs1 من talon تو هرچی دوس داشتی :n02: