مشکلی که با این لپ تاپ دارم و از اول هم که خریدم داشت اینکه هر روز یا دو روز یه بار من ارور صفحه آبی bluescreen دارم. چندین ماه پیش (7 ماه) بعد از نصب آپدیت ویندوز و یه سری درایورا تقریبا میتونم بگم این مشکل حل شد ولی چند هفته پیش که ویندوزو ریکاوری کردم به حالت اول و مجددا آپدیتها رو نصب کردم این ارور صفحه آبی بیشتر شده . بیشتر اوقات موقع ای که دارم آهنگ گوش میدم و کار هم میکنم و یا وبگردی میکنم اتفاق می افته . ارورشم هم اونطور که من سرچ کردم مربوط به اختلال درایور هاست . حالا نمیدونم این لپ تاپ من مشکل سخت افزاری داره یا جاییش ایراد داره که من نتونستم بفهمم . نرم افزار bluescreenview رو ریختم که بفهمم ارور مربوط یه چیه . که اینجا میزنه مربوط به هسته ویندوزه و فایل
ntoskrnl.exe و اروره
UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP رو میده . تصویر ارور هم اینجا میزارم . علی جان و دیگر دوستان عزیز اگه راه حلی برای این مشکل دارید ممنون میشم بگید و یا اگه تجربه ای اینچنینی داشتید بگید .... ممنون از همه
((خودم حدس میزنم از درایور صدا باشه . بیشتر موقع پخش موسیقی و فیلم اتفاق افتاده و گاهی هم مثلا یه ساعت با سیستم کار نمیکنم و روشنه و یه دفعه میام میبینم که ریستارت شده و باید لاگین کنم ....)):41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]