سلام
سارینا چی شد؟خوشحال بشیم یا نه؟
Printable View
سلام
سارینا چی شد؟خوشحال بشیم یا نه؟
فدات شم مژگان جون قبول شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . همونجا که می خواستم .... همش به خاطر دعای شما دوستای گلم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارك مباركه مباركه ، شيريني مايادت نره سارينا جونم :27::27:نقل قول:
خيلي خوشحال شدم :11::40::40::40::40::40:
فدای تو ستاره جونم ........ میام تو تاپیک تولدت شیرینی هم میارم ....... ممنون از همگی به خاطر اینکه دعام کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
خدایی خیلی خیلی خوشحال شدم
خدا چه عیدی خوبی بهت داد...امیدوارم هیمشه موفق باشی
فدات شم مژگان جون .....اگه شما ها دعام نمی کردین الان اینقدر خوشحال نبودم
بر عکس دیگران من دعایی نکردم یعنی اصلا از موضوع خبر نداشتم اما از این که خداوند را عامل قبولی خودت و دیگران را واسطه اون قرار دادی نشانه اخلاص شماست اگه با این اخلاص قبول نمیشدید تعجب آور بودنقل قول:
و در ضمن امیدوارم موفق باشی
مبااااااااااااااااااااااا ركه:11: :40:
ببخشيد سارينا جون زودتر نتونستم بيام درگير كارهاي عيد هستم الان هم بيشتر به خاطر تو اومدم كه ببينم قبول شدي يا نه.كه خدا را شكر قبول شدي عزيزم.
خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي از ته قلبم خوشحال شدم. لياقتش رو داشتي.......:40:
بازم تبريك ميگم.:11: :11: :11: :11: :11:تهنيت و تبريك و شاد باش و ..............خلاصه تبريكات اين دوستت رو پذيرا باش:20:
شيريني يادت نره :20:ما شيريني ميخوايم
سلام خدمت بفرماتو ی عزیز .... ممنون دوست گلم ..... به جون خودم بیشترش به خاطر همین دعایی بود که همگی واسم کردن .... سال خوبی داشته باشید دوست گل:11:نقل قول:
سلام به نگار عزیزم :40:...... فدای تو نگار عزیزم ... ممنون که به یادم بودی :11:.... امیدوارم خودت خبر قبولی تو بده ....تو تاپیک برات جشن بگیریم ..... سال خوبی را برات آرزو می کنم سالی پر از شادی و موفقیت:8:نقل قول:
الهی قربونت بشم خیلی خوش حالم قبول شدی انقدر واست دعا کردم قول بده جبران کنی
امید وارم همیشه موفق باشی
قربون تو برم وینتر جونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خیلی گلی بخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... حتما جبران می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... عزیزم امیدوارم سال جدید برات پر از اتفاقای خوب و خوش باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خیلی خیلی همتون را دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... واقعا دوستای خوبی هستین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... امشب یکی از بهترین شبای زندگیمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کمی تاخیر منم تبریک میگم! ^_-
نقل قول:
چه امضای خوشگلی داری خانوم کاربر فعال انجمن علمی:10:
مرسی دوست گلم .... سال خوبی را برات آرزو می کنم:11::40::10:نقل قول:
تایید میشه خیلی قشنگه امضاش :8:.... بلا امضای خودت هم قشنگه ها:27::40:نقل قول:
نقل قول:
مرسی عزیزم اما امضای شما امید به زندگی در جووون ها رو 10 برابر افزایش داده:31::31:
منم به نوبه ي خودم تبريك ميگم
هم عيد رو هم قبولي شما رو البته ببخشيد كه كمي دير شد
نقل قول:جفتیتون لفط دارین! ^.^نقل قول:
:31::31::31::10::10::10::11::11:نقل قول:
ممنون مرضیه جون :11:نقل قول:
دوستای گلم عید رو به همتون تبریک می گم :40:... آخرین روز ای امسال برام خیلی خیلی خاطره انگیز و خوب بود:20: .... امیدوارم سال دیگه همگی شاد و سلامت باشین :40::40::10::10::11::11:
من هم به همه تبریک میگم سال جدید رو ..
سارینا جان من در به در دنباله ای عکس ه تو امضات میگشتم ولی دیگه به دردم نمیخوره ... :(
خب دیگه چند ساعت دیگه سال شمسی عوض میشه و یه جورایی نو میشه
از همه مهم تر بهار میشه...فروردین شروع میشه :40::31:..ماه من و عاطفه :10::31:
امیدوارم آغاز بهار براتون با آغاز همه ی خوبی ها باشه...:11:
سال نو پیشاپیش مبارک.:11::40:نقل قول:
به به.. چه بوی خوبی داره این بهار و مخصوصا فروردین ماهش..:31: این ماه ماه خوبیه، برای همه، مخصوصا من و آوا جونم.:40::10:
خوشگل های من سال نوتون مبارک فداتون
مونا
سال نوي همتون مبااااااارك:11:انشاالله همگي سال خوبي داشته باشيم
دلت شاد و لبت خندان بماند ،برايت عمرجاويدان بماند
خدارا ميدهم سوگند برعشق ،هرآن خواهي برايت آن بماند
به پايت ثروتي افزون بريزد ،كه چشم دشمنت حيران بماند
تنت سالم ،سرايت سبز باشد ،برايت زندگي آسان بماند
تمام فصل سالت عيد باشد ،چراغ خانه ات تابان بماند
سال نو رو به همه خانمها تبریک می گم امیدوارم امسال سال موفقیت و رسیدن به آرزوهاتون باشه :40:
منم با سه روز تاخیر سال نو رو تبریک می گم:11:
سارینا جان مبارکه:11:
شیرینی ما یادت نره:31:
سه روز که چیزی نیست..حالا تا یه ماه مردم سال نو رو میخوان به هم تبریک بگن :31: منم تموم شدن اسفندو بهت تبریک میگم:27:..خوش میگذره؟ تو مسافرت نت پیدا شده یا سفر کوتاه شده ؟:10:نقل قول:
سلام کارین جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ممنون عزیزم که دعام کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....عیدت هم مبارک باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... منم سوال آوا را دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... الان در کژا به سر می بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره خب
اسفند هم تموم شدا، دیدی چی شد:13::31:
مرسی خوش هم می گذره، به خوشی شما!
در سفر نت پیدا کردیم به زور!
اما بد دردیه (اعتیاد و اینا):31:
سلام سلامنقل قول:
خواهش دارم
الان در شمال ایران اسلامی به سر می بریم، نسبتا عشق است و صفا:31:
پ.ن: البته خبر رسیده که برای اینکه زیادیمون نکنه در آینده ی بسیار نزدیک قراره برگردیم!:13:
چقد خوبه که اونجا به اینترنت دسترسی داری!نقل قول:
سلام سلام
خواهش دارم
الان در شمال ایران اسلامی به سر می بریم، نسبتا عشق است و صفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: البته خبر رسیده که برای اینکه زیادیمون نکنه در آینده ی بسیار نزدیک قراره برگردیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش بگذره!!
بالاخره از زیر سنگ هم که باشه اینترنت رو باید یافت!نقل قول:
ممنون
سفر ما که تمومید.
اینجا قراره در سال جدید هم همین جوری سوت و کور و بی حرکت بمونه آیا؟!
یه تکونی به این تاپیک بدین! ناسلامتی این تاپیک ماوای ماست :31:
لا اقل قرار بود باشه!
من اومدم تکون بدم سنگین بود بیاین کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیاین این معما را جواب بدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
يك فردي اسير است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بايد نجات پيدا كند و براي او دو مسير فرار وجود دارد.يكي نجات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ديگري نابوديست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر هر كدام از اين راهها يك نفر ايستاده يكي كاملا دروغ گو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ديگري كاملا راستگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين فرد با يك سوال چگونه مي تواند راه صحيح را پيدا كند ؟( فقط يك سوال و فقط از يك نفر - راستگو و دروغگو مشخص نيست - راه برگشتي هم نيست)
به بهنقل قول:
به به
:31:
چه سوالای قشنگی
من از بچگی با این سوالا مشکل داشتم:20:
یه راهنمایی نمی شه بکنین:31:
کارین جون به کسی نگی ها خودم هم بلت نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اومدم بگم بلد نيستم:20: فعلا كه سرمون تو كتابه تا اطلاع ثانوي
بچه ها ما هوشمون خیلی زیاد بیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... بیاین از خودمون جواب در وکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... من الان مدل ای کی یو سان فکر می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینم به نتیجه ای میرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من جوابش رو بدست آوردم نمیدونم درسته یا نه اما تنهایی فکر مردمولی نمیدونم چرا همونطور که زود یادم اومد زود هم از یادم رفت نمیدونم واسه شما هم پیش میاد یه جوابی رو به دست بیارید یادتون بره یا نه اما من با احتمالات به جوابش رسیدم سر تایپ کردن دوباره قاطی کردمبه هر حال فعلا بیخیال اومدم بگم رفتنی شدیم حالا نه اینکه بخوام درس بخونما واسه اعصاب مامان اینا هم بد نیست یکم دم کنکوری کمتر دور و بر اینترنت بگردمحداقل قبووول نشدم نمیگن تقصیر این بووودالبته گاهی اوقات میام ولی کمتر دلم واسه همه تون تنگ میشهفعلا بای
آخی مونا جان خدافظی؟نقل قول:
با جمله ی آخرت موافقم..آره بهتره بهونه دست کسی نباشه که چرا قبول نشدی..این چند ماه تا کنکور امیدوارم بتونی به خوبی تحمل کنی..تازه بهت خوش هم بگذره :31: ..ایشالا میای اینجا و خبر خوب قبول شدنتو بهمون میدی عزیز...دوست داریم و دلمون برات تنگ میشه :10:
آخی من می فهمم این بچه الان چی می کشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... مونا جون وقت خوبی داری جیگر یه نمه درس بخون بعدش اینقدر کیف میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... اولش سخته ولی بعد که کنکور رو میدی راحت میشی هر کار دوست داری می تونی بکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... انشالا که قبول میشی .... آوا جون آواتار جدید مبارکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سارینا جون قربونت گلم
ما هم از این دردا کشیدیم..هی یادش بخیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که یه سال اصلا طرف دکمه ی پاور کیس نرفتم ..حتی از نرم افزارهای تست هم استفاده نکردم :دی
اما یه مزه ای میده بعد کنکور بیای سراغ چیزهایی که دوسشون داری ..حالا می خواد کامپیوتر باشه یا هرچیزی که به خاطر کنکور چند وقتی میذاریش کنار...بعد کنکور بهت میچسبه
اما حالا بگذریم که هر دورانی شبه کنکور خودشو داره ..
مونا جون ایشالا با سوغاتی بر گردی :دی