ببین 128 محدود شده یا نامحدود اگه نامحدوده پس همون اندازه 512 قبل سرعتت میشه که طبیعتا باید خودت تست کنی ببینی سرعتت چند شدهنقل قول:
Printable View
ببین 128 محدود شده یا نامحدود اگه نامحدوده پس همون اندازه 512 قبل سرعتت میشه که طبیعتا باید خودت تست کنی ببینی سرعتت چند شدهنقل قول:
217.219.192.249 is owned by Hamedan Data comunication company from IRAN
از این آی پی به بعد خطا مشکل پیدا می کنه و پینگ میره روی 500
اونم پینگ داخل !!:sq_10:
من امروز شارژم تمام میشه فردا میرم دوباره شارژ میکنم ببینم چه ریدنی کردن بعد خبرشو بهتون میدم از لحاظ سرعت دانلود
حرف بیخود زده معذرت میخواهم که اینو میگم ولی شوتت کرده بری پی کارت، اون دوستمون راست میگه ببین سرعتت روی چنده و اگر دیدی 16 کبلوبایت بیشتر نمیزنه پس سرت کلاه گذاشتن و اینقدر زنگ بزن 2020 تا از رو برن ( کم نیاری چون اینارو باید حالشون روبگیری و گرنه پروتر از اینی که هستن میشن)نقل قول:
قصد داری چی شارژ کنی؟ اگر میخواهی از این 1 به 10 ها بزنی اول زنگ بزن 2020 بگو میخواهم این سرویست را شارژ کنم همه چی ok است و بعد برو شارژ کن و اگر اتفاق این دوستمون افتاد خراب شو روشوننقل قول:
128 نامحدوده با سرعت دانلود 16 کیلوبایت.نقل قول:
تو روحشون که اینقدر دغل بازن
والا چی بگم خرید اینترنتی هم میزنی نه شماره پیگیری میده نه رسیدی اصلا سایتشون خر تو خره.نقل قول:
یه سوال دیگه
الان اگه حجمی بخریم کجا باید بریم برای دیدم میزان حجم؟ همین سایت قبلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ؟؟؟
سرعت حجمی ها چقدره؟
1تا 6 که 2020 میگه دانلود رایگانه کسی تست کرده ببینه رایگانه یا نه؟
دوست م بابلسره از مخابرات 6 ماهه با 48 گیگ حجم اینترنت 256 خریده 75 هزار تومن با 230 کیلوبایت سرعت اونوقت این حقه بازها ....
دوستان به نظرم سعی کنیم بحث رسانه ای بشه خیلی ستم میکنن در حق مردم کرمانشاه
مازندران اینترنت حجمی 256 با سرعت دانلود دویست و سی کیلوبایت و حجم 48 گیگابایت برای 6 ماه رو میده 75 هزار تومن مقایسه کنید با چیزهای دیگه در کرمانشاه
من به دو تا سایت زیر رفتم(20.30 و صرفا جهت اطلاع) و چیزهایی که به نظرم رسید رو گفتم شما هم اقدام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای دیگه به ذهنتوم میرسه بگید بریم اعتراض بزنیم
128 نامحدوده با سرعت 16 کیلوبایت دانلودنقل قول:
سرویسم کردن به خدا. 2020 منکر شده میگه ما کلا سایت آنلاین برای شارژ نداریم اون سایت آنلاین شارژ مال یه شرکته از طرف مخابرات واسطه است به اون شرکته هم زنگ زدم میگه اینجا ثبت سفارش شما 128 نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 5 هستش!!!! بدبختی گیر کردیم بااین ملت ... .نقل قول:
دوستان آنلاین شارژ نکنید مثل من دردسر میوفتید برید جایی که حضوری و با کاغذ بازی شارژ کنید تا مدرک داشته باشید. آنلاینشون حتی شماره رسید خرید و پیگیری هم نمیده.!
مشکل پست گذاشتن من حل شد!! نمیتونستم پست بدم اما حالا نمیتونم تشکر کنم توی فروم!!!!!!!!
دوست من بابلسر زندگی میکنه اینترنت از مخابرات خریده 6ماهه 256 با 48 گیگابایت حجم و سرعت دانلود 230 کیلوبایت(البته میگفت ساعت دانلود رایگان شبانه ندارند) با قیمت 75 هزار تومان. مقایسه کنید با کلاهبردارهای کرمانشاه!!
اصلا طرف شارژ آنلاین نرید حساب کتاب نداره برید مرکز یا شرکت های زیر مجموعه حضوری شارژ کنید و حتما رسید بگیرید.
شما یه پرینت از حسابت که تایید بانک داشته باشه بگیر ببر دفتر مرکزی ببین کاری می کنننقل قول:
با این وضعی که اینا دارن باید قبل شارژ به 500 جا بزنگینقل قول:
فردا میرم ببینم چی میگن بهم
اینکه تقریبا یک به 8 قبلیه کهنقل قول:
چقد دادی بابتش؟
الان زنگ بزن که آقا هستن بگو من صبح 1 به 10 سرویس 512 را شارژ کردم و مبلغ 22500 ریختم حساب اما برام 128 نامحدود 1 به 5 شارژ شده که قیمتش 21000 است ببین اینا کاری میکنن؟نقل قول:
حصوری شارژ کن آنلاین نهنقل قول:
سرعت ایناتو یه خبری بده
22500 تومان. برا دوستم گرفتم 512 1به 10 به جاش شده 128 1 به 5.نقل قول:
والا اینا حرف مفت میزنن 1 به 8 بوده همه جا سرعت اینترنت بر حسب کیلوبیت هستش که برای تبدیل به کیلوبایت تقسیم بر 8 میکنن(128 میشه 16 و ...). حالا اگه همین رو بین چند نفر تقسیم کنیم سرعت کمتر بیشتر میشه.
در کل یه آشنایی از مخابرات میگفت شماها همه قبلا روی 6 نفر مشترک بودید(نوسان دانلودتون هم مال همینه) اما جوری پهنای باند روی آی پی 6 نفره میدادیم که مثلا 512 میخریدی 512 تقسیم بر 12 که میشه 56 همیشه حدودا سرعت دانلودت باشه
واسه دوستم گرفتم الان پیگیره ببینم چیکار میکنه خبرشو میدم بهتوننقل قول:
کسی حجمی نگرفته سرعتش چطوره؟؟؟ شب ها رایگانه؟؟؟؟
آقا زنگ زدم میگم چرا قیمتاتون رو اینقدر بردید بالا ولی سرویسها همون سرویسهای قدیمی هستند؟ میگه چون میخواهیم همتون رو ببریم سمت محدود . میگم روی این حساب که شما دارین کلاه میزارین سر مردم چون قیمتها از مرکز و هیچ استانی تغییر نیافته میگه همینه که هست .... آقا بخدا اینا رو باید ادب کرد
در ضمن بهم گفت سرویسهای شبانه ساعات رایگان 1 تا 6 دارن که از دیروز فعال شدند راست میگه؟
در ضمن گفت 512 یک به ده سرعت کمتر از 30 میزنه
..........
22500. اشتباه شارژ زده دنبالشم درست کنهنقل قول:
واسه دوستم گرفتم داره پیگیری میکنه خبری شد میگم.نقل قول:
بابا برید سایت های خبری اعلام کنید صداش در بیاد آدم میشن
اینا رو نمیدونم. کسی گرفته از سرعت ها خبر بده و از اینکه شبها حجم میندازه یا نه.نقل قول:
امروز که کلا داغون بود سرعت.
برید اعتراض کنید سایت 20.30 اینور اونور صداش رو ببرید بالا تا خبری شه
سلامنقل قول:
با تماس دوستان کنجکاو شدم که سری به این انجمن بزنم
ساعت 1 تا 6 صبح دانلود رایگانه و با همون سرعت روزنقل قول:
اگه درخواست بدین میتونم سرعت شبانه رو کم کنم واستون :دی
نقل قول:
سرویس 512 یک به پنج: up to 64
سرویس 512 حجمی: up to 128
کیفیت سرویس ها هم بزودی بهتر میشه
یه سری مشکلات هستن که از عهده ما خارجه و فقط پیگیرش هستیم که رفع شه.
بعد از حل این مشکلات با تنظیمات QOS سرویس با کیفیت تری ارائه میشه
نمیشه دقیقا گفت چقدر مصرف میشه از ترافیک به خیلی چیزا بستگی دارهنقل قول:
از نوع سایتهایی که مراجعه میکنین تا نوع کاربردتون از نت گرفته تا سرعت خوندن سایتها توست فرد میتونه خیلی متفاوت باشه.......مثلا من خودم شده توی 20دقیقا بالای 400مگ ترافیک داشتم شده توی 2ساعت 4مگابایت هم ترافیک نداشتم.
باید خودتون امتحان کنین و با کاربری خودتون یه میانگین بدست بیارین.
البته شاید اصولی هم داشته باشه که من در جریان نیستم دوستان دیگه بتونن کمک کنن.
دوستان به نظرتون سرویس 64 بدون اشتراک گذاری پهنای باند خوب نیست ؟ اگه واقعا اشتراک گزاری نکنن سرعت دانلودش میشه 64 که همون 512 خودمون میشه. خوبیشم اینه اگه واقعا اشتراک گذاری نداشته باشه مشکل قطعی هم نداره.
قیمتش هم 23 تومان !
نه دوست من ... وقتی به 2020 زنگ زدم گفت 256 بدون اشتراک گذاری سرعت 60 تا 70 میزنه......اگر حرفش درست باشه یعنی این سرویسها 1 به 4 هستند. پس 64 باید 16 بزنهنقل قول:
ولی باید شارژ کرد دید چطوریه . من تا 15 روز دیگه شارژ دارم اما اگر کسی خواست هول و هوش 22 تومن چیزی شارژ کنه میتونه این سرویس را امتحانی بکنه و خبرشو بده
اره من دو روز پیش رفتم اینترنت حجمی گرفتم یک ماه 512 10 گیگ خیلی هم راضی ام...از دیشب هم سرویس های شبانه 1تا6 صبح فعال شدند.و سرعت دانلود هم رویه 120 e
اگر تند تند سایت عوض کنی و سایتها هم تقریبا چیزی مثل ورزش 3 باشند هر ساعت 20 مگابایت میسوزد. ولی شاید تقریبا 2 گیگ برای یک ماه شاید خرچ سایت چرخیدن بشهنقل قول:
آهان پس هر چی نوشته ما باید بگیم 3 4 تا کمتر گفته. مثله سرویس 1 به 5 که همون 1 به 8 خودمونه ! واقعا که چقدر دزدن. خیلیا از روی اسم این سرویسا میرن شارژ میکنن ولی کلا سرشون میره.مثل من که تا الان فکر میکردم سرویس 64 بدون اشتراک گذاری سرعتش روی 64 هست !نقل قول:
مرورگر opera است ... شک نکننقل قول:
اگر قرار باشه محدود بگیریم عقل حکم میکنه 2 تومان بیشتر بدیم و سرویس 1 مگ و یا 4 تومان بیشتر بدیم و سرویسهای 2 مگ را برداریم تا سرعت دانلود شبانه بیشتر باشه و دانلود بیشتری را بگیریم ....اصلا به هیچ وجه توصیه نمیشه که بریم 512 برداریمنقل قول:
فراموش نکنید که مخابرات سرعت دانلود را در روز وشب تغییر نمیده
مجید دلبندم اون 64 کیلوبیته که سرعت دانلود می شه8 کیلوبایتنقل قول:
512 کیلو بیته که سرعت دانلودش می شه 64 کیلوبایت
سرعتت روزا چنده ؟نقل قول:
شما میتونی یه پینگ 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 بگیری و ببینی که الان پینگت روی چنده ؟ 500 به بالاس یا روی 130 ؟ تایم اوت داره یا نه ؟!
اگه تایم اوت نداره و پینگت زیره 200 حتما بگو، چون من واسم سواله که این سرویسای نامحدود و محدود مخابرات از لحاظ قطعی و پینگی وضعیتشون با هم فرق داره یا نه !
ممنون
قبلاً هم اینا رو شنیدم ...نقل قول:
همونطور که قبلا یا سرویس 1 به 8 و الان با سرویس به اصطلاح 1 به 5 ــشون سرعت 8 تا 10 رو میگرفتیم و میگیریم، الان بایستی سرعت بالای 20 بده.بر اساس نحوه ی سرویس دادنه این شرکت.
ببخشید ها، اما 512، 1 به 5 الان سرعتش 64 کیلوبایته ... مسلماً باید بدون اشتراک گذاری بیشتر از 64 باشه و اِلا یارو مرز نداره بره 106 تومان بیشتر از سرویس 1 به 5 512 بده و سرویس بدون اشتراک گذاری رو بگیره !
اینا دارن از کم اطلاعات بودن مردم سو استفاده می کنننقل قول:
فقط گرون کردن هیچ چیز جدیدی ازائه ندادن
قاعدتاً باید سرویس 1 به 10 با سرویس 1 به 5 و سرویس بدون اشتراک گذاری یه تفاوتی داشته باشه ! همونطور که از لحاظ قیمت با هم دیگه خیلی فرق دارن ...نقل قول:
خوب اینا دزدن دارن یر مردم رو شیره می مالننقل قول:
سرویس قبلی خودم 512 نامحدود (همون 1به 8 )
سرویس الانم 512 نامحدود 1 به 5
هیچ فرق با هم ندارن
سرعت دانلود 62 63
هیچ افزایش سرعتی نداشته
گول این اشتراک گزاری رو نخورین
--
شما الان می دونین در حقیقت سرویس من 512 بدون اشتراک گزاریه؟؟
طبق قانون سرویس 512کیلوبیت 64 کیلوبایت سرعت دانلود می ده 3 4 تا به خاطر نویز کم بشه =سرویس الان من
پس گول اینا رو نخورین
آخه یارو بره 140 تومان واسه (512 به اصطلاح بدون اشتراک گذاری) بده. وقتی ببینه سرعت همون 64 سرویس 1 به 5 ــه، به نظرتون نمیره و اونجا رو رو سرشون خراب کنه ؟!نقل قول:
اما کلا به امتحانش نمیارزه چون دروغ گویی اینا برا همه ثابت شده ...
حوب دوست من به نظر شما این سه سرویس باید چه سرعت دانلودی به مشتری بدن:نقل قول:
64 یک به پنج؟
64 یک به ده؟
64 بدون اشتراک گذاری؟
اون 512 همون باند تضمین شده سرویس محدوده و 120 تا 140 میزنهنقل قول:
منم هینو میگم دیگه.آخه این دوستمون میگه 512 با اشتراک گذاری 1 به 8 اون موقع، با سرویس های 1 به 5 و بدون اشتراک گذاری الان هیچ فرقی نداره ... !نقل قول:
64 بدون اشتراک گذاری هم سرعتش به احتمال زیاد بین 20 تا 30 هستش یعنی کمتر از 256 خودمون که 17 تومان بابتش میدادیم !
این دوستمون بنده خدا راست میگه اما توی ایران همه چه شیر تو شیره ... مثلا میگن 1به 8 یا 1 به 10 و اصلا هیچ تعریف مشخصی روی اینها نمیشه تا هر وقت دلشون خواست سرعت را کم و زیاد کنن و به هیچ اعتراضی گوش ندن. مثلا امروز که زنگ زدم و گفتم این 1به 8 همان 1به 5 قدیمه بهم گفت ما تا الان اینترنت بیشتر از سرعت واقعی بهتون میدادیم و اینجوری شد که ورق برگشت و ما شدیم شرمنده مخابراتنقل قول:
توی آمریکا که برادربزرگترم زندگی میکنه اینترنت 32 مگ خونگی براشون سرعت دانلود روی 4 مگه که این میشه همون قانون واقعی اینترنت که سرعت دانلود میشه 1/8 سرعت پهنای باند
خوب شما انتظار داری سرعت 512 بدون اشتراک گذاری چند باشه؟؟نقل قول:
خود مخابرات به شرکت ها همین طوری می فروشه 512 سرعت دانلود 64 کیلوبایت)
در اصل اشکال از نخابراتی هاست که تعریف درستی از سرویس هاشون ندارن
خوب طبق تعریف شرکت مخابرات ایراننقل قول:
64 یک به5 = حداقل 1.6 حداکثر 8 کیلوبایت بر ثانیه
64 1به 10 =حداقل 0.8 حداکثر 8 کیلوبایت برثانیه
64 بدون اشراک گذاری= 8کیلوبایت بدون افت سرعت
و چون همیشه همه مشترک ها با هم آنلاین نیستن پس سرعت بین این مقادیر نوسان می کنه
به خاطر اینه که می گم اگه سرعت سرویس های 1 به 10 رو عمدا نیان پایین ببندن فرقی با د1 به5 نداره
همون طور که دیدیم برای یکی از دوستان 512 1به 5رو روی 128 گذاشتن
هنوز که هنوزه پینگ رو 600 بعد از 10 ساعت!