بیلد گارد um چیه؟
Printable View
بیلد گارد um چیه؟
گارد UM یا HM نداره.فقط full rec برو.نقل قول:
ممنون . پس همین بیلد رو می رم .نقل قول:
gaia کلا تعطیله ... سروراشون واقها در پیته ها ... شانس من یه روز خواستم بشینم یه دل سیر um بازی کنم که نشد .
یکم بازی کردم + کف کردم :دی um خداست :p
UM که خداست ولی لول کردنش مصیبته.سرویس شدم تا اینو 60 کردم.
1 تا 59 یه طرف.59 تا 60 یه طرف.
ولی خوب کاراکتر قوی داری دیگه.اینش خوبه.الان من راحت HM های بدون ele top رو 2 hit می کنم.
خیلی حال میده وقتی رو یارو 2.8K می تونی crit بزنی.
الان HM شما لول چنده؟
اگه 58 نشده حتما 58 کنش تا بتونی تو cave 5 فارم کنی و conti بخری.
امروز داشتم با mizune حرف میزدم بهم گفت چرا یهو Hesticles باس قبلی pantheon یهو مفقود شد.میگفت Kab بر علهش رفته از ملت اون موقع که باس بود رای گرفته که خودش باس بشه بعدشم بهش گفته هری برو اینجا تو دسته بیلی اونم رفته بعد از اونم همه دوستاش رفتن Istanblue تا دهن این Kab رو سرویس کنن که کردن
آخه تو فروم شایا نوشته تانک UM باید 7rec/2dex بیلد کنه.نوشته لول 60 باید 500-400 dex داشته باشه.نقل قول:
ای بابا گیج شدم یه کمکی بکنید.
اون الان Lailah هست داره می ترکونه . از Kab بعید بوده ولی جالبه.نقل قول:
تانک که dex نمی خواد.تانک هایی که boss تانک می کنن Dex می خوان.نه برای grind.نقل قول:
درسته که میگن goddess gear رو فقط UM میتونه بپوشه؟
من نمیدونستم.
آره.فقط Um می تونه Goddess بپوشه.نقل قول:
نمی دونم چرا قسمت نمی شه um ام رو بازی کنم !!!
بعد از آپدیت جدید دو کاراکترم که توی مپ ا هستن رو نمی تونم بازی کنم(بقیه کاراکترام که جاهای دیگه ان مشکلی ندارن !) . وقت لودینگ از بازی می پره بیرون . اینم یه عکس ببینید می دونید مشکلم چیه ؟
روی دو تا ویندوز xp و هفت با دو تا کارت گرافیک مختلف هم تست کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره دل رو به دریا زدم و یه تانک UM ساختم.حالا یکی بیاد بگه اصلا گارد UM به درد میخوره؟ارزش وقت گذاشتن رو داره یا نه؟
من زیاد گارد لول بالا ندیدم نمیدونم جریان چیه.ولی وار لول بالا تا دلت بخواد ریخته.
اصلا کسی تا حالا گارد داشته؟ تو پارتی های لول بالا نیاز هست یا نه؟من ندیدم تا حالا کسی تو trade بگه گارد برای پارتی میخوایم.
برای pvp چی به درد میخوره؟
الکی وقت و پول نذارم بعدش به درد نخور از آب در بیاد.
من خودم گارد دارم همه چیز رو میدونم.گارد یکی از حیاتی ترین کلاس هاست اونم تو سرور شما که پر fightere هر 10 دقیقه میان dd2 dd1 o jungle.با استفاده از اسکیل های که گارد داره بدون conti میتونی لول اپ کنی فقط باید پلنگ باشی تا لایت ها ریختن تو هم احتمال دادی تو میمیری UnTouchble بزن بعد town کن هیچ کسی هم نمیتونه جلوتو بگیره.تازه این جنبه صرفه جویشه اسکیل هاش خداست.مخصوصا اگه لول 60 بشی DayFly میگیری که وقتی استفادش کنی تا 40 ثانیه هرچی بزننت جون خودشون کم میشه تو هم هیچیت نمیشه.نقل قول:
از نظر پارتی هم از من میشنوی تضمین شدست.کمترین مشکل رو خواهی داشت.چون ملت همیشه یه واریور خوب باید بگردن تا موب ها رو تانک کنه اونم واریور نمیتونه درست درمون موب جمع کنه ولی گارد باشه چهار تا سگل یه 2 تا پگان رو بردار یه orc لول 49 هم تو dd2 راحت کارتو راه میندازه
با مجتبی موافقم.DF از اون اسکیل های بی پدر مادر هست که اگه یه Raid حواسشون نباشه می تونه کل Raid رو بکشه.نقل قول:
خودم به چشم دیدم این اسکیل لعنتی چیکار می کنه.اصلا ساخته شده واسه جاهای شلوغ مثل Kimu یا SC یا CS.
برو پشت دیوار DF بزن بیا بیرون بعد واستا نگاه کن حریف چطوری خوش خوشو می کشه.
ما با DF و POG کمپ جنگل یا DD رو می شکونیم.خداست.DF لول 2 تازه Party buff هست.همه اعضا DF می گیرن.خوراکه.
البته تو Etain مثل گایا پارتی گیر نمیاد.اونجا جمعیت زیاده راحت پارتی گیرت میاد.
B-Tank های لول 60 اگه خوب gear شده باشن می تونن cave 5 رو solo کنن.
بهترین کلاسی که می تونه fighter بکشه همین BG هست.تو PVP خیلی به درد می خوره.
ولی از من میشنوی اینجا گارد نساز.برو گابا UM رو unlock کن بعد گارد بساز.اینجا لول کردن خیلی سخته.
تو گایا آسونه.
منم می خوام تو گایا BG بسازم.دارم ele top رو ردیف می کنم که OI بتونم برم و بیام اونجا.
امروزم dual weapon رو کلا لینک کردم.
راستی مجتبی
armor های 15-1 رو فروختی؟
اگه نفروختی بده من نیاز دارم D:
دارم برای سومین بار دانلود میکنم شاید ایندفعه بشه بازی کرد . از wow خسته شدم فعلا :دی
راستی من قراره elf وردارم اگه اینا high elf هستند :دی
هورده های اینا چرا شبیه .... هستند . باز صد رحمت به هوردای wow یه تورنی یه ارکی اینا همشون قهوه ای هستند شبیه ...
محمد چی شد؟ DC شدی؟
Hubart در اولین تلاش مثل همیشه ele رو لینک کرد.هیچ وقت fail نمیکنه.ele top ردیف شد.
gear رو بهش نشون دادم گفت باید restat کنی.
build جدید قراره 250 luck و 300 dex و 684 str باشه.گرچه گفت با این build هم بین 12 تا 15 دقیقه طول می کشه.
برای همین برای اولین روز به Jason گفتم بیاد کمک کنه.ببینیم damage چطوریه.
امیدوارم OI به خیر بگذره.باید زمان OI رو هم دقیق دربیاریم.
الان ساعت 5:30 هست و من دارم میمیرم از بی خوابی.فعلا شب خوش.
دارمشون ولی milithary cap رو خودم ازش دارم استفاده میکنم.اگه خودت یهدونه milithary cap لول 5 wit لینک شده بگیری دیگه mage o Bpriest ها اخرش 60 تا دمیج میزنن روت فول rec هم کنی حدود 4500 دمیج باهاشون داری که اصلا 30-100 اصلا به چشم نمیاد یارو یکم بزنه بیخیال میشه میره.نقل قول:
باشه حاجی.cap مشکلی نیست.اصلا خودم یه دونه باید لینک کنم.نقل قول:
یه قرار بذاریم تو گایا بیام ازت بگیرم.دمت گرم.
بچه ها ممنون از توضیحات.پس همین گارد رو ادامه میدم
اگه تونستی 10 دقیقه قبل از تموم شدن GRB بیا تا باهات وقتی GRB تموم شد بهت بدمشون.البته من تا وقتی لول 60 بشم شبها تا ساعت 5 من بازی میکنم ولی ممکنه موقعیت حساس باشه نشه پارتی رو ول کرد
برای pvp نمی خواست . برای farm Oi هست.نقل قول:
تو گایا من تا حالا pvper لول 60 ندیدم که ogherton داشته باشه.نه که نباشه هست 3 یا 4 نفر که اونا هم چون evo نیستن ندارن.همه تا لول 53 که میشن میرن سراغ goddess اصلا legend و لینک نمیکنن
من 64646 بار های . هوی کردم که دارم می میرم و باید بخوابم حواست نبود دیگه رفتم .نقل قول:
محمد چی شد؟ DC شدی؟
Hubart در اولین تلاش مثل همیشه ele رو لینک کرد.هیچ وقت fail نمیکنه.ele top ردیف شد.
gear رو بهش نشون دادم گفت باید restat کنی.
build جدید قراره 250 luck و 300 dex و 684 str باشه.گرچه گفت با این build هم بین 12 تا 15 دقیقه طول می کشه.
برای همین برای اولین روز به Jason گفتم بیاد کمک کنه.ببینیم damage چطوریه.
امیدوارم OI به خیر بگذره.باید زمان OI رو هم دقیق دربیاریم.
الان ساعت 5:30 هست و من دارم میمیرم از بی خوابی.فعلا شب خوش.
مبارکه
250 Luck چه سیستمیه ؟
War/Hunter تو Oi خوب جواب نمیده . وار نمی تونه Agro رو خوب بگیره و مدام باس وار رو ول می کنه میپره سر hunter .
حتی اگه وار Rec هم داشته باشه چون باس 1 تا 3 مدام Stun می کنن 2 تا 3 نمی تونه حمله کنه و Hunter تو همین 2 تا 3 ثانیه کلی حمله می کنه و Agro رو از وار می گیره. مگه اینکه هانتر حرفه ای باشه و تنیل نباشه موقع stun و زمانی احساس کرد agri می گیره حمله نکنه . البته jason بلده و حرفه ای هست.
Time Oi تو فروم pantheon هست . من دسترسی ندارم .
اگه امکانش هست در بیار و به تاریخ ما ترجمه کن و تو فروم بذار . فقط می دونم جمعه شب از 1:30 تا 7:30 صبح هست . lol
یکی جوانمردی کنه Time Maint سرور ها رو هم بذاره lol
جوک سیزده بدر بود؟چه فرقی داره مردم عادی که نمیرن oi .همین pvper ها میرننقل قول:
برای pvp نمی خواست . برای farm Oi هست.
میگم این کلا چقدر پچ داره ؟ صد رحمت به wow
الان آخرین پچ 0100 هست من میخوام دستی دانلود کنم کد سوم اونو 100 کنم /
CheckVersion=3
UpdaterVersion=16
PatchFileVersion=37
آخریش منظورمه . بعد باید تا 100 هم دانلود کنم ؟
کاظم هنوز کلی تا pvper شدن فاصله داره . حتی Build رو برای Oi تغییر داد و به حداقل Dex رسوند .نقل قول:
جوک سیزده بدر بود؟چه فرقی داره مردم عادی که نمیرن oi .همین pvper ها میرن
کسایی که تازه Oi رو شروع می کنن 99% goddess ندارن.
یعنی می گی Gaia ملت اول Goddess هاشون رو ردیف می کنن و 6 لینک می کنن بعد Oi رو شروع می کنن ؟ یا اینکه با Goddess Clear می رن Oi ؟
من تا حالا ندیدم یکی اولین بارش باشه میره Oi با Goddess آماده بره . مگه اینکه یکی بهش قرض بده .
به کلمه "اولین بار " خواهشا توجه داشته باشید . آره یکی که هزارمین بارش باشه امکان داره Cap Goddess هم تا اون موقع جور کرده باشه و الهه PvP باشه.
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
کلا فکر نکنم 1 Gig پچ داشته باشه .نقل قول:
wow که چند Gig پچ داره .
من متوجه نمی شم چرا هر کی می خواد این بازی رو آپدیت کنه گیر میده دستی آپدیت کنه !! آخرش هم نمی تونه .
احتمال اینکه با دستی آپدیت کردن بتونین موفق بشین کمتر از 10 % هست ولی اتوماتیک آپدیت 100%
بزارین اتوماتیک آپدیت شه خودش دیگه . با اتوماتیک چه مشکلی دارین ؟
خود بازی 900 مگه .
پچش یک گیگ
لول :دی
wow هم از 3.0.1 حدودا 2-3 گیگ پچ داره اما اون 12 گیگه اینه 900!
مشکل اتوماتیک اینه که چرته ... :دی
ببینم منظورت 5 صبح بود؟شماها کار و زندگی ندارین؟:18::18: بابا به خدا خوشبحالتون.نقل قول:
من که صبح سر کار هستم ساعت 9 شب میرسم خونه تا شام بخورم یخورده استراحت کنم میشه 10 اگه حال داشته باشم از 10 تا 12 شب بازی میکنم.ای بابا دیگه پیر شدیم.:13:
ساعت 5:15 صبح ! تازه Log کردم !!
اولین روز Farm Oi با کاظم بود ! من سفره شدم ! وحشتناک سخت بود ولی میارزید.
لعنتی نمی تونیم باس ها رو سریع بکشیم . چاره ای جز full Dtr کردن و Ko زدن نیست.
متاسفانه باید بگم تنها روشی که می تونین راحت این بازی رو اپدیت و استفاده کنین همین روش "چرت" هست .نقل قول:
همونطور که گفتین این بازی مثل wow نیست و آپدیت دستیش هم حساب و کتاب نداره.
دیشب ساعت 8 شب OI باز شد و رفتیم.فارم و drop زیاد جالب نبود.فقط یه abs lvl 5 تو این 5-6 ساعت drop شد که ارزش داشت.
یه هانترUM lvl 59 که full Goddess بود هم اومد کمکمون کرد.جالب اینجاست که من با build جدید دو برابر هانتر damage میزدم.
با EB محمد و Melon که زدم war من وحشی شده بود.attack speed رو extremely fast بود.
با هانتر boss رو 8-9 دقیقه می کشتیم ولی بدون اون 12-14 دقیقه می کشید.مجبورم Restat کنم وKO بزنم.
ولی اصل ماجرا محمد بود که گل کاشت.خیلی خوب heal می کرد.5K تقریبا heal می کرد.
خود هانتر یه orc 60 UM داشت.یارو کفش بریده بود که یه HM چطوری 21K راحت MP داره و 5K هم heal می کنه.البته با EB.
اولش فکر می کردم کشته بشم و استرس داشتم ولی یه جورایی به خیر گذشت.
من بازی رو دانلود کردم ولی یه ارور داد اینه
cilent version dosen,t match
منتظر جواب
فولدر بازی رو باز کن AeriaGames\Shaiyaنقل قول:
فایل Version رو باز کن ببین نوشته CurrentVersion=100 یا نه . احتمالا 92 باشه مال شما . چون منم این مشکل رو داشتم پتچ حدید رو نمی تونستم دانلود کنم . از پ-رو-کسی ... باید استفاده کنی من از نرم افزار یو95 استفاده کردم و آپدیتش کردم .
---------------------------
منم به اونچیزی که می خواستم رسیدم ! الان 4 تا ele رو دارم :دی دیگه با یه ساعت فارم سولو می تونم یه لقمه نون حلال جور کنم . یه ped یه ماهه هم زدم که این سولو روزانه که حدود دو درصد بهم می ده .... در نتیجه دو هفته دیگه 58 می شم . بدون استرس و سختی ...
لپیس لول 5 فارم کردن بدرد من نمی خوره حتی اگه 58 هم بشم(استیگما همیشه پره um لول 60 ه) ولی dd1 همیشه لپیس خوب دروپ می شه و لپیس ها هم سریع فروش می ره همیشه هم موب برای فارم هست منم وابسه به کسی نیستم هر وقت لوگین کنم می رم فارمم رو انجام میدم . یه جوارایی یه درآمد استیبل هست که می شه روش برنامه ریزی کرد .
اپدیتت مشکل داره.اگه دستی کردی بازی رو پاک کن دوباره نصب کن بزار اتوماتیک اپدیت بشهنقل قول:
نشد دوبازه نصب کردم من از سایت اصلی دانلود نکردم از big download دانلود کردم
کسی میتونه FullPatcher رو دوباره بده ؟ دیلیت شده :)
چه ساده فایلای پچ رو ریختم تو directory بازی حل شد لول
الان شما کدوم سرورید ؟ هوردید یا الی ؟ من میخوام برم الف
به به میبینم که که کاظم و محمد میرن OI .آقا تبریک میگم.دیگه حسابی مایه دار شدینا.ما رو هم تحویل بگیرید.حالا من با کی برم 5 فارم کنم؟باید یه پارتنر جدید پیدا کنم.:20:
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------
ما همه هورد هستیم.اگه میخوای بری لایت اصلا نیا تو بازی چون میکشیمت.:27:نقل قول:
cilent version dosen,t match
به به
فکر کنم باید آتوماتیک دانلود کرد اون قابلیت resume نداره ؟ هر چی باشه اسپید لیمیت نداره در نتیجه wow نمیشه بازی کرد در حین آپدیت
بیخیال زدم اتوماتیک . اشتباه کردم از اول کلا 1 گیگ الکی دانلود کردم
خوبه حالا محدودیت دانلود ندارم لول