بله دوست عزیز هر ماه 4 گیگ شارژ میکنن و اگر هم استفاده نکنین ماه بعد سوخت میشهنقل قول:
Printable View
بله دوست عزیز هر ماه 4 گیگ شارژ میکنن و اگر هم استفاده نکنین ماه بعد سوخت میشهنقل قول:
دوستان من بعد از 5 ماه دست نگه داشتن برای خرید وایمکس بالاخره تصمیم گرفتم بیام سراغ وایمکس . میخوام ببنیم الان وضعیت وایمکس ایرانسل چطوره ؟
1. سرعت دانلود سرویس 1 مگ میانگین چنده و ایا واقعا نامحدوده؟
2. کیفیت سرویس و پینگ چطوره در مقایسه با چند ماه پیش ؟ منظورم وضعیت قطعیهاست و.... ؟
3. ایا پشتیبانیش بهتر شده و اگر به مشکلی بخوری پشتیبانیش میتونه کمک کنه ؟ یادمه چند ماه پیش هیچ کدومشون از شبکه هیچی سرشون نمیشد ^^
بسیار متشکر خواهم بود از دوستانی که جواب این 3 تا سوال بدهند.
دوستان سرویس 512 نامحدود 6 ماهه من89/10/12 وصل شد.با توجه به شارج 6 ماهه تا 90/4/12 باید شارج باشه.اما تو سایت ایرانسل که میرم تعداد روزهای باقی مانده تا پایان دوره را 5 روز میزنه یعنی تا اول برج 4 (درصورتی که تا پایان قرداد 6 ماهه , 17 روز باقی مانده) . منظور پایان دوره چیه؟پایان شارج یا ماه؟!!
سرویس وایمکس ایرانسل بر اساس ماه شمسی هست و 5 روز دیگه سرویستون تمام میشه و باید شارژ کنیدنقل قول:
دوست عزیز یعنی 12 روز از اینترنت من ....نقل قول:
پس باید شارج کنم هرچه زودتر.مرسی ممنون.
یعنی می خوای بگی اینا کاری به این ندارن که من شش ماهه شارژ کردم؟ :13:.... با من هم مثل کسی که یک ماهه شارژ کرده رفتار می کنن؟:4:نقل قول:
بله برای من هم که نامحدودم هر ماه 270 گیگ شارژ میکنن واسه دوستم هم که محدود هست هر ماه شارژ میکنن و تنها فرق 6 ماهه با 1 ماهه اون درصد تخفیف هستنقل قول:
دوستان عزیز من فردا قصد ثبت نام دارم و خیلی ممنون میشم کسی جواب این 3 سوال رو مختصر و مفید بده.نقل قول:
بازم ممنون
نه پول اون 12 روز را حساب نکردن...نقل قول:
ای بابا پس کی میخوان برای ما خانه نشینها سرعت را از 128 بالاتر ببرند ؟ دیگه از سرعت حداکثر 14 کیلو بایت خسته شدم .هیچکاری جز صفحه باز کردن نمیشه انجام داد .
دوستان این 3 گیگ حجم ماهیانه که دارم شامل دانلود+آپلود میشه؟ یا فقط دانلود رو حساب میکنن؟
احسان جان شما یه نامه تهیه کن سرعتت رو ببر بالاتر. کاری نداره که! :10:نقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم هر دو محاسبه میشه. یعنی هم دانلود هم آپلود! :5:نقل قول:
دوستان عزیز
ما چطور میتونیم بفهمیم که آیا کسی از طریق وای فای به مودم ما وصل شده یا نه ؟ (یعنی احیانا اگر پسوردمون -- شده باشه و کسی بی اجازه وصل بشه چطور می تونیم بفهمیم )
برای اتصال با Lan توی کنترل پانل در قسمت Status -> Lan مشخصات اتصال نشون داده میشه اما برای Wlan همچین قسمتی نیست.
مرسی
نامه درست کردنش دردسره .رفیق شرکت دار از کجا گیر بیاریم حاج آقا ؟
سلام
قراره 1 ماه دیگه اسباب کشی کنیم بریم خونه جدیدمون
از طرفی هم من 3 ساله دارم از صبا استفاده میکنم و منطقه جدید که قراره بریم پشتیبانی نمیکنه ( هیچ شرکتی ، چون تازه تاسیسه )
میخوام وایمکس بگیرم
قیمتاش چقدره
من ماهی 3 گیگ استفاده روزانه دارم
سرویس شبانه رایگان هم داره ؟
وایمکس به منطقه مخابراتی بستگی نداره ؟ یعنی مشکلی واسه راه اندازیش نداره ؟ ( شیراز هستم )
ممنون
به محظی که وارد اینترنت بشین... هر کاری بخواین کنین از حجم کم میشه !!!!!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان من میخوام تغییر سرویس بدم از 128 سه ماهه نامحدود به 1 مگ میخواستم نامه که تهیه میکنم متنش باید چی باشه ؟؟؟ در ضمن نامه میخوام از مطب دکتر بگیرم .
ای بابا ... حاجی نامه که کاری نداره. بالاخره فامیلی دوستی رفیقی پدری مادری .... مگه میشه نشه پیدا کرد. اگر دانشجویی هم که می تونی از دانشگاه هم نامه بگیری ....:20:نقل قول:
نقل قول:
ببین متن نامه باید به این صورت باشه:
شرکت ایرانسل
با سلام، احتراما نظر به انجام امور .......... ( مثلا تحقیقات پزشکی ) بدینوسیله آقای / خانم ................... جهت دریافت خدمات اینترنت پرسرعت با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه به حضور معرفی می شوند. خواهشمند است همکاری لازم با ایشان صورت پذیرد.
با تشکر
دکتر ......................
فقط من بعید می دونم با نامه یه دکتر بهت اینترنت بدن. باید نامه از یک جای حقوقی باشه. یعنی سربرگ و مهر اون شرکت یا سازمان یا موسسه است که مهمه. :5:
سلامنقل قول:
قیمتهاش توی سایت ایرانسل نوشته
َشبانه رایگان نداره متاسفانه...کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199
توی نقشه پوشش مناطق نگاه کنن ببین توی منطقه سبز / زرد هستی یا نه..
اگه مبین نت منطقه شما را پشتیبانی میکنه از مبین نت بگیر که شبانه رایگان هم داره...کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=178
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=1&ContentID=13
رفقا من یه سوال دارم. منطقه ما تو پوشش متوسط هست. اگه سرویس و بگیرم و روز نصب اوکی باشه ولی روزای بعد مشکل دار بشه و قطع و وصل و این صحبتا، آیا میشه سرویس و کنسل کرد و پول و پس گرفت؟
سلام. من امروز نامه رو ok کردم و فکس هم شد.اپراتور ایرانسل گفت نامه تون که بدستمون برسه تغییر پهنای باند انجام میشه.و از ماه جدید اکانت شما شرکتی محسوب میشه!!!:21:نقل قول:
(پاورقی:!!!! آقا بمحض تماس با شماره 09377070000 خانومه همون چرندیات همیشگی رو گفت و بعدم آهنگ تکراری و .... ولی!!!!!!!!!!بعد از 5 ثانیه اپراتور جواب داد!!!!!!!!!!!!هنوزم تو کف جوابدهیشونم!!!!خدا کنه همیشه اینطوری زود جواب بدن!اینجور مواقع دوست داشتنی میشن:11::21:)
حالا یه سوال دارم.بعد از اینکه پهنای باندم تغییر کرد.آیا لازمه تنظیمات مودم رو از رو سیستمم تغییر بدم؟یا با همون تنظیمات قبلی سرعتم افزایش پیدا میکنه؟اپراتوره که گفت نیازی نیست.خواستم از اساتید اینجا هم بپرسم.یاعلی.
نه تنظیمات نداره...نقل قول:
دزد تر از این ایران گل نیست -
۳ ماه پیش تعرفه ۳ ماه گرفتم ۱۴۰ تومان با مودم ۶۳۱
الان میگم میخام ۳ ماه دیگه تمدید کنم میگه ۱۸۰ تومن - میگم این که قیمت با مودم usb یه میگه میدونم .
طرح آی ۳ ماهشون فقط اولش ۳ ماهس بدش باید تک تک پول بدین ماهی ۶۲ تومن .
ته دزده هرکی این سیستمو درست کرده .
نگیرین ازش که خودتونو بدبخت میکنین .
الان ام ۳۵ تومان پول تو حساب امه میگه تا حسابتو نبندی نمیتونیم پولو پس بدیم - حسابو ببندم مک آدرس و از سیستم پاک میکنن - دیگه مودم به دردم نمیخوره .
ببین متن نامه باید به این صورت باشه:
شرکت ایرانسل
با سلام، احتراما نظر به انجام امور .......... ( مثلا تحقیقات پزشکی ) بدینوسیله آقای / خانم ................... جهت دریافت خدمات اینترنت پرسرعت با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه به حضور معرفی می شوند. خواهشمند است همکاری لازم با ایشان صورت پذیرد.
با تشکر
دکتر ......................
فقط من بعید می دونم با نامه یه دکتر بهت اینترنت بدن. باید نامه از یک جای حقوقی باشه. یعنی سربرگ و مهر اون شرکت یا سازمان یا موسسه است که مهمه. :5:
[/QUOTE]
دست درد نکنه فقط من از همون روزی که درخواست دادم تعرفه تغییر میکنه یا باید ماهه قبل درخواست بدم که برای ماهه بعد تعرفه عوض بشه ؟؟؟
ماه بعد تعرفه تغییر میکنه...نقل قول:
سلام دوستان. اولین ماه وایمکس من تا 6 روز دیگه تموم میشه. من مبلغ 12500 تومان برای یک ماه رو از طریق سایت و با کارت پرداخت کردم. الان در قسمت موجودی زده 130000 ریال. حالا کجا برم و چی رو بزنم که دوباره یک ماه دیگه تمدید بشه؟ با تشکر
سلامنقل قول:
لازم نیست کاری بکنی تا 2 3 روز دیگه خودشون فاکتور میزنن و شما هم که پول توی حسابتون هست سرویس تمدید میشه!
دوستان من هر وقت میخوام اینترنتی پرداخت کنم قبل از اینکه سایت بانک باز بشه توی تب مرورگر ارور NO Data میزنه و نمیشه پرداخت اینترنتی کرد شما مشکلی ندارید؟!
خواهش می کنم. تا جایی که من اطلاع دارم از سر ماه اعمال میشه.نقل قول:
موفق باشی.:5:
سلام برای افزایش اعتبار در اواخر ماه معمولا ً سایت سنگینه و حتی وصل شدن به اکانت خود وایمکس بسختی انجام میشه.پیشنهاد میکنم از مرورگر موزیلا فایرفاکس استفاده کنید و ترجیحا ً شارژ رو به اواخر ماه نذارید.26-27 ماه فرصته خوبیه.از کارت شارژ ایرانسل هم میتونید استفاده کنید که مجبور به پرداخت اینترنتی نشید.با همون عابربانکتون شارژ ایرانسل بگیرید و سپس اطلاعات شارژ ایرانسل رو سریال و پین کد رو وارد شبکه کنید از تب حساب<شارژ موجودینقل قول:
سلام
من طرح 512 یک ماهه 4 گیگابایت رو گرفته بودم ولی اما دیگه الان اینترنتم قطع شده وقتی که به حسابم وارد میشم مجموع کل استفاده ها رو زده 3627232256 بایت . هنوز به 4 گیگابایت نرسیده، نمی دونم چرا اینجوریه اما وقتی وارد جزییات تماسم می شم تو جزییات تماس در قسمت مانده حساب اختصاصي بعد از استفاده، در آخرین رکوردش مقدار صفر رو نوشته، آخه من همیشه مقدار مصرفم رو از همون صفحه اول حساب چک می کردم. بعدش هم اینکه اعداد ارقامی که تو جزییات تماس هستن مشکوکن مثلا تو آخرین رکورد مجموع کلیلوبایت مصرف شده نوشته 118405120که اونطوری که من حساب کردم یعنی حدود 112 گیگابایت. من که نفهمیدم چه جوری حساب می کنن؟! نظر شما چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من طرح 512 یک ماهه 4 گیگابایت رو گرفته بودم ولی اما دیگه الان اینترنتم قطع شده وقتی که به حسابم وارد میشم مجموع کل استفاده ها رو زده 3627232256 بایت . هنوز به 4 گیگابایت نرسیده، نمی دونم چرا اینجوریه اما وقتی وارد جزییات تماسم می شم تو جزییات تماس در قسمت مانده حساب اختصاصي بعد از استفاده، در آخرین رکوردش مقدار صفر رو نوشته، آخه من همیشه مقدار مصرفم رو از همون صفحه اول حساب چک می کردم. بعدش هم اینکه اعداد ارقامی که تو جزییات تماس هستن مشکوکن مثلا تو آخرین رکورد مجموع کلیلوبایت مصرف شده نوشته 118405120که اونطوری که من حساب کردم یعنی حدود 112 گیگابایت. من که نفهمیدم چه جوری حساب می کنن؟! :18:نظر شما چیه؟؟
من اواسط ماه هم که امتحان کردم خراب بوده!نقل قول:
تماس هم که می گیری میگه مشکلی نداره...
کارت شارژ مالیاتو عوارض داره :دی
به خاطر اینکه 3/6 سرویس شما فعال شده ترافیک 4 گیگ کامل ندادن و به اندازه 25 روز ترافیک دادن!نقل قول:
امروز زنگ زدم و پرسیدم گفت که چون شما 3/3/90 ثبت نام کردی و سرویس شما 6/3/90 فعال شده، به خاطر این هست و هم اینکه شما برای این طرح 20000 تومان پرداخت کرده بودید نه 20800 تومان. آخه من در مناسبت روز مادر، مودم و اکانت رو خریدم و کل قیمتی رو که تو خود سایت زده بودن به صورت اینترنتی پرداخت کردم. نمی دونستم اینجوری میشه. یعنی هر کسی دقیقا اول ماه ثبت نامش کامل نشه همین بلا سرش میاد. به خاطر 800 تومان، 400 مگابایت رو بهم ندادن، تقصیر ما چیه که مراحل ثبت نام و واریز پول، اول ماه میشه یا نه! بعد یه مطلبی هم هست اینکه من 20800 تومان برای شارژ ماه بعد ریختم اما تو موجودی حسابم نوشت 20000 تومان، زنگ زدم پرسیدم گفت 4درصد برای مالیات ارزش افزوده و اینا هستش که کم میشه این طوری نشون میده.نقل قول:
یعنی شما این ماه می تونستید 3435 مگابایت مصرف کنید (پول 3435 مگابایت رو ازتون گرفتن). فکر می کنم باید تا دوره ی بعد صبر کنید.نقل قول:
الان تو حسابم پول ریختم (از طریق گزینه صورتحساب اینترنتی، پرداخت قبض). ازشون پرسیدم گفتن که میتونی تا قبل از اول ماه بعد از طرح مصرف آزاد استفاده کنی که به ازای هر مگابایت، 10 تومان از حسابت کم می کنه، تقریبا دوبرابره تعرفه عادیشه.:46:نقل قول:
بله می تونید از تعرفه آزاد استفاده کنید، منظور بنده تعرفه 512 پایه (4 گیگابایت) بود.نقل قول:
بچه ها من سرعت 512 گرفتم اما با اربیت تازه سرعتم نهایتا به 30 میرسه. چجوریاس؟! :13:
سلام
ترافیک رایگان من صفر شده اما هنوز اینترنتم قطع نشده!!! چطوره؟
احتمالا یه مقدار پول تو حسابت هست و داری بصورت ازاد مصرف میکنی یعنی هر مگابایت 10 تومن از پولت کم میشهنقل قول:
جور خاصی نیست باید حداقل 50 باشه حتما زنگ بزن پیگیری کننقل قول: