من که تاییده تحصیلی رو یعنی رسیدشو ندادم بهشون اونا هم هیچی در این مورد نگفتن:n02:نقل قول:
موارد4و5و6 هم هیچی نگفتن بهم
Printable View
من که تاییده تحصیلی رو یعنی رسیدشو ندادم بهشون اونا هم هیچی در این مورد نگفتن:n02:نقل قول:
موارد4و5و6 هم هیچی نگفتن بهم
والا اینا مراحل ثبتنامیه که توی سایت اومدهنقل قول:
حالا واحد شما چه جوریه من نمیدونم:n02:
خودشون براتون انتخاب کردن دیگه؟نقل قول:
بعضی از درسا هستن که میشه پیش نیاز و هم نیازو باهم بر دارین مثل معماری کامیپوتر و آزمایشگاه معماری کامیپوتر و بنوعی این درسا موقع تدریس کامل کننده هم هستند.
شبکه های کامپیوتری و tcp/ip مرتبط با هم هستند و در حین تدریس یه سری چیزای مربوط به هردوشون رو میگن،مثلن یه موردی رو میگن که کاملترشو توی اون یکی درس میخونید.
جای نگرانی نیست.
*البته تمام دانشچویان بهتره که جارت آموزشی رو از انتشارات دانشگاه بگیرند تا بدونن چیا هر ترم ارائه میشه و کدوما پیش نیاز و هم نیاز هم هستند.
من زمان غیر از ثبتنام خود دانشگاه رفتمنقل قول:
همون روز چنتا فرم رو پرش کردم که فرم اولیه بودن و انظبات و غیره بهشون گفتم شهریه چی گفتن 500تومنه در مورد معافیت گفتم گفتش بعد از انتخاب واحد:n02:
بعدش گفت پنجشنبه بیا برنامه رو بگیر
بعدش گفت این مدرک رو ببر پست برا معافیت تحصیلی دیگه نگفت بیار یا .....
یه خورده مشکوک نیست؟:n13:
سلام
آقا ممنون
یکی از کسانی که در دانشگاه بود گفته بود که کاری پیش نیاز و درس اصلی ندارد و گفته فرقی نمیکند و سخت گیری نیست
حالا سوالم این است که اگر قراره مشکلی پیش بیاد همین دانشگاه خودمون مشکل اینجاد میکنه و یا مرکز دانشگاه علمی کاربردی در تهران مشکل ایجاد میکنند ؟
ممنون
شما هر فرمی و ببری جایی بلاخره باید یکی ازش تو پروندت باشه خبنقل قول:
هیچی مشکوک نیست چون هر واحد هر جور دلش میخواد کار میکنه :))
سلامنقل قول:
ببینید قانون تمامی دانشگاه ها رعایت پیش نیاز هست به غیر از درسایی که هم نیاز هم هستند و باید باهم گذارنده بش شاید درسایی هم که به شما دادند هم نیاز هم هستند
شما اگر چارت آموزشی رو بگیرید و ببینید قطعا نوشته "رعایت پیشنیاز دروس بر عهده دانشجو میباشد و عدم رعایت پیشنیاز قطعا موجب حذف درس می گردد"
نه خانوم موضوع اونقدر حیاتی نیست که کار به دانشگاه جامع برسه و خود دانشگاه درس رو براتون حذف میکنند.
سلام من هنوز درس تخصصی اضافه نشده چندین بار تماس گرفتم حضوری رفتم ولی میگن دارن برنامه ریزی میکنیم
من رشته خدمات الکترونیک شهر همین تو اقدسیه
الان وقت تمام شده مشکلی پیش نمیاد؟ چون کل واحد 8 تاست؟
سلامنقل قول:
اگر اضافه بشن خود دانشگاه براتون انتخاب میکنه و مشکلی پیش نمیاد
این ترم درس تخصصی ندارید دیگه؟
اگر دارید این ۸واحد رو ترم دیگه بر دارید
در جریان که هستید من ثبت نامی جدیدم به بنده ریاضی پیش - ریاضی عمومی - اخلاق و کاربینی دادن و روزه شو خودمون مشخص کردیمنقل قول:
سلام
اگر اضافه بشن خود دانشگاه براتون انتخاب میکنه و مشکلی پیش نمیاد
این ترم درس تخصصی ندارید دیگه؟
اگر دارید این ۸واحد رو ترم دیگه بر دارید
ولی بقیه واحد گفتن فعلا امکانش نیست باید برنامه ریزی کنن و جزو درس تخصصی
شرمنده فراموش کرده بودم جدید الورودین!نقل قول:
اگر گفتن اضافه میشه پس خودشون براتون انتخاب میکنند عموما تا نیمه اول مهر ماه برای دانشجوهای جدید از این جور برنامه ها هست و کلاسا تق و لقه.
پیگیر باشید از اموزش موضوع نگران کننده ای نیست چون دانشگاه باید ترم اول ۱۶تا ۱۹واحد توی کاردانی به شما بده.
دوستان سلام من كارداني به كارشناسي قبول شدم
ولي مشكلي كه هست دانشگاه ميگه قبولي هاي اين دوره رشته شما زير حد نصاب هستش براي همين ما كلاس تشكيل نميديم اگر ميخواي بيا يه رشته ديگه ثبت نام كن كه اونم به درد من نميخوره
سوالم اينه كه دانشگاه ميتونه يه همچين كاري بكنه يا نه
نقل قول:
سلام
بله دانشگاه میتونه همچین کاری کنه
چه رشته ای قبول شدین؟
هر دانشگاه برای تشکیل کلاس ها در هر رشته باید به جد نصاب 30 نفر برسه گاها شده با 15 نفر هم کلاس تشکیل دادند
دانشگاه تمام ظرفیتش رو پذیرش میکنه اما این پذیرفته شدگان هستند که برای ثبت نام نمیان گاهیم اون رشته خواهان نداره و کسی انتخاب نمیکنه که پذیرفته بشه.
اغلب دانشگاه میگه که حالا شما اسم و شماره رو بذار به حد نصاب رسیدین ما زنگ میزنیم.
این سامانه سجاد تازه من زنگ زدم آموزش گفتن یوزر و پست یوزر کد ملی هستش پس هم کدملی با شماره شناسنامه میزنم میگه اشتباه چطوره؟:_?
شماره دانشجویی ندادن بهتون مگه؟؟؟نقل قول:
اگه اول کد ملی و شماره شناسنامه صفر هست اونو نزنید
حل شد..................نقل قول:
ممنون
این فرم ها رو باید همشو پر کرد؟یا اینکه نکینم موردی نداره؟
اینکه ترم اول رو برام 700 تومن زد چطوره؟
قسمت آموزش موقع ثبتنام بهم گفتش که 500 تومن تا 550 این الان 390 تومن فقط انتخاب واحد کردن14واحد هم بیشتر نیست
سامانه داره اشتباه میکنه؟
5 واحد کارگاه دادن میشه این 5 واحد رو تغییر داد؟چون این 5 واحد باعث شد گرون بشن
نقل قول:
من نمیدونم چه فرم هایی بهتون دادن ولی حتما نیاز بوده که دادن دیگه باید پر کنید.
آموزش شاید زمانی که گفته دقیقا لیست دروس مشخص نبوده که گفته ۵۰۰ میشه
این گرون شدنش واسه کارگاه ست واحد های عملی گرون ترن چیزی حدود هر واحد ۲۹۹۵۰ هزار تا رد ۳۰۰۰۰ تومان!
متاسفانه ترم اول شما همچین اختیاری ندارید که واحد هاتونو تغییر بدین
نمیشه آموزش رفت و درست کرد؟
در مورد شهریه میتونم نصف رو الان پرداخت کنم نصف هم قبل از دریافت کات ورود به جلسه؟
دوستان، این درس های جبرانی دوره کارشناسی که برای هر رشته تعریف شده رو حتما تو دوره کاردانی باید با نمره بالای 12 پاس بشه؟ من قبلا فکر می کردم اینطوره و میخواستم این ترم 1 درس جبرانی که قبلا با 11 پاس کردم رو بردارم اما با مسئول آموزش که صحبت کردم گفت نیازی نیست که حتما بالای 12 بوده باشه نمره ش.. همین که پاس کردی کفایت می کنه.. بنده به گفته ایشون شک دارم و نگرانم زمان فارغ التحصیلی گیر بدن به این مسئله.. نمره درس بالای 10 باشه ok هست؟
نمره باید بالای 12 باشه.
نقل قول:
نه دیگه نمیشه کاریش کرد ترم اول همه باید مثل هم باشند
تازگیا این واحدا یاد گرفتن گارکاه میدن ترم اول که پول بیشتر بگیرن.
بله میشه مثلن شهریه ثابتو الان بدی پول واحدا رو تا قبل از ترم اول
19واحد ترم اول بهم دادن کی میخواد پاسشون کنه:n02:
سه تا هزینه برای پرداخت زده یکی 35 تومن یکی هم 15درصد 100تومن یکی هم 85 درصد 600تومن
میخوام نصفش رو ندم
اینا پرداختشون چطوریه؟
باید برم حسابداری ؟
درس های جبرانی؟ مطمئنید؟ درس هایی که برای معادلسازی هست رو نمیگم.. ایشون با قاطعیت تاکید کردن که بالای 10 باشه کافیه! اگه اینجوری باشه که خدا آخر و عاقبتمونو با این دانشگاه بخیر کنه..!نقل قول:
هر ترم همینه دیگه اگه هر ترم ۱۹ ۲۰ واحد پاس نکنید که تموم نمیشه این درسو دانشگاه که :n02:نقل قول:
من نمره بالای ۱۲ نداشتم و الان برای گرفتن درسای جبرانی به مشکل نخوردمنقل قول:
اصن همچین چیزیو نشنیده بودم!
کاردانیم علمی کاربردی بود کارشناسی ازاد
اصن کسی نگفت چند شدی چی شدی !
دوستان من يه درسيو تو دوره كارداني با نمره 20 پاس كردم
الان اومدن تو كارشناسي همون درسو جبراني گذاشتن و ميگن حتما بايد همه پاس كنن
خب مني كه تو كارداني اين درس 3 واحديو پاس كردم واسه چي دوباره بايد اين درسو تو كارشناسي پاس كنم؟؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
مدیر گروه این حرفو بهتون زد؟نقل قول:
اون ۳۵ هزار و اون ۱۰۰ تومن فیش نقدیه یعنی باید بری بانکنقل قول:
ولی شهریه ات رو هم از طریق سایت میتونی پرداخت هم کارت میکشه حسابداری.
نقل قول:
برای یکی از دوستان هم پیش اومده بود
رفت دانشگاه کاردانی لیست دروس رو اورد اموزش دید که پاس شده نمره اش هم بالاست بعد واحد هاش یکی بود تطبیق دادن
کل این فاکتور ها رو میشه انلاین پردا خت کنن
این 100و35 رو آنلاین پرداختش کنم بقیه 600 رو موقع دریافت کارت ورود به جلسه میشه پرداختش کرد یا باید برن حسابداری و هزینه ثابت رو داد
نه ببینید، برای کارشناسی رشته ما 3 تا درس جبرانی تعریف کردن که گفتن هرکی تو دوره کاردانی اینارو پاس کرده دیگه نمیخواد بگیره اینارو... من درس مدار منطقی رو با 11 پاس کرده بودم که این درس یکی از همین دروس جبرانی دوره کارشناسی هست.. من قبلا فکر می کردم که اگر کسی با نمره زیر 12 این درسارو پاس کرده، حتما باید بعنوان جبرانی دوباره اینارو اخذ کنه اما از مسئول آموزشمون که پرسیدم گفت نمره مطرح نیست، کافیه که فقط این درسارو تو دوره کاردانی پاس کرده باشید تا دوباره نیازی به گرفتن مجدد این درسها بعنوان درس جبرانی نداشته باشید. آزاد با علمی کاربردی فرق داره.. یعنی علمی کاربردی کلا سوای تمام دانشگاه های دنیا هست اینقدر باحاله :n02:نقل قول:
چه درسی هست؟ متاسفانه ظاهرا دانشگاه ها می خوان بخاطر یه قرون دوزار از این درسای جبرانی و معادلسازی و این قضایا سوء استفاده کنن! البته اگر این درس جدید بعنوان درس اصلی و تخصصی باشه چاره ای ندارید، دوباره باید پاس کنید! مثلا من آمار و احتمال رو قبلا با نمره 17 پاس کرده بودم و توی کارشناسی هم چون جزو دروس اصلی بود مجبورم کردن که دوباره اخذ کنم! چاره ای نیست متاسفانه.نقل قول:
من رشتم حسابداريه و اين درس اسمش حسابداري خدماتي وبازرگانيه كه خيلي هم راحته درسش همون اصول حسابداريه 1 هستشنقل قول:
اخه ادم واقعا زورش مياد درسيو كه با بهترين نمره پاس كردي باز بياي تو كارشناسي بشيني سر كلاس واسه همون درس
بله گفتن كه اين درسو گذاشتن واسه كسايي كه از رشته ي ديگه اي ميان به اين رشته .مثلا جبرانيه واسشون ولي گفت شما هم بايد ناچارأ پاس كنيدنقل قول:
واقعا بايد در همچين دانشگاهيو گل گرفت
شی گرا کاردانی کسی توانسته برای کارشناسی معادل سازی کنه؟
نقل قول:
منم رشته ام نرم افزاره
الان توی دانشگاه ازاد واحد اصلیم دروس جبرانی که زده ویژه کاردانی پیوسته هاست (که من ناپیوسته ام ) زبان تخصصی برنامه سازی پیشرفته ذخیر بازیابی اطلاعات سیستم عامل و ساختمان داده است
که همکلاسیام اینا رو تطبیق واحدن دیگه بر نداشتن ولی من توی علمی کاربردی اینارو نگرفته بودم جز زبان تخصصی که اونم تطبیق ندادم!
بعد الان دانشگاهی که مهمانم برنامه سازی پیشرفته و مدار منظقی جبرانی هستند که بازم من پاس نکرده بودم تو علمی کاربردی اصلا ارائه نشده بود !!!!!!
ولی چیزی به عنوان نمره بالای 12 برای اینا من نشنیدم یعنی پاس کردنش فقط مهم بوده نه نمره اش!
فقط توی چارت نوشته :
کلیه دانشجویانی که مقطع کاردانی آنها نا پیوسته بوده است (دوره پیش دانشگاهی داشتند) ملزم به گذراندن واحد های جبرانی :
سیستم عامل 3 واحد
نظریه زبان و ماشین 3 واحد
کلیه دانشجویانی که مقطع کاردانی آنها پیوسته و مرتبط هستند (فنی حرفه ای و کاردانش) ملزم به گذراندن :
سیستم عامل 3 واحد
نظریه زبان وماشین 3 واحد
ساختمان داده 3 واحد
پایگاه داده 3 واحد
نکته ای که هست این که کلا این درسا توی هر واحدی باهم فرق داره :)) هرکی هرچی دلش میخواد ارائه میده دوستای علمی کاربردیم پاس کردن اینارو بعد من توی یه واحد ازاد پاس نکردم توی یه واحد دیگه باید پاس کنم :)) بادی به جهت هستند این دانشگاها
دانشگاه برای اینکه 20 واحد در هر ترم دانشجورو پر کنه دروس جبرانیم قاطی دروس اصلی و تخصصی و اختیاری ارائه میده که چارتش خالی نباشه پولشم بگیره.
اکثرن هم تطبیق واحد نمیدن!
بچه ها من هفته ی پیش حضوری رفتم دانشگاه که در مورد انتخاب واحدی که گفته بودم
بپرسم، اینکه زمانش کی هست و خودشون انتخاب واحد رو انجام میدن یا نه، که گفتن
خودشون تا آخر این هفته انجام خواهند داد، منم امروز رفتم به سامانه گفتم شاید انجام
شده ، خلاصه نام کاربری و رمز عبور رو نوشتم و لاگین رو زدم دیده وارد حسابم نشد!
نوشت مجدد وارد کنید اطلاعاتتون رو!
این بخاطر چی هست؟
چرا تو پنل هنوز برامون شماره دانشجویی ثبت نشده؟
سلامنقل قول:
شاید هنوز ثبت اطلاعات نشدین
یکم طول میکشه تا همه دانشجوها وارد سیستم بشن
عجله نداشته باشیدنقل قول:
تا چند وقت دیگه کارت موقت دانشجویی میدن بهتون که شماره دانشجویی هم داره.
سلام. نه! قبلا واسه بارگذاری عکس وارد شده بودم.نقل قول:
دوستی پ.خ دادند و راهنمایی فرمودند بنده رو ولی متاسفانه
بدیل داشتن فقط 6 ارسال :n02: نمیتونم جواب ایشون رو بدم
همینجا از ایشون تشکر میکنم:n16:
با سلام.
به تازگی قانونی رو دانشگاه آزاد تصویب کرده که کسانی که بهر دلیل دانشگاه رو ول کردن میتونن دوباره درسشون رو ادمه بدن و واحد هایی که گذروندن هم بهشون میدن.
حالا سوال من اینه که این قانون واسه ادامه تحصیل در علمی کاربردی هم اجرایی هست یا نه !
یعنی واحدهای که در دانشگاه آزاد گذرونده شده در دانشگاه علمی کاربردی قابل قبول هست یا نه !؟