سیستم خیلی خوبیه. مبارکتون باشهنقل قول:
انتخاب هوشمندانه ای کردین. توی تنظیمات من نمی تونم کمکتون کنم ولی دفترچه راهنماش به همراه گوش شما بهترین مرجع برای انجام تنظیمات هست.
Printable View
سیستم خیلی خوبیه. مبارکتون باشهنقل قول:
انتخاب هوشمندانه ای کردین. توی تنظیمات من نمی تونم کمکتون کنم ولی دفترچه راهنماش به همراه گوش شما بهترین مرجع برای انجام تنظیمات هست.
به طور کلی سیستم صوتی خوب و خوش قیمتیه. باس نرم و صدای نسبتاً خوبی داره ولی فرکانس های بالا رو اون طوری که من دوست دارم پخش نمیکنه.نقل قول:
ظاهر اسپرت و جوون پسندی هم داره.
از مشکلات عمدش تنظیمات محدود و یکی هم نداشتن حافظه در خواندن فلش است یعنی وقتی دارین از روی فلش آهنگ گوش می دین با خاموش روشن کردن سیستم دوباره به آهنگی که گوش می کردین بر نمی گرده و از اول می خونه.
به طور کلی برای کسایی که می خوان بیشتر موزیک گوش کنند انتخاب خوبیه.
مبارکهنقل قول:
سیستم خوبیه تمام قطعات به نظر خوبند پایونیر 920 آمپ خوبیه امکانات خیلی خوبی هم داره به نسبت هم رده هاش اسپیکر جامو 506 صداش رو نشنیدم ولی باید اسپیکر خوبی باشه ریویو های مثبتی هم ازش هست ساب 250 جامو هم که خودم دارم خیلی هم ازش راضیم
1- منظورتون رو از بهترین حالت ست آپ نمی فهمم
2- اگه پلیرتون آپ اسکیلینگ نداره شاید بد نباشه که عوضش کنید ولی در نظر داشته باشید پایونیر 420 هم پلیر خیلی درست درمونی نیست که تفاوت خیلی معنی داری رو احساس کنید بهتره یه کم دیگه هزینه کنید بلوری بگیرید
3- اگه خودتون وقت و حوصله خواندن دفترچه راهنما و سر و کله زدن با سیستم رو دارید که خودتون انجام بدین مگر نه از یه نفر آشنا و ماهر کمک بگیرید بد نیست.
نه عزیزم آمپ پایونیر هم بد نیست هر چند توی DSP در حد یاماها نیست یا کیفیت برد و مدارش در حد Denon نیست و به اندازه اونکیو Stable نباشه ولی آمپ خوبیه به این جهت که تمامی نیازهاتون رو خوب انجام می ده یه جورایی یه حد میانه از تمامی امکانات رو داره و قیمت کاذب زیادی هم نداره.
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------
از نظر اندازه همه چیزش یه اندازست به جز اسپیکرهای فرانت که ES3 کمی بزرگترهنقل قول:
برای یه اتاق 20 متری هم فکر کنم دنون 1311 مناسب تر باشه
بچه هامن در تهران با 2 فرکانس کانال های صدا وسیما رو می گیرم 594 و 601.5 (فکرکنم!)
594 بعضی وقت ها نویز داره همچنین شبکه مستند هم نویز داره
بهنظرتون 594 رو حذف کنم؟
سلام شهاب جان .نقل قول:
سیستم جدید مبارک باشه ایشالا همیشه به خوبی و خوشی ازش استفاده کنی.
در مورد پلیر به نظر من یدونه PS3 بگیر که با یک تیر چند نشون زدی.تو که این همه خرج کردی 300 تومن هم بزار رو این 100 تومن DVD پلیر و برو به جاش PS3 بگیر :5:
هم میتونی به جای مدیا پلیر ازش استفاده کنی . هم DVD و Blueray پلیر و هم کنسول بازی . ببین به من میگن رفیق ناباب !! :46:
در مورد آمپ هم به نظر من خرید خوبی کردی . شاید دنون یا انکیو کمی(فقط کمی) از نظر صدا بهتر باشند اما به نظر من تفاوت اونقدر محسوس نیست که آدم بعدا بگه ایکاش اینو نخریده بودم و بخواد افسوس بخوره. در عوض پایونیر یک سری امکانات دیگه ای داره که دنون و انکیو های هم رده و هم قیمت اون ، این امکانات رو ندارند. منم یک مدت این جریان رفته بود رو مخم که ایکاش به جای این 819 مثلا دنون یا انکیو رو میگرفتم اما الان دیگه بهش فکر نمیکنم و همین 819 فعلا تمام نیاز های منو برآورده میکنه و کاملا راضیم. بالاخره پایونیر هم برند قدیمی و حرفه ای و معتبری هستش و مطمئنا" کاری نمیکنه که خودش رو زیر سوال ببره .
در مورد تنظیماتشم من چون دو تا باند دارم رو استریو خودم تنظیم کردم . اما خوب سیستم شما فرق میکنه . به نظر من خودت یک بار امتحان کن از رو دفترچش برو جلو و دونه دونه تنظیمات رو انجام بده اگه دیدی به اون صدایی که میخوای نرسیدی بگو نصاب بیاد. منم تا جایی تنظیمات مشترک بین آمپ خودم و آمپ شما رو بدونم اگه بتونم حتما راهنماییت میکنم . راستی آمپ چه رنگی خریدی ؟؟؟ من یکی از دلایلی که پایونیر خریدم این بود که دنون و انکیو ست نقره ای نداشتند . البته تو سایتش بود اما تو جمهوری میگفتند ما فقط مشکیشو داریم . منم چون اون ست سونی که داشتم نقره ای بود و به نظرم خیلی تفاوت بین پایونیر و دنون و انکیو نبود همین پایونیر رو گرفتم.
در هر صورت خیلی مبارک باشه . وقتی ست آپش کردی حتما یک ریویو برامون بنویس:8:
نقل قول:
خیلی ممنون از دارا و پژمان عزیز بابت جواب و دلداری هاشون
شاید هم من دارم زیادی مته به خشخاش می زارم.
چشم. خرید پایونیر 420 به توصیه دوستان کنسل می شود. به همون پی اس 3 فکر می کنم.
آمپ من مشکی هست. اسپیکر ها که فردا دستم رسید و نصب کردم، حتما ریویو هم می ذارم، با عکس و تشکیلات....
پژمان جان منظورم از ست آپ، یه کارایی مثل بی آمپ کردن یا نحوه درست چیدمان باند ها و از این قبیل بود....
گفتم شاید بتونم از تجربه شما استفاده کنم... چیزایی که تو دفترچه ها نوشته، عمدتا به درد فضای زندگی من و امکانات محدودم نمی خوره...
اساتید عزیز لطفا به من کمک کنید....!!!!:10:
من بین 2 تا مدل گیر کردم و نمیدونم چیکار کنم....بین Rs-55 و Rs-77
حالا میخوام نظر شما رو بدونم که چی کار کنم....:7:
البته بین انتخاب آمپ گیر کردم که کدوم رو لنتخاب کنم....:10:
اگه بخوام Rs-55 رو با آمپ 520 بردارم باید 70 تومن بیشتر بدم که نمیدونم ارزش 70 تومن بیشتر رو داره یا نه....
در ضمن آمپ 520 مد تودوروکی نداره ولی جدیدترین کدگذاری های صدا رو ساپورت میکنه...:20:
حالا چیکار کنم...:23:
سلام.به نظرم شما یه چیزی رو درست متوجه نشدید.مدل های موحود rs33, rs77 هست.و قبمت rs77 تقریبا حدود 150 تومنی بیشتر از rs33 هست.نکنه منظور شما rs50 هست؟نقل قول:
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
مبارک باشه.سیستم خیلی خوبی گرفتید.نقل قول:
در مورد تنظیمات هم حتما باید دفترچه راهنما رو مطالعه کنید.
نقل قول:
سلام
نه دوست عزیز من rs-55 و rs-77 سراغ دارم....البته مدل 55 رو فروشگاه راستین نداره...:31:
من میخوام این سیستم رو بگیرم....
اسپیکر S-RS77TB که روی ست Rs-77 هست...
ساب RS3SW
پلیر DV-320K
و آمپ که بین این 2 مدل گیر کردم....
VSX-RS320-K
VS
VSX-520-K
حالا اگه بخوام مدل 520 رو بردارم باید 70 تومن بیشتر بدم و نمیدونم ارزش داره بگیرم یا همون 320 رو بردارم....
البته الان بلوری ندارم که بخوام Dolby TrueHD , DTS-HD Master Audio رو استفاده کنم ولی ممکنه در آینده به کارم بیاد...از طرفی مد تودوروکی هم خیلی دلچسبه و نمیشه به راحتی ازش گذشت....
اساتید لطفا کمک کنید.... :10:
سلام شهاب جان مبارکت باشه.آمپ پایونیر هم آمپ خوبیه نگران نباش.در مورد ستاپ هم سعی کن خودت سیستمت رو ستاپ کنی تا هم تجربت بیشتر بشه و هم اینکه با سیستمت آشنا بشی.نقل قول:
به نظر من شما آمپ 520 رو بردار.مد todoroki خوبه ولی به نظر من یه مزیت مهم برای آمپ محسوب نمیشه.کلا مد todoroki یخورده بیس و تریبل سیستم رو بالانس می کنه ولی قابلیت رمزگشایی dts-hd و dolby truehd خیلی مهمه و درسته که الان بلوری پلیر ندارید ولی دیر یا زود نیازتون میشه.نقل قول:
راستی راستین rs77 رو با آمپ 520 میده.این جایی که شما می خواید خرید کنید rs77 رو با چه آمپی میده و چه قیمتی؟
مرسی به خاطر راهنمایی خوبتون....:40:نقل قول:
پس میرم سراغ همون 570...:46:
این فروشگاه هم با همون آمپ 520 میده مدل 77 رو...پلیرش هم 420 هستش....:8:
یه سوال دیگه نمیشه بیس و تریبل رو دستی بالانس کرد...؟:20:
نقل قول:
ممنون رایان جان...
دو تا سوال دارم:
1- بی آمپ کردن اسپیکر های فرانت، خیلی تو کیفیت صدا تاثیر داره؟
2- اگر خودم ست آپ کنم، خطری نداره؟ چیزی نیست که بزنم بی هوا بترکونم؟ تو دفترچه آمپ خیلی جا ها هشدار داده که اتصالات غلط یا حتی روشن کردن بی موقع اش قبل از تکمیل ست آپ ممکنه به دستگاه صدمه جدی بزنه... واسه همین نگران شدم ...
3- واسه چیدمان باند ها هم اگر راهنمایی ام کنی ممنونت می شم. چیزایی مثل فاصله اسپیکر ها از هم و زاویه شون نسبت به هم، ارتفاع مناسب واسه باند های سوراند ، ....
پیشاپیش ممنونم...
نقل قول:
سلام شهاب جان .
برای چیدمان باند ها و محل قرار گیری اونها یک نگاهی به این سایت ها بنداز امیدوارم که مفید و قابل استفاده باشه .
تو این سایت میتونی فاصله محل نشستن تا تلویزیون رو مشخص کنی و برات فاصله های و زاویه های قرار گیری اسپیکرها رو با توجه به فاصله ای که مشخص کردی تعیین میکنه :
این سایتها هم میتونه مفید باشه :کد:http://www.dolby.com/consumer/setup/speaker-setup-guide/index.html
کد:http://www.crutchfield.com/S-RntnxPWekny/learn/learningcenter/home/speaker_placement.html
کد:http://www.thx.com/consumer/home-entertainment/home-theater/surround-sound-speaker-set-up
کد:http://www.practical-home-theater-guide.com/home-theater-speaker-placement.html
من الین سینما رو گیر آوردم 950 . جطوره ؟
کد:http://www.lg.com/us/tv-audio-video/home-theater-systems/LG-LHB976.jsp
بله امکانش هست.نقل قول:
1-آمپتون هم باید این قابلیت رو داشته باشه.و در صورت استفاده از کابل مرغوب بله تاثیر داره.نقل قول:
2-اتصالات غلط صدمه میزنه همینطور حواستون باشه که صدای خراب به سیستم ندید که ضرر داره.(مثلا سی دی های خش دار که باعث تیک زدن آهنگ میشه استفاده نکنید و ...)
وگرنه ستاپ صدا صدمه ای به سیستم وارد نمی کنه.
3-واسه ستاپ هم آقا دارا زحمت کشیدن و لینک های مفیدی قرار دادن.
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
صداش رو نشنیدم ولی روی کاغذ که از نظر امکانات و مشخصات چیزی کم نداره.نقل قول:
میشه بگید چند قیمت دارین 77 رو؟نقل قول:
با درود
دوستان دنون 391 تو چه قیمتی کسی اصلاع داره وآیا تو قیمت این سینما حالا یکم بیشتر سینمای بهتری سراغ دارید.
با تشکر از شما
دوست عزیز این مدل رو 830 قیمت داده البته یکی از دوستان گفت شاید بدون گارانتیه....:20:نقل قول:
بازم باید برم بپرسم ببینم چه جوریه....:8:
اگه اطلاعاتی داشتید ممنون میشم همینجا اعلام کنید.نقل قول:
سلام.من میخوام یه LG LED 8600 بخرم.میخواستم در مورد خرید سینمای خانگی مچ با این تی وی و قیمت بین 150 تا 300 راهنماییم کنید.کیفیت صدا هم که خیلی مهمه برام.ممنون
اگه کیفیت صدا خیلی براتون مهمه بهتره یه کم بیشتر سر کیسه رو شل کنید!نقل قول:
حالا تو این قیمت,چیز خوبی میشه خرید؟اگه هست,مدل و قیمتش رو بی زحمت بهم بگید.ممنون
سلام
یه سینما میخوام تا 650-700
از دیزاین سری rs پایونیر خوشم نمیاد
از 3378 فیلیپس بهتر باشه.
برند مهم نیست.
پخش فرمت هم مهم نیست.میخوام با hdmi به لپ تاپ وصل کنم.
مرسی بابت اطلاعات مفیدتون
سلام
دوستان ایکس ویژن 333 چطوره ؟ فیلم mkv با زیرنویس فارسی پخش میکنه ؟
هارد میشه بهش وصل کرد؟
سلام به همه ی اساتید
من قصد تهیه یک سینمای خانگی دارم. قبلا یک ست RS77 پایونیر خریدم از ظاهرش اصلا خوشم نیامد ( چون اینترنتی خرید کرده بودم و فقط تصویرش دیده بودم ) و با ضرر فروختم . حالا برای خرید حدود 3 میلیون تومان در نظر گرفتم . میخوام که مرا راهنمایی کنید . اولویت اولم تماشای فیلم و بعد موسیقی . متراژ محل 50 متر . دنبال صدای شفاف هستم نه بلند .
حدود یک سال پیش یک گیرنده دیجیتال Sunstech مدل DTB-HD2010 رو 98000ت خریدم.
ساخت ژاپن هست و مشخصاتش به این شرحه:
1-Fuul HD- 1080i support
2- منوی فارسی
3- کابل HDMI داخل جعبه
4- ضبط روی Flash Memory
4-پخش از USB برای فرمت های AVI-BMP-MP3-JPEG-WMA
5-دارا بودن EPG
6-تله تکست فارسی و انگلیسی
7- ضبط و پخش خودکار برنامه ها
ورودی ها
1-انتن
2-پورت USB
خروجی ها
1-آنتن آنالوگ
2-پورت USB
3- خروجی HDMI
4- خروجی AV
5- خروجی Component
6- خروجی صدای دیجیتال از طریق کابل COAXIAL
البته در کاتالوگ دستگاه یه مدل شیک تر بود که فروشنده نداشت. DTB-HD2020
در حال حاضر من این دستگاه رو از طریق کابل HDMI به LED 40 اینچ شارپ وصل کردم که تصویر خیلی عالی میده.
ولی متاسفانه در منوی دستگاه قسمت آپدیت نداره. و من هنوز این قسمت برام سواله.
فایل PDF این محصول رو می تونید از اینجا دانلود کنید.
کد:http://sunstech.ae/webadmin/Upload%5Cpdf%5C2-DTB-HD2010%20DTB-HD2020.pdf
1311 دنون مدل خوبیه.نقل قول:
سلام آقای رایان عزیز
من میخوام چند روز دیگه سیستم فیلیپس مدل 5580 رو بگیرم و چند تا سوال داشتم :
1- با مدلهای دیگر فیلیپس مخصوصا 5590 چه فرقی داره ؟
2- آیا باندهای پایه دار مربوط به عقب هست و آیا از پایه جدا می شوند؟
3-در کل نسبت به قیمت با برندهای دیگه در کل انتخاب خوبی هست یا نه ؟
4- من با توجه به اینکه شهرستانم و نمایندگی نداره مجبورم از چاره خرید کنم . شما تجربه دارین که اگه جنس بعد از تحویل مشکل داشته باشه چیکار باید کرد ، آیا به چاره اطمینانی هست ؟
و در آخر اینکه از نظر تفکیک صدا و کیفیت آن مدل خوبی هست و اگر نیست مدل پیشنهادی شما چیه ؟
واقعا شرمنده که زیادی سوال پرسیدم
ممنون از وقتی که میزارین .
دوست عزیزنقل قول:
اگه بدنبال سیستمهای خوب و درجه یک میگردید که با بودجتون هم خونی داره ، پیشنهاد میکنم یه سر به فروشگاهی در تقاطع پل پارک وی ، واقع در شمال پل بزنید. یه ست باند او ن فقط 1.5 میلیون هستش و سابش 500 به بالا ولی همشون حرفه ای هستن.
سلام و با تشکر
من ساکن مشهد هستم و میخوام که بعد از مشورت با شما اساتید یک سینمای خانگی خوب بگیرم هیچ دانش و تجربه ای هم در این زمینه ندارم فقط برای خرید میام تهران ولی قبلش میخوام تصمیم بگیرم . حداکثر بودجه ای که برای خرید Speaker 5.1 ، DVD Player , Media Player , AV Reciver و کابل های HDMI لازم (احتمالا 3 تا کابل) میتونم هزینه کنم حدود 3 تومان هستش .
اولویت اول تماشای فیلم بعد موسیقی
شفافیت صدا برام خیلی مهمه نه صدای خیلی بلند
متاسفانه اصلا به DVD و بلوری اورجینال دسترسی ندارم پس فقط میتونم به dvd های رایتی و فرمت های MKV , MP3 فکر کنم .
از این برندها خوشم میاد : اسپیکر های فوکال و ----- دنون (البته فقط عکسشون رو دیدم چون مشهد ندارن)
اگر میشه با مبلغ کمتری خرید خوبی کرد خوشحال میشم راهنمایی ام کنید فقط یک بار میتونم خرید کنم ( هفت بار اندازه بگیر ، یک بار ببر ! )
ساپورت HDMI 1.4a و Upscaling هم برام مهمه.
اساتید عزیز منتظر راهنمایی شما هستم
خیلی ممنون از pegman3 و mr-rayan عزیز
من یه denon dht-1311 xp به قیمت 750 هزار تومن گرفتم قبلش هم RS77 پایونیر داشتم
شفافییت صدای denon dht-1311 xp در مقایسه با RS77 پایونیر خیلی بهتره
ولی در حجم صدا RS77 صداش دوبل denon dht-1311 xp
برای فیلم و بازی denon dht-1311 xp فوق العادست برای موزیک از معمولیه بهتره ولی کلا صداش کمه 650 واته
ولی کیفیت صداش تو این رنج قیمت بهترینه تنضیمات معقولانه ای هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://denon.co.uk/uk/Product/Pages/Product-Detail.aspx?Catid=HomeTheatre&SubId=HomeTheatrePackages&ProductId=DHT1311XP
سلام
من سینما خانگی پاناسونیک pt 980 دارم حالا وقتی فیلم divx پخش میکنم با اینکه زیرنویس رو هم نام فایل میکنم اما بخش نمیکنه
یعنی امکان داره این قابلیت رو نداشته باشه
اخه من یک dvd player ال جی پارسال خریدم این قابلیت رو ساپورت میکرد یعنی اینو که 2 ماه خریدم نداره
سلام.نقل قول:
1-فکر نکنم به جز مدل بلندگوها فرقی داشته باشه.منکه تو مشخصاتشون فرقی ندیدم.باز اگه دوستان دیگه اطلاع دارن لطف کنند پاسخ بدهند.
2-بلندگوهای پایه دار بدون پایه نمیشه و برای چیدمانش هم بستگی به خودتون داره که عقب بگذارید یا جلو.
3-بله انتخاب خوبیه.
4-من خودم تا حالا خرید نکردم ولی دوستانی که خرید کردن راضی بودن.
و در آخر به نظرم فعلا هم قیمت خوبی داره و هم سیستم مناسبیه.بعد از خرید هم از لینک زیر آخرین آپدیت رو دانلود کنید و سیستمتون رو آپدیت کنید تا قابلیت اجرای بلوری های سه بعدی نیز بهش اضافه بشه.
[HTML] http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=HTS5580/12&slg=en&scy=GB&mid=Link_Software[/HTML]
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
امکانش هست که این قابلیت رو نداشته باشه.در هر صورت شما می تونید با برنامه هایی که موجود هست زیرنویس رو به خود فیلم بچسبونید و از زیرنویس لذت ببرید.نقل قول:
سلام
من یه تلویزیون 32 اینچ پلاسما ال جی دارم و یه سینمای خانگی مارشال و یه ----- استارست.
خروجی ----- رو به تلویزیون دادم و خروجی تلویزیون رو به سینمای خانگی.
می خوام طوری تنظیم بشه که زمانی که تلویزیون خاموش بود صدا از سینمای خانگی پخش بشه، قبلا درست بود اما بعد از ماجراجویی من این حالت از بین رفت و زمانی که تلویزیون رو خاموش می کنم صدا کلا قطع میشه
از دوستان می خوام راهنمایی کنن که چطور میشه اونو درست کرد؟
اگه لازمه بفرمایین تا مدل دقیق دستگاهها رو هم نگاه کنم ...
ممنون
سلام
من تصیمیم به خرید ----- دنون با بلندگوی فوکال 716 و 705 و سنتر و ساب 700 فوکال دارم ولی نمیدونم کدام ----- رو باید باهاش
ست کنم . دوستانی که میتونن لطفا راهنمایی کنند .
حداقل دنون 2311نقل قول:
با درود
بلندگوهای فوکال رو از کجا میشه خرید ؟
AV reciver Denon رو از کجا میشه خرید ؟
مغازه ای زیادی هست.نقل قول:
[HTML]www.acoustichifi.com[/HTML]
به سایت بالا یسر بزنید آدرس فروشگاهش هم هست.آدم منصفیه مضاعف بر اینکه تعدادی از دوستان هم که از اونجا خرید کردن کاملا راضی بودن.