-دشمنتون شرمنده فرمت هاي زيادي رو پشتيباني نميكنه :نقل قول:
Photo (JPEG, RAW), Music (MP3), Video (AVC, AVCHD, MPEG4, DivX)
[HTML]http://www.sony-asia.com/product/kdl-60ex700[/HTML]
-دشمنتون شرمنده فرمت هاي زيادي رو پشتيباني نميكنه :نقل قول:
Photo (JPEG, RAW), Music (MP3), Video (AVC, AVCHD, MPEG4, DivX)
[HTML]http://www.sony-asia.com/product/kdl-60ex700[/HTML]
[QUOTE=t_tanhayam;5874748]-همينطوره چند صفحه اخر چند مقايسه ورويو از هر دو مدل گذاشته بودم
-كنتراست وبلك لول پنل c650 بهتر از ex500 هست
-علاوه بر اينكه امكانات بهتري هم داره ----t ..usb ..internet tv/app..
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
در مورد internet tv یک کمی موضوع را باز میکنی، یعنی فقط پنل تبدیل به مانیتور pc میشه؟ یعنی تنها تفاوت دیدن اینترنت در 46 اینچ است؟ یا ؟
من مطلبی پیدا نکردم که c650 وای-فای داخلی داشته باشه، داره؟
اگر اشتباه نکنم ----t هم در واقع گیرنده دیجیتال درونی می باشد؟
اگر هم لطف کنی یک کمی در مورد dlna توضیح بدی و اینکه این تی وی پشتیبانی میکنه یا نه؟
سلام دوستان
بالاخره من یک تلویزیون 55 اینچ LX9500 خریداری کردم. این هم چند تا عکس از تصاویر آن با رزولوشن 720p
متاسفانه فیلم full hd نداشتم تا بتوانم از آن عکس بگیرم و چراغهای منزل را خاموش کردم.
توضیح اینکه عکسها با دوربین موبایل گرفته شده و تنظیمات تصویر تلویزیون تنظیمات پیش فرض خود TV می باشد و من هنوز چیزی را دستکاری نکردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوالی در مورد این تلویزیون داشتید در خدمتم
خوش باشید:10:
عکسا نمیاد!
سلام.
من میخوام یه lcd تا سقف 800000 (یکم بالا پایین زیاد مهم نیست) تومان بخرم سایزش هم 32 باشه و فقط کیفیتش برام مهمه و usb و بلوتوس و این چیزا اهمیت نداره و بیشتر برای بازی کردن میخوامش شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
سلام دوستان
میشه بهترین مدل LCD از سامسونگ اندازه 42 تا 1.100 معرفی کنید
ممنون....
-من فكر ميكنم سري هاي 5 سامي و 470 ال جي بتونه گزينه هاي خوبي باشه توي اين رنج قيمتينقل قول:
دیروز رفتم تصویر سونی EX710 و پاناسونیک سری D25 رو از نزدیک ببینم و اینکه بفهمم آخر کدامیک ----t دارند. خلاصه کلام اینکه احتمال زیاد پاناسونیک گیرنده دیجیتال داخلی نداره اما سونی داشت. (خواهشا هر کدام از دوستان که این پنل رو خریدن و یا اطلاعاتی دارند کمک کنن بفهمیم آخر سر این پاناسونیک گیرنده داره یا نه) راستی ظاهرا پنل EX710 رو سامسونگ می زنه درسته!؟! و اینکه مدل جدیدتری هم با کد EX720 و با قابلیت 3D در راه است.
اما در مورد کیفیت هم باید یگم که پاناسونیک سری D25 انصافا کیفیت عالی داشت با وجود اینکه من تعصب زیادی رو فیلیپس دارم اما پاناسونیک هم تصاویر زنده و طبیعی داشت که تو کمتر پنل تا حالا دیده بودم. در مورد سونی تا اونجا که من فهمیدم اون تصویر که انتظار می رفت نداشت یعنی نه اینکه بد باشه ولی اونجور هم که می خواستم نبود یه خورده تو تصاویر متحرک و سریع دچار مکث و کندی بود البته باز می گم خیلی محسوس نبود ولی در عوض پاناسونیک خیلی خوب عمل می کرد. تنها نکته ای که وجود داشت این بود که سورس تصاویر برای پنل ها متفاوت بود و خوب نمی شه 100 درصد اظهار نظر کرد. سونی تنها در صورتی گزینه انتخابی خواهد بود که چیز بهتری پیدا نکنم.
-در مورد مونيتور كه همه hdtv ها ميتونند با كابل Hdmi به جاي مونيتور استفاده بشندنقل قول:
در مورد internet tv یک کمی موضوع را باز میکنی، یعنی فقط پنل تبدیل به مانیتور pc میشه؟ یعنی تنها تفاوت دیدن اینترنت در 46 اینچ است؟ یا ؟
من مطلبی پیدا نکردم که c650 وای-فای داخلی داشته باشه، داره؟
اگر اشتباه نکنم ----t هم در واقع گیرنده دیجیتال درونی می باشد؟
اگر هم لطف کنی یک کمی در مورد dlna توضیح بدی و اینکه این تی وی پشتیبانی میکنه یا نه؟
-منظور از اينترنت تي وي يك سري application و سايت هاي اجتماعي مثل يوتيوب فيس بوك ... كه روي خود تي وي پلاگين ها قرار گرفته و ميتونيد از طريق وصل كردن به نت ازش استفاده كنيد
-نه بايد به صورت جداگونه براش دانگل واي فاي تهيه كنيد
-بله همينطوره
-dlna هم مربوط ميشه به اشتراك گذاري Hdtv -pc.mobile .reciver..dvd player .. ويا هر وسيله ديگه اي كه اين قابليت رو داشته باشه با همديگه
-در مورد سري هاي c ميتونيد وسالاتتون رو اينجا مطرح كنيد:
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=422341&page=95[/HTML]
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
-samsung c695نقل قول:
-samsung c685
-در مورد استفاده مشترك پنل هاي سوني وسامي بحث هاي فراواني بوده (به معني استفاده مشترك در بعضي مدل ها سري ها ريجن هاست نه ساخت يكي براي ديگري)نقل قول:
-در مورد Ex ها هم با توجه به كدها وسريالها ممكن متفاوت باشه (البته تا جايي كه اطلاع دارم كار Sharp هست ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-پنل d25 بي نهايت پنل دوست داشتني هست من هم احترام ويژه اي بهش دارم
-البته چيزي كه تو روي ها ميبينيم در مورد بلك لول هست كه كمي ميتونست بهتر باشه ودر مقايسه اون با ex700 مخصوصا در نماي روبرو ضعيف تر عمل ميكنه
-والبته d25 با داشتن پنل ips زاويه ديد خيلي خوبي داره
-در مورد ----t هم به احتمال زياد حذف شده مثل v20 هاي R
[QUOTE=t_tanhayam;5875748]-در مورد مونيتور كه همه hdtv ها ميتونند با كابل Hdmi به جاي مونيتور استفاده بشند
-منظور از اينترنت تي وي يك سري application و سايت هاي اجتماعي مثل يوتيوب فيس بوك ... كه روي خود تي وي پلاگين ها قرار گرفته و ميتونيد از طريق وصل كردن به نت ازش استفاده كنيد
-نه بايد به صورت جداگونه براش دانگل واي فاي تهيه كنيد
-بله همينطوره
-dlna هم مربوط ميشه به اشتراك گذاري Hdtv -pc.mobile .reciver..dvd player .. ويا هر وسيله ديگه اي كه اين قابليت رو داشته باشه با همديگه
-در مورد سري هاي c ميتونيد وسالاتتون رو اينجا مطرح كنيد:
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=422341&page=95[/HTML]
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
دوست عزیز بسیار سپاسگزارم، با توجه به سرعت بسیار پایین اینترنت در ایران، یک اینترنت تی وی میتونه اصلا کاربردی داشته باشه؟
-(از نظر من )با محدوديت هايي كه در سايت ها و app هاي htdtv وجود داره ميشه بعنوان فان وسرگرمي نگاه كردنقل قول:
دوست عزیز بسیار سپاسگزارم، با توجه به سرعت بسیار پایین اینترنت در ایران، یک اینترنت تی وی میتونه اصلا کاربردی داشته باشه؟
اکثر پلاگین هایی که در اینترنت تی وی ها بکار میرند مثل فیس بوک و یوتیوب *یلتر هستند و در کنار سرعت بسیار پایین اینترنت، بنظرم تنها به قول شما یک جنبه لوکس و سرگرمی به اینترنت تی وی ها داده اندنقل قول:
مرسی ابی جان عکس جالبی بود...خیلی کنجکاو بودم بدونم داخل این تی وی ها چه چیزهایی پیدا می شه اما در مورد تولید شراکتی EX700 حق با شماست ظاهرا از همون پنل شارپ استفاده می شه اما یه جایی خوندم که می گفتن در سری جدید EX710 از پنل های سام استفاده شده البته اتفاق نظری کاملی وجود نداشت و بیشتر حدس زده می شه که چون شارپ نتونسته پنل مورد نیاز رو تامین کنه سونی مدل جدیدی را با کد 710 روانه بازار کرده که تفاوتی هم با مدل قبلی نداره و ظاهرا اینبار رفته سراغ سامینقل قول:
و اما در مورد --- برای سری D25 پاناسونیک هم باید بگم مدل های خارج از کشور به گواه اطلاعات ارائه شده در این سایت های دارای گیرنده داخلی دیجیتال هست :
کد:http://www.whathifi.com/Review/Panasonic-TX-L42D25/Specs
کد:http://www.avforums.com/product_specification/Panasonic-D25-TX-L42D25B-LED-LCD-HDTV-Review.html
کد:http://www.soundandvision.co.uk/tv/lcd/panasonic-tx-l42d25b_txl42d25b_42inch_led_lcd_freeview_hd_low_price
و اما در ممکلت ما! الان زنگ زدم پنج تا از نمایندگی های بانیان الکترونیک ببینم که فروشنده ها چی می گن که همشون با اتفاق نظر گفتن که --- نداره... فقط جالب بود که یکی از این نمایندگی ها گفت که تو نسخه گارانتی دار این دستگاه --- حذف شده و فقط مدل های بدون گارانتی این قابلیت رو دارن! (اینم از شانس ما باز از یه چیزی خوشمون اومد تیرمون خورد به سنگ!)کد:http://panasonictvreviews.co.uk/panasonic-txl42d25txl42d25bvideo-review-cheap-hd-led-lcd-tv
دوستان گرامی ، من به انتخاب 46ex500 سونی نزدیک میشم، دوستانی که این مدل را دارند خواهشن از تجربیاتشون من را هم آگاه کنن.
اساتید نظر انتقادی نسبن به sony 46ex500 ندارند؟
-متاسفانه در همه برندها در سري هايي كه داخل ارائه ميشه مقداري از امكانات حذف ميشه حالا براي ارزان تر تمام شدن ويا اينكه لايسنس اون رو شركت ها نميخرند و.....نقل قول:
و اما در ممکلت ما! الان زنگ زدم پنج تا از نمایندگی های بانیان الکترونیک ببینم که فروشنده ها چی می گن که همشون با اتفاق نظر گفتن که --- نداره... فقط جالب بود که یکی از این نمایندگی ها گفت که تو نسخه گارانتی دار این دستگاه --- حذف شده و فقط مدل های بدون گارانتی این قابلیت رو دارن! (اینم از شانس ما باز از یه چیزی خوشمون اومد تیرمون خورد به سنگ!)
-اگر داخل hdtv اين قابليت باشه خيلي لذت بخش هست ولي ميشه به set u box هم فكر كرد
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
-اميدوارم google tv ها اين مشكلات رو در اينده حل كنند :46:نقل قول:
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
اين يك رويو خيلي خوب وعالي از اين مدل كاملا علمي موشكافانه ومستند :نقل قول:
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40ex503-kdl40ex503u-20100603700.htm[/HTML]
-اين هم تاپيك ex500 :
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=433774[/HTML]
سلام
lcdسامسونگ داشتم که براثر ضربه ای که بچه ها زدن پنل کامل سوخت حالا قصد خرید TV ای دارم که اگه ضربه بخوره
خراب نشه ضمنا کیفیت تصویر و امکانات خوبی داشته باشه قیمتش هم بین 1تا 1.2باشه
از lcd ال جی سینگل لایر و پلاسمای پاناسونیک مثل x20و پلاسمای ال جی کدام بهتره اگه برند و مدل دیگه ای میشناسید
نظر بدید
ابی جان اگه زحمتی نیست یکی از همین نقدهای موشکفانه رو برای EX710 می تونی به من معرفی کنی؟ (ببخشید شما را به زحمت می اندازم خودم گشتم چیز بدرد بخوری پیدا نشد)
دوست عزیز نقدهای ex700 رو بخون چون این دو تا مدل یکیه کاملا بجز قیافشنقل قول:
-والا همونطور كه ميدونيد خيلي از مدل ها رويو نميشهنقل قول:
-در مورد 710 و 700 هم تا جايي كه من سرچ كردم تفاوتي ندارند من توصيه ميكنم همون نقد EX700 رو مطالعه كنيد :
HDTVTEST.UK
[HTML]http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40ex703-kdl40ex703u-20100724786.htm[/HTML]
AVFORUMS :
[HTML]http://www.avforums.com/review/Sony-EX703-KDL-40EX703-40EX703-LCD-LED-HDTV-Review.html[/HTML]
فقط SONY ZX1 LED TV با قطر 9.9 میلیمتر.
قطر کم درسته که از نظر ظاهری قشنگ هست اما از نظر فنی کلی لطمه به مشخصات تی وی می زنه مثلا باعث می شه نتونن از اسپیکرهای خوب در داخل تی وی استفاده کنن... هر چه تی وی نازک تر صداش بدتر اما زیباترنقل قول:
به نظر من اگه قطر یه تی وی خیلی بیشتر از اینها هم باشه مشکلی بوجود نمیاره ما می خوایم از جلو بهش نگاه کنیم نه از کنار!
من که مدتی هست دنبال تعویض تی وی هستم وقتی صدای بعضی از تلویزیون های مثلا نازک رو می شنوم واقعا بدم میاد یه صدای غیرطبیعی و عجیب... هر چی هم تی وی ها نازک تر بودن صداشون ناجور تر بود. (تجربه شخصی)
دوستان بین
VIERA® VT30 Series Plasma Full HD 3D HDTV
و
KDL-46NX710
کدوم یکی کیفیت تصویرش بهتر هست؟(یکی پلاسما هست و یکی ال سی دی)
به نظر شما منتظر بشم این مدل پاناسونیک وارد بازار بشه؟
با تشکر
با تشکر از دوستان عزیز
با مرور صفحات گذشته با بودجه حدود 1.5 این سه گزینه را معرفی کرده بودند
samsung c650
sony ex500
lg ld650
در مورد سونی سیستم تلوزیون اونو Analog: B/G, D/K, I, M نوشته , با دیجیتال چه فرقی می کنه ؟ بین ساسمسونگ و سونی این دو مدل از نظر کیفیت تصویر کدام بهتره ؟
بسیار ممنون
-مطمئنا اگر بتونيد منتظر باشين تا vt30 بياد كه احتمالا 2012 ميشه( طبق روال سنوات گذشته )بهترين انتخاب ممكن هستنقل قول:
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
-البته منظور داشتن گيرنده و تيونر ديجيتال هست كه خوب كيفيت مسلما بهتري خواهد داشتنقل قول:
-در مورد مقايسه دو مدل فوق هم من رويو هايي معرفي كردم خدمت دوستان كه كاملا در مورد كيفيت تصوير هم صحبت شده بود
با سلام خدمت دوستان
بین سونی براویا مدل bx 400 40 اینچ و
سامسونگ سری 5 530 40 اینچ
قیمتو نمیتونم بزارم چون خلاف قوانینه ولی میگم که تو شاهرود سامسونگ یه 80 تومنی ارزون تره
حالا کدوم بهتره ایا سونی که گرونتره از سامسونگ بهتره یا نه و مقایسه کلی شو اگه ممکنه بگین
در ضمن من با کانالهای hd زیاد سرو کار دارم کدوما کیفیت تصویره بهتری دارن ,و همچنین هیچکدوم گارانتی ندارن با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی
باتشکر از شما
من تا 2012 نمی تونم صبر کنم بین این مدل سونی که معرفی کردم و یک مدل پاناسونیک موجود در بازار چی پیشنهاد می دید؟
VT20 بهترین انتخابه. بهترین تلویزیون از نظر کیفیت تصویر و دیزاین خوبی هم داره. قیمتش 3.500.000 است.
با سلام
من دیروز رفتم بازار برا خرید u20 پلاسما قیمتش 1100000 بودیه مدل از lg بود که مدلش درست تو ذهنم نیست یحتمل gl650 1150000 هر چی بود پلاسما بود.
یه مدل سامسونگ بود c7020 1700000 led اونم دلم گرفت.
از لحاظ کیفیت ساخت و کیفیت تصویر برای گیم و گرفتن شبکه ایران از ماهواره جطوره و led در سطح u20 یه مدلی برام معرفی کنید
البته سایز دو تا پلاسما 50 ال ای دی 46 بود.
واقعا يعني ارزش چنيني قيمتي رو داره ؟ اونهم با توجه به كمبود شديد و محدود سورس 3 بعدي ؟!نقل قول:
خارج از مقوله 3 بعدي فكر نكنم خيلي بين VT20 , V20 تفاوت كيفيت وجود داشته باشه . در صورتي كه ميشه V20 رو با 1500 تهيه كرد يعني اختلاف حدود 2 تومن.
من V20 رو دارم با گيرنده ديجتالش استفاده ميكنم كيفيتش خيلي عاليه.
البته اختلاف قیمت پنل 42 و 50 اینچ را هم باید در نظر داشت.اگر قیمتی که poonel عزیزگفتند با گارانتی و بویژه همراه با بلوری باشه واقعا عالیه(نظر شخصی).
سلام خسته نباشید
بودجه حدود 1.800 دارم اما میخوام 46 اینچ بگیرم
تلویزیون پلاسما 46 اینچ TH-P46U20 یکی از انتخاب هامه حدود 1.400
Resolution: Full-HD 1,920 x 1,080 (16:9)
سیستم مشکی نا محدود با کنتراست دینامیک 2000000:1
- درایو دامنه فرعی 600 HZ (هنگام استفاده از حالت سینما)
ممنون میشم راهنمایی کنید
البته نمیخوامLG باشه.
زاویه دید هم باید خیلی خوب باشه.من حیث المجموع با این بودجه یه مورد مناسب رو معرفی کنید.
با تشکر
-input lag كمتر (البته براي گيمر ها )
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
نقل قول:
به نظر من توي اين رنج قيمتي بهترين گزينه V20 هست
-سراغ مدل ديگه اي نريد
اگر به 42 اينچ رضايت ميدي V20 انتخاب خيلي بهتري نسبت به U20 هست و تمام موارد ذكر شده رو هم داره علاوه بر اينكه از پنل G13 New PDP بهره ميبره.نقل قول:
-چون گيم بازي ميكنيد وبراتون مهمه بيشتر به پلاسماها كه وضوح حركتي بهتري دارند فكر كنيدنقل قول:
x20 هم ميتونه توي اين رنج قيمتي گزينه مناسبي باشه
[QUOTE=t_tanhayam;5877750]-اين دو مدل يكجورايي توي رنج همديگه هستند باز هم از نظر من c530 گزينه بهتري هست
-داشتن امكانات بيشتر مثل usb
-كنتراست وبلك لول بهتر
-input lag كمتر (البته براي گيمر ها )
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
دوست عزیز در مورد گارانتی چی هیچ کدوم گارانتی ندارن به نظر خودم گارانتی اهمیتی نداره
ولی در کل اینا خرابی هم دارن یا نه
-ديگه اين به قدرت ريسك پذيري شما بستگي داره و من نميتون توصيه اي بكنمنقل قول:
دوست عزیز در مورد گارانتی چی هیچ کدوم گارانتی ندارن به نظر خودم گارانتی اهمیتی نداره
ولی در کل اینا خرابی هم دارن یا نه
سلام دوست عزیز t_tanhayam
در 9500 یکسری حالتها برای دیدن تصاویر به صورت پیش فرض در نظر گرفته شده است مثل حالت ورزش ، سینما ، بازی ، درخشان ، و......
ولی در تمامی تنظیمات پیش فرض خود TV امکاناتی مثل local-dimming و Full-array خاموش است و در صورت تمابل خود فرد می تواند آنها را روشن کند که با روشن کردن آنها کیفیت تصاویر و مخصوصا" رنگ مشکی خیلی بهتر می شود و یک دست غلیظ می شه
حتی TruMotion هم خاموش است و می شه آنرا روی گزینه های کم ، متوسط و زیاد انتخاب کرد در صورتیکه منطق حکم می کنه روی گزینه ورزش یا بازی کارخانه آنرا فعال کرده باشد!!!!
حالا برام سوال ایجاد شده که چرا خود شرکت این امکانات را روی حالتهای پیش فرض تلویزیون روشن نگذاشته؟
آیا روشن کردن این امکانات به Tv صدمه ای نمی زند؟
ممنون
سلام عزيزنقل قول:
-به هر صورت حالت هاي ديفالتي با توجه به مشخصات تصويري كه در hdtv ها تعريف ميشه وجود داره
-كه ممكن باعث مواردي مثل كاهش مقدار مصرف انرژي .رفلكشن كمترو...بشه
-مثلا توي خيلي hdtv ها زماني كه روي حالت movie ميرين كلي گزينه هاي advance فعال ميشه (با توجه به نياز بيشتر براي كاليبره و تنظيمات و...)
-در مورد روشن كردن ويا استفاده از اين حالت ها مسلما ضرر نداره وشما نگران نباشين
-من پيشنهاد ميكنم وقت بگزارين وترد هاي خوبي كه وجود داره رو كامل مطالعه كنيد كه خيلي مفيد هست براتون :
[HTML]http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1248216[/HTML]
با تشكر از شما دوستان عزيز
تا مرز 1.800 نهايت 2 -46 اينچ بهترين هايHDTV -كه ارزش در برابر بهاي پرداختي مناسب و خوبي داشته باشه رو لطف كنيد ممنون ميشم/
چند مدل معرفي كنيد ممنون ميشم.