دوستان گفتند که مسافت شرکتی که Adsl میده تا مشترک توی سرعت تاثیر میزاره حالا این شرکت سپنتا کجاست
ایا با منطقه نارمک فاصله زیادی داره ؟
از این بابت خیالم جمع باشه ؟
Printable View
دوستان گفتند که مسافت شرکتی که Adsl میده تا مشترک توی سرعت تاثیر میزاره حالا این شرکت سپنتا کجاست
ایا با منطقه نارمک فاصله زیادی داره ؟
از این بابت خیالم جمع باشه ؟
طبق برسی های انجام شده در منطقه 4 مخابراتی تهران پیش شماره های 4481 شرکت های زیر به ارائه سرویس مشغولند:
داتک و صبا نت و شهراد و طلیعه فنون گیتی "گیتی نت" البته یه 2 تا دیگه هم هستند که اسمشون یادم رفته
این ها همشون یه تیپ قیمت دارن هر کدومشون هم یه تز میدن همشون نمیدونم چرا آبونمان و مالیات و عوارض دارن در صورتی که آسیا تک نداره
به نظر شما چرا آسیا تک هنوز تو این منطقه سرویس نمیده؟
سلامنقل قول:
من مودمd-link 200 خریدم می خواستم بدونم که مراحل نصبش رو از کجا می تونم ببینم؟ضمنا راه اندازی و نصب که شرکتها میگن منظورشون فقط نصب مودم هست یا کاری هم با سیم کشی تلفن دارن؟
مودم رو چه زمانی باید نصب کنیم هر وقت که گفتن سرویس وصل شده؟
نقل قول:
شرکت صبا نت
نقل قول:
فاصله شما تا منطقه مخابراتی نباید خیلی زیاد باشه نه با شرکت ارائه دهنده اینترنت
نقل قول:
مراحل نصب داخل اون دفترچه هست.
اونها یک هزینه برای مخابرات میگرن. اگر هم مشتری بلد نباشهمودم نصب کنه بخواهند بیان خونه یک هزینه جدا برای اون میگیرند.
الان هم میتونی وصل کنی. ولی کار نمیکنه. هر موقع اعلام وصلی کردی و اکانت بهت دادن نصب کن
نقل قول:
لطفا پیش شماره رو اعلام نمایید تا راهنمایی کنم
کی گفته آسیاتک مالیات و عوارض نداره. ؟؟؟؟نقل قول:
همه شرکتها میگیرند.
اینکه چرا یک شرکت در یک منطقه سرویس نمیده بستگی به مخابرات منطقه هم داره.
شما میتوانید از داتک استفاده کنید که رنج قیمشت تقریبا همسطح آسیاتک
سلام مرسی که جواب دادین.پیش شماره من 2204 هستش.در این صورت شما کدوم رو پیشمهاد می کنین که قطعی کمتر و سرعت خوبی داشته باشه البته نمی دونم فاصله مخابراتی مهمه تا منزل یا نه به هر حال فاصله ما 1 کیلومتر هستش
من ميخوام adsl بگيرم ماه پيش 128 آسياتك داشتم خوب بود ولي ميخوام بقيه رو امتحان كنم
الان از كجا بگيرم كه سرعتش از 14 بيشتر باشه موقع دانلود و ليميت هم نداشته باشه.
در ضمن 256 هم به كاربراي خونگي ميدن؟
امروز به داتک زنگ زدم گفتنم که چرا سرعت اینقدر پایینه گفت یه مشکلی پیش اومده برای همه اینجوریه. حالا می خواستم ببینم اونایی که داتک دارند وضعیت سرعتشون چیه؟ مال من که بعضی موقع ها مخصوصا بعد از ظهر ها به 5kb/s می رسه و فقط 12 شب به بعده که 30kb/s ثابت می مونه. اگه دوستان کمک کنند ممنون می شم.
پیش شماره ی من هم 2251 و سرعت اینترنت هم 256kb/s هست و یه 3 روزه که راه افتاده
سلام ما ولنجک میشینیم 2240 میخام آسیاتک بگیرم. مخابرات 2 تا کوچه بالاتر از ماست.
این در سرعت تاثیر داره؟
آخه من سرعت دیال آپم 53 k هست.
یه سوال مرموز:
کسایی که از آسیاتک گرفتن میشه بیان یه حدودی از شکل یوزر نیمشون رو بدن؟
مثلا برای شهراد اینجوریه:
اول اسم مرکز مخابراتی + Ad + یه شماره یه چهار رقمی (مثال برای نفر 68می که از توکلی بوده: Tad0068)
ممنون میشم
نقل قول:
آسیا تک 64 کیلوبایتش مالیات نداره دیگه ماهی 10 تومن بدون محدودیت حجمی :13:
سلام
میخوام دو کامپیوتر رو همزمان و جدا کاملا مجزا به اینترنت وصل کنم
حداقل هزینه ام چطوری میشه
ممنون
دوستانی که از سپنتا استفاده می کنند، این اواخر شده که شاهد افت سرعت شده باشند؟ من الان از ظهر سرعت دانلود تورنتم خوبه، اما سرعت دانلود معمولیم خیلی پایینه، چک کردم دیدم سرعت رو میزنه 49 کیلوبیت بر ثانیه. می خوام ببینم کس دیگه ای هم همچین مشکلی رو داشته این اواخر؟
نقل قول:
فاصله از مخابرات عالی.
آسیاتک و شاتل شما رو پشتیبانی میکنند
نقل قول:
فاصله از مخابرات باید احدا اکثر 7 تا 8کیلومتر باشد
نقل قول:
شماره تلفن هرکسی یوزر نیم می باشد یهترع وقت و فکرت رو تو راه درست استفاده کنی نه هک
بدی ما ایرانی ها اینه که خلاقیمتون برای کارهای خلاف صرف میکنیم
با مالیات حساب کردن و بهت گفتن. تو سایتشم زده سرعت 256 مالیات نداره اما با مالیاتش میشه 24000 توماننقل قول:
در زیر اشاره می کنم که چرا دنبال این چیز هامنقل قول:
-----------------
می خوام یه مقایسه ای داشته باشم بین آسیاتک و شهراد. شاید به درد دوستان بخوره.
مدت زمان برقراری ارتباط
خیلی جالبه، من هنوز هم تو کفشم (تو کفش نیستم ها توی کف اش هستم:31:)
شهراد: 5شنبه ظهر سفارش دادم. شنبه صبح نامه اش تو مخابرات بود. شنبه عصر کانکت شدم. (یوزر و پس رو موقع سفارش بهم دادن)
آسیاتک: 5شنبه هفته ی پیش سفارش دادم. امروز صبح (4 شنبه ی این هفته) نامه اش تو مخابرات بود و تا ساعت 5 هم به دستشون نرسید.
به خانومه گفتم چه کنم، فرمودند که شنبه ساعت 4 بعد از ظهر زنگ بزنم (حالا در ادامه می گم که چرا این بده). که به احتمال قوی قضیه یه کانکت ما می افته به 1 شنبه (یعنی بیشتر از 1 هفته)
یوزر و پس رو هم حالا حالا ها قرار نیست بدن (قابل توجه darvish1900 عزیز:11:)
ساپورت
شهراد: هم بخش فروش و هم بخش ساپورت، زن و مرد تقریباً به نسبت مساوی تقسیم شده.
اگر بخوایم وارد بودن طرف رو مثل میزان تحصیلات فرض کنیم، ساپورت شهراد سیکل هم نمی گیره
هر مشکلی داشتم و زنگ زدم، فقط گفتن که یه چیز دیگه به خطت وصله یا تلفن بیسیم داری یا ...
مدیرشون هم خیلی فکر کرده خبریه (از اونها بود که با یه اتاق عسل هم نمی شد خوردش:2:)
ولی خوبیشون اینه که آدم رو بیخودی گول نمی زنن (البته می پیچونن ها ولی آدم های ساده ای ان)
آسیا تک: نمی دونم شاید شانس من بوده ولی برای بخش فروش فقط خانوم های با ادب و خوش اخلاق هستن ولی بخش پشتیبانی فقط مردای خسته (به نظر من این خانوم ها مسئول خر کردن هستند و اون آقایون مسئول پیچوندن)
هنوز با ساپورتش سر و کار زیادی نداشتم ولی از طرز حرف زدنشون میشه فهمید که با فرض بالا، تحصیلات ابتدایی هم پیدا نمی کنن
و مسئولان فروششون فقط 8 تا 5 هستن
سرعت دانلود
شهراد: برای 128 طرف های 13 می چرخید البته ساپورتشون می گفت که از 20 نباید کمتر بیاد
آسیاتک: هنوز وصل نشده، نمی دونم
سیستم آنلاین
شهراد: سیستمش بد نیست (همون crm.shahrad.com)
آسیاتک: فکر کنم نداشته باشه
یه مطلب جالب
خدمتی جدید از آسیاتک:
اگر در طول روز خیلی خسته می شوید، اگر رئیستان آدم بد اخلاقی است، اگر در مدرسه به ریشتان گیر می دهند،
دیگر نگران نباشد، آسیاتک این مشکل را حل کرده
برای این کار کافی است تلفن را بردارید و شماره ی 1844 را بگیرید و دکمه ی 1 یا 2 را بفشارید
سپس می توانید از موسیقی های آرامش بخش زیبا لذت ببرید و مطمئن باشید که هیچ اپراتوری گوشی را بر نمی دارد تا مزاحم موسیقی گوش کردنتان شود
(قابل توجه دوستدارا ن GodFather و Papillon: این آهنگ ها هم در لیست هستند)
تنها مشکل این است که هر یکی دو دقیقه خانوم خوش صدایی همین نکته ای رو که من گفتم به شما گوشزد می کنه که باید دکمه ی * و سپس 1 رابفشارید و از ادامه ی موسیقی لذت ببرید :46:
البته من هنوز ارتباطم برقرار نشده که بتونم نظر نهایی بدم ولی فکر کنم شهراد بهتر باشه
darvish1900 خان همیشه جواب همه رو می دی به غیر از من!
یا این تکه کاملا موافقم داتک هم همینه ..خانومهای خوش برخورد مسئول بخش فروشن و آقایون بد اخلاق پشتیبانی :27::27:نقل قول:
تحسیلات ننویسیم.....بنویسیم تحصیلات
نقل قول:
آره با مالیاته
دوست من داره میگه ماهی 10 تومن میدم 1 قرون هم بیشتر نمیدم :20:
آسياتك 256 واسه خونه ميشه خريد؟
قيمتش چنده؟
سلام منم عضو جدید اینجام.نقل قول:
خدمتی جدید از آسیاتک:
اگر در طول روز خیلی خسته می شوید، اگر رئیستان آدم بد اخلاقی است، اگر در مدرسه به ریشتان گیر می دهند،
دیگر نگران نباشد، آسیاتک این مشکل را حل کرده
برای این کار کافی است تلفن را بردارید و شماره ی 1844 را بگیرید و دکمه ی 1 یا 2 را بفشارید
سپس می توانید از موسیقی های آرامش بخش زیبا لذت ببرید و مطمئن باشید که هیچ اپراتوری گوشی را بر نمی دارد تا مزاحم موسیقی گوش کردنتان شود
(قابل توجه دوستدارا ن GodFather و Papillon: این آهنگ ها هم در لیست هستند)
تنها مشکل این است که هر یکی دو دقیقه خانوم خوش صدایی همین نکته ای رو که من گفتم به شما گوشزد می کنه که باید دکمه ی * و سپس 1 رابفشارید و از ادامه ی موسیقی لذت ببرید
واسه این مورد یه بار که زود ارتباط بر قرار شد من به یکی از آقایون پشتیبانیش گفتم گفت والا اپراتورها 24 ساعته اینجا دارن جواب میدن. بعد گفتم خوب کاربراتون زیاد شده خط ها رو بیشتر کنید و خلاصه کلی انتقاد کردم آخر سر (با ادبانه) گفت چشم من با مدیریت در میون می ذارم.
از اون روز به بعد من که راحت وصل میشم به پشتیبانی
با نامه از دانشگاه آره میده 24 تومن در ماه.نقل قول:
آسياتك 256 واسه خونه ميشه خريد؟
قيمتش چنده؟
واقعا آسياتك شورشو در آورده من امروز زنگ زدم ميگم من دو ماه پيش ازتون 128 گرفته بودم حالا ميخوام شارژ كنم
بعد شماره تلفنو پرسيد گفت شما 11 بدهكاريد!!
منم همينجوري موندم واسه چي؟
گفت دو ماه شارژ نكردي هر ماه 3 تومن. 5تومنم هزينه راه اندازي!(من خودم مودمو وصل كردم) بعد كه بهش گفتم گفت منظور اون راه اندازي نيست.حالا شما ميدونيد چه خبره؟
اگه چيزي ميدونيد به ما بگيد!!
حرفهاي dogtag كاملا تاييد ميشه.
حالا به نظر شما من از كجا adsl بگيرم كه ليميت هم نداشته باشه؟
ممنون ميشم كمك كنيد
شما چه سوالی کردی من جواب ندادم. من سعی میکنم جواب همه رو بدمنقل قول:
نقل قول:
بله میشه خرید کافی یک برگ معرفی از دانشگاه بهشون بدی.
مبلغش هم ماهانه 24000 تومان
نقل قول:
یکی مثل صبانت خط 1 روزه جمع میکنه یکی هم مثل اینها هزینه نگهداری میگیره
در مورد جواب دوستمون dogtag باید عرض کنم اگر پیش شماره شما 44 باشه شهراد 2 و3 روزه وصل میکنه.
در مورد پشتیبانی بد نیست فقط پشت خط زیاد الاف میشی که اون رو هم من حل کردم شماره سرپرستشون دارم و زنگ میزنم بهش.
اما پشتیبانی شباشون یکی دو نفر هستن که خیلی بد اخلاق هستن. وگرنه کلا برخوردشون خوب.
سلام دوستان من خيلي وقته توي اين تاپيك عضوم 1 سوال از خدمتتون داشتم اونم اينكه مي خوام از شركت فناوا سرويس حجمي 256 بگيرم چطوره؟ يا ارزش نداره 128 به پايين بگيرم؟
جدی بعد دو ماه که شارژ نکردین هنوز خطو جمع نکرده؟ چه خوب! من نگران بودم نکنه زود جمع کنن مصایب رانژه با مخابرات رو مجبور شیم دوباره بکشیم:13:نقل قول:
شما اگه راضی نیستی شرکتای بدون محدودیت داتک هست سپنتا هم هست که البته دومی یه خورده گرونه.
هزینه راه اندازه هم مال راه اندازی خط توی مخابرات و سوییچ های اونجا هست نه راه اندازی دی اس ال در منزل که یادمه مال داتک 10 تومن بود مال آسیا 5 تومن. مال سپنتا رو هم نمی دونم.
خوب شماره اش رو به ما هم بده، دیگه نمی خوام اون همه آهنگ تکراری گوش کنم!!!!نقل قول:
حالا كه خطمو آسياتك رانژه كرده ميشه هزنيه نصبو مثلا به داتك ندم؟
نقل قول:
دوست عزیز هیچ ربطی به هم نداره .
اولا شما باید تقاضای تخیه خط کنید که خودشن 2 و3 روز طول میکشه
وگرنه نماه رانژه که بره اونجا برگشت میخوره.
باید هزینه رو بدی به داتک
اختلالات سراسری در شبکه اینترنت ایران.
صبا نت که اختلالاتش از الان شروع شده و پینگش به 800و900 رسیده.
آسیاتک طبق اس ام اس که بهم داده در تاریخ 1386/11/12 از ساعت 1 تا 5 بامداد با اختلال مواجه هستش.
لطفا دوستانی که از شرکتهای دیگر هستند اعلام نمایند
نقل قول:
دوست عزیز من اگر 30 دقیقه پشت خط بمونم به اون شماره زنگ میزنم.
يعني بالاخره بايد جريمه رو به آسياتك بدم ديگه نه؟:13:نقل قول:
ممنون از اينكه يه جواب خواستيم كسي نداد.لغو عضويت مي كنم.