احتمالا نسخه بویز تیم رو داری. از پست اول پچش رو گیر و نصب کن تا درست بشه.نقل قول:
Printable View
احتمالا نسخه بویز تیم رو داری. از پست اول پچش رو گیر و نصب کن تا درست بشه.نقل قول:
ما که هرچی میگردیم این پچ رو پیدا نمیکنیم ! کسی نداره بزاره ؟
این آخر پست اول بود. فکر میکنم مشکلت رو حل کنه :نقل قول:
پچ رفع ایراد کپی های boysteam نسخه PC :
بعد از دانلود و اکسترکت کردن، اون رو اجرا کنید و در مسیر بازی نصب کنید(مسیر بازی در فایل تکس موجوده فقط درایوی رو که بازی درش هست رو اولش کپی کنید)کد:http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
خیلی ممنون از لطفت ولی این لینکش خرابه ، لینک دیگه ای ندارید ؟
بیا از اینجا بگیر :نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/422157423/Patch.zip
وزارت ارشاد بازی Call of Duty رو غیر مجار اعلام کرده بود
این نسخه هم من نتونستم پیدا کنم این بازی هم غیر مجاز شده یا نه
اصلا با ابزی حال نکردم . فقط بدرد شبکه میخورد .
وزارت ارشاد رو نمیدونم ولی بهنابه گزارش بنیاد ملی بازی های رایانه ای شماره شش به شرط ویرایش مجاز هست :نقل قول:
منبع :
کد:http://www.ircg.ir/sn/foreignerGames?sn=foreignerGames&search%5Btitle%5D=call+of+duty
کسی این بازی رو انجام داده یا نه؟
مگه صحنه ای داره که سانسور بشه؟
نه اینگونه بازیها چون اکثرا بر مبنای تبلیغ جنگ بین و علیه مسلمونها و به نوعی توجیه لشکر کشیها و عملیات نظامی آمریکا در جهانه از طرف وزارت ارشاد تائید نمیشه!!نقل قول:
سلام اقا من این بازیو تا یه جا میرم جلو که تو کاخ ریاست جمهوریه یه جا مثله جبهه از اون به بعد بازی ارور میده و جلو نمیره قبلا فک میکردم بازی تموم شده دوستان اگه کرکی چیزی دارید بدید ما این بازیو راه بندازیمو بازی کنیم نسخه ی ما چهار دی وی دی بود
دوستای گلم اگه سیو بازیرم بدید ممنون میشم چون بازیو پاک کردم میخوام دوباره بریزم تا اونجاش نرم از ادامه ای که قبلا رفتم برم
از اين پچ استفاده كن.(كحل نصب پچ تو يه فايل نوت پد كنارشه)
[کد:http://up.--------.com/Files73/3b821ca8b35d4415a701.rar
سلام دوستان ...چطوری میتونم این بازی رو آنلاین بازی کنم؟ من خوراکم COD هستش اما تا حالا آنلاین بازی نکردمش...ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تو قسمت بازي هاي آنلاين و شبكه اي تاپيك داره.
دوستان گلم لطفا سیو مراحل هم قرار دهید
سیو
کد:http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=26752
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید بزرگوار
این بازی برای من صفحه کوچیک ( به اصطلاح Windows Show ) شده. تو تنظیماتش هر کاری کرده درست نمیشه.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام.
آقا من کماکان مشکل بیرون پریدن از بازی رو دارم...
یکی دو مرحله که میرم از بازی پرت میشه بیرون....
پچ ها رو هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد...
شاید نسخه بازیم ناقصه...کسی میتونه بگه نسخه نصب شده این بازی دقیقا" چند مگابایت هست؟
تازه قدر این تاپیک رو میفهمم :41: الان که میرم MW2 بازی میکنم هیچ تفاوتی با Black ops احساس نمیکنم بلکه به جون خودم اگه بدون هیچ اطلاع قبلی هر2تارو بازی میکردم بدون شک میگفتم MW2 جدید تر ساخته شده !
یادش بخیر :40:
آقا اگه بگن الان اینجا آش میدن همه میان اینجا پست میدن.:31::31:نقل قول:
سلام.
آقا من کماکان مشکل بیرون پریدن از بازی رو دارم...
یکی دو مرحله که میرم از بازی پرت میشه بیرون....
پچ ها رو هم نصب کردم ولی مشکل حل نشد...
شاید نسخه بازیم ناقصه...کسی میتونه بگه نسخه نصب شده این بازی دقیقا" چند مگابایت هست؟
حالا اینجا یه بنده خدایی پیدا نمیشه به سوال به این سادگی ما جواب بده؟:41:
نسخه كاملش 13.6 گيگابايته
سلام
کسی میدونه چه طور میشه بازی رو توی Spicial ops که توی قسمت Bravo دو تا مرحله هست که باید دونفره بشه رو دو نفره کرد؟
سلام
یه درخواست داشتم ممنون میشم کمکم کنید.
من نسخه 4 دی وی دی شرکت Boysteam این بازی رو در اختیار دارم که متاسفانه دوستان خودشون میدونند در ابتدای ACT III با Read Disk Error مواجه میشه و شرکت بویستیم هم یک پچ 140 کیلو بایتی براش تو سایتش گذاشته بود که حالا چون مدتی از انتشار بازی گذشته و بازی نسبتاً قدیمی شده (از شانس خوب من) این لینک دانلود خراب شده و اصلا سایت شرکت برای فروش گذاشته شده !!!
حالا از دوستانی که فایل رو در کامپیوتر خودشون دارند مخصوصاً سرپرست محترم بخش تقاضا میکنم که لطف کنند یک بار دیگه این فایل البته کم حجم رو برای استفاده بنده و بقیه دوستانی که ممکنه بهش نیاز پیدا کنند اپلود کنند . لطفاً به من این حق رو بدین که هیجان تموم کردن این بازی رو تجربه کنم.
با تشکر و ممنون...
سلام دوستان - من تازه وارد انجمن شدم -
ما دو تا سیستم تو خونه داریم که شبکشون کردم(قراره یکی از دوستام هم سیستمش رو بیاره اینجا خلاصه جاتون خالی یه گیم نت خونگی داره راه میوفته)
خواستم mw2 رو لن بازی کنم . هر کاری کردم نشده
قسمت مولتی پلیر هم اصلا بالا نمی یاد و ارور میده
واقعا ممنون میشم اگه مشکلم رو حل کنید و یه آموزش کاملی رو از بازی به صورت لن بزارید
بازم ممنون - یه کابوس شده برام
نقل قول:
اینجا کسی نیست مشکل ما رو حل کنه
نقل قول:
سلام
یه درخواست داشتم ممنون میشم کمکم کنید.
من نسخه 4 دی وی دی شرکت Boysteam این بازی رو در اختیار دارم که متاسفانه دوستان خودشون میدونند در ابتدای ACT III با Read Disk Error مواجه میشه و شرکت بویستیم هم یک پچ 140 کیلو بایتی براش تو سایتش گذاشته بود که حالا چون مدتی از انتشار بازی گذشته و بازی نسبتاً قدیمی شده (از شانس خوب من) این لینک دانلود خراب شده و اصلا سایت شرکت برای فروش گذاشته شده !!!
حالا از دوستانی که فایل رو در کامپیوتر خودشون دارند مخصوصاً سرپرست محترم بخش تقاضا میکنم که لطف کنند یک بار دیگه این فایل البته کم حجم رو برای استفاده بنده و بقیه دوستانی که ممکنه بهش نیاز پیدا کنند اپلود کنند . لطفاً به من این حق رو بدین که هیجان تموم کردن این بازی رو تجربه کنم.
با تشکر و ممنون...
کد:http://www.4shared.com/get/MyrED-tK/Modern_Warfare_2_Patch.html
دوستان من بازیو تازه گرفتم و همون اوایل بازی که تو برزیل باید دنبال دلال اسلحه برم گیر کردم چون بلد نیستم اون یارو که فرار میکنه رو دستگیر کنم.
ممنون از کمکتون
نقل قول:
به پاش تیراندازی کن که زنده بمونه.
نسخه 4 و 6 غیر مجاز هستننقل قول:
باید خیلی سریع بدویی دنبال دوستت که جلوت میره بعد توی کوچه که یارو رو دیدی چند تا تیر بزن پایین بدنش که نمیره دوستات خودشون بعدا یه حال اساسی تو گاراژ بهش میدن...:31:نقل قول:
چجوری همه مراحل special ops رو آنلاک کرد کرد؟
تو خود همون بخش عنوان شده:نقل قول:
Alpha Missions - باز هست.
Bravo Missions - با کسب 4 ستاره باز میشه.
Charlie Missions - با کسب 8 ستاره باز میشه.
Delta Missions - با کسب 20 ستاره باز میشه.
Echo Missions - با کسب 40 ستاره باز میشه.
میشه بیشتر در مورد این مراحل توضیح بدین؟نقل قول:
منظورم فایلی یا سیو گیمی چیزی نداره بشه همه رو باز کرد
این بخش شامل 23 ماموریت های کوتاه و جدا از بخش داستانی بازی (شامل: یورش و دفاع و مخفی کاری و رانندگی و اسکورت) در قابل 5 مجموعه ست. هر ماموریت سه درجه سختی داره که متناسب با اون میشه یک تا سه ستاره کسب کرد...نقل قول:
اهان... پس محتوای فایل زیر رو تو پوشه players واقع در نصب بازی کپی کنین.نقل قول:
از کجا بفهمم کدوم نسخه ست نه تو propertise نشون میده ونه موقعی که تو بازی هستم
سلام دوستان
این بازی هم غیر قانونی اعلام شده.
اینا خودشون این بازی هارو تا تهش رفتن بعد دیدن بده! چه بیکارن ها!تو اداره هاشون نشستن بازی میکنن(احتمالا با سیستم های ادارشون گیم نت راه میندازن ازهر کدومخوششون نیومد غیر قانونی اعلامش میکنن!!)
یکی از دوستان میتونه لطف کنه داستان این بازی و شرح یده یکم.....گیج شدم...
البته شما ميتوني مراجعه كني به پست اول توضيحات كامل قرار داده شده..نقل قول:
در ادرس زير ميتوني داستان رو بخوني..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام من تازه عضو شدم و مدرن وارفار2 را درACT II که میخواهد شروع شود در هنگام لودینگ ارور میدهد و از بازی خارج میشود از مسئولان کمک میغواهم عاجزانه و پچ چند صفحه قبل رو نصب کردم نشد التماس کمک کمک