نقل قول:
زیاد عادت ندارم گیر بدم اما بعضی وقتا نمیفهمم مثل الان که نفهمیدم سوتیش کجا بووود
آخه فکر نکردم که باتری لپتاپه داره تموم میشه!
نقل قول:
بعد این همه ادعای رانندگی خلاصه تو جاده های شلوغ و خلوت رفتم یه جا کنار دریا همه نشسته بووودن پشتمم یه ماشین پر پسر بووود :21:هی از آینه نگاشون میکردم مسخره بازی در میاوردن من خندم میگرفت خلاصه حواسم رفت روشون سر سرعت گیر ماشینو خاموش کردم:20:
فکر کنم سوتی از این بدتر نباشه خدا هیچ دختری رو جلوی پسرا ضایع نکنه آمین:41:
من در این موارد خوب میام وسط!!!
اما بی طرفی بیشتر حال میده! (نمیدونم چرا؟)
خدایا پسرها رو جلوی دخترها ضایع کن و برعکس!
نقل قول:
یه سوتی دیگه هم سر همین ماشین دادم که بعدش انقد خندیدم نتونستم بشینم پیاده شدم
ماشین روشن رو داشتم بازم روشن میکردم:31: حالا بابام دعوام میکنه چرا حواست نیس منم گفتم باید میگفتی ماشین روشنه :27:یعنی من اصلا نمیفهمم ماشین روشن چه جوریه که:27:
مثل من. رفته بودم همینجوری آزاد کلاس رانندگی (آخه به خاطر سنم غیر آزاد نمینویسن) بعد همین اتفاق برام افتاد!!!! دقیقا همین!:27: تازه روشن بود خاموشش کردم!!!:19:
[quote=M.etallic.A;2757413]
نقل قول:
فایرفاکس وقتی از یه راهی غیر از اون دکمه قرمز رنگ یا گزینه exit بسته بشه ( مثل برق بره یا error بده ) وقتی دوباره بازش میکنی ازت میپرسه میخوای صفحاتی که قبلا باز کرده بودی دوباره باز کنه یا نه ....
خب چطوری فعالش کنم؟ برنامس؟
نقل قول:
راستی یه سوتی خیلی ضایع. امروز تو مغازه آکواریومی بودم میخواستم یه ماهی بخرم ( روح سیاه ) دوستمم همرام بود... خیلی شلوغ بود. یکی دو تا خانواده بودن چند تا دختر و زن و مرد و بچه و ... کلا خیلی شلوغ بود. منم داشتم با صاحب مغازه حرف میزدم.این دوست ما هم که تاحال این همه ماهی یه جا ندیده بود وایساده بود داشت ماهی ها رو نگاه میکرد.مشغول صحبت بودم که یهو دیدم شالاپ یه صدایی اومد. برگشتم دیدم این دوست من قشنگ پهن شده تو یه آکواریوم بزرگ که طرف تازه درستش کرده بود تهش یه کم آب بود.حالا بگم چه مدلی بود پاهاش از لبه آکواریوم آویزون شده بودن دستاشم از دو طرف آویزون بود و نشسته بود توی اکواریوم.... صدای شلیک خنده رفت هوا.... در حالیکه خودمم داشتم از خنده میمردم رفتم دستشو گرفتم درش آوردم دیدم یه زن و شوهری همش از این معذرت خواهی میکنن بعد فهمیدم اونا میخواستن از جلوی این دوست ما رد بشن اینم یه کم عقب رفته و باقی ماجرا.... بیچاره بدجوری ضایع شد تازه میگفت داشتم با یکی از دخترها آمار بازی هم میکردم :دی
خیلی باحال بود! من که اولش گفتم میخواسته اذیتت کنه خودش رفته اون تو!! اما چقدر گناه داشت!:11:
نقل قول:
حتما از رو ماهواره ضبط کرده بودن :دی
از Tapesh . خیلی نفرت انگیزه که این کارو میکنه. من که ترجیح میدم با همین اینترنت ذغالی از اینترنت دنلود کنم تا اینکه از این بگیرم.
نقل قول:
قابل توجه بعضی ها که از ضایع شدن پسرها خوشحال میشن :دی تازه این یکیش بود. امروز تو صف تاکسی وایساده بودیم خیلی شلوغ بود. بعد یه ماشین شخصی وایساد یه دختره اومد زرنگ بازی در بیاره بی نوبت پرید نشست توش. طرفم بهش گفت چیه میخوام دوستمو سوار کنم پیاده شو... دختره همچین ضایع شد دیگه تو صف واینساد پیاده رفت :دی
من بیشتر بی طرفم!:27:
آمین!!!!:21::27:
نقل قول:
مونا خانوم
شما و این متالیکا....اگه سوتی دادین تعریف نکنین..اگه احیانا خدایی نکرده یه کاری رو بدون سوتی انجام دادین بیاین و تعریف کنین...
چون ظاهرا کل زندگی شما دونفر رو سوتی گرفته:دی
:40::40::40:کاملا تایید میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:40::40::40:
نقل قول:
متالیکا جان طبق بررسی های ما مشخص شد شما مشکلی از لحاظ سوتی دادن نداری بلکه این دوستای شما هستن که مثل کاتالیزگر سوتی شما رو فعال می کنن ، آقا هر جا سوتی دادی فعل جمع نوشتی یا اینکه یکی از دوستات باعث سوتی دادنت شد مثلا اگه نونوایی (:31:) رو نمیدادن دستت که سوتی نمیدادی .
:40::40::40:اینم کاملا تایید میشه!!!:40::40::40:
نقل قول:
ما رفته بودیم مسافرت ، رفتیم تو یه پاساژ پر از پوشاک فروشی .
کلی گشتیم و من خسته شدم به مامانم گفتم بریم گفت : یه مانتو واسه من پیدا کن که بخرم بعد بریم .
منم رفتم دنبال مانتو گشتن .
به یه مغازه رسیدم که مانکناشو ردیفی چیده بود ولی مانکن اولی یکم به جلو متمایل بود و جلوی دید رو گرفته بود .
منم خواستم یه خوده هلش بدم عقب ولی از اونجا که جا دست نداشت ، دستمو گذاشتم رو سینه ی منکنه و آروم هلش دادم عقب .
من انتظار داشتم که جنس مانکنه از پلاستیک سخت یا فلز باشه ولی در عین ناباوری دیدم چقدر نرمه ؟!!!
بعد بازم در عین ناباوری دیدم مانکنه دستشو که کیف توش بود بلند کرد و محکم زد به دستم و گفت : برو گمشو پسره ی بی شعور .
منم دیدم چه دسته گلی به آب دادم گفتم : خانم ببخشید فکر کردم مانکنی ؟
چشمتون روز بد نبینه ، اوضاع بدتر شد .
دختره فکر کرد بهش تیکه انداختم شروع کرد به فحش دادن و بهدشم رفت .
جاتون خالی چند تا فحش جدیدم یاد گرفتیم
خیلی خنده دار بود!!!!:31:
تایید میشه! (اگه هزار نفرم نقل قولش کنن من 1000 بار تایید میکنم!)
نقل قول:
سلام دوستان
لطفا اسپم نزنید .
یکی سوتی می ده و شونصد نفر تحلیل . . .
به نظر من که حالش به همینه!:27: آخه اونطوری خیلی خشک میشه یه جورایی!:18:
نقل قول:
منم یک سوتی یادم اومد!
اولین دفعه که رفته بودم خونه خانومم اینا! که مامانش منو ببینه،
وقتی داشتم میرفتم گفتم
انشاالله دفعه بعد با خانواده تشریف میاریم! بعد شما خدمت برسید!
اون ها هم نامردی نکردن سه تایی ( پدرش، مادرش و خودش) غش غش زدن زیر خنده...
منم زرد و سرخ و ارغوانی...
زرد و سرخ و ارغوانی و ... منم میشدم. :18::18: کاش دخترها هم میرفتن خواستگاری!:18::18:
نقل قول:
خیلی باحال بود. آدم اینجور جاها سوتی بده خیلی ضایع س...
تایید میشه!