آره گند زدن بهش رفته :dنقل قول:
salam dostan
bered toye contol panel taghirat dadan!
یعنی به ما هدیه نوروزی نمیدن ؟!!!!
پایه اید اگه ندادند یه اعتراض دست جمعی بکنیم ؟
Printable View
آره گند زدن بهش رفته :dنقل قول:
salam dostan
bered toye contol panel taghirat dadan!
یعنی به ما هدیه نوروزی نمیدن ؟!!!!
پایه اید اگه ندادند یه اعتراض دست جمعی بکنیم ؟
آره بابا!نقل قول:
عوض کردن:18::31:
پایه ی هرچی که هستی باهاتم .... !!!! :11::31:
من همین الان براشون ایمیل میزنم
هم به بخش پشتیبانی
هم به بخش فروش
هم به مدیریت
و....
به همه جای شرکت نامه میزنم اعتراض میکنم
ینی چی به ما اینترنت رایگان نمیدن؟؟:دی
مهدی جان دمت گرمنقل قول:
فقط ادرس email اینایی که گفتی را بزار تا همه دوستان بهشون میل بزنند و اعتراض کنن:27:
یک کاره دیگه هم میشه کرد شما متن ای میلی که فرستادی را اینجا بزار تا بچه ها هم دقیقا همونا ارسال کنند فکر کنم موثر تر باشه.
نقل قول:
والا متنش یادم نیست اصلا ولی برای زدن ایمیل برین این قسمت به تک تکشون ایمیل بفرستین
(وقتی وارد شدین روی یکی از اونا کلیک کنی بد اون پایین نوشته برای ارسال پیام به بخش مثلا فروش اینجا کلیک کنید..کد:http://shatel.ir/content/section/11/109/lang,fa_IR/
بعد کلیک که کردین متن اعتراضتون را بنیوسید)
متن خودم اصلا یادم نیست که چی بود؟
فقط اولش خودمو معرفی کردم+شناسه کاربری
بعد هم گفتم که چرا فقط به مشترکین جدید خدمات رایگان میدین ولی برای ما مشترکین که مدتها قبلتر به شرکت اعتماد کردیم هیچ خدماتی نمیدین
بعدشم اسم چندتا شرکتی که برای عید هدیه میدن به مشترکینشون را بردم مثل سپنتا و داتک و...:41:
شماهم یه همچین متنی سعی کنید بنویسین
چی چی میگید ... منم میخوام اینرنت رایگان :31: .... اگه فقط به تهران بده قاط میزنما .... اینجی کسی نیست به غیر تهروم .. بیاد یه گروه شورشی درست کنیم .. اگه ندن شورش وکنیم ... :31:
دوستان با این تخفیف یک ماه که میدن به تهرانی ها
1)اگه من بخوام هفته دیگه زنگ بزنم برای گرفتن اشتراک به عنوان یوزر جدید ایا نیاز به کارت تخفیف دارم یا نه ؟
2)این یک ماه رایگاه شامل تمام هزینه ای راه اندازی و مالیات و هزینه خود خط می شه یا مثلا برای سرویس 64 که هزینه خطش 15800 هست فقظ شامل هزینه خط می شه ؟
3)برای گرفتن این یک ماه باید اینترنتی ثبت نام بشه یا تلفنی هم می تونم انجام بدم ؟
4)ایا می شه مثلا این ماه که اشتراک می خوام بگیرم از تخفیف استفاده کنم و یک ماه رایگان را ماه بعد استفاده کنم یا برعکس ؟
کار خیلی سخت شد:41:نقل قول:
هم باید به اینکه چرا به شهرستانی ها 1 ماه رایگان نمیدن اعتراض کنیم هم چرا به کاربران قدیمی نمیدن!:46:
دوستان قشنگ برام توضيح بديد....يعني هر وقت كامپيوترم رو خاموش كردم مودم رو off كنم و هر وقت روشن كردم on كنم؟؟
يا نه مثلا كل روز on باشه حتي اگه كامپيوترم خاموشه و شب مثلا خاموش كنم؟؟؟؟؟؟كامل برام بگيد....ما تازه كار مي باشيم..
ممنون.
با سلام
من حدود سه ماه است كه از اينترنت اي دي اس ال استفاده مي كنم (شاتل تبريز) يك ماه اول 128 اكو بود بعد به 512 اكو تغير دادم (ماهي 18900 تومان) با ماهي 2.5 گيگا بايت ترافيك الان هر از گاهي قطع و وصل مي شه. حتي در موقع وصل بعضي وقتها نه اطلاعاتي مي ايد نه مي رود به خصوص شبها يا صبحها كه براي دانلود مجاني استفاده ميكنم وقتي زنگ مي زني كه مشكل از كجاست مي گويند از تهران ديتا قطع است يا مشكل از مركز مخابرات است و وقتي به تهران زنگ مي زني كه ديتا قطع است مي گويند ديتا برقرار است تا الان يك جواب درست به من نداده اند تقريبا مجبوريم بسازيم چون تقريبا تمام شركتها از نظر كيفيت كم و بيش شبيه هم هستند .
اما بيشتر مشكل مربوط به دانلود از سايتهاي مثل رپيد شير است در حالت مجاني كه مي خواهي دانلود كني سرعت دانلود خيلي پائين مي ايد ولي با داشتن اكانت سرعت دانلود واقعا خوب مي شود براي من حداكثر 64 كيلو در ثانيه.
تنها اين را نمي دانم چرا اينها ترافيك را ميفروشند ان هم با ارقام نجومي فكر مي كنم.
خوب دوست عزیز وقتی کامپیوترت خاموشه و از مودم استفاده نمیکنی خاموشش کن هر وقتم خواستی وصل بشی به اینترنت روشنش کننقل قول:
اگه اطلاعات بیشتر و دقیقتری هم میخواهی به این تاپیک یه سری بزن.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
نه!نقل قول:
من زنگ زدم شاتل شیراز گفتم شما هم تخفیف میدید گفتم نه!:41:
اره باید اعتراض کنیم تا تخفیف بدن!
تایید میشه!نقل قول:
یکی از دوستان که به فن بیان وارد هست یک متن بالا بلند بگذاره تا همه با هم متحد شیم و بر شاتل برای گرفتن تخفیف غلبه کنیم!:31:
همه با هم یباید یک متن را تهیه و ارسال کنیم تا به هدف برسیم:13: (اتحاد شاتلی):40:نقل قول:
اره فقط تهران !مگه ما ادم نیستیم!نقل قول:
من هم هستم برای شورش شاتلی!
ولی اگه بخوان شهرستان ها تخفیف بدن ربطی به تهران فکر نکنم داشته باشه!
باید به نماینندگی شهرستان ایمیل بزنیم؟!:41:
1) اگه کارت تخفیف داشته باشی علاوه بر یک ماه رایگان 10 هزار تومان تخفیف و سفارش انلاین هم که بدی 5 هزار تومان تخفیف (خوش به حالت:41: )نقل قول:
2)دیگه حتما شامل کل هزینه ها میشه(برای اطمینان بیشتر باید از خود شاتل بپرسی)
3)فرقی نداره ولی شما اینترنتی ثبت نام کن تا 5 تومان تخفیف را بگیری!
4)چی شد؟! هان؟! نگرفتم!
اره باید قیام کنیم (قیام 3 اسفند شاتلی)نقل قول:
شما هر وقت خواستی به اینترنت وصل بشی مودمت روشن باشه تا در مصر ف برق صرفه جویی بشه:31:نقل قول:
اگه هر وقت خواستی به اینترنت وصل باشی مودمت روشن باشه بهتره!:40:
یک صفحه قبل بنده عرض کرده بودم ظاهرا بعضی از مناطق بوده که 2 روزی قطع و وصل میشد.نقل قول:
دیشب و دیروز انگاری یخورده مشکل داشت شاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
فردا اخرین روز این دوره سرویسم(512 اکو) هست و 600 مگابایت دارم تا اخرین ساعت فردا:31:
با این که میدونم نمیشه انتقال حجم داد به دوره بعد باید پیگیری کنم ببینم میشه انتقالش بدم یا نه!:27: ( روش دست چلوندن)
(اینجا ایران هست! کاری که میشه ممکنه نشه و کاری هم که نشه ممکنه بشه:31: )
خودم هم تعجب کردم این ماه این قدر:18: اضاف اوردم با اینکه هر روز توی نت هستم 24 ساعته!( احتمالا به خاطر صرفه جویی زیاد + استفاده از o*n*e_s*p*e*e*dهست!)
10 :18::18::18:نقل قول:
این پست را از صفحه 5 تاپیک اوردم:31:( این تایید شدن پست ها هم دردسر هستا)
سلام دوست عزیز من شیراز هستم!و 512 اکو دارم و دانلودم حدود 50 60 هست ( ترافیک مرکز هم بالاست)با اینکه نویز خطم بالا هست!(38 تقریباهست نویزم)
احتمالا مشکل به خاطر ترافیک مرکز مخابرات شما هست(احتمالا مرکز دستغیب هستید؟!)
تورنت کار نمیکنم!
نیاز نیست شما زنگ بزنید به پشتیبانی! شما از توی کنترل پنل که خرابی بفرستید به پشتیبانی از شاتل باهاتون تماس میگیرند! + از طریق لایو چت شاتل که توی قسمت پشتیبانی سایت شاتل هست میتونید با پشتیبانی بچتید و موضوع را پیگیری کنید!
شما اگه مشکل داری باید زیاد پیگیری کنی(اینجا ایران هست) تا مشکل را حل کنند! نوع پیگیری: چندین بار زنگ میزنی و میری ارانیک اگه نیامدن تست کنن ایمیل میزنی به مدیریت شاتل تهران و جریان را شرح میدی اونوقت دیگه مجبور میشن بیان تست کنن! و...
انشالله که مشکل شما حل بشه!:11:
[ahriman323] فکر کنم تو از پشتیبانی شاتل هم فعال تری !!!!:27:
اعتراض رو تو یک روز و یک ساعت همگی با هم به یک آدرس یا ایمیل مشخص بفرستیم تا اتحاد مشترکین شاتل رو احساس کنند :21:
ممنون:31: نظر لطفتون هست:27:نقل قول:
اره تایید میشه! + یکی از دوستان باید یک متن تهیه کنه تا همه یک متن بفرستیم تا تعجب کنند:31: ( توی این مورد متن دور من را خیط(خط) بکشتید:27: )
منم واسه همه کاری پایه ام ... کمک لازم بود بهم خبر بدین ...
چه دلتون خوشه بچه ها :31: اگه با چند تا ایمیل بخواد به همه یک ماه مجانی بده که هیچی دیگه باید در شرکتو تخته کنه! هر کاری کنین من پشتتون هستم نمیخوام ضد حال هم بزنم فقط میدونم نمیشه. آخه این کارو میکنه که مشتری جذب کنه و میدونه ماها که مشتریش هستیم چه یه یک ماه مجانی بده چه نده باهاشون میمونیم. شاید فقط مثل عید پارسال یک هفته سرعت ها رو 2 برابر کنه (پارسال که 64 بودم سرعتم 28 نامحدود شده بود :31: امسال میشه 42 :8:
حالا یک ماه مجانی نده حداقل این 13 روز عید رو رایگان کنه .......نقل قول:
خودش خیلیه:دی
ولی من یک ماه رایگان میخوام :(
منم هستم اگه رایگان کنه خیلی خوب می شه !
هاجی کرج هم هست یا نه؟نقل قول:
نه حاجی نوشته تهران:31:نقل قول:
متاسفانه:41:
من به نگهبانی و آبدارخونه و تدارکات شام و ناهار هم ایمیل زدم!:31:نقل قول:
تاپیک شاتلی
دوستان شاتلی
شوخی های شاتلی
و حالا....
شورش شاتلی!
ما کاربران قدیمی،عیدی نوروزی میخواهیم!!!(حداقل 13 روز تعطیلات عید،ترافیک رایگان!!!)
خوب ایمیل نگهبانی و آبدارخونه و تدارکات شام و ناهار را هم بده تا ما هم ایمیل بزنیم:31:نقل قول:
ای بابا انگار کسی نمی خواهد متن بگذاره تا ارسال کنیم!:41:
خوب توی این تاپیک کی ارشد هست از نظر مدت زمان سرویس گرفتن؟!( اون بیشتر باید هدیه بگیره :31: )
چند روز پیش دیدم داشت شاتل توی رادیو تبلیغ میکرد(فکر کنم رادیوی شیراز بود)!
/ تبلیغ شامپوی شاتل هم که دیدید:31: /
شانه ساز زاده را هم که میشناسید الان بهش ایمیل میزنم.دی:
بچه ها من یه پیام برای مدیریت گذاشتم ... اسم و شماره کاربری رو گفتم ... نوشتم اعتراض و درخواست دارم ... نوشتم شرکت های دیگه نوروز رو رایگان می دن ... گفتم درخواست می کنم برای همۀ کاربر های تهران این امکان رو فراهم کنید ...
شما ها هم پیام بفرستید ... به مدیریت .. به روابط عمومی ...
این لینک مدیریت :کد:http://shatel.ir/component/option,com_contact/task,view/contact_id,4/Itemid,99999999/lang,fa-IR/
نه همچین رایگانم نیستنقل قول:
آسیاتک گفته اگه تا تاریخ 10 اسفند مال ماه فروردین رو شارژ کنید 20% تخفیف شامل حالتون میشه
این که اصلا خوب نیست
نقل قول:
من دیروز عصبانی شدم به مدیریت با روابط عمومی میل زدم:19:
ولی مالیات که نداره شما یه متن دیگه تهیه کنید من انقدر واسه مدیر میفرستم که یا مزایا بده یا میل بزنه بگه .... خوردم:10::31:(شوخی). ولی جدا منم چشم اب نمیخوره ترتیب اثر بدن
بهتر از هیچی هست که! :31:نقل قول:
الان از طرف شاتل(شانه ساز زاده) بهم اطلاع دادن که بخاطر ارسال ایملهای @زیاد که همه یک متن داشت! به مدیر و پشتیبانی و ابدارخونه بود قرار شد 13 فروردین را بریم شاتل 13بدر :31: یا هرکی نتونست بیاد 13 فروردین را رایگان کنن براش! :31:
راستی دوستان توی نمایندگی یکی از شرکتهای ارائه دهنده adsl دیدم که قسمت پرسش و پاسخ را از سایت ♥ شاتل♥ کپی گرفته بود (کاملا تابلو بود توی قسمت ساخت کانکشن اسمش را نوشته art :27: )
فکر کنم من باشم :31: دقیقاً دیروز سالگرد 2 سالگی بود که سرویسم وصل شد :31:نقل قول:
اگرم میخواین ایمیل بزنین یه جور نزنین چون فکر میکنن همه رو یه نفر زده!
دوستان سلام
من دومین روزیه که ADSL دارم. سرویس Art 3 که 256 هست.
1. دیروز صبح، عصر، شب سرعت دانلودم بین 30KBps تا 33KB بود اما از امروز عصر از 15 به ندرت بالا تر میره. مشکل چیه؟
من الانم با سایت speedtest چک کردم سرعت دریافتم رو میزنه 275Kbps و ارسال هم 90. پس چرا دانلودم انقدر کمه؟ باید حدود 32 باشه!!!
2. مودم من billion هست که خود شرکت داده، کسی که اومد نضب کنه گفت هیچ وقت خاموشش نکنم!!!! درست می گفته؟
3. میشه به خوبی از تورنت استفاده کرد با شاتل؟ با چه نرم افزاری؟ Azureus خوبه؟
2 روزی هست که شاتل مشکل پیدا کرده، البته امروز خوب شده.نقل قول:
آقا منم با سیامک موافقم، اگر متن ها یکی باشه زیاد جالب نیست، هر کسی متن خودش و با هر لحنی صلاح میدونه بفرسته، و هر شهری هم با لهجه خودش، مثلا اهریمن بگه ""کاکو! په اینرنتو رایگون به مو نمیدین؟!"" منم باید بگم: "" دادا چی چی میگوووی؟! این ماسماسک ما مفتی نیییمیشد؟؟! کوجا بوده ی ی ی؟!""
سلامنقل قول:
من هم مودم billion هست زیاد هم خاموشش نمیکنم ولی خاموش و روشن کردنش مشکلی براش پیش نمیاره.
من دارم 24 ساعته از تورنت استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم.azureus خویه ولی به نظر من اگه از utorrent استفاده کنی بهتره.
نه دیگه برای چی؟ اگه اسم و مشخصات(شناسه کاربریتون) رو بگین میفهمن که یه حزب هستیم که داریم ایمل میزنیم!؟:دی
تایید میشه!نقل قول:
اگه بفهمن یک حزب هستیم بهتره!
حالا که نه کسی متنی گذاشته نه....
اتفاقا اگه یه متن مشترک را بفرستیم و اسم خودمون با شناسه کاربری را اول متن بنویسیم و به تمام قسمت های شاتل میل کنیم به اتحاد شاتلی ها پی میبرند و اگه قرار باشه که اعتراضمون اثر داشته باشه به نظر من فقط اینجوری موثره!نقل قول:
شما فرض کن 100 تا email بره تو اینباکسه پشتیبانی شاتل که اقا ما اینترنت رایگان میخوایم اگه ندی:4:......طرف سکته میزنه:42:
دوستان احتیاط کنین ها.تاپیک صبانت یه بار سر همچین چیزی بسته شده ها.البته به این شکل نبود ولی اگه همینطور ادامه بدین،شمام به اونجا می رسین.نقل قول:
اختیار داری مدیر انجمن اینترنت و شبکه شاتلی هست و همشهری خودمه!:31: + بروبچ همکار اینترنت و شبکه!نقل قول:
قضیه صبا فرق داره!( نمیشه بیشتر از این بحث کرد:31: )
آقا خیلی مرسی داری.دیگه داشتم غمگین می شدم گفتن آخی که اینجا تازه واردا رو تحویل نمی گیرن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
می گم اینکه حدس زدید مرکز مخابراتیمون دستغیب هست یکی چیز هست.یعنی اینقدر بدسابقه هست؟
واقعا آرانیک افتضاح هست.نمی دونم چقدر باهاشون برخورد داشتین ولی خیلی بد برخورد می کنن با مشتریا مخصوصا خنم م.ر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته حق با شماستنقل قول:
ولی ماکه کار خاصی نمیخواهیم بکنیم
شاتل گفته به تهرانی ها که برا اولین بار سرویس میگیرند میخاد 1 ماه رایگان بده ...
مگه شهرستانی ها چه گناهی کردن و همچنین کاربران قدیمی تر شاتل....!؟:41: