نه دوست عزیز من همین نسخه را قبلا نصب داشتم و این گزینه نبود. این بار آمد.
حالا چه نسخه ای را نصب کنم و از کجا بگیرم.
Printable View
نه دوست عزیز من همین نسخه را قبلا نصب داشتم و این گزینه نبود. این بار آمد.
حالا چه نسخه ای را نصب کنم و از کجا بگیرم.
همیشه آخرین نسخه رایگان رو نصب داشته باشید.از داخل خود برنامه هم میشه آپدیت های جدید رو دریافت کرد.نقل قول:
آدرس: More-Check for updates
تا جایی که میدونم برا malware ها این کارو میکنه ، یک پنجره کوچک پایین سمت راست ظاهر میشه که هیچ گزینه انتخابی غیر از info نداره و پنجره که میره فایلها هم غیب میشن !! شما میگید میشه برشون گردوند ؟نقل قول:
ممنون ولی من پیداش نکردم میشه دقیقتر آدرس بدید ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
1) بله میشه برشون گردوند. اون فایلها میرن توی قرنطینه. اگر میدونید سالمند هم میتونید برشون گردونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم بخونید، توضیح داد شده
===
2) اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا کمودو تون الان روی پرواکتیو نیست. بهتره بزاریدش روی پرواکتیو:
Configuration: Proactive Security
به هر حال تغییر جدید کومودو هست که بصورت پیش فرض، آنتی ویروس alert نده و فایل مستقیم به قرنطینه بره. ولی همون، پیش فرض سوال می کرد بهتر بود.
سلامنقل قول:
میتونید از پیغام یک عکس بزارید. شاید بشه کمک کرد. ضمنا ویندوزتون 32 بیت هست یا 64؟ و قبلا آنتی ویروس دیگه ای نصب بوده؟
سلامنقل قول:
اون گزینه جدید اضافه شده تا بتونید از نسخه رایگان به پولی آپگرید کنید.
ما هم نسخه رایگان (Premium) داریم و اون گزینه به کارمون نمیاد،
ولی اگر آخرین ورژن کمودو را ندارید میتونید از طریق محیط CIS دریافتش کنید که جناب pcsoft توضیح دادند. یا میتونید ورژن جدید را دانلود کنید که لینک دانلود در صفحه قبل قرار داده شده.
عکس را هم ببینید، توضیح دادم:
سلام
وقتی از تنظیمات کومودو بکاپ میگیریم، چطوری تنظیمات را برگردونیم، من تنظیمات را ایمپرت میکنم ، و تنظیماتی اعمال نمیشه؟
ممنون میشم راهنماییم بکنید...
مرسی:46:
ممنون. ولی اگه حذفشون کنم مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
2) فایلهای dat مربوط به فایلهای دیتا میشه و مشکلی نیست. ولی شاید گاهی اوقات آلوده هم بشوند. اگر CCE اونو آلوده میشناسه و وقتی با CIS اسکن میکنید چیزی تشخیص نمیده، میتونید بزارید به حساب تشخیص اشتباه (FP) از جانب CCE.
معمولاً این فایلها توی فولدر مخفی هستند.
C:\users\saeed\appdata\local\microsft\windows\hist ory\IE5\index.dat
البته تاحالا دوسه بار حذف کردم. تنها مشکلی که پیش اومده اینه که آیکونهای جدید روی دسکتاپم نمیمونه و حذف میشه.
سلام به همه :40: بازحمتای ما . میشه در مورد بکاب گرفتن یه توضییح بدین ممنون
بعد از import باید Active کنیدش ... ( انتخاب Activate )نقل قول:
سلام
وقتی از تنظیمات کومودو بکاپ میگیریم، چطوری تنظیمات را برگردونیم، من تنظیمات را ایمپرت میکنم ، و تنظیماتی اعمال نمیشه؟
ممنون میشم راهنماییم بکنید...
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
برخی اطلاعات در اونها ذخیره میشن، اون مسیری که شما ذکر کردید احتمالا برخی اطلاعات مرورگر IE در اون ذخیره میشه، و اینکه ویروس نیست؛ شما نباید اونها را حذف کنید.
========
سلامنقل قول:
شما میتونید یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید، که گاهی به کارتون میاد مثلا بعد از نصب مجدد کمودو میتونید همون تنظیمات را برگردونید و وقت برای تنظیم مجدد کمودو صرف نکنید و ...
بفرماييد اينم عكسنقل قول:
ضمن اينكه سيستمم 32 بيت هست و قبلا هم از كومودو استفاده ميكردم
سلامنقل قول:
بابت عکس ممنونم.:11:
فکر کنم این مشکل اولین باره توی این فوروم مطرح میشه!!؛؛
به هر حال احتمالا فایل اینستالر کمودوی که دارید خراب (corrupt) شده است.
دلیلش هم شاید این باشه که در حین دانلود لحظاتی وقفه در ارتباط شما و سرور دانلود ایجاد شده باشه.
بنابراین من توصیه میکنم که مجددا فایل اینستالر CIS را از لینکی که میزارم دانلود کنید و نصب کنید. احتمال 99 درصد مشکلتون حل میشه.
به صفحه زیر برید و کمودو را دانلود کنید:
نتیحه را هم اینجا بزارید :11:
دوستان کمودویی نظرتون چیه ؟ :دی
من فایل رو به هیچ گروهی اضافه نکردم
من فایل رو به عنوان مثبت کاذب برای کمودو فرستادم ببینم جوابشون چیه
سلامنقل قول:
من فکر کنم اون فایل در بسته 5 تایی مخرب که جناب AMIR.KIK قرار داده، وجود داره. البته من هنوز اون مخربها را دانلود و تست نکردم، ولی پیشاپیش پیش بینی میکنم که فایل سالمه!! و یک فالس از طرف کمودو هست.(90 درصد این احتمال منه)
در Online Lookuup از دیتابیس کمودو هم استفاده میشه. بنابراین میشه فقط یک فالس از طرف دیتابیس.
=======
=======
من الان فایل را دریافت کردم و به نظرم خیلی مشکوکه!!!!!
دست نگه دارید شاید ویروس باشه. بهتره منتظر نظر تیم کمودو باشیم.....
پیغام فایروال منو ببینید:
در کل کمودوی من این فایل را Safe نمیدونه:
....... منم خیلی حساس!! بنابراین منتظر تصمیم تیم کمودو میمونم.
=====****====
توجه: این فایل یک مخرب است.
عجب ! داره جالب مبشه :دی
هر دو ای پی هم از کشوره کره هست !
نقل قول:
منم که اجراش کردم
تو لیست سفید کسپر رفته بود
برنامه سیف هست ولی چرا مخرب میشناسن یا شاید هم ادور باشه
:31:
سلام
چیزی که مشخصه اینه:
این فایل یک مخرب است
در دسته Fraud Tools قرار میگیره.
1- درود به تیم کمودو که سریع جواب منو دادند:8:
2- درود بر خودم و کمودوی من :8:
موفق باشید
ویرایش ....
درود
دوستان یک بررسی ساده از ترجمه سافت پدیا در مورد کومودو نوشتم.
هر یک از دوستان که به طور حرفه ای روی کومودو کار کرده و می تواند در کامل کردن این بررسی کمک کند. خوشحال میشم در خدمتش باشم
امروز کومودو پیشنهاد خرید نسخه پرو رو بهم داد با قیمت 5 دلار روی پیغامش کلیک کردم رفت به آدرس زیر
فقط محض اطلاع دوستان گفتم اگه کسی نیاز داشت فرصت خوبی هست
شاید سوالم تکراری باشه:
وقتی فایلی رو در کومودو در لیست سفید قرار میدیم کلا از سرچ خارج میشه؟یا سرچش میکنه ولی بهشون کاری نداره؟
بعدا اگر تغییری در فایل های داخلی اون فایل بدیم چطور؟
و ایا ویروسی هست که بتونه لیست سفید رو بشناسه و اونجا کپی بشه و یا ...
سلامنقل قول:
من اینطور فکر می کنم:
از سرچ خارج نمیشه ولی موقع سرچ فورا میره به فایل بعدی.
فایل، فایل هست دیگه فرقی نمی کنه داخلش چی باشه. کومودو با آدرسش کار داره و از رو اون می فهمه.
لیست سفید هم شامل لیست آدرس های مطمئن هست نه خود فایلها. الان هم لیست سفید مشکلی نداره و امنیتش بالاست.
سلامنقل قول:
این سایت جناب Pars نیست؟
به هر حال از سر کنجکاوی بود.
با سلام خدمت دوستان
چند روزی نبودیم
امروز اکسل رو که اجرا کردم این پیام اومد (البته فکر می کنم قسمت page layout رو که می زنم اینجوری میشه )
منظور از این پیام چیه ؟
با تشکر
فکر میکنم برنامه زیاد باز کردی. cpu یا ram زیادی درگیر بوده.نقل قول:
منتظر پاسخ استادان هستم.
اون فایل excel.exe رو با virustotal یا سایت های مشابه اسکن کن. اگر آلوده نبود می تونی پیام کمودو رو skip کنی. به هر حال کار از محکم کاری عیب نمی کنه.
کدوم Parsنقل قول:
مای بی بی ایران؟
بله.
ممنون بررسی خوبی بود ولی همانطور که خودتون هم گفتید بررسی ساده و اجمالی بود و به خیلی از امکانات کمودو که شاید اصلی ترین آنها حفاظت proactive است کمتر پرداخته شده استنقل قول:
اینجا بهتر بود اینطور مینوشتین که کمودو آنالیزی از رفتارهای فایل های نامعتبر رو در اختیار کاربر قرار میدهنقل قول:
COMODO Internet Security Premium به شما فعال کردن “Cloud Based Behavior Analysis” برنامه های شناسایی نشده با ارسال آن ها به کومودو را پیشنهاد می دهد.
پیشنهادی که واسه شما دارم اینه که فقط محصولات رو بررسی کنید و سعی کنید زیاد وارد مسائلی مانند قدرت شناسایی و این گونه موارد نشین البته این یک پیشنهاد بود :20:نقل قول:
CIS perform cloud based behavior analysis of unrecognized files. So provide something to users to see that process in CIS user interface. For example "waiting for the cloud analysis of video.avi.exe".
من در مورد کومودو خیلی چیزهای خوب شنیدم واقعا کنجکاو شدم که نصب بکنم ولی من از گیر دادن زیاد خیلی بدم میاد و مثل اینکه کمودو زیاد گیر میده نمیشه کاری کرد گیر نده مثلا الان بول گارد خودش idm رو الو زد و ... و به اون هایی که واقعا مشکوک بود از من سوال میکرد
سلامنقل قول:
در مورد گیر دادن باید بگم که کمودو به همه چیز گیر نمیده... فایلهای سالم را آزاد میزاره و اصلا کاری باهاشون نداره و اگر هم به فایلی مشکوک باشه پیغام میده.... IDM را هم جزو برنامه های سالم میشناسه و کاری باهاش نداره.... البته اگر IDM را کرک کنید اونوقت گیره میده!!!
سلام اگه از اینترنت ویروس دانلود کنیم جلوشو میگیره یا نه ؟
بله دوست عزیز جلوشو می گیره. حتی اگه آنتی ویروسش هم نتونه اونا رو شکار کنه به وسیله دیفنس جلوشون رو می گیره. اگر از دیفنس هم رد بشه تو sand box اجرا میشه.
دوستان قدیما که با کاسپر کار میکردم وقتی یه فایل rar پسورد دار رو از اینترنت دانلود میکردم همون ابتدای شروع دانلود بهم پیغام میداد که فایل پسورد داره
حالا دو تا سوال برام پیش اومده
ایا میشه همچین امکانی رو در کومودو ایجاد کرد؟(خوبی که داره این هست که اگه فایل پسورد دار بود و ما نداشتیم دانلود نمیکنیم)
و اینکه چطوری میفهمیده پسورد داره؟ بالاخره باید کل فایل رو داشته باشه و بره داخلش رو اسکن کنه بعدش بفهمه پسورد داره در صورتی که به محض استارت دانلود پیغام میداد
اینکه نمیتونه جلوی ویروس رو از اینترنت بگیره !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این سایت برید و یک ازمایش بکنید ایا تنضیمات خاصی میخواد تا بتونه جلوی ویروس از اینترنت رو بگیره؟ یعنی قبل از دانلود جلوشو بگیره
اینم تست فایرووال کمودو شما به این میگید خوب :31:
حیف 200 مگابایت دانلود حیف اون بول گاردی که با کومودو عوضش کردم
سلامنقل قول:
در مورد اینکه کمودو جلوی دانلود را میگیره یا نه، باید بگم که اون جوری که شما فکر میکنید نه، نمیگیره. دلیلش چیه؟
دلیلش اینه که HTTP Scaner نداره. البته بودنش یک مزایا و معایبی داره. کمودو قصد هم نداره اونو به CIS اضافه بکنه چون اعتقاد داره تاثیر منفی در وب گردی و بازیهای آنلاین و دانلود میزاره ... البته اگر فایلی را با کمودو دانلود بکنید و ویروس باشه، به هیچ وجه سیستم آلوده نمیشه. <===مهم اینه.
نه اینکه بگیم آنتی ویروس باید جلوی دانلود رو بگیره... بلکه آنتی ویروس باید از سیستم محافظت بکنه و جلوی آلودگی را بگیره که کمود به درستی این کارو انجام میده.
الان مگه دوستان توی تاپیک دنلود ویرس ویروس نمیزارن..... ما هم دان میکنیم و تست میکنیم. مثل آب خوردن...هیچ اتفاق بدی هم نمیفته.
ولی اگر دوست دارید که آنتی ویروستون HTTP Scaner داشته باشهف باید بگم که کمودو نداره و من هم راضیم از اینکه نداره، چون نمیخوام اینترنت زغالیم، زغالیتر بشه.
===
در مورد فایروال: قطعا فایروال بول گارد از کمودو قویتره!! شما هم گفتید که بول گارد دارید ولی چون سوال بالاتون در مورد گیر دادن بود من هم جواب گیر دادن کمودو را نوشتم
اگر سوال میکردید میگفتم که فایروال بول گارد خیلی قویتر از کمودو هست. شما برو روی هم بول گارد.
من که به فایروال کمودو نمیگم قوی..... شاید بزوردی در انتخابم تجدید نظر کنم و برم سراغ یه فایروال دیگه.
:11:
بول گارد حتی انتی ویروسش هم قوی تره من امشب دوباره بر میگردم به بول گارد .
راستی چجوری میتونم از اپتودیتی که کردم 110 مگابایت قبل از حذف کومودو اونو بگیرم و برای بعدا یا برای کامپیوتر دیگه استفاده کنم مرسی
بله دقیقا به همینگونه است.نقل قول:
برید توی این مسیر و از فایل bases.cav کپی بگیرید و نگه دارید، شاید یه زمانی به دردت خورد!!نقل قول:
راستی چجوری میتونم از اپتودیتی که کردم 110 مگابایت قبل از حذف کومودو اونو بگیرم و برای بعدا یا برای کامپیوتر دیگه استفاده کنم مرسی
البته فایل bases را حدود 10 روز میتونی نگهش داری، بعد بندازش توی سطل آشغال.