سلام دوستان
میخواستم ببینم سایت و گارانتی فالنیک برای لپ تاب های hp سایت معتبر و خوبیه یا نه ؟؟؟
وآیا کسی از این سایت خرید اینترنتی کرده و اینکه آیا لپ تاب رو پلمپ میفرسته یا نه؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
میخواستم ببینم سایت و گارانتی فالنیک برای لپ تاب های hp سایت معتبر و خوبیه یا نه ؟؟؟
وآیا کسی از این سایت خرید اینترنتی کرده و اینکه آیا لپ تاب رو پلمپ میفرسته یا نه؟؟؟
سلام
لپتاپم (6177) گاهی اوقات مشکل شارژ شدن داره. تا به حال دو بار حدود 5 دقیقه طول کشیده تا شروع به شارژ شدن کنه و اکثر مواقع به 60-70% شارژ که میرسه شارژ قطع میشه (plugged in,not charging) و بعد از چند دقیقه دوباره شروع به شارژ شدن میکنه تا اینکه به 100% میرسه. با تعویض ac power هم مشکل حل نشده و وقتی شرکت گارانتیش میبرم مشکلشو نشون نمیده!!!! از هر چی HP خریدنه دارم پشیمون میشم....
پیشنهاد می کنم بایوس لپ تاپت رو با این فایل آپدیت کنی:
فقط این فایل رو نصب کن:
کد:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp54001-54500/sp54024.exe
سلام دوستای عزیز ... یه سوالی داشتم ... امروز یه لپ تاپ اچ پی مدلDv6-6199SEخریدم و حالا متوجه یه موضوعی شدم. اونم اینکه تو سایت اچ پی این مدل وجود نداره!!!! مدلی که وجود داره مدلDv6-6199EE هستش که تفاوت این دو تا مدل اینه که هارد Dv6-6199EE یک ترابایته ولی هارد Dv6-6199SE هفتصدو پنجاه گیگا بایته. فک میکنین چرا لپ تاپ من تو سایت نیست!؟
من Dv6-6199EE دارم هاردش 750 هست .
دوست عزیز مطمئنی که EEهست؟ آخه تو سایت اچ پی هارد EE رو یک ترا بایت زده. در ضمن در مورد اینکه چرا dv6-6199Se تو سایت اچ پی موجود نیست نظری نداری؟ ممنوننقل قول:
یعنی کسی از این سایت خرید نکرده؟؟؟نقل قول:
چرا سایت HP نسخه بلوتوث لپ تاپ ها رو نمیزنه ؟! از کجا میشه نسخه بلوتوث رو فهمید ؟ به طور مثال مدل 6177 ...
دوستان من به تازگی یه 6050 گرفتم . لطف میکنید بهم بگید به صورت مرحله به مرحله و ساده بگید چه طوری از ویندوز و درایور ها بک اپ بگیرم؟؟
گارانتی معتبری هست و من از بازار 4530 خریدم با همین گارانتی که پلمپ بود اما در مورد فروش اینترنتی اطلاعی ندارمنقل قول:
من حدود 2 سال hp 2170 دارم ، همین حرفی که شما میزنید در مورد لبتاپ من هم هست ، منم نفهمیدم برای چی بود ، ولی فکر کنم زمانی که لبتاپ حرارت زیادی تولید میکنه ،به دلیل اینکه باطری هم در قسمت فن قرار داره ، شارژ و قطع میکنه،بعدا که دما پایین تر بیاد ادامه شارژ و انجام میده..نقل قول:
نقل قول:
سلام اصلا پشیمون نشو.
این مشکل رو من روی لبتاپ سونی که داشتم دیدم و اونم اینه که باطری لبتاپت نشتی داره و وقتی در حال شارژ هست چون گرم میشه به مقدار همون 70% که گفتی شروع میکنه به نشتی که کامپیوتر متوجه میشه و شارژ رو قطع میکنه تا باطری خنک تر شده و دوباره شروع میکنه تا 100% میره.
البته این گرما داخلی هست و مثلا با دست قابل اندازه گیری نیست.
به نظر من باطریت مشکل داره ولی لبتاپت کاملا صحیح عمل میکنه.
با تشکر.
نقل قول:باطری من فک کنم از همون اول همینجور بود :dنقل قول:
حداکثر یک ساعت و نیم دووم می آورد !
hp 2170
نقل قول:
اینم شاهد از غیب.
عزیز از باطریته.
دوستان خواهشا یکی به من کمک کنه
من میخوام 6080 بخرم ولی نمیدونم از کجا و چه گارانتی ای بخرم
تو تهران
گارانتی ایرن اچ پی(فالنیک)خوبه البته هیچ شرکتی نماینده رسمی اچ پی تو ایران نیست.مغازه هم پیشنهاد خاصی ندارم هر کدوم باانصافتر و قابل اعتمادتر بود بهتره!:20:نقل قول:
این گارانتی ایران اچ پی مغازه ای نمایندگی ای چیز رسمی ای داره تو تهران؟
یک سوال از دوستان عزیز.
کسی میدونه چه جوری میشه حالت چرخشی تاچ پد رو فعال کرد؟
من تو تنظیماتش میرم و تیکش رو فعال میکنم اما کار نمیکنه.
همه تنظیماتش کار میکنه به جز چرخش؟
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
آفا خودم فهمیدم چه جوری فعال میشه .درستش کردم
با سلام
دوستان سایت واسه خرید لب تاپ خواستن
من خودم شخصصا از این سایت لپ تاپ hp dv6 6080 خریدمکد:www.pishro.us
واقعا عالی بو و کاملا پلمپ
و همچنین 10روز محلت تست در صورت خرابی عوض میکنن
دیجی کالا هم خیلی خوبه مخصوصا خدمات طلاییش من از اونجا خریدم
دوستان من امروز از دوستام شنیدم وقتی لپ تاپ روشن می شه چراغ مارک اچ پی روشن می شه ولی الان دیدم واسه من نمی شه این واسه همه لپ تاپ ها هست یا فقط نوع های خاصی؟
مدل لپ تاپ من: pavilion dv6 3178-e
6090 مدل قوی هستش؟
سلام یه مدل لب تاپ hp میخوام بخرم در حودو قیمت 800 تا850 برای کار مهندسی
نقل قول:
HP Pavilion G6-1150
HP Pavilion G6-1157
HP ProBook 4520s-E
نقل قول:
مرسی از نظرات شما
اما چند نکته در مورد مشکل لپ تاپم (6177)هست:
1. وقتی دستگاه خاموشه هم این اتفاق میفته (چراغ شارژ تغییر رنگ میده یعنی شارژ قطع و وصل میشه)
2.در شرکت گارانتیش و چند جای دیگه به درستی شارژ میشه و فعلاً این مشکل فقط در منزل اتفاق افتاده
3.اکثر مواقع موقع شارژ اصلاً کار سنگین با دستگاه انجام نمیدم و دمای دستگاه و کار کردن فن نرماله
نگا برادر من .نقل قول:
من اصلا روی نظرات خودم پافشاری ندارم اما اینایی که میگین برمیگرده به همون مساله ای که گفتم.
اگه وقتی لب تاپت خاموشه چراغ شارژ تغییر رنگ میده بخاطر اینه که باطری شما نشتی داره و خودش در خودش دشارژ میشه و کمپیوتر هم شروع میکنه اونو شارژ کردن.
اینکه میگی تو شرکت مشکلی نداره آیا با خود آداپتور خودت میبریش یا اونا آداپتور خودشون و میزنن برا شارژ؟؟؟
چون این آداپتورها خودشون تثبیت کننده ولتاژ دارن و حتی اگه برق منزل شما نوسان هم داشته باشه باز هم تاثیری روی شارژ ایجاد نمیکنه.
بچه ها
اين لپ تاپ HP4530 با CPU i5 به درد كار با افترافكت ميخوره؟؟؟؟؟
دوستان نظرتون در مورد 6050 چیه؟مشکل خاصی نداره؟گرافیکش 6770 ه.ب هنظرم عالیه.ولی دقیق بنچمارکها رو ندیدم.از nvidia 540 ضعیفتره یا قویتر؟فکر می کنم در یه حد باشن.راستی کیفیت lcd ش خوبه؟
من الان نزدیک 3ماه که دارمش..مشکلی باهاش نداشتم...6770 قوی تره.....کیفیت ال سی دیش مثل سونی نیست ولی خوبه....نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html
با سلام خدمت علمای HP
من میخوام لپ تاپ بخرم یک مدل از اچ پی رو پسندیدم نظرتون راجعبش چیه ؟
کسی داره تا ازش درباره باتری و... کلاً کارکردش بپرسم
HP Probook 4530 Ci5:20:
فکر کنم ورژنش 3 باشه.نقل قول:
بپرس من 10 روزه خریدم!نقل قول:
با سلام خدمت علمای HP
من میخوام لپ تاپ بخرم یک مدل از اچ پی رو پسندیدم نظرتون راجعبش چیه ؟
کسی داره تا ازش درباره باتری و... کلاً کارکردش بپرسم
HP Probook 4530 Ci5
دوستان من یک مشکل دارم.
تنظیمات پاور اپشنم وقتی روی hp recommended هستم و روشناییش رو در حالت استفاده از برق بالا میبرم،وقتی خاموش میکنم دوباره روشن میکنم به حالت قبل بر میگرده .
تنظیم در حالت برق تبدیل میشه به هرچی که در حالت باطری هست.
اگه کسی عکس داره لطفا بزاره.
گرافیک لپ تاپ من نوشته GT3000 .
مگه نباید 6770 باشه؟
مدل لپ تاپت چیه ؟؟نقل قول:
HP DV6-6177نقل قول:
قابل توجه دوستانی کهلپ تاب HP-4530 دارن:
کسانی که به درایور و نرم افزار های HP نیاز دارن وارد درایو C بشن یه پوشه بنام SWSETUP وجود داره که همون درایور لپ تاب شما هستش و میتونید ازش یه رایت بگیرید تا هنگام تعویض ویندوز ازش استفاده کنید. ونیاز به دانلود اونها نداشته باشید.
نقل قول:
عزیز این که تو همه مدلهای HP سری 6000 و 6100 و 4000 هستش.
مدل 6080 هستش