درسته.نقل قول:
ولی مثلا بگو به شرطی بر میدارم که کاملا سالم باشه.نمیدونم با گارنتی های متفرقه مثل پارسه توی بازار هست یا نه چون به نظرم اون ها درست بودن محصول رو تضمین میکنن.
خیلی خیلی قویتر.:31:نقل قول:
البته چیپ گرافیکی i9000 قوی تر از i9003 هست
درسته.نقل قول:
ولی مثلا بگو به شرطی بر میدارم که کاملا سالم باشه.نمیدونم با گارنتی های متفرقه مثل پارسه توی بازار هست یا نه چون به نظرم اون ها درست بودن محصول رو تضمین میکنن.
خیلی خیلی قویتر.:31:نقل قول:
البته چیپ گرافیکی i9000 قوی تر از i9003 هست
چیپست گرافیکی I9000 چقدر از I9003 قویتره؟؟ میشه یه کم تخصصی بگین
آیا از HTC desire HD قویتره ؟ از HD 7 چطور ؟
منظورم I9003 هستش
بچه ها یه سوال
شنیدم این مشکل سه دکمه رو کلا میشه حل کرد اگه اینطوریه که نمیخواد دیگه حتما چکش کنیم دیگه نه؟
بعد شنیده بودم فقط روی یکی از مدلهاست ولی یادم نمیاد تو 8 یا 16؟
دقیقا نمیدونم چقدر قوی تره ولی i9003 مطمئنم از hd7 قوی تره ولی از دیزایر hd فکر نکنم .نقل قول:
شما همون i9000 رو بدون گارانتی بخر به نظرم اصلا ضرر نمیکنی
آره میشه حلش کرد ولی حالا شما بهتره چک کنی که نداشته باشه این مشکلونقل قول:
نوشته شده توسط The last remaining [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تو 16 گیگ باشه ( دقیق نمیدونم )
من یه مشکل عجیب با گوشی پیدا کردم....! 2 روزه وقتی گوشی رو به هر pc ای چه به صورت debuging و چه بدون اون( mass storage) با usb وصل میکنم internal ram رو مثل یه درایو dvd rom میاره...!!! external ram ندارم. یعنی انگار dvd گذاشتی تو pc بخونه! و در نتیجه هیچی نمیشه روش کپی کرد!! فقط میشه از روش رو pc فایل ریخت! چیکار کنم؟!
یه سوال پیش و پا افتاده.... چیز پی ان با gprs ایرانسل مشکلی نداره؟ کار میکنه؟
]چیز پی ان رو باید با پورت ll2p کانکت کنی البته باید سرورت ساپورت کنه
يعني من الان بخوام تستش کنم ببينم ميشه يا نه برم پورت apn ايرانسلمو بزارم 112p ؟
ببخشییییییید :31: فونت گوشیم اینجوری نشون داد.... شرمنده پرت و پلا بود...
امتحان کردم کار کرد! :5: اون مشکلم میخوام گوشیو یه بار دیگه رام روش بریزم شاید درست شه... فعلا" تو downloading هم odin گوشیو نشناخت!:18:
با سلام کسی از دوستان اینترنت pc رو روی گوشی از طریق بلوتوث share کرده ؟
سلام من سیم کارتم همراه اول و gprs رو فعال کردم.اما تو گلکسی نمیتونم به هیچ سایتی برم.ولی تو گوشی های دیگه راحت کار میکنه چجوری میشه اینترنت خود گوشی رو فعال کرد؟
نقل قول:سلامنقل قول:
در مورد این قضیه گوشی رو بردم پیشش اول قبول نمی کرد و داشت همون مزخرفاتشو با یه level پایین تر تکرار میکرد وقتی دید من می دونم جریان چیه گفت بده نرم افزارشو پاک کنم بعدش برای نرم افزار پولی ندادم و کارتن گوشی رو پس گرفتم راستی تو پاساژ علاءالدین اسم فروشگاه رو اگه خواستین بگم
سلام
راهی هست بشه رو این گوشی برنامه جاوا نصب کرد؟؟
واسه این موبایل بانک ها میگم که لامصبا فقط نسخه جاوا دارن
دوستان یه سوال
با توجه به اینکه دوربین این گوشی فلش نداره ، کیفیت عکس ها توی جاهای بدون نور ( منظورم شب نیست ) مثلا نزدیک غروب یا تو اتاق کم نور چه جوری هست ؟
من هر چی عکس از کیفیت فیلم برداری دیدم همه تو روز بوده .
آره میشه...:20: یه برنامه ای هست برای تبدیل فابلهای جاوا به apk............:27:نقل قول:
منم x10 رو فروختم گالکسی اس خریدم...
کار بسیار خوبی کردی...:27::27:نقل قول:
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
راستی بچه ها تا دو سه هفته دیگه نسخه اصلی(نه بتا)gingerbread میاد....:20:
عزیزان گوشی من بریک شد!!!!!! مشکل 3 دکمه ندارم ولی odin دیگه گوشیمو نمیشناسه!!!! تو رو خدا بگییین چیکار کنم...؟!! حیاتیه!!!
گوشی به دانلودینگ نمیره...! کابلشم که وصل میکنم همون صفحه ی بریک شدن میاد! چیکار کنم...؟! خیلی اعصابمو ریخته به هم!
کسی نیست کمک کنه...؟:41: بعد چند دقیقه دوباره باتری رو جا زدم ولی فرقی نکرد...:41::41: یادمه میگفتن اگه مشکل 3 دکمه نداشته باشیم میشه حلش کرد.... تو رو خدا کمککککک:41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
:31::31::8::8: دوستان خدا رو شکر... مشکلم حل شد.... واقعا" حالم بد شده بود ولی بالاخره درست شد:5: دانلودینگ اومد و دوباره فلش کردم و درست شد....:11:نقل قول:
اینم راهش تو فروم همسایه:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=115357
سلام
دوستان میشه گلکسی رو به ADSL کامپیوتر وصل کرد ؟
الآن میخواد که بازی رو اجرا کنه باید یه سری فایل دانلود کنه که باید وای فای داشته باشی که ندارم
میشه از طریق ADSL گلکسی رو رو به اینترنت وصل کرد یا خیر ؟ اگه میشه چجوری ؟
مرسی
اون فایلهارو که میخواد دانلود کنه میتونی با pc خودت دانلودش کنی بریزی جای مناسبش...نقل قول:
میدونم دوست عزیز اما وقتی فایل SD یک بازی رو دانلود میکنی و تو مسیرش میریزی باید یکسری از فایلها رو با استفاده از وای فای خودش دانلود کنه در غیر اینصورت بازی اجرا نمیشهنقل قول:
در کل میخوام بدونم میشه با گلکسی و ADSL به اینترنت وصل شد یا خیر ؟
چطوری میشه این منو تاچ .یزشو بست؟
دایلرش خیلی ضایع هست...
کسی این سوال منو نمیتونه جواب بده ؟نقل قول:
کیفیتش توی جاهایی که نور کمه اصلا جالب نیست شاید بگم در حد دوربین 1.3 مگاپیکسلی میشهنقل قول:
چه برسه جایی که نور نیست.
آقا خلاصه این مشکل سه دکمه تو کدوم مدله 8 یا 16؟
شنیده بودم که به خاطر نداشتن فلش تو شب نمیشه عکس گرفت ولی کسی نگفته بود که کلا در حد دوربین 1.3 مگاپیکسله!
lمشکل مال سریهای 16 بود که الان نسبتاً کمتر دیده میشه
قدرت دوربین عکاسی این گوشی جاهایی هست که نور کم هستش ! ... یعنی به نسبت جاهایی که نور هست بهتر عمل میکنه .. اگر با بقیه گوشیها مقایسه کنیم.
بهتر بگم زمانی که سطح iso بالا میره .. نویز در حد مطلوبی پایین نگه داشته میشه ... و تصویر هم تار نمیشه .
و دقیقا جاهایی که نور کافیه متوسط عمل میکنه.
اقا یک جواب بده دیگه:دینقل قول:
i9003 ربطی به i9000 نداره ! ..پردازنده ها کاملا متفاوت هستند ! .. ادغام این دو کلوب باعث سر درگمی کاربران میشه !.
نقل قول:
- On the device, navigate to Access Point Names. (generally via Menu > Settings > Wireless & networks > Mobile networks.
- Create a new Access point (Menu > New APN) and input the values listed below: -
- Name: Irancell GPRS
- APN : mtnirancell
- Proxy: 10.131.26.138
- Port: 8080
- Enter the user name and password listed below. If no value is listed, leave the field blank.
- Username:
- Password:
- Set the APN type as default or internet.
- Save the APN and, if necessary, select Access Point Names and tap the radio button next to Irancell GPRS to set the profile as default.
- Return to the home screen.
نظر منم همینهنقل قول:
i9003 ربطی به i9000 نداره ! ..پردازنده ها کاملا متفاوت هستند ! .. ادغام این دو کلوب باعث سر درگمی کاربران میشه !.
شما که کاربر فعالی به مدیرا بگو جداشون کنن از هم .
یه سوال i9000آیا جی پی اس داره یا نه رایگانه یا نه؟
بله جی پی اس داره رایگان هم هست..نقل قول:
یه سوال i9000آیا جی پی اس داره یا نه رایگانه یا نه؟
دوستان این مشکل سه دکمه چیه ؟
قیمتش تو بازار چنده . بدون گارانتی .
مشکل سه دکمه مشکل نرفتن گوشی به حالت دانلودینگه و البته ریکاوری!
گوشی رو روشن میکنی و سه دکمه ی ولوم بالا، کلید هوم و کلید پاور برای ریکاوری و دکمه های ولوم پایین، کلید هوم و کلید پاور برای رفتن به دانلودینگ!
اگه بعد این کارا اتفاقی نیفتاد یعنی گوشیت مشکل سه دکمه داره و برای ریکاوری کردن و ریختن رم به مشکل برمیخوری!
البته الان دیگه حل شدنیه ولی حالا دیگه...
من گوشی رو ندارم در مرحله تحقیقم .نقل قول:
مزایا و معایب این گوشی چیه ؟ قیمتش چنده ؟
سلام دوستان
به نظر شما من این گوشی Galaxy رو بگیرم یا یه خورده صبر کنم و Arc بگیرم ؟؟
چند صفحه از همین فروم و منابع اصلی مثل جی اس ام آرنا یه چرخی بزنی همه چی دستگیرت میشه ...نقل قول:
مطلب زیاد نوشته شده فقط یه مقدار وقت بذار که کامل اشراف داشته باشی
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
الان گلکسی افت قیمتشو کرده و با توجه به مشخصات فعلی بهتره که گلکسی بخرینقل قول:
بهتر بود سوالاتو تو قسمت مشاوره گوشی مطرح کنی...
نه منظورم توی عمل بود . تو عمل چه جوری نشون داده .بیشتر منظورم تجربیات بچه هایی که دارن هستش . خودشون چه نکات مثبتی تو گوشی دیدن . چه نکات منفی دیدن . نسبت به سایر گوشی ها اگه تجربه ای دارن چه جوری بوده .نقل قول:
ممنون
قیمت میگن توی بوکان 500 تومن ... شیراز 530 تومن ..... بی گارانتی و 8 گیگ و البته هر دو کره ای .
ببین گالکسی اس گوشی فوق العاده ایه!نقل قول:
میشه گفت سلطان گوشیهای آندرویده البته تا حالا و قبل از عرضه ی گالکسی اس2!
بدون شک اولین چیزی که درین گوشی توجه همه رو به خودش جلب میکنه صفحه ی نمایش اونه چون(قبل از عرضه ی گالکسی اس2 با صفحه ی نمایش قدرتمندترش!) بهترین صفحه ی نمایش رو در بین گوشیها داره!
قدرت و سرعت رو میتونی در این گوشی لمس کنی!
از دوربینش انتظار بالایی نداشته باش چون تقریبا میشه گفت به درد نمیخوره!
افت قیمتش رو هم کرده، البته به احتمال زیاد بعد از عرضه ی نسخه ی 2 گالکسی اس افت بیشتری میکنه!