این روشی که دوستمون گفتن برای مشخص شدن مقدار مصرف برای مشخص شدن شبانه از روزانه در ریزمصرف هست مگر نه نیازی به قطع و وصل نیستنقل قول:
Printable View
این روشی که دوستمون گفتن برای مشخص شدن مقدار مصرف برای مشخص شدن شبانه از روزانه در ریزمصرف هست مگر نه نیازی به قطع و وصل نیستنقل قول:
بچه ها چقدر سرعت عالیه :n35: اصلا آدم لذت میبره میشینه پای نت :n06:
اینم سرعت دانلود ما ساعت 2 بعدازظهر. سرویس 2 مگ :n31::n31::n31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاع شما چطوره؟:n01:
سرعت من که امروز خیلی داغونه. صفحات وب رو بزور باز میکنه دانلود پیش کش. :n29:
مخابرات اراک اینترنت رو گرونتر از تمام شهرهای ایران میفروشه
تعرفه اینترنت در تمام نقاط ایران رو سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام میکنه
مخابرات اراک گیگ اضافه رو بالاتر از قیمت قانونی میفروشه
دوستان میتونن با مراجه به این سایت از مخابرات اراک شکایت کنند
کد:www.195.ir
سرعت سرویس هارو نزده ها... بعد مالیات بر ارزش دزدیش هم انگاری زیاده... ولی قیمت ترافیک اضافش خیلی خوبه..
ترافیک آپلود رایگان!!!!!!! :n04: خیلی عالیه اگه واقعیت داشته باشه... یعنی هرچی دلت خواست میتونی آپلود کنی !!!!!
در کل دار و دسته ی مخابرات همشون سر و ته یه کرباس هستند... :n39:
این هم تعرفه تهران :
اصلا تفاوتی نداره با اراک
مخابرات اراک یه بسته 50 گیگ رو 113 هزار تومن میده
بسته بالای پنجاه گیگ هم نمیفروشه تا گیگ 1600 تومن محاسبه نکنه
وقتی بهشون بگی صد گیگ ترافیک میخوام میگن باید دوتا 50 گیگ بخری
کد:
http://www.tcq.ir/web/guest%20/152
خیلی وقته بی سروصدا شدین ! :n05:
فکر کنم همه میسوزن و میسازن.:n02: ولی چند روزیه سرعت بد نیست :n27::n01:
سرعت دانلود روزانه و شبانه سرویس دو مگ چند؟
سرویس من اخرشه تمدیدش کنم دانلود رایگانش تا ساعت 6 میشه؟
سرعت من دوباره عادی شده یه چند روز خوب بود خوشحال بودیم،به اینصورت که از هفت روز هفته سه شبش سرعت مثل روز بود دو شبش تا ساعت 3 بدون تغییر بود سرعت بعد عادی دو روز هم سرعت عادی ولی دوباره سه الی چهار شبه عادی شده و اینکه تو اون مدت که خوب بود و همین چند روز از ساعت 6 صبح به بعد همش قطع و وصل میشه نت!!!یه چند وقت هم بود طول روز همش قطع و وصل مینمود و دهن ما را صاف نمودند
سلام به دوستان
الان سرویس کدوم شرکت بهتره (که شبانه رایگان هم داشته باشه)؟
سپاسگذارم
تا 31 اردیبهشت شاتل جشنواره بهاره داره ۱۲.۵ گیگ یک ساله :n02:
۳۲۰۰۰ تومن، نصب رایگان
ولی هیچ چیزی در مورد سرعتش ننوشته!!!
کسی میدونه چه سرعتیه؟
سپاس
نقل قول:
همین که در مورد ترافیکش نوشته کافیه :n09:
12.5 گیگ یک سال ؟!!! مال دو ماهه منه :n02:
آخه میترسم یه سرعتی بدن که همون یک سال بشه :n31:نقل قول:
تازه ADSL اومده بود، گذرگاه یک تعرفه داشت ۶۴ نامحدود (نمیدونم هنوز داره یا نه :n13: )
در بهترین شرایط سرعتش ۸کیلو بود :n35:
یعنی ۲۴ ساعته میذاشتی رو دانلود نمی تونستی ۱گیگ دانلود کنی (وقتی هم دانلود می کردی دیگه اینترنت تعطیل میشد :n31: )
میترسم اینم مثل اون باشه :n36:
سرعت واقعیش هم همین 8 کیلو میشده . ماهیانه اون زمان 25ت قیمتش بود . اگه اعتراض میکردی میگفتن قانونا اشتراک 1بهX هم باید داشته باشی که در اینصورت سرعت زیر 8 میومد .نقل قول:
اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم : تبلیغات ایرانسل یادتون هست :
با شارژ 5000تومان:n08: ، 100کیلووووووبایت:n04: اینترنت رایگان GPRS ایرانسل هدیه بگیرید :n13:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
یادم رفته بود بگم مهلت مصرف اون 100کیلوووووبایت یک هفته بود.
قطعی ها مکرر که گفتم از سیم کشی داخلی و سیم کشی بیرون از خانه بود
من با سرویس 2 مگ مخابرات شبی 4.5 گیگ دان میکنم!:n09:
نوش جونت،از من که هنوز درست نشدهنقل قول:
منم با 1 مگ شبی 4 گیگ میگیرم.نقل قول:
سلام.منم امروز از مخابرات گرفتم.دو مگ سرعتش خوبه
یک مشکل دارم
برای میزان استفاده و گیگ مانده میرم قسمت آمار استفاده نشون داده نمیشه آیا شما هم این مشکل رو دارید؟
به قسمت میزان روز و ترافیک باقیمانده برو،فوری محاسبه نمیکنه البته بعضی مواقع حساب میشه سریع یا یه بار مودم را خاموش و روشن کن ببین شاید حساب کرد سرعت شبانه ات را بگو چطور بود امشب
نوش جونت علی خاننقل قول:
چند بار خاموش روشن کردم میزان مصرف زده 0نقل قول:
باشه
مرسی از جوابت
کلا اوضاع سایت چند وقته خیلی بی ریخته!نقل قول:
هر روز یه مشکلی داره
الان هم باز نمیشه، پیغام Connection Error رو میده :n36:
سلام .. جریان این ریز مصرف و ترافیک چیه ؟
من گیج شدم ریز مصرف 10 گیگ مصرف کردم ولی جزییات ترافیک زده صفر.دوستانی که از مخابرات گرفتن جوای بدن.مرسی
شاید دیر محاسبه بشه براتون.3 روز هست استفاده کردین.بعضی مواقع دیرحساب میشه کلا زنگ بزن 2020 یا از داخل همون سایت تیکت بزن
جمع کل دريافتي(دانلود)+جمع کل ارسالي(آپلود)=جمع کل ترافيک مصرف شده(مجموع دانلود و آپلود) یعنی 11.16 گیگ استفاده کردین
تو اون قسمت هم که صفره باید "جمع ترافیک کم شده از اعتبار شما" را نشون بده(مصرف روزانه)
توسعه سرویس های اینترنت پرسرعت +ADSL2 آسیاتک "رتبه 1 اینترنت پرسرعت کشور" در شهر ها و مراکز مخابراتی استان مرکزی
مراکزی که به تازگی راه اندازی شده :
مرکز مخابراتی شهر زرندیه
مرکز مخابراتی علیزاده در شهر اراک
مرکز مخابراتی مصطفی خمینی شهر خمین
مرکز مخابراتی قدس شهر ساوه
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک ، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت +ADSL2 آسیاتک در استان مرکزی می رساند ، پس از راه اندازی مرکز فنی شرکت انتقال داده های آسیاتک در مراکز مخابراتی این استان و ارائه خدمات در شهرهای اصلی ، همکنون آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت +ADSL2 به کاربران و متقاضیان در مراکز جدید می باشد
ثبت نام و خرید آنلاین ویژه کاربران مرکزی با 15 تا 84 % تخفیف ماه اول از طریق خرید از وبسایت ما
دوستان سوالی در مورد سرویس ها یا نحوه خرید آنلاین دارند : از طریق پیام خصوصی ، یا از طریق شماره تماس های درج شده در سایت ما ، یا از طریق بخش تماس با ما در سایت ما مطرح کنند ، در اولین فرصت پاسخ داده میشه
سلام زمان رایگان از چه ساعتیه؟
طرح جدید نداده مخابرات برای رمضان ؟
نقل قول:
رمضان 1394
نسبت به پارسال گرونترش کردن!!
اینقدر از مخابرات بد نگید....
من خودم یکی از کارمندای مخابراتم...
منم مشتریه مخابراتم و راضی نیستم!نقل قول:
کدوم قسمتید ؟نقل قول:
من در خدمتتون هستم... مشکلی هست بگید که راهنمایی کنم
سلام دوستان.
ساعت دانلود رایگان شبانه از چه موقع شروع میشه؟
نقل قول:
این طرحهای پیش پرداخت سپنتا جریانش چیه ؟
نامحدود هم دارن ؟
اینم سایتشه tcmnet.ir
سپنتا یک شرکت زیر مجموعه مخابرات هست که خدمات ADSL ارائه میده ولی پشتیبایش با همین بچه های 2020 هست... در مورد تعرفه هاشون من زیاد اطلاعات ندارم اگه سوالی داشتین از خود بچه های بخش مشاوره 2020 سوال کنین میتونن راهنماییتون کنن...نقل قول:
طرج های پیش پرداخت هم به این صورت هست که شما یک سرویس مشخص با ترافیک معلوم خریداری میکنین و تا زمانی که اون سرویس اعتبار داره میتونین ازش بهره ببرین و اگر در طول دوره ترافیکتون تمام بشه میتونین ترافیک بخرین و مصرف کنین و اگر تاریخ انقضای سرویس فرا برسه باید سرویس رو عوض کنین یا دوباره سرویس خریداری کنین...
این روال کاری برای سرویس های پیش پرداخت خود مخابرات بود حالا ممکنه که کمی سپنتا فرق داشته باشه...
مارو از دعای خیرتون بی بهره نگذارید...:n16:
یه چیزی که توی این تاپیک دیدم و خواستم نظرمو راجبش بگم اینه که دیدم بعضی دوستان نوشتن که ما زنگ میزنین و بد بیراه میگیم به کارشناسها...
اولا که این بنده خداها هیچ تقصیری ندارن و اگه یه ذره خودمونو جاشون بزاریم به این نتیجه میرسیم...این درست هستش که شما یه بنده خدای دیگه رو به فحش و بدبیراه میکشین تا دلتون خنک شه و اصطلاحا حال مخابرات رو بگیرین؟؟؟
این درست که شما دارین هزینه میدین و باید هم در قبالش خدمات دریافت کنین ولی این دلیلی نیست که هرچی خواستید میتونین به اینا بگید...
اگه واقعا میبینین داره در حقتون اجحاف میشه میتونین خط رو تخلیه کنین نه اینکه فحش های ناجور بدین یا داد و هوار راه بندازین...حق شکایت برای همه محفوظه و قابل پیگیری...
ان شاالله که توی این ماه یکمی به خودمون بیایم و بهتر از قبل باشیم
ممنون:n16: