[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 ساعت 20
Printable View
دوستان موبین نتی یه کمکی بکنن من ظاهرا از این عکس که من میبینم اکانتم Active شده ! ولی اینترنتی ندارم چراغ مودم ( Greenpacket Wifi دار ) اونی که سیگنال ضعیفی نشون میده چراغ به صورت ممتد خاموش و روشن میشه ! الان این یعنی چی !؟ تو User Guide ش نوشته که در حال پیدا کردن سیگنال هست !
الان یوزر من با توجه به این عکس اکتیو شده اما مودم چیز دیگه ای میگه !! جالب اینه که اسم و فامیل و اکثر اطلاعاتم زده DEMO !
وقتی چشمک میزنه، یعنی قطع شده... مال منم چند روز پیش قطع شده بود، زنگ زدم گفتن امروز اینترنت تا عصر قطعه، عصر درست شد.
برای منم همه ش رو نوشته Demo
وضعیت در سمت غرب تهران چطوره ؟ میدونید ؟
بچه ها اکه ممکنه یک نمونه پینگ از اروپا(مثلا آلمان) از speedtest بزارید ، ممنون میشم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
512 ساعت 23
بچه ها من از همه چيه سرويسم راضيم، سرعتشم از پونصد کمتر نميشه، به جز جمعه ها، فق مشکلم تو آچلوده ! سرويسه پونصد و دوازده، آپلودش حداکثر هفتاده، چرا ؟
پینگ سرور سویس رو بزارید
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
من چه کار منم هرچه سریعتر سرویسم وصل شه ؟
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
آیا تست داره ؟ ببینینم راضی هستیم یا نه بعد بگیریم ؟؟
بچه ها این دان شبانه کار میده؟ یعنی یه فایلو باید ساعت 2 از اول دان کرد یا اگه وستاش باشه بعد بشه 2 بازم رایگهانه؟
کلن یه توضیحی بدین
ممنون
بعد از ساعت 2 هر کاری که دوست داری انجام بده چیزی کم نمیشه. از اول از وسط از آخر فرقی نداره.نقل قول:
گرچه جدیداً مال من به طرز مشکوکی کم میشه، روزی 300 400 مگ کم میشه، در حالی روزا فقط وارد سایت میشم و به هیچ این مقدار مصرف نمیکنم!
دوستان این مودم جدیده که مبین نت داره میده از WiFi 802.11 N هم پشتیبانی میکنه؟
سلام دوستایِ وای مکسی
بچه ها من سرویسِ 1 مگ دارم. سرعتِ دانلودم 130
rssi هم -65 خیلی بده؟
نقل قول:
Rssi بین منفی چهل تا منفی هفتاد خوبه. که منفی چهل بهترین حالت هست.
سلام
1- سرعت دانلود اکانت 128 که در طرح تابستان داده چه قدر هستش و در کل کشور متفاوته سرعت مثل بعضی پروایدر های ای دی اس ال ؟
2- پینگش به سایتی مثل گوگل چنده ؟
3- نسبت به ADSL ارزش داره بگیریم ؟
لطفا یکی محبت کنه وقت بزاره به این سوالات جواب بده که انتخابم درست باشه
شما چه سرویسی دارید که کمتر از 500 کیلو به شما سرعت نمیده ؟نقل قول:
نقل قول:
سرعت دانلودت اگه به 16 کیلو برسه بیشتر از 16 نمیشه.(در صورتی که آنتن دهی خوب باشه.)
برای اینکه ببینید منطقه ی شما آنتن داره باید تو سایت خود مبین ببینید.
اگر ADSL داری (با فضای رایگان)، بهش بی وفایی نکن و نگهش دار که نمی ارزه وایمکس بگیری.
دوستان بالاخره بعد از زیر و رو کردن فرومهای مبین و ایرانسل مبینو انتخاب کردم :31:
تست زیر با یه چراغ انتن
ولی با توجه به اینکه توی پوشش بیرونی ام یه کم افت داره
دوستان کسی جواب من رو در مورد وایمکس نمیده؟؟؟ در غرب تهران سرویس دهیش چطوره؟ از اینترنت مخابرات بهتره؟؟ توضیحات بیشتر بدین ممنون میشمنقل قول:
دوستان جمعه ها یه 24 ساعت free داریم یا 2 صبح تا 2 ظهر؟
این دان شبانه که واسه من کم میکنه!
دوستان عزیز من موندم مبین انتخاب کنم یا ایرانسل ...
مبین سرویس نامحدود هم داره یا نه ؟
سرویس های محدودش شبانه رایگان داره ؟
تعرفه هاشو کجا نوشته من که سایتشو یه نگاهی انداختم چیزی نبود ...
برای تعرفه ها باید بری تو اینترنت پرسرعت بیسیم که میتونی پایین صفحه پیدا کنی.جواب بقیه ی سوالاتتم اونجا میتونی پیدا کنی
به هیچ طریقی به مشترکین خانگی بالای 128 سرویس نمیدن ؟!
برای من هم کم میکنه، لطفاً بقیه هم چک کنین ببینین چند چنده اوضاع؟؟نقل قول:
این دان شبانه که واسه من کم میکنه!
به من با کارت دانشجویی دادن بهتره زنگ بزنید به شرکت های فروشنده و ازشون بپرسین:46:نقل قول:
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
بچه ها بهترین راه برای دیسکانکت شدن چیه ؟ من فقط کابل lan رو در میارم طوری نیست...
خب منم دانشجو هستم پس به منم میدن ...نقل قول:
من اولش که گرفتم خوب بود.بهد 1 روز قطع شد زنگ زدم یارو 1 ساعت داشت باهام حرف میزد که چطوری درستش کن.الانم سرعت دانلودش از 5 شروع میشه میره تا 80 دوباره میاد 5 .وحشتناکه
مبين نت ADSL هم داره؟؟ دوستم گفت adsl گرفته من تو سايتش اينترنت بي سيم ديدم در ضمن اينترنت بي سيم همون وايمكس هستش؟؟؟ تو غرب تهران سمتآزادي اينا كسي داره راضي هستش ؟؟؟؟ سرويس 128 رو چنده؟؟؟
در ضمن مودم اين شركت بهتره يا خودمون از بازار تهيه كنيم كه براي همه سرويس ها هم خوب باشه؟؟؟؟
indoor و outdoorچه فرقي دارن؟؟؟ منظورش چيه؟؟؟ اينكه خونه استفاده كني جايي هم داخل خود تهران ميري استفاده كني چي خوبه؟؟؟؟
الان چند وقته وضع اینترنت 512 توی روز اینه حالا شب دیگه خودتون حدس بزنید 10 بار هم به مبین نت زنگ زدم میگه speedtest ما مشکلی نشون نمیده ...:41:
وایمکس مبین نت مفت گرونه اصلا براشون مهم نیست
ای بابا آدم واقعا گیج میشه مبین بگیره یا ایرانسل ...
تنها یه دلیل کافی بود واسه اینکه مبین نت بگیرم، اینکه آنتی دهی در سراسر کشور خیلی بیشتره و طبق گفته مبین نت آنتن هاش دو برابر ایرانسله و تا آخر تابستون از 300 تا دکل به 500 تا میرسه.نقل قول:
ای بابا آدم واقعا گیج میشه مبین بگیره یا ایرانسل ...
و در ضمن سرعت 512 با 20 گیگ و یه مودم 110 هزار تومانی رو میتونی 200 تومن بگیری، تقریباً یعنی مودم مجانی!
سرعت و امکانات ایرانسل هم برو توی تاپیکش با مبین نت مقایسه کن و ...
(خیلیا از ایرانسل کوچ کردن به مبین نت)
سرویس یک مگابیت:
اگه اهل دانلود کردن و بازی انلاین هستین مبین نت اصلا بدردتون نمی خورهنقل قول:
برای دانلود که فقط از لینک مستقیم میشه دانلود کرد پینکشم خیلی بالاست برای بازی
کدوم شرکت به درد میخوره که این بدرد بخوره. تا سال دیگه همه شرکتها جمع میشن خیال همه راحت میشه. مخابرات خودش داره میگره دستش و فقط شرکت پارس آنلاین و صبانت و شاتل میمونه. مخابرات الان مشهد 128 میده سرعتش رو 2 مگ هست مخابرات ادعا کرده که خودش بهترین سرویسها رو میخواد بده
من اهل دانلود هستم و برای همین می خوام بیام سراغ وایمکس ... اگه اینجوری باشه که اوضاع وخیم است :20:نقل قول:
سرعت دانلود توی ساعات عادی حدود 64kB/s و در ساعات رایگان کمی کمتر البته فقط برای لینک مستقیم و جمعه ها خیلی کم مستقیم غیر مستقیم هم ندارهنقل قول:
جالبه با این که عصر های جمعه دیگه رایگان نیست ولی سرویس توی این ساعت خیلی داغونه فکر کنم خیلی از مشترک ها خبر ندارن که این ساعات دیگه رایگان نیست ..............
به لطف مخابرات نتونستم ADSL بگیرم خطم PCM یا DCM یا همچین چیزی بود
تا الان راضی بودم با اینکه یک مقدار از محدوده ی indoor خارج بودم سه خط پر را با indoor گرفتم البته اولش تا دو خط به زور میداد ولی یک جا پیدا کردم 3 خط پر شد تا الان آنتنش همون سه خط فیکس هست
سرعتم هم ساعت رایگان و غیر رایگان نوسان نداشته بین 67 تا 70 اگر افت کنه در حد یکی دو ثانیه و می تونم بگیم 99.9% مواقع توی همون رنج هست .سرویس 512 هست
یک هفته ای هست دارمش یک بار ساعت دو شب تا صبح قطع شد که اونم مثل اینکه از یک هفته قبل اعلام کرده بودند
گویا با تورنت مشکل داره .
یک ایراد داره اونم پنل کاربریشونه که هر 24 یا 72 ساعت آپدیت میشه اگر زودتر خواستین مودم را باید روشن خاموش کنی تا پنل آپدیت بشه
برای ورود به ساعات رایگان هم نیاز به چیز خاصی نیست خودش حجم را با ورود به این ساعات محاسبه نمی کنه
مشکل دیگه اینکه سرویس 256 ندارد.
هر چند از همراه اول و .... خوشم نمیاد ولی تا الان که سرویسشون خوب بوده برای منی که از dialup میام راضی کننده بوده
منم با اینکه یک خط انتن دارم تا حالا افت سرعت دانلود توی ساعات رایگان و جمعه ها نداشتم ولی یکم برای وبگردی مشکل دارهi
از دو شب تا یازده صبح برا من قطع شده بود، خیلی مسخرست!
بچه ها من با فویل پشت مودوم پوشوندم، تقریبا مثل دیش ماهواره، کیفیت سیگنال از 88db به 83 رسیدش، سرعت دانلود از 520 به 490 رسید ولی سرعت آپلود از 60 70 به 120 الی 190 رسید. البته امرووز که نگاه کردم (بعد قطعی دیشب ) کیفیت سیگنال رفته رو 86 و سرعت دانلود 510 الی 540 ، آپلود 90 الی 120 حداکثر
این ترفند فوبلو توی یکی از فیلمای یوتوب دیدم ، برای اونایی که آنتن ندارن جواب میده، فقط باید بدونید bts کجا هست و سیگنال از چه مسیری میاد و فیولو دقیقا خلاف همون جه قرار بدید، مثلا من فویلو گذاشتم جلوی مودم (بی تی اس روبرو هست ) اینترنت قطع شد، سیگنال به 109 رسید.