من موندم وقتی از دنیانت رفتم برم از کدوم شرکت بگیرم به سلامتی یکی از یکی آشغالتر هستن.
Printable View
من موندم وقتی از دنیانت رفتم برم از کدوم شرکت بگیرم به سلامتی یکی از یکی آشغالتر هستن.
دیروز(دوشنبه) کسایی که پاس آنلاین داشتن در منطقه کوی ملت اینترنت شان قطع بوده.
بعد و زنگ زدم پشتیبانی گفت از تهران آمدن پهنای باند این منطقه را ارتقع بدن:31:
امروز هم وقتی وصل شدم سرعت تا 250 هم ثابت می ماند.(اگه میزاشتم بشتر دانلود کنه شاید ییشتر هم می شد) اکنون باید ببینیم شب وضعیت چه طور هست.
منم دیروز دوشنبه اینترنتم به کل قطع بود ولی امروز صبح که وصل شد از ارتقاء سرعت خبری نبود...........
مملکته داریم...:31:
اینترنت ما هم دوشنبه قطع بود، بعد کلآ تلفن قطع شد تا امروز که وصل شد دیدم
سرعت اینترنتم رو روی 2مگ بستن ولی سرعت زیاد که نشده هیچ، کمتر هم شده!:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از قطعی سرعت 256 و 1 مگ هیچ تفاوتی نکرد ، ولی 128 میانگین سرعتش پایین اومده خودش چی بود که میانگین سرعتش چی باشه.
به هر حال اگه تا قبل از قطعی سرعتش حدودآ روی 15 فیکس بود حالا روزانه شده مثل شبانه نوسان دار.
با 1 مگ شبانه مرکز انقلاب برای اولین بار رکورد زد پارس و 4 گیگ دانلود داشتم البته تا قبل از قطعی چند وقت پیش زیر 2 گیگ دان داشتم. حالا چند شبه که بالای 3 گیگ دانلود دارم. ظاهرآ این بار پارس راست گفته که قطعی چند وقت پیش به خاطر افزایش سرعت بوده!
اما 128 سرعتش افتزاح شده (مساوی دیال آپ) ولی 256 تغییری نداشته.
شما هم موفق باشید.
من اینترنتم 1مگه چند شب معمولا دو تا فایل رو با دانلود منیجرم دانلود میکنم سرعت هر کدوم تقریبا 100 یعنی دانلود شبانم 200 شده اگه یه فایل دانلود کنم سرعت دانلودش 160 میشه
تا هفته پیش 40 بود
دوستان گل اهوازی که 128 پارس دارن لطف کنند بیان سرعت خودشون رو اعلام کنند . از همکاری صمیمانه شما سپاسگذاریم :31:
سلام
من ساكن اهواز هستم
من تقريبا 8 ماه هست كه از شركت پارس انلاين adsl با سرعت 128 كيلو بايت گرفتم.3ماه اول سرعت دانلود تو روز تقريبا 180 بود ولي بعد از 3 ماه اول سرعت دانلود تو روز 14 يا 15 شد.حالا تصميم گرفتم كه شركتمو عوض كنم.لطفا بگيد كه بهترين شركت تو اهواز كه سرعتش خيلي خوب باشه رو بهم بگيد؟من ميخوام سرويس 128 كيلوبايت بگيرم.
با تشكر
نقل قول:
از همون پارس 512 بگیر بهتره اصلا سمت شاتلو صبا نرو پشیمون میشی
انگار 512 رو 2m میبندن
ميشه بگي قيمت 512 , 9gb ,سه ماهه چقدر ميشه؟نقل قول:
با تشكر
دقیقا 604.000 ریال ناقابلنقل قول:
:20::20:نقل قول:
سلام.منم10ماه اکانت128از پارس داشتم که معمولا سرعتم 50تا60بود فقط دو سه ماه قبل بود که سرعتا را اورده بودن پایین که اونموقعه سرعتم15شده بود اما بعداز تمدید دوباره همون اکانت سرعتم درست شد اما سرعت شبانم دایال آپ بود الانم چند روزیه که اکانت256گرفتم که تو روز هیچ فرقی نکرده اما شبا سرعت دانم از 8 به 25 رسیده تنها فرقشونم همینه. به نظر من اگه نمیخوای پول اضافه بدی همون 128 را تمدید کن انشالله سرعتت دوباره درست میشه
تمام سرویسهای پارس که بالاتر از 128 هستند برروی 2مگ بسته میشوند. به غیر از سرویسهای اختصاصی.نقل قول:
سلام
ميشه بگيد سه ماهه 6 گيگ با سرعت 256 از شركت پارس انلاين چقدر ميشه چقدر ميشه؟
با تشكر
دوستان کسی خبر داره adslمخابرات اهواز راه اندازی شده یا نه؟
اگه همه رو 2مگ میبندند بعد چه فرقی بین سرعت 1مگ هست با 256؟نقل قول:
9gig میدن 48.300 سه ماههنقل قول:
قبلان یه بار پیگیری کردم برای مرکزامام ثبت نام بود فقط اشنا نداشتم اونورا که ببینم دادن ندادن:13:نقل قول:
احتمالان فرقشون تو دانلود شبانستنقل قول:
دوستان عزیز تعرفه های پارس عمومی شده و توی کل کشور قیمت ها و سرویس ها یکی شده . یه سری به سایت پارس آنلاین بزنید :46:
دوست عزیز من همین الان رفتم چک کردم واسه من پنلش تغییر نکرده. سرویسای قبلی هستند:41:نقل قول:
سلام
كسي كه سرعت 256 از شركت پارس انلاين داره لطفا بگه سرعت دانلود تو روز و شب چنده؟
با تشكر
درسته عزیز . هنوز توی پنل ها تغییرات ایجاد نکردن ولی اگه برین نمایندگی میتونید سرویس های جدید رو بگیرید . :46:نقل قول:
سلام
كسي كه سرعت 256 از شركت پارس انلاين گرفته لطفا بگه سرعت دانلود تو روز و شب چند هست؟
با تشكر
کاملا متغیره بین 50 تا 130 گاهی تا 190 هم میرسهنقل قول:
سلام
من ميخوام 256 از شركت پارس انلاين بگيرم براي گرفتن 256 بايد مدركي يا چيزه ديگه اي ببرم؟
با تشكر
برای بیشتر از 128 مدرک میخان،نقل قول:
اشتغال به تحصیل ببر ، کپی شناسنامه هم میخان
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
سرویس های جدید همینا هستن که اینجا زده!نقل قول:
اینا که خیلی بد هستنکد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_iran
من الان 128 سه ماهه 9 گیگ میگیرم 32000 تومن که دیگه نیستش
از این به بعد باید 128 4گیگی بگیرم که هزینش میشه 14500*3= 43500 تومن:41:
نقل قول:
خبر فوری
ثبت نام و واگذاری اینترنت پرسرعت (ADSL) توسط مخابرات خوزستان به منظور راه اندازی سرویس اینترنت پرسرعت
اولین نشست نحوه راه اندازی سرویس اینترنت پر سرعت با حضور دفاتر خدمات ارتباطی و مسئولین شرکت مخابرات برگزار گردید .
در این جلسه روند واگذاری ارتباط ADSL به مشترکین از طریق مخابرات اعلام گردید . در این راستا آموزش شیوه ثبت نام مشترکین از طریق سامانه مذکور به دفاتر خدمات ارتباطی آموزش داده شده و سپس نحوه تعامل دفاتر با مخابرات و همچنین پیمانکاران مربوطه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .:8::8:
انشالله روی خط فیبر نوری هم بدن من یکی سریع از پارس آنلاین میرم:40:
دوست عزیز حالا یعنی راه اندازی شده ؟!! قیمت ها به چه صورت ؟ من هفته دیگه از شاتل میخوام برم پارس آنلاین چه کار کنم بمونم فعلا ببینم چی میشه یا نه ؟!!نقل قول:
دوست عزیز با مخابرات یا با دفاتر خدمات ارتباطی تماس بگیر.اما اینگار قضیه واقعا جدیه.به نظر من مخابرات میصرفه 128 نامحدود نمیدونم 10 تومن بود یا 12 تومن البته این قیمتای تهرانه. انشالله اهوازم با همین قیمتا بدن. خودم باشم حتما از مخابرات میگیرم انشالله روی خط فیبر نوری هم بدن:11:نقل قول:
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
الان رفتم سایت مخابرات خوزستان. دو تا قسمت جدید زده یکی سامانه مشترکین adsl و سامانه adsl دفاتر خدمات ار تباطی:46:
سلام به نظر دوستان از کدام شرکت الان سرویس بگیرم بهتر است ؟ من قبلا هم شاتل بودم به مدت دو سال هم پارس ان لاین بودم به مدت یک سال .ولی الان نمی دونم کدوم بهتره ...............
دوستان اگه کسی خبر های بیشتر در مورد ADSL مخابرات پیدا کرد لطفا خبر بده :40:
الان توی هر سه پنل اشتراکهام نگاه کردم اثری از تغییر قیمت نیست به خصوص ترافیک مازاد چون برای این یکی با رفاتک کلی مشکل داشتم چون چندین بار می خواستم ازشون 100 گیگ بگیرم به هیچ سراطی مستقیم نمیشدن که تخفیف بدن اصلآ براشون مهم نیست که کی کاربر عادی و کی کاربر همیشگی. به هر حال می گفتن چه یک گیگ چه صد گیگ در میاد گیگی 5500 تومن ولی الان توی سایت پارس زده 100 گیگ گیگی 2000 تومن.
با اینکه الان عصر ارتباطات هست نمی دونم چطوری به خودشون اجازه میدن به این صورت از کسانی که شاید اطلاعی از موضوع ندارن سوء استفاده مالی بکنند.
از همه معذرت خواهی میکنم اگه لحن جمله ها یک کمی تند بود منظور بدی ندارم ولی دوست دارم همیشه عدالت واقعی باشه و اگه من کاربر اشتباه حساب و کتاب میکنم رفاتک حداقل این زحمت رو به خودش بده که توضیحی برای اختلاف قیمت داشته باشه . این تمام صحبت من هست.
برای اینکه پست اسپم نباشه:
سرعت 128 مثل گذشته افتزاح و جدیدآ از هر 5 باری که کانکت میشی 2 بارش باید ریکانکت کنی چون سرویس نمیده و علتش رو هم نمی دونم ولی مطمئنن از سمت من نیست چون 256 و 1 مگ روی همین خط و مودم و سیستم این مشکل رو ندارند.
سرعت 256 مثل قبل متوسط تا عالی هست روز وشب تفاوتی نداره ولی شبانه خیلی بهتر شده
و در آخر سرعت 1 مگ هم روزانه افتزاح شده بین 90 تا 140 ولی شبانه بهتره
شما هم موفق باشید.
سلام سرعت دانلود این شرکت چطوره ایا شما راضی هستید؟
سلام.تومنطقه باهنریکسالیadsl2ازپژوهسگزان 128گرفتم که نتیجش خوردشدن کامپیوترم بود.سرعت حداکثر7یا8.مرتب قطع میشدحالا میخام وایلس بگیرم.آماهیچ آطلاعی ندارم دوستان اگه میشه کمکم کنیدازکجاوچه سرعتی یا اکنتی بگیرم.ممنون. منطقه صددستگاه باهنراهواز
سلام
گوش شیطون کر انگار شاتل سرعت هارو برگردونده به حالت اول
امیدوارم موقتی نباشه
سوالتون رو توی تاپیک زیر مطرح کنرد تا زودتر به جواب برسیدنقل قول:
Wireless - Wimax / شهر اهواز
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=387322
سلام
من ميخوام از شركت پارس انلاين 512 بگيرم لطفا بگيد كه سرعت دانلود تو روز و شب چند است؟
با تشكر
يكي جواب منو بده ديگه؟نقل قول:
با تشكر
دوست عزیز حتمآ کسی اشتراک 512 از پارس نداشته که جواب شما رو بده.نقل قول:
من پارسال 512 اگه اشتباه نکنم 90 گیگ داشتم افتزاح بود سرویسش ظاهرآ به طور کلی خراب بود و ارتباطی به منطقه نداشت چون همین اکانت رو توی خود رفاتک تست کردم و سرویس نمی داد سرعتش اینطوری بود که برای چند ثانیه از 20 تا 50 میرفت و یکدفعه 0 میشد و خلاص گاهی اوقات بعد از یک دقیقه دوباره از 0 تا 20 میرفت شبانه که حرفش رو نزن
کلآ یکی از بدترین سرویسهایی بود که تا الان داشتم و دیگه هم به هیچ عنوان 512 از پارس نمیگیرم. پیشنهاد میکنم 256 بگیر روزانه نباید زیاد با هم تفاوت داشته باشن چون همه روی 2 مگ بسته شدن ولی شبانه فکر نمی کنم تفاوت آنچنانی با هم داشته باشن.
شما هم موفق باشید.
ببین متغیرهنقل قول:
ولی دیشب که من دیدم سرعت 50 60 هست تا 140