نقل قول:
جاش نیست ولی شاید تویه تاپیک دیگه چشمم بهت نیوفته :دی
کجایلم 720 5 گیگ سراغ داری شما؟
من هرجا دیدم نهایتش دیگه 1 گیگ و خورده ای بوده :19: که زیاد کیفیت نداره
نکنه 1080 رو منظورته؟
Printable View
نقل قول:
جاش نیست ولی شاید تویه تاپیک دیگه چشمم بهت نیوفته :دی
کجایلم 720 5 گیگ سراغ داری شما؟
من هرجا دیدم نهایتش دیگه 1 گیگ و خورده ای بوده :19: که زیاد کیفیت نداره
نکنه 1080 رو منظورته؟
:27: هر چند اینجا جاش نیست اما من جواب میدم.این فیلم هایی که تا 1 گیگ هستند همه کم حجم شده اند و فقط سایزشون 720 هستش وگرنه 720 واقعی توهمه.سایزشم 4.7 گیگه_ معمولا"نقل قول:
فیلم های 1080 هم اونایی که توی نت هستند از 8-12 گیگ هستند.اگه خواستی بهت سایت میدم بری دانلود کنی:27:
اصلا" این فیلم های بیکیفیت که توی سایت های ایرانی میبینی رو دانلود نکن:27:
v p n هیچ سایتی برا من کانکت نمیشه ---کسی مشکلی از این بابت نداره ؟
خوب برادر پست صفحه قبل منو هم میخوندی دیگه!!!نقل قول:
الحمدلله من با این مشکل مواجه نشدم تا الان :31: اینم سندش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان یه سؤال
من سرویس 128 دارم که صبح ها سرعت روی 100هست و شبها هم روی 50تا60
شبانه هم که افتضاح هست و بیشتر از 15 نمیشه بجز ساعت 6 تا 7 و من مجموعاً 500 تا 600 مگ دانلود دارم.
حالا میخوام بدونم اگه 256 یا 512 بگیرم تو سرعت شبانه هم فرق میکنه یا نه؟
منطقه مخابراتی هم هجرت هست.
نقل قول:
من هم سرویس 128 دارم و هم 256
سرعتشون فرق داره تو شب
128 تو شب با سرعت 30 میگیره و 256 با سرعت 60
بین ساعات 5 تا 7 هم سرویس 128 با سرعت 140 دانلود میکنه و سرویس 256 با سرعت 190
ما منظورمون دیروز بود نه امروز صبح!!!نقل قول:
شبانه پارس آنلاين تا ساعت 6 هستش يا 7؟ من تا حالا تا 6 ميگرفتم!
دوستان حرفه ای
یه توضیح بدین معنی این پینگ که میگین چی هستش ؟
سلام
سرویس 128 پارس انلاین اگه با اینترنت کار نکنم، حجم کم می کنه؟از چی می تونه باشه؟
من شنبه عصر سرعت 256 سفارش دادم
به نظرتون با رانژه کردن خط چقدر طول میکشه تا وصل شه؟تا 5شنبه وصل میشه؟
چایی هست که پیگیری کنیم ؟
من شیراز هستم مرکز ایمان
برای من در تهران 10 روز طول کشید
آقا من مشكل وي پي دان دارم هيچ كدومش وصل نميشه اصلا-100% مشكل از پارس آنلاينه --پشتيباني ميتونه كمك كنه ؟
بايد چي كار كنم ؟ارور 734 از ديروز تاحالا
به مودمت نگاه كن. هر موقع چراغ DSL سبز شد، خط رانژه شده. زنگ بزن شركت بگو وصل كنن.نقل قول:
معمولا چراغ DSL بعد از 2-3 روز از درخواست، سبز ميشه ولي اگر منتظر تماس شركت بموني تا 10 روز طول ميدن.
حال کنید چه بلایی سر dns هام اوردم هر چی خواستید تست میزارم همش همین حدوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک ساعت بعد
[URL=http://www.pingtest.net] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL
اگر با اینترنت کار نکنید و تنظیمات آپدیت ویندوز و نرم افزار ها در حالتی باشه که قبل از دانلود آپدیت به شما پیغام بده و یا غیر فعال باشه هیچ حجمی از شما کم نمیشهنقل قول:
پیشنهاد میکنم یکی از نرم افزارهای مدیریت اینترنت رو نصب کنبن.نقل قول:
سرعت 256 در شیراز سرعت دانلود در روز و شب چقدر هست؟
بطور کلی و به زبان ساده به سرعت پاسخگویی (Response) یک IP در محیط شبکه نسبت به درخواست شما پینگ میگند حالا این IP میتونه یک وب سایت باشه و یا یک سرور درون شرکت و....نقل قول:
پارس برای سال نو عیدی میده؟
نقل قول:
آره نفری یه صد تومنی تا نخورده :دی
ولی خداییش نامردی باید بده همه شرکتا میدند شاتل ترافیک رایگان میده پیشگامان که بودم رایگان میکرد اینا هم باید یه چیزی بدند زنگ بزنید همه به پشتیبانی از همین حالا که به فکر باشند
شکايت از شرکت هاي ارائه دهنده اينترنت:
سازمان تنظيم مقررات:
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
سلام دوستان من با راهنمایی یکی از مدیرا به این تاپیک اومدم من چند روزه پارس آنلاین گرفتم همونطور که احتمالا خودتون متوجه شدید پارس آنلاین حتی سایتهای مفید رو هم بسته به عنوان مثال سایتهای پزشکی(چون خودم دانشجوی رشته پزشکیم) . حالا بچه های با سابقه پارس آنلاین لطف کنن بگن باید چیکار کنیم؟ یه راه کارا؟ (اعصابمو خورد کرد!:41:)
ممنون.
نقل قول:
فیلترینگ که دیگه دست isp ها نیست وقتی 1 سایت فیلتر میشه واسه همه فیلتر میشه حتی gprs و وایمکس حتی 1 ثانیه هم دیرو زود نداره همه همزمان با همند یا سلیقه ای نیست که بگیم فلان شرکت فی لتر میکنه فلان شرکت به نظرش نباید بکنه
اين روز ها كه وضعيت شاتل خيلي خرابه
دوستان حواسشون جمع باشه....
اوضاع ما هم همچین خوش و خرم نیست ! شبا سرعت دانلود رو کم می کنن!:19:
ولی خوب بهتر از شاتله(اینطور که دوستان تعریف می کنن)!
آخه من قبلا که دایل آپ داشتم دیگه اینجوریم نبود الان سایتهای مفیدم اینجوری شده!!نقل قول:
حالا دوستان راهی ندارن؟
منم با چی پی ان مشکل دارم هر کاری میکنم چیزی رو نمیتونم اپلود کنم از دیروز اینجوری شده.....نقل قول:
الانم که دیگه گوگل رو باز نمیکنه زنگ زدم گفت خود شرکت مشکل پیدا کرده تا فردا درست میشه
کسی میدونه این پینگ چرا اینهمه بالاس؟
دوستان این تست سرعت WIRELESS همسایه که ه.ک شده!:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من که 256 دارم 5 تا 7 صبح سرعت میره رو مرز 190نقل قول:
یه سوال فنی ...
آیا تو ای اس پی ها ، سابقه وبگردی ما ذخیره میشه ؟ یعنی میدونن کجا رفتیم و چیکار کردیم ؟
بیشتر منظورم ای دی اس ال هست
بچه ها من ترافیک اینترنتم تموم شده بود مستقیم میرفت تو سایت تمدید اعتبار پارس آنلاین
اونجا یه گزینه رو دیدم که اعتبار رو 5 روز زیاد میکرد منم اونو زدم و 5 روز اضافه شد
میخواستم ببینم پولشو چه جوری ازم میگیرن ؟
پولش رو ازت نميگيرن داري الان از ترافيك دوره بعدت مصرف ميكني و روزهايي كه استفاده ميكني هم از دوره بعدي كم ميشه(حداكثر 5 روز)نقل قول:
توي اين 5 روز ترافيك شبانه هم رايگان نيست.
پس بهتره هرچه زودتر بري تمديد كني!
فعلا که همچین چیزی وجود نداره مگه اینکه جدیدا سایبر پلیس اقداماتی کرده باشه که بازم در حال حاضر بعید به نظر میادنقل قول:
وای امروز چقدر سرعت بد شده.
چیز پی ان که اصلا کار نمی کنه گوگل هم به زور باز می شه
بعد یکی دو هفته دانلود رایگان تا ساعت 7 صبح مثل اینکه امروز رکب زده شرکت و از 6 به بعد از ترافیکمون کم کرده :31: