بازی خیلی متنوع هست ولی پیدا کردن اینا خیلی سخته
Printable View
بازی خیلی متنوع هست ولی پیدا کردن اینا خیلی سخته
quote=sam_sami_2000;3046572]نمی تونی بدون شهر بازی کنی شهر مکمل بازیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote]
یکم بیشتر توضیح بده منظورت رو نفهمیدم یعنی نزنم ی میشه ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
به نظرم بهتر خیلی رک یک سری مسائل مشخص بشه
بعد هر خروج از شهر شما تا مدتی نمی توانید به شهر برگردید (هنوز چک نکردم ایا به شهر دیگه ای میشه رفت یا نه)
این مدت زمان در هر بار اخراج یا خروج به مدت (به ترتیب ) 1 یا 2 ساعت اضافه میشه
مثلا مصطفی بعد از خروج الان باید حدود 15 ساعت صبر کنه تا بتونه به شهر بیاد
من تو این چند روز با چنتا شهر کناری صحبت کردم تا اگه بشه چنتا از ما برن اونجا ساکن بشن اما نشد چون شرط من این بود که یکی از ما فاندر شهر بشیم:21: و هیشکی قبول نکرد
تنها راه حل الان صبر دوستان و افزایش ظرفیت شهر هست (اگه پول باشه سریع انجام میشه )
اما شما ها تنها به فکر خواب رایگان و دوئل اید (خودخواهی محض) یک خواب رایگان میشه 10$ که مسخره است از نظر من
میتونید حساب کنید دوئل به صرفه تر بوده براتون یا کار و الان کدوم برای ما بهتر هست
به هر حال خیلی از شما تو شهر پول خرج کردید و دوست دارید بیاید شهر !! اما با این وضعیت مشکل هست مگه اینکه خودتون با این افزایش زمان مشکل تداشته باشید
دوستانی هم که دوست دارن برن شهر جدید بزن میتونن سریعتر اعلام کنن من سعی میکنن پولی که به شهر دادن رو بهشون بر گردونم
برای دعوت به شهر هم فقط تا حالا 2 نفر به من تلگرام زدن
اگه اینو داشتم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان 10$ هستنقل قول:
یک خواب رایگان میشه 10$ که مسخره است از نظر من
بعدا" که مجبور بشی انرژی بیشتر بدست بیاری میشه 250$
هتل لول5
نقل قول:اینارم دوباره میزنم برای کسایی که ندیدننقل قول:
این بحث الان هست مسلما ظرفیت شهر قبل از اینکه به هتل لول 5 برسه به بیش از 30 نفر افزایش پیدا میکنهنقل قول:
پس این حرف شما هیچ معنایی نداره
اینم حرفیهنقل قول:
این بحث الان هست مسلما ظرفیت شهر قبل از اینکه به هتل لول 5 برسه به بیش از 30 نفر افزایش پیدا میکنه
پس این حرف شما هیچ معنایی نداره
ولی برای بعضیها مثل من که تا میان کار کنن انرژیشون تموم میشه همین 10$ رو هم ندارن !!!
نقل قول:
اگه بعضیا مثل شما همه انرژی و پولشون رو تو دوئل ندن به نظرم با 2 ساعت کار 10$ در میارن
پس این حرفت هم توجیه نمی تونه باشه
رنک5 اسب داره !!!
کد:javascript:AjaxWindow.show('profile',{char_id:36},'36');
اینم حرفیهنقل قول:
اگه بعضیا مثل شما همه انرژی و پولشون رو تو دوئل ندن به نظرم با 2 ساعت کار 10$ در میارن
پس این حرفت هم توجیه نمی تونه باشه
ولی بعضیها مثل من اگه بغیر از دوئل بخوان تجربه کسب کنن 1سال طول میکشه و لول آپ دیر میشه و نمیشه کوئستها رو انجام داد !!!
من که دوئل نمی کنمنقل قول:
از اون اولم به خاطر اشتباهی که کردم (منظورم ساخت و ساز شهر هست) اسکیلهامو خرج construction کردم اما لول اپهم دارم و البته کوئستهامم همش مئنده چون بوقلمون نمیتونم شکار کنم
جون من گردنبند اینو مشخصاتشو ببینید کف میکنید
Cringe
اینم باحاله
pongebob
Joony
milk - cow
شهر Outlaw Creek بيشتر اعضاش اسب دارننقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: عجب خفنهههههههههههههههههههههه هنقل قول:
ولی منکه خیلی منتظر افزایش جمیعیتم :41:نقل قول:
در مورد خود خواهی بگم مهرداد جوان منکه جز این افراد نیستم :13: من خودم از اول اعلام کردم هرچی پول از دوئل درارم 70% برای پاسارگاد 30% برای خودم که واقعا هم همینکارو کردم :10:نقل قول:
همه attribute ها رو +1 کرده !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسلحه اینو نگاه کنین خیلی باحاله :Adam-Kosh
Metal crossNeckband
+1 Strength
+1 Mobility
+1 Dexterity
+1 Charisma
Purchase price: 730 $
Sales price: 365 $
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مریم مقدس !:31:نقل قول:
اصلا بحث پول نیست بماند که خیلی ها 100% پولشون رو دادننقل قول:
خودخواهی ترجیه دادن کارها و خواسته های خود به دیگران و منافع کلی هست
از نظر منکه افزایش جمعیت چیزی نیست که خودم بخوام ؛ همه میخوام :31:نقل قول:
فکر کنم از اون حرفم ناراحت شدی ، بی خیال داش مهرداد گل :40:
منم افزایش جمعیت میخوام بحث من سر اینه همه فقط میخوان بیان تو شهر واسه دوئل و خوابنقل قول:
یکم به فکر افزایش لول باشید نه به فکر دوئل
شهر اول و2 بیست تا عضو داره
خیلی عجیبه !!!!
:10:خب مهرداد جان وقتی جمعیتمون به میزان کافی زیاد بشه ، خیلی راحت میتونیم تند تند دوئل کنیم و پول دراریم :10:نقل قول:
:27:میلاتو توی بازی بخون :27:
به نظر من مشکل اینجا بود که خیلی ها چون دیدن پاسارگاد اینجا مطرح هست خواستن بیان.
در صورتی که اون موقعی که من اومدم پرشیا بود و پاسارگادم ایضا.
الان یه نفر هم که تازه عضو شده باشه میخواد بیاد پاسارگاد.چون از بس اسمشو اینجا شنیده.
در صورتی که بچه های پرشیا بی سرو صدا و با آرامش کارشونو انجام دادن.
مثلا اون موقع من به رسول تلگراف دادم که ایرانی هستی؟
وقتی فهمیدیم اون گقت میخوای بیای اینجا.ولی من چون هم راهم ذور بود و هم اسم پاسارگادو بیشتر شنیده بودم
گفتم نه.
گرچه بعدا تصمیم گرفتم که از غرب نقشه به سمت شرق بیام.
اره منم تعجب کردمنقل قول:
اخه بقیه همه 5 تا عضو دارن :27:
از این اسلحه خفن تر هم داریم ؟
14-20 Damage
+1 Aim
Requires Level 18
354$
177$
تایید میشه :27:نقل قول:
پاسارگاد بیشتر تبلیغ داشته + یه دوک فعال که همرو کشونده به پاسارگاد :21:
بابا کوئیست بگیرید بهتون پریمیوم میده میتونید 4 روز free بخوابید :دی
بیشتر توضیح میدی ؟نقل قول:
فري بخوابيد چيه؟نقل قول:
4 روز ظرفيتتون از صد ميشه 150 و 50 درصد از ديگران سريعتر دوباره انرژي ميگيريد .
يعني در روز 50 درصد كاراييتون بالاتر ميره
این مشکل نیست هدف ما دور هم جمع شدن بود همین ،چیزیکه دیگه تو و2 هدف من نیستنقل قول:
تمام تلاش هم انجام دادم تا به این مرحله برسیم اما متاسفانه خیلی ها متوجه نیستن و از اینکه داخل شهر نیستن ناراحتن
اما نمی فهمم عضو شهر بودن چه مزیتی داره
:21: شما که 24 ساعته عضوی برات عادی شده :21:نقل قول:
:27: ما که دلمون برای دوئل لک زده :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهرداد جان من به فکر خودم نیستم ، فقط به فکر اینم که جمعیت زیاد بشه و بتونیم راحت تر در کنار هم باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها الان توی رنکینگ اسم Kingkourosh رو دیدم.(الان جزو نفرات اول ورلد 10 هستش)
به پاسارگاد هم خیلی نزدیکه.لول 18 هستش.
یه جوری بیاریدش توی پاسارگاد تا کار کنه !
نقل قول:
كاملا حرفت درسته . الان بايد تمام تلاشتونو بكنيد كه شهرتون رشد كنه . الان خود معنايي نداره . اون پولها رو ميخوايد چيكار؟ خر بخريد اما براي كاراي ديگه پول نمي خوايد كه . يه چند وقت همه با هم كار كنيد اگه واقعا بيست و 5 نفر باشيد خيلي زود ميريد تو ده تا شهر اول
فقط كافيه روزي 100 دلار هر كدومتون بياره
ميشه چقدر؟
واي خيلي ميشه پس شروع كنيد :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون پشت وا نستا حرف نزن ، مردشی خودت بیا وسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
كدووووم پشت؟:5:نقل قول:
من كه وسط وسطم:8: