سلام دوستان
من میخواستم 2 ماه تابستون که شیراز هستم ADSL بگیرم (چون بعدش میرم شهر خودمون). به نظرتون از چه شرکتی بگیرم بهتره؟؟ هم سرعت دانلود بالا داشته باشه هم قطعی کم... سرعت دانلود روزانه برام مهمتره.
ممنون از شما
Printable View
سلام دوستان
من میخواستم 2 ماه تابستون که شیراز هستم ADSL بگیرم (چون بعدش میرم شهر خودمون). به نظرتون از چه شرکتی بگیرم بهتره؟؟ هم سرعت دانلود بالا داشته باشه هم قطعی کم... سرعت دانلود روزانه برام مهمتره.
ممنون از شما
دوستان لطفا راهنمایی کنن...نقل قول:
سلام دوستان
سلامنقل قول:
لطفا بگید کدام مرکز هستید یا پیش شمارتون چنده تا دوستانی که توی اون مرکز هستن بر اساس تجربه راهنمایی کنن!
هر جا میگیری از شاتل نکبت نگیر.دی:
والا مرکز رو نمیدونم؛ ولی تو خیابون 20 متری امام خمینی هستم...
مرکز آزادگان فکر کنم باشید!نقل قول:
دوستان که توی این مرکز هستند باید بیان راهنمایی کنن یکم زمان میبره تا کسی پیدا بشه....
از پارس نگیر دوستم پارس انلاین هست 256 دریافتشه سرعت شبانش بالای 15 16 نمیاد ولی اگر روزانه میخوای 170 180نقل قول:
یا یکم بالاتر هست از مرکز ازادگان سرویس میگیره
حالا به نظر شما پارس بگیرم یا آسیا تک؟؟ چون تعریف آسیا تک رو هم خوب فهمیدم...
میخوام 256 بگیرم، حالا 15 یا 20 گیگ.
شبانش چون رایگانه سرعت کم هم باشه ایرادی نداره ؛ ولی فقط قطعی نداشته باشه.
ممنون
حالا به نظرتون از پارس آنلاین بگیرم یا آسیاتک؟؟ چون تعریف سرعت روزانه آسیاتک رو زیاد شنیدم.
سلام دوستان گلم :40:
پیش شماره من 636 هستش ( معالی آباد ) کسی میدونی اونجا کدوم شرکت سرویس بهتری ارائه میده ؟؟؟؟؟
لطفاً اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدین ... ( در مورد سرعت روز ها و شب های شرکتی که اسم می برین )
ممنون:11::11::11:
من از اسیاتک سرویس میگیرم.اوایل سرعتش خوب بود و قطعی نداشت ولی الان خیلی قطعی داره و سرعتش هم کاهش یافته.نقل قول:
اگه بتونی سرویس 256 پارس انلاین رو بگیری خیلی بهتره چون الان پسرداییم که خونشون بقل دست ماست خیلی تعریفش رو میکنه نسبت به اسیا تک ، اخه اونم تا یه ما پیش از اسیاتک سرویس میگرفته والان رفته پارس انلاین.
پارس انلاین این روزها سرعت دانلود شبانش افتضاح شده،فعلا بی خیال پارس بشو.
سلام
اهالي گلستان
ما الان خونمون تو آلال-س !! قراره كه خونمون از ته كوچه بره سر كوچه :31:
الان شاتل 2 مگ دارم ، روزانه سرعت حدود 200 ! شبانه از يك تا 3 نابوده مياد رو 4،5 ( بعضي وقتا رو 30،40 ) و باز صبح خوب ميشه ، بعضي وقتام شبا يهو ساعت 3 عالي ميشه . ولي كم پيش مياد ، حالا در هر صورت اينارو گفتم شايد به درد كسي بخوره
اصل مطلب :
نميخام ديگه از شاتل بگيرم ، من خيلي به پينگ پايين نياز دارم ( حدود 200 ) ديگه ماكسش 250 !! ميخام از يه شركت خلوت بگيرم ، سرعت دانلود هم نميخام از 40،50 بيشتر ( حاضرم 1 مگ بگيرم كه سرعت دانلودش 30 باشه ولي پينگش 200 باشه )
فقط واسه آنلاين بازي كردن با PS3 ميخام ، شبانه هم بد نشه ، مثه روز باشه ، اصلا پولي باشه :31:
آقا پس شد :
1 - پينگ پايين
1 - شبانه خوب ( از نظر پينگ )
سلامنقل قول:
در مورد سرعت شبانه اگه سرعتت کمتر از 25.6 برای 2 مگ باشه میتوی بری تنظیم مقررات شکایت کنی از شاتل نکبت! دی:
الان من از شاتل در تنظیم مقررات و استانداری و اداره بازرگانی و تعزیرات شکایت کردم و هفته دیگه میخوام برم دنبال شکایتم در تعزیرات حکومتی با اینکه از شاتل رفتم ولی باید حالیشون کنم ....
روند کار شاتل به این صورته که یک مدت 1 تا 3 محدود میکنن یک مدت 3 به بعد یک مدت کلا محدود میکنن بستگی به مقدار دانلود شما داره در بعضی موارد هم دیده شده شخص دانلود نکرده اصلا ولی محدود شده و بلعکس
اره شاتل خیلی پینگش بالاست علاوه بر محدودیتی که شبها اعمال میکنن!:2:
صبانت در بیشتر جاها دیده شده پینگ خوبی داره ولی در بعضی موارد قعطی زیاد داره
پارس هم پینگش خوبه و بهتر از شاتل هست
فکر کنم برای شما همیارنت گزینه خوبی باشه یکم قیمتاش بالاس ولی کیفیتش خوبه البته باید تحقیق کنی ببینی توی منطقه شما وضعیت پینگش چجوره حالا چه دوستانی که اینجا از مرکز شما هستن و از اونجا سرویس میگیرن چه کافی نت و گیم نت های محل....
کلا یه چیزی نسبی هست بستگی به مرکز مخابراتی و تعداد مشترکین داره باید تحقیق کنی از کسانی که توی مرکز شما از اون isp سرویس میگیرن!
از بقیه شرکتها اطلاعات زیادی ندارم!
دوستانی که موافق هستن درخواست بدن تا نظر سنجی را صفر کنن یا در صوررتی که نمیشه نظر سنجی را صفر کرد مثل تاپیک های قبلی یه تاپیک جدید بزنن و شرکتهای جدید را هم اضافه کن! گذشت اون زمان که شاتل شاتل بود! واقعا متاسفم براشون....
مدیران محترم لطفا نظرسنجی را صفر کنن یا تاپیک جدید بزنن لطفا...
دوستان ارم نتی
سرعت دانلود من الان به 100 رسیده.مال بقیه هم همینطوره؟
این نظری سنجی باید تغییر کنه به نظرم صفر بشه خیلی بهتره چون الان آراء دوستان تغییر کرده این تاپیک مال چند سال پیشه
سلام
با توجه به قدیمی بودن استارت تاپیک و قدیمی بودن نظر سنجی لطفاً نظر سنجی تغییر کنید و شرکت های جدید اضافه شود تا از ابتدا مشخص شود چه شرکتی بهتر هست
برای شهرک بهشتی به نظرتون بهترین شرکت کدومه؟
بله مال من هم همینطور شدهنقل قول:
نقل قول:پس از کجا بگیرم من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
سرعت شبانه پارس انلاین با idm چند شده این شب ها ؟؟؟؟
راستی سرعت شبانه صبا نت چطوره الان ؟
کلاً اینو میخوام بدونم کدوم شرکت در حال حاضر هم روزانه سرعت خوبی داره و هم شبانه ؟؟؟؟؟
بازم ممنون:11:
سرعت شبانه سرویس 128،بین ساعت 1 تا 5 ،3 تا 11 متغیره و بین ساعت 6 تا 7 صبح،80 تا 140
پسرداییم با سرویس 256 پارس انلاین میگه شبها 70 هست.نقل قول:
سرعت شبانه صبانت هم قبلا که من ازشون سرویس128 میگرفتم 60 بود.
واقعا اشتباه کردم که از شرکت صبانت بیرون اومدم و رفتم اسیاتک ولی به محض اینکه اشتراکم تموم شد صد درصد خط رو قطع رانژه میکنم و میرم یه شرکت دیگه.
فعلا که نظر من روی دوتا شرکته،یکی پارس انلاین و یکی هم صبانت
خیلی ببخشید یه سوال دیگه هم داشته و اون اینکه من شنیدم سرعت های دانلود سرویس های 128 و یا 256 برخی از این شرکت ها ( مثل پارس انلاین یا .... ) با هم فرقی ندارن !!! آیا همچین چیزی راسته ؟نقل قول:
اگه جواب مثبت هست فرقی سرویس های 128 با 256 این شرکت ها تو چیه ؟؟؟ تو سرعت دانلود شبانه ی اوناست یا تو یه چیز دیگه ؟؟؟
بازم ممنون:11:
امشب بعد از چند وقت اومدم رو سرویس شبانه سرعت از 60 شده 30 (ارم نت)
اره درسته سرعتهای روزانشون اصلا فرقی نمیکنه مگر اینکه سرویس 1مگ یا 2مگ بگیری که تفاوت سرعتش 30-40 تایی هست ولی یک مورد دیگه اینکه فقط سرعت شبانشون فرق میکنه که البته خیلی هم زیاد نیست!نقل قول:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
مدیران لطف کنن نظر سنجی رو ریست کنن و یه سری از شرکتهای دیگه هم اضافه بشه تا دوستان جدیدمون بتونن برای گرفتن سرویس اینترنت پرسرعت حداقل شرکت بهتر رو انتخاب کنن
نقل قول:سلامنقل قول:
من 128 داشتم الان سه شبه سرعت دانلود شبانه از 60 امده روی 30
دیروز رفتم 128 را کردم 2 مگ بازم سرعت شبانه 30 بود امروز رفتم سرویس را دوباره کردم 128
سرعت روزانه سرویسهای 128 و 2 مگ برای من هیچ فرقی نداشت!
پشتیبانی ارم نت میگفتن سرعت شبانه همه سرویس ها یکی هست من زنگ زدم به موبایل ریاضی گفت نه یکی نیست همون سرویسی که داری هست واقعا متاسفم براش مثل چی دروغ میگن!
دوستان برای من سرعت شبانه مهم هست چه isp ای پیشنهاد میدین!
شاتل را که امتحان کردم افتضاح بود!(محدودیت پشت محدودیت) :2:
الانم ارم نت هستم که سرعت شبانه سرویسهاش فرقی نداره چه 128 باشی چه 2 مگ همش 30 هست ولی روزانه اش خوبه...
سه چهار سال پیش امین نت و صبانت را امتحان کردم امین نت که مضخرف هست - صبانت هم قطعی زیاد داشت اون موقع
حالا بین پارس انلاین و صبانت موندم؟! کسی از سرعت شبانه بقیه isp ها خبر نداره؟!
از دوستان کسی اینجا هست که محدوده "مخابرات ابوذر" باشند؟
بعد از عید پارس آنلاین واقعا داغون شده همین الان که این متن رو دارم می نویسم تا حالا چند بار قطع و وصل میشه....
فقط از ساعت 6 عصر تا ساعت 11 شب اینترنتم سرعتش خوبه و قطعی نداره ولی بقیه ساعات شبانه روز افتضاس و هر 30 ثانیه یه بار قطع میشه!!
پرس و جویی که کردم دیدم مشکل پارس آنلاین با مخابرات محدوده ماست (ابوذر)
حالا از دوستانی که محدوده مخابرات ابوذر هستید از چه شرکتی سرویس میگیرید؟؟راضی هستید؟قطعی نداره؟
میخوام تا دو هفته دیگه از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم!
ممنون میشم لطف کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جواب همه دوستان
من میخوام 256 پارس آنلاین بگیرم (البته 20G). میخواستم ببینم روزانه سرعتش به 200 میرسه یا نه؟
حالا شبانش 40 یا 50 هم باشه ایرادی نداره...
ممنون از دوستان
اره داداش توی روز سرعت اکثرا روی 180 هست! اما بعضی از روزها هم ممکنه کمترم بشه!نقل قول:
شبانه هم روی 30 هست....
ممنون دوست عزیزنقل قول:
شرکت دیگه ای هم هست که مثلا همین 256ش سرعتش بیشتر باشه؟؟ قیمتش خیلی مهم نیست
میگن ماتریکس هم همینجریاست من خودم تست نکردم.نقل قول:
پس به نظرتون پارس خوبه دیگه؟؟؟
دوستان دیگه نظری ندارن؟
بر و بچ ارم نتی.
امروز دوباره مشکل کانکت شدن داشتم(همون ارور 619 ) خلاصه بعداظهر درست شد اما حالا که میخوام دانلود کنم سرعتم به 90 رسیده.
برای بقیه هم همینجوره؟!
بله سرعت پایینه، پینگش هم که چند روزه افتضاح شده.نقل قول:
اره من ظهر که رفته بودم اونجا قطع شده بود اینترنت....نقل قول:
منم تقاضا دارم نظر سنجی رو صفر کنن ممنون میشم
کسی خبر نداره کی قراره سرعتهای اسیاتک دوباره برگرده به قبل؟؟
الان سرعت دانلود بین 90 تا 130 متغیره.
دوستان این ایمیل را خود ریاضی چک میکنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی فکر گرفتن سرویس از ارم نتو نکنه (اسیاتک) . این شرکت 1روز خوبه 3روز خراب.
نه وضعیت پینگ نه وضعیت سرعت شبانه و روزانه ثابت نیست، هر روز یه بازی جدید در میاره.
دوستان کسی نمیدونه؟نقل قول:
از مخابرات ابوذر کسی نیست اینجا؟؟
ممنون!
دوستان من میخوام به یکی از دوستان اینترنت پیشنهاد بدم خونشون فیبر نوری هست مرکز ابوذر تازه بعد از چند سال از خارج اومده سرعت داشتن خیلی براش مهمه میخواستم ببینم کجا از نظر سرعت خوبه و اینترنت شبانه خوب هم داشته باشه در ضمن اسیاتک خوبه یا نه شبانش و یا کلا سرعتش سرویس 1 مگابایت یا 512 در ضمن مودم هم برای خطوط فیبر نوری چی پیشنهاد بدم بهش؟