نقل قول:
اينجا ميتونی مشخصات pc خودت رو وارد کنی ببينی واسه اين بازی خوبه يا نه.
کد:http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=559&game=Pro%20Evolution%20Soccer%202010
Printable View
نقل قول:
اينجا ميتونی مشخصات pc خودت رو وارد کنی ببينی واسه اين بازی خوبه يا نه.
کد:http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=559&game=Pro%20Evolution%20Soccer%202010
چه طور میشه فریم رید بازی رو فهمید ؟
نقل قول:
اين برنامه خوبه، اما اگه کارت گرافيکتATI هست بگو واست يه برنامه ديگه upload ميکنم، اون خيلی بهتره.اما با همين هم ميتونی Frame Rate بگيری.
کد:http://www.fraps.com/setup.exe
احه برادر رو بازی ماکسیمم رم 2 میخاد ماکسیمم گرافیک 7800
call of duty world war رو میگم پس چرا تیک تیک میزنه یعنی ک* شر نوشته
گزینه Wait For Vsync رو تیک زدی ؟نقل قول:
اره خودش تیک خوردس و نمیشه تیکشو برداش مگه ندیدی
من فهمیدم مشکله شما چیه ، شما باید هرتز مانیتورتون رو روی 60 قرار بدهید تا اون گزینه که بهتون گفتم به حالت فعال در بیاد بعد بازی رو اجرا کنیدنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی دقیقا چجوری عوضش کنم
توی دسکتاپ راست کلیک کنید ، گزینه Properties را انتخاب کنید ، در قسمت Setting گزینه Advanced را انتخاب بعد در کادر بعدی قسمت Monitor هرتز را روی 60 قرار بدهید.نقل قول:
ویرایش شد...
ممنون از برنامه ، اما چه طور باید باهاش کار کرد ؟ کدوم قسمتش ؟نقل قول:
نقل قول:
خواهش ميکنم.برنامه رو اجرا کن، بعد شروع کن به بازی کردن، وقتی داری بازی ميکنی
frame rate بالاي مونيتر،سمت چپ نوشته ميشه، امتحان کن ببين ميشه يا نه،من امتحان کردم مشکلی نداشت.وقتی برنامه رو اجرا ميکنی exit نکن،همونجوری بازی رو اجرا کن.
اگه ديدی بازم frame rate رو نشون نداد وقتی داری بازی ميکنی f10 يا f11 بزن، من تست کردم نيازی به اين کار هم نبود.معمولا frame rate بالای 30 قابل قبوله واسه يه بازی.
ممنون locker جون خیلی بهنر شد حالا همه بازیها بهتر میشه یا فقط اینه ؟
ولی یکم میگیره performence رم میره 100% بعد از چند لحظه خوب میشه اینو چکار کنم؟
رو بازیهای دیگه امتحان نکردم ، اون 100% شدن مربوط به CPU میشهنقل قول:
روی PES 2010 امتحان کردم ، 60 فریم داد ، خوبه دیگه...نقل قول:
ممنون
سرانجام پس از گشت و گزارهای فراوان در وب تونستم لینک دانلود دموی بازی رو برای xbox360 رو گیر بیارم واینهم PES2010 DEMO:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Information:
This demo doesn't require a modified console. If you need more help then whats included in the instructions, perhaps try this guide if burning multiple demos or this one if burning only a single demo.
This demo stands tested and working for other PAL consoles. It should work for NTSC/U and NTSC/J console but it stands untested in those regions.
PES 2010 will have the following features.
PES 2010 contains improved visuals, animations and moves, including live player expressions and movements that will change according to conditions on the field. Animations of dribbling and shots on goal, as well as individual skills, have all been reworked.
Gameplay has been made more realistic to constantly test the player, requiring the player to have both strategic play and quick reactions, just like real life. This includes more versatile goalkeepers, greater control over penalties in terms of placing and accuracy, and intuitive zonal defending.
There will be an enhanced online experience; a new developement team is solely dedicated to improving online play and other aspects such as downloadable content, more updates, and the ability make the game more bespoke.
AI has been improved thanks to Teamvision 2.0. Now midfielders and defenders will work together, getting rid of soft goals and returning PES 2010 to its simulation roots. The player will also be able to move several players at once into any opening, resulting in a need for more strategic thinking. Referees have also been reworked to make more balanced calls during matches.
PES 2010 introduces greater strategy control: every element, from pass frequency to width of play, can be altered, giving the player more control.
The match-day atmosphere has been improved to give a better taste of home or away crowds, which will react spontaneously to all the action on the pitch.
Master League has been enhanced. It has improved managerial aspects, resulting in an increased managerial career lifespan.
360-degree control is introduced, available on the PS3, Xbox 360 and PC versions of the game via the analogue sticks on the respective controllers. The system will allow players to spread the ball with ease, opening up new attacking and defensive possibilities. PS3 owners will also benefit from this when using the DualShock’s D-Pad, but the Xbox 360 and Wii D-Pads are limited to eight-directional control due to the hardware.
Instructions:
Extract the PES2010Demo.rar (You'll need WinRAR or 7-zip to do that)
Use a burning program to burn the content folder to CD or DVD. (In some cases DVD will work better. Imgburn seems to be the best program for burning!)
Insert CD/DVD, go to Demos tab on your Xbox 360 dashboard, select the game.
Enjoy!
File Information:
PES2010Demo.rar - 799MB
File Name: 4A3904DFF71BFEC83C57695404BD2FC4C1C63514
Folder Structure: Content\0000000000000000\4B4E880E\00080000
Download:
Note:کد:http://download.digiex.net/Consoles/Xbox360/PES2010Demo/PES2010Demo.rar
Every upload you'll find here at Digiex has been given alot of time and effort just to better serve you. Please, do not repost anything you read here on another site. Instead, link to this thread.
با تشکر از شما که نظرتونو گفتید
اما به نظر من این 2010 رو واقعا فوق العاده ساختن
این مشکلی که شما دارید فکر کنم دلیلش اینکه سبک بازی 180 درجه عوض شده خیلی شبیه فیفای کنسول کردنش
حرکات بازیکنا واقعا زیبا و طبیعی تر شده
فیزیک توپ خیلی خیلی طبیعی تر شده
وزن بازیکنا رو میشه حس کرد
لباس ها و نور پردازی فوق العادست
چهره ها طبیعی تر شده
منوی بازی رو هنوز بهش عادت نکردم اما قشنگه واقعا
داوری هم که گفتید به نظرم از قبلی ها بهتر شده (این نظر شخصی منه)
هوش مصنوعی بازیکنا عالیه
یه موردی که یکی دوتا از دوستام مشکل داشتن چمن بازی در نمای نزدیک بود که مثه دو ورژن قبلیش زیاد 3 بعدی به نظر نمی رسه اما واقعا به نظرم قشنگتر شده
در کل فکر کنم 2010 تونسته بعد از چند سال که داره نکست جن میده به بازار یه فوتبالی به خوبیه ساکر 6 بسازه :11:
آقا اون لينک تغيير زمان بازی مشکل داره ، از بچه های تهران اگه کسی خواست من ميتونم بهش دمو رو بدم
رفیق من خودم این رو دانلود کردم و الانم دارم ازش استفاده میکنم پس همین رو دانلود کن:نقل قول:
آقا اون لينک تغيير زمان بازی مشکل داره ، از بچه های تهران اگه کسی خواست من ميتونم بهش دمو رو بدم
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=44997
برای من این ارور رو هنگام نصب میده :
error 1335,the cabinet file "data.cab" required for this installation is corrupt and cannot be used .
the could indicate a network error , an error reading from the CD-ROM,or a problem with this pakage.
چیکارش کنم؟
نقل قول:
چه مشکلی داره؟من دارم خودم ازش استفاده ميکنم.
این اروری هست که برای من و چند نفر از دوستان اتفاق افتاد ، نمی دونم اونا چی کار کردن ، اما من مقداری از فضای درایوی که روش ویندوز نصبه رو خالی کردم ، که درست شد ، همچنین پوشه Temp و...نقل قول:
نقل قول:
صد در صد!
بازی اي که با 60 فريم در ثانيه اجرا ميشه يعنی کاملا روون و يکنواخته.
فقط يه زحمتی بکش مشخصاتpc خودت رو بگو، رو high quality يه frame rate بگير،بعضی از دوستان ميخواستن بدونن با چه مشخصاتی ميشه بدون مشکل بازی کرد.
مرسی.
Intel Core I7 920 2.66GHZنقل قول:
Ram :3GB DDR3
GeForce 9600GT 1GB DDR3
GV-N96TZL-1GI
من چند بار درایو نصب رو تغییر دادم و حجم خالیش هم 10 gb بود بازم ارور داد.نقل قول:
دوستان دیگه هم اگه این مشکل پیش اومده و بعد حل شده راهنماییم کنند .
روز جمعه دوستان بخیر .
توی این کلیپ ویدئویی تقریبا تمام فریبها مهارتها و دریبلهای موجود در نسخه دموی بازی همراه با آموزش اونها رو میتونید ببینید .( حجم این ویدئو حدود 14 مگ میشه ).
[html]http://www.4shared.com/file/135293460/1c17ffd9/Feints-Skills-Tricks.html[/html]
اینها مواردی هستند که توی این کلیپ آموزش داده میشن :
Lift Ball Low/High
Dive
V-Feint
Flip Flap/Opposite Flip Flap
Heel Rush Feint
Drag Back Turn 1 & 2
Long Step
Rabona
Marseille Roulete
Matthews Feint
Step Over
Step Over Fake
Double Lunge Feint
Super Cancel Kick
Upper Body Fake
Manual Keeper
در ضمن من یک سوال آف تاپیک هم داشتم . سایت 4shared تا چند وقت فایلهای آپلود شده کاربر رو در خودش نگه میداره و به نظرتون این سایت برای آپلود کردن مناسبه ؟
خوب عشق BAL ها شاید بخوان از الان دستشون رو عادت بدن به بازی با یک بازیکن خوب به سادگی شما می تونید در حین بازی استوپ کنید به قسمت Playing Option برید و دکمه آبی یا X یا همون مربع رو بزنید بعد گزینه Slct Player رو روی On قرار بدید و بعد ok کنید حالا شما می تونید یک بازیکن رو انتخاب کنید که درست مثل مود BAL فقط اختیار اون رو در دست داشته باشید حتی می تونید در دفعات بعدی بازیکن های دیگه رو انتخاب کنید و در واقع بازیکن رو Change کنید. البته این ترفند قدیمی هست و توی PES 2009 هم میشد از این استفاده کردو فقط یک نفر رو کنترل کرد توی بازی های Exebition ولی به هر حال گفتم شاید بعضی ها این ترفند رو به یاد نداشته باشن در کل جالبه که بتونیم از الان برای BAL تمرین کنیم.
موفق باشید
من چند بار درایو رو عوض کردم ولی مشکلم حل نشد .
دوستان هیچ فکری بنظرشون نمیرسه؟
بنظرم فایلی که دانلود کردم خرابه نظر شما چیه .
من این رو دانلود کردم:
کد:http://ftp.4players.de/pub/pc2/pro_evolution_soccer2010/PES2010_PC_DEMO_Setup_4P.exe
نقل قول:
من فکر کنم مدت زیادی فایل رو نگه داره اما در مورد خوب بودنش از نظر من بدک نیست و میشه ازش در بعضی مواقع استفاده کرد و خود من خیلی کم پیش میاد توی 4shared آپلود انجام بدم.
دوستان با عرض معذرت باید بگم دیگه یکمی زیادی شلوغش کردید ...
همچین میاید از بازی تعریف می کنید که اگه کسی بازی نکرده باشه پیش خودش فکر میکنه که دیگه با خود واقعیت رو برو شده .
بازی قطعا از 2009 بهتر شده ولی به نظر من دیگه از اون طرف افتادن
تو 2009 اگه مسی داشتی برنده بازی بودی ولی تو 2010 داشتن یا نداشتن بازیکنی مثل مسی هیچ تفاوتی نداره !
انقدر عکس العملها کند شدن که عملا بازیکنی مثل مسی کار خاصی تو زمین نمیکنه . در حالی که تو واقعیت یه بازیکن مثل مسی یا رونالدو می تونه تو بازی تاثیر زیادی داشته باشه .
دیگه باید بری سراغ بازیکن شوت زن مثلا تو نسخه ی دمو بالاک خوب بود .
چون شوت زدن بهتر شده با بالاک میشه از وسط زمین شوتید تو گل ...
نقل قول:من اکانتrapidshare دارم، اگه ميخوای اونجا upload ميکنم لينک رو بهت ميدم.به گفته ی خود سايت rapidshare لينک تا ابد عتبار داره!
ممنونم از شما دوست عزیز من خودم توی این سایت عضو هستم پس میشه به این سایت اعتماد کرد ؟نقل قول:
در ضمن این لینک توی اکونت خودم هست .
یعنی ویندوز رو عوض کردی ؟نقل قول:
نه منظورم درایو نصب بازیهنقل قول:
c,d,e,...
برو نگاه کن ببین درایوی که ویندوزت توش نصبه چقدر فضای خالی دارهنقل قول:
آخه قبل از نصب همه فایلهای بازی می رن تو درایو ویندوز ، احتما مشکل از انوجا هست
قبل از اینکه بازی شروع به نصب کنه کله فایلهای بازی استخراج و به آدرس زیر میرن ، حالا اگه درایو ویندوز از نظر ظرفیت کم باشه ، اون ارور مسخره رو میده
C:\Documents and Settings\Heidar\Local Settings\Temp
محتوات پوشه Temp رو قبل از نصب بازی پاک کنید
[quote=4039;4255098]ممنونم از شما دوست عزیز من خودم توی این سایت عضو هستم پس میشه به این سایت اعتماد کرد ؟
در ضمن این لینک توی اکونت خودم هست .
انجام میدم ببینم چی میشه.نقل قول:
سلام
بازگشت تاپیک (و البته پست هام )رو تبریک میگم. راستی منم با 4670 و سی پی یو 4400+ تونستم 60 فریم بگیرم.
ATI 4670 DDR3 1 gig
CPU AMD Athlon X2 4400
Ram 3gig geil
و همچنين من نيز تبريک ميگم بازگشتمون رو.
بچه ها خودمونيم حسابي اينجا جارو شده.
-------------------------------------------------------
دوستان يه لينک براي دانلود دمويxbox360 بصورت ريزوم نيست؟
خوب من بازی رو گذاشتم روی درجه Regular و روی 90 دقیقه و با اسپانیا بابای تیم ملی آلمان رو در آوردم :31:
البته قصدم این بود که ببینم حداکثر چند تا میشه گل زد البته گل که میشه زد ولی وقتی به 99 گل رسیدم بعدش هرچی گل زدم روی 99 مونده بود حوصله ام سر رفت توی دقیقه 70 ام بازی اومدم بیرون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک
کد:http://www.-----.com/images/ic3rdprttn8lcp1t93iy.jpg