نقل قول:
میگم که دقیق نمیدونم اون اولا که آره مطمعنم دیس میکرد اما این سری تا ساعت 5 که تونستم بیدار بمونم و ببینم هیچ دیسکانکتی نشد ولی دیگه 5-7 رو نمیدونم :31:
Printable View
نقل قول:
میگم که دقیق نمیدونم اون اولا که آره مطمعنم دیس میکرد اما این سری تا ساعت 5 که تونستم بیدار بمونم و ببینم هیچ دیسکانکتی نشد ولی دیگه 5-7 رو نمیدونم :31:
با زیاد شدن کارمند نماهای صبانت چیزی حل نمیشه ، باید افرادی که احساس مسئولیت می کنن و سواد مرتبط دارن رو قرار بدن که این کار هم چون هزینه داره هیچ وقت عملی نمیشهنقل قول:
چیزی به نام حق در ایران وجود نداره ولی تو دنیا وجود داره ، تو ایران هر کی پارتی داشت یا پولش از پارو رفت بالا کارش پیش میره
تو ایران اگر تقصیر رو گردن همدیگه نندازن باید تعجب کرد، این که تقصیر رو گردن دیگری بندازیم کاملا باب شده ، کسی شکی در این نداره که رانژه کردن وظیفه مخابرات هستش ولی خب از شرکت ها هم انتظار میره برای حل مشکل کاربراشون ،خودشون رو کنار نکشن و در قبال پولی که خیلی ها با زحمت بدست میارن مسئول هستننقل قول:
کاربر پول میده که از خدمات با حداقل مشکلات استفاده کنه !
صبانت تو سرویس شبانه مشکلاتی داره ، ممکنه 2 ماه سرعتت خوب باشه با 120kb دانلود کنی ولی ماه بعد ممکنه سرعتت در حد dialup باشهنقل قول:
بله هر 1 ساعت دیسکانکت میشه
بله دیسکانکت میشه هر 1 ساعتنقل قول:
رایگان شبانه ساعت 3 شب شروع میشه که اگه 3 وصل بشید دقیقا سر 1 ساعت یعنی ساعت 4 دیسکانکت میشه
و تا ساعت 7 هستش ولی اگه ساعت 6:45 دقیقه دیسکانکت بشید تا 7:45 دقیقه می تونید کانکت بمونید ، اینم از داستانهای صبانت برای جلب مشتری هستش:46: مثل سرعت روزانه اینترنت که چند دقیقه اول سرعت بالا بعد میاد پایین
سلام
خلاصه بگم
نمبخوام 10 تومن بابت هزبنه راه اندزی به شرکت نداگستر بدم
میخواستم خودم مودم رو کانفیگ کنم و راه اندازی کنم
میخواستم ببینم وقتی که خطم رانژه شد و یوزر و پسورد بهم دادند کلا باید چه کاری انجام بدم؟
بدون اینکه از طرف نداگستر کسی بیاد برای راه اندازی
آخه قبلا که شاتل داشتم یه یارو اومد 2 دقیقه چند تا IP و از اینا زد و 10 تومن گرفت
خیلی ساده.از من 5 تومان گرفتن بابت اینکه یارو اومده.منم خودم یاد گرفتم.با کمک بچه ها راحت میتونی راه اندازی کنی.:46:نقل قول:
جدیداً 6:45 که سهله 6:31 هم جواب نمیده و حتماض باید قبل از 6:30 دیسکانکت کرد تا بره تا 7:30. اگه برای شما هنوز جواب میده که خوبه.نقل قول:
سلامنقل قول:
بگو خودم وصل می کنم هیچ چیزی خاصی نداره خودت راحت می تونی تنظیم کنی
فعلا مشکلی نداره همون 6:45 قطع می کنم وصل میشهنقل قول:
خیلی ساده.متاسفانه خیلی ها از جمله خودم زمانی که میخوان ای دی اس ال بگیرن آشنایی ندارن.یعنی پول اضافه هیچ کاری هم نمیکنه.برای من که اومده بود درستش کرد ولی به اینترنت وصل نمیشد گفت شبکه شلوغه!!نقل قول:
منم تا ترس و لرز که خدایا این چی بود گرفتیم.بعد وصل شد سرعت بالای 200 بود......:18::5::8:
بنده خدا من 7 ماه هست خطم نویز داره و از منزل ما نیست و صبانت و مخابرات هم محل نمیزارن و فقصیر رو گردن هم می ندازند من با دیال آپ این پست ها رو میدم و از 17 تا الان که گفتم خطم رو جمع کنید هی تفره میرن و امروز فردا میکنن کمک .نقل قول:
isp معمولاً توی این مواقع تقصیری نداره. اشکال از مخابرات میتونه باشه. باید اول بیان داخل محله و چک کنن. این تاپیک را ببین:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=115862
سلام
من صبانت گرفتم و خود یارو اومد واسم نصب کرد. رو همون حالتی که وقتی مودم رو روشن میکنم خودش اتوماتیک به اینترنت وصل میشه. حالا می خواستم بدونم چجوری یه کانکشن واسه شبانه بسازم . مودمم هم MEGANET
این پشتیبان ما از کل اینترنت یه اسپیلتر رو بلده.......هر اتفاقی بیفته ...مثلا شارژت تموم شده باشه....بت میگه اسپیلیترتون سوخته باید عوضش کنیین:34:
سلام برو بکس
بچه ها من حدود 8 ماه پیش بود یه مودم d-link گرفتم (مودم خودم وایرلس نداشت رفتم یه مودم وایرلس دار گرفتم) آقا اوردم نصب کردم همه چی حل بود با LAN کانکت می شد بدون مشکل ولی با وایرلس که میزنم کانکت بشه مینوشت کانکتینک ولی هیچ سایتی رو باز نمی کرد او علامت تعجب روی عکس مانیتور (بقل ساعت ویندوز (البته ویندوز 7) هم نمی رفت) زنگ زدم پشتیبانی گفتم جریانو طرف گفتم ما وایلس ساپرتنمی کنمیم مشکلاتشو مشکل خودتونه بعد قطع کرد منم هر کار کردم نشد آخر مودم دادم به یکی از به ها که احتیاج داشت از سپنتا سرویس داشت خودش نصب کرد همین مشکل من رو داشت زنگ زد پشتیبانی شرکت خودش راحنمایی کرد مشکل حل شد .... الان من به وابرلس اجتیاج دارم میخواستم بردم دوبار مودم بگیرم اگه با ازنجور شد چی کار کنم بچه ها کسی بلده مارو راحنمایی کنه .... توی قسمت نصب مودم و وایلس هم از بچه های اون بخش من سوال کردم همون موثع ولی هیچ کدوم ار راه ها جواب نداد ... حالا نمی دونم .....
ا سلام من 7 ماه هست خط ما نویز شدید داره و بارها تماس گرفتم مخابرات زیر بار نمیره و چند بار اومده و می گه مشکل از خونه شماست و صبانت هم زیر بار نمیره و من امروز 60 متر کابل خریدم و نصب کردم و نویز هم چنان پایدار است و شدید و چراغ مودم روشن خاموش میشه و بازرسی 1 هفته هست شکایت کردم و هم چنان پیگیرم کی خسارت 60 متر کابل رو بهم میده تعدادی بی سواد گزاشتن توی مخابرات واسه چی کمک فوری .
واسه اینکه چک کنم نویز رو بعد 5 روز باز امروز شارژ کردم .
دفتر تهران هم زورش میاد جواب ایمیل ها مون رو بده متآسفم واسه خودمون کجا زندگی میکنیم .
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
شاید شرکت فارا نمایندگی اسپیلتر داره ؟:27:نقل قول:
دوست عزیز چون کانکشن روزانت اتوماتیک یا همون PPOE هست....مشکل میشه که هم کانکشن از بیرون داشته باشی ....هم از داخل......نقل قول:
شبا که میخوای دانلود کنی ای پی مودم رو بزن که احتمالا192.168.1.1......بعد به قسمت تنظیمات نت یا همون قسمت interface setup برو
یوزر نیم پسوردت رو تغییر بده بزار رو شبانه
اگه کانکشن روزانت بیرون بود یه راه دیگه بت میگفتمSetup
Setup
میگم شما مخابرات منطقه خوت برو با اخرین قبض پرداختی..........بعد وقتی رفتی اسم اینترنت رو جلوشون نیار...چون حساسیت دارن به این موضوع:2:...........فقط بشون بگو :خش خش شدید میاد....اصلا نمیشه حرف زد.......نویز شدید داره ....کابال ها پاره شدن فکر کنم......:21:نقل قول:
باید مثل خودشون حرف بزنی تا متوجه بشن...وگرنا چون بیسواد هستن متوجه نمشن:21:
دوست عزیز فکر کنم d-link یا tp-link؟.:5:....آخه فکر کنم d-link اصلا وایرلس ندارهنقل قول:
چرا.دی لینک داره که اتفاقا بهتر از تی پی هست.:46:نقل قول:
خب ب دوست عزیز کار نداره...آی پی مودم رو بزن...که همون 192.168.1.1نقل قول:
بعد به قسمت quick start برو...از همین جا یه تنظیم کلی بکن.....فقط کانکشن رو از داخل یا همونppoe بزار......اگه وصل نشد یه ریستار کارخانه بکن...از دوباره انجام بده....بعد حواستم به vpi و vci باشه:5:
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
آره راست میگی..البته بستگی به مدلش داره...اما از tp بهتر نیست.....شک نکننقل قول:
بازم دی لینک بنظرم گسترده تره.کمپانیش تو المانه فکر کنم.نقل قول:
مودم NET GEAR عالیه من دارم اکثر ISP ها ساپورت می کنن .
کد:http://www.netgear.com.au/
ساعت 1 شب هست سرعت دانلود من 8 هست از صبح اینجور هست چرا صبانت افت سرعت داده به اینترنت و دیگه هم پرداخت اینترنتی نمیشه کرد و صبخ شارژ کردم امروز 21 هست 1 ماهه شارژ کردم بجای اینکه تا ماه آینده 21 شارژ باشه زد بیستم واقعآ که دزدی همه جوره .
کد:http://www.speedtest.net/result/1430222739.png
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا سرعتش داره میاد پاییین......نقل قول:
میگم مرکز مخابرات ازادی کجاست؟...مجتمع مسکونیه؟
سرویس 128صبانت با 512 یا یک مگابیتش چه فرقی داره؟ من الان 128 دارم که همون 1 مگ زدن.سرعت سرویس های بالاتر چقدره؟
سلام دوستان من از شرکت صبانت دارم و راضیم فقط سایت سبا نت و اصلا بدون وی پی ان نمیتونم بازکنم
پشتیبانی هم میگه کاری از دست ما بر نمیاد
نه سرعتم پایینه نه بدون وی پی ان به مشکل میخورم فقط وی پی ان و برای سایت صبانت باید مصرف کنم
با SABANET.IR ,SUPPORT.NGSNET.NET هم چک کردم
این مشکل منه اگه کسی کمکی میدونه بگه
این DNS رو ست کنید مشکلتون حل میشه :نقل قول:
217.218.127.104
4.2.2.4
نه دوست عزیز مشکل همست. کمیته ی تعیین مصادیق دیگه کاملاً زده به سرش:31:.نقل قول:
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
قبلاً از 4.2.2.4 استفاده کردم فرقی نکرد. ضمناً قدیما متوجه شدم استفاده از این ip ها بعضی وقتا باعث کندی بیشتر خط میشه.نقل قول:
فرقی نکرد بازم سایت بازنمیشه دوست عزیز ضمنا زنک زدم پشتیبانی تهران یه ای پی دیه داد اونم کار نمی کنه
گفت چند تا مشتری دیه هم این ایرادو داشتن
فرقی نکرد بازم سایت بازنمیشه دوست عزیز ضمنا زنک زدم پشتیبانی تهران یه ای پی دیه داد اونم کار نمی کنه
گفت چند تا مشتری دیه هم این ایرادو داشتن
من مرکز مخابراتی صالح طبری هستم و اینترنتم قطع شده !! نمیدونم مشکل چیه و نمیدونم باید با کدوم شماره تماس بگیرم که شب ها هم جواب بدهند
کسی طرفهای سعادت اباد خط یک مگ داره سرعت شبانه اش رو بگه ؟
شبانه صبانت ساعت 6:30 صبح قطع شد. چرا؟
قبلاً هم چند بار گفتم باید قبل از 6:30 دیسکانکت کنی تا یکساعت دیگه هم کار بده. 6:45 دیگه به تاریخ پیوسته مگه بعضی شهرها و مناطق خاص که برای اونا هم ممکنه از کار بیفته.نقل قول:
من زنگ زدم یارو بلافاصله گفت از مخابراته نگفته کی درست میشه!:13:نقل قول:
بچه های تهران کسی دیشب دانلود داشته؟ مال من از ساعت 11 شب قطع بود(روزانه) تا ساعت 3 هم بیدار بودم شبانه هم وصل نمیشد.
من دیروز موس کیبورد پی سی نداشت نمیتونستم تست کنم.ولی روز قبل شبانش هیچی دانلود نکرد.:41::41:نقل قول:
زیر گل بره این صبا نت...
دیشب کلا شبانه قطع بود ..از ساعت 4 که پاشدم الاف موندم ببینم وصل میشه یا نه . تا 7 صبر کردم وصل نشدد...
نقل قول:نقل قول:
دیشب شبانه من هم قطع بود کلا صبانت خوددرگیری داره:31: نمی تونید خدمات بدید مجبورین مگه اینقدر یوزر بگیرید؟
خیلی از شرکت ها که زیاد هم اسمی ازشون برده نمیشه واقعا خدمات خوبی میدن ولی هزینه هاش یه مقدار زیاده